|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szansa, żeby się pokazać ? Teraz niestety najważniejsze dla nich, to nie złapać kontuzji.
Cześć pewnie już jest dogadana, reszta nawet jak czekała lojalnie to w przyszłym tygodniu zacznie rozmowy z innymi klubami. Cudów nie ma co oczekiwać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Bardzo ciekaw jestem jak zagrają. W sumie możliwe są oba rozwiązania, że wk...ą się i przejdą koło meczu albo zagrają na luzie i nakopią w Płocku.
Pytanie też, czy to jest ostatni mecz Wisły w ekstraklasie w najbliższych 4-5 latach. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odszczekuję to co mówiłem o Lisie można hejtować
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To jest najlepsza DRUŻYNA od czasów złotej drużyny Kasperczaka. Nie mówię tu o umiejętnościach ale o ich charakterach. Dla mnie są Mistrzami tego sezonu. Pozostaje wiara, że to nie może się skończyć w taki sposób. Ta drużyna na to nie zasługuje.
Dziękuje panowie PIŁKARZE za walkę do końca, za serce do gry. Jesteście wielcy. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brawo Panowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brawo drużyno!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cóż więcej powiedzieć... dziękuję!
AVE WISŁA! ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
"Zostały nam dwa mecze. Powiedzieliśmy sobie w szatni, że czekamy na dobre wieści z klubu, jesteśmy zespołem i walczymy" - Rafał Pietrzak I to jest męska postawa. Zobowiązaliśmy się do czegoś i dotrzymujemy słowa. Henryk Reyman nie miałby żadnych obaw przed podaniem ręki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Piłkarze pokazali charakter i jaja. Nikt nie miałby prawa mieć pretensji gdyby przegrali, klub traktuje ich niepoważne, ale pokazali jaja i fair play.
W sumie dawno nie byłem naprawdę dumny z postawy naszych piłkarzy, ale dziś zapisali się w historii Wisły. Brawo i dziękuję. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla prawdziwego Wiślaka odpowiedź jest jasna. Wszyscy na ostatni mecz. Najgorsze jest to że mamy teraz chłopaków z jajami. A wszytko runęło jak domek z kart
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie piłkarze !!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Chciałem bez zbędnego patosu, ale się nie da.
Panowie, tak z głębi serca - wielki szacunek i podziękowania za walkę, ambicję, charakter, wyrozumiałość i cierpliwość. Za kilkanaście / kilkadziesiąt lat zapewne nie będę pamiętał o części (większej lub mniejszej) piłkarzy, ale o Was będę pamiętał na pewno. Wynik sportowy oczywiście ważny, ale w takich chwilach schodzi do drugi plan.
Ostatnio edytowane przez spirit : 14.12.2018 o godz. 20:06.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Szacunek,poprostu szacunek za dziś!
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Teraz czas na naszą odpowiedź.
Dochód ze sprzedaży biletów na mecz z Lechem powinien pójść do podziału na drużynę i sztab jeśli nie da się juz tego uratowac. Wszyscy na mecz! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Widać było to co Stolar mówił w poprzednim meczu: mieli serce na dłoniach, heroiczna walka.. pięknie.
Szkoda, że nie będzie okazji pożegnać sympatycznego Czecha... Jakby do tych piłkarzy dołączył Kuba to pudło byłoby wielce prawdopodobne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oczy się pocą, gdy się widzi chłopaków.
Ogromny żal, że tak charakterny zespół mamy w momencie widma (pewności?) bankructwa. Z drugiej strony... Ogromne szczęście, że tak charakterny zespół mamy w momencie widma (pewności?) bankructwa. Inni goście, inna drużyna przy tej sytuacji po prostu by się zesrała, a oni walczą na całego. Radość po pierwszej bramce chwytająca za serce. Po prostu, kurva, DZIĘKUJĘ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie piłkarze i sztab szkoleniowy
Bije pokłony i dziekuje Szacunek i miejsce w sercach kibiców na zawsze ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Słowa uznania dla tych ludzi za dzisiejszy mecz! Szacunek Panowie!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I nawet jeśli będzie źle My nigdy nie poddamy się! Szacunek dla naszych pilkarzy za to co zrobili dzisiaj w Plocku przy takich problemach jakie obecnie mamy. Moze czegos sie dowiedzieli przed meczem kto wie. Fajnie jakbysmy zobaczyli jeszcze Ondraska w naszych barwach
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dziękuję Panowie
Po prostu dziękuje... ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Panowie, za to, co robicie w tym sezonie, nigdy więcej złego słowa na Was.
Jesteście wielcy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
To jest prawdziwa drużyna! Pokazaliście dzisiaj swój charakter!
Szacunek- gramy do końca!
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.12.2018 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pierwszy raz od dawna mamy drużynę z prawdziwego zdarzenia jak na nasze możliwości.
Brawo Panowie Pilkarze, brawo sztab. Kurewsko mi szkoda, że w takich okolicznościach. Dzięki za walkę! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
To był piękny mecz, piękna walka. Dziękuje całej drużynie! Gdyby ktoś inny tak walczył o klub jak zawodnicy bylibyśmy w zupełnie innym miejscu. Należy wam się mega szacunek!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Brawo brawo brawo. Niespodziewalem sie wygranej. Czapki z głow.
Na nastepnym meczu trzeba pdoziekowac pilkarza bo oni zasluzyli na oklaski i szacunek |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szacun!!!!!!!!!!!!!!!
Brakuje nam tylko 10 pkt do utrzymania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Zapomniałem wspomnieć cieszynki Ondraska przy drugiej bramce: amok, inwektywy, pokazanie na białą gwiazdę i znak serduszka :] piękna
ktoś rozszyfrował co mówił do kamery? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kurde, płakać się chce, jak się ogląda cieszynkę Zdenka z Zoranem...
W wyjątkowo tragicznych czasach doczekaliśmy się wyjątkowo charakternej drużyny. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
To zdjęcie pasuje dzisiaj idealnie do postawy naszych piłkarzy na boisku.
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.12.2018 o godz. 20:58.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|