|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że moderatorzy zrobią porządek i kilka osób odpocznie sobie dłużej od forum.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
2-3 dni i Włodarski wpadnie do tego samego worka co Miga, Jadczak, Weszło, Stanowski, Majchrowski itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Napis był zrobiony rano więc to pasiaste
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś tego użytkownika?
https://twitter.com/SSzumny/status/1...715.1527940498 ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
16 milionów pozostałych długów licencyjnych. Kto to ma zapłacić? ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|||
|
Sarapata o pomoc zawołała dopiero około 28 listopada. Dłużej, prawdopodobnie, nie dało się już ukryć tego całego s....ysyństwa które zgotowali:
https://wislakrakow.com/marzena-sara...na-jest-pomoc/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skośnoocy wbrew stereotypom widzą doskonale.Rysiu żyje już od dawna w swoim wyimaginowanym świecie.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Nie jestem zwolennikiem zarządu ani sharków, a wręcz przeciwnie.
Ale sprawa z "wybawcami" jest ewidentna. Jeśli ktoś nie widzi, że to było od początku grubymi nićmi szyte to chyba udaje ślepego..... "inwestorzy", "prowadzą rozmowy"..... i tak przez 2 tygodnie. Ciekawe kto się jeszcze zechce załapać na promocję marki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
proponuje zaczac od stworzenia listy osobowosci z opisem w jaki sposob przyczynili sie do tej patologii. Oraz nadanie im statusu persona non grata.
Protest przeciwko prezes w formie chociazby bialych husteczek na nabjblizszym meczu to tez totalne minimum.
Ostatnio edytowane przez GregorTS : 14.12.2018 o godz. 15:14.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powiem tak od czasu Bednarza jechano pomnie bany dawano. Gdzie zawsze pisałem, że SKWK jest problemem Wisły nie powiem robili kilka dobrych rzeczy, ale wiecej szkodzili wizerunkowi klubu niz pomagali. Walka z Bednarzem to nie była walka z Bednarzem a Cupiałem i dobrem Wisły tylko wy tego nie rozumiecie. Spadła frekwencja bo karkom zachciało się strajkować bo Bednarz be bo chciał spokój na stadionach by klub nie dostawał kasy. Bednarz be z tego co pamietam bo odmówił 2 zł od biletu (moge się mylić), Nagle Wisła zarzadzana jest przez osoby nie majac doświadczenia w Biznesie. A to co działo się wewnatrz klubu przez ostatnie dwa lata to lepiej niech juz nie wypłynie.
Powiem tak, mimo obrażania mnie banowania okazało sie ze miałem racje ze byłe przeciw SKWK choć nie ciesze sie z tego bo lepsza by była moja pomyłka. Ale teraz tak myśle jak można było doprowadzić do tego, że zarzad sobie robi mega podwyzki gdzie kasa pusta w pale mi sie to nie miesci. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Racja - Bednarz chciał zrobić porządek - od wojny z nim zaczął się upadek Wisły :-(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Bednarz chciał zniszczyć ruch kibicowski na Wiśle, nie różnił się niczym od kibiców cracovii czy jude gangu. Nie wiem jak gościa można bronić, wstyd.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
haracz od biletów nazywasz ruchem kibicowskim? notoryczne płacenie kary przez klub za "kiboli" ....nie pamiętasz już?
mamy teraz ruch kibicowski...... kwitnie nieprawdaż? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Fakt że w 99 % klubach ekstraklasy zarząd ma dobre kontakty i się dogaduje z grupami kibicowskimi, to oczywiście przypadek a nie normalność i coś co się po prostu opłaca na dłuższą mete przy mądrym zarządzaniu? Jak chcecie z Wisły zrobić Termalice Nieciecze w takim mieście jak Kraków gdzie mamy wrogów którzy nienawidzą Wisły z calego serca, to jesteście po.......eni!!! Sorry ale takie są fakty.
Ostatnio edytowane przez Rience : 14.12.2018 o godz. 16:01.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|