|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Obecne władze TS to jest RAK(NOWOTWÓR)
Wszystko uklada się w piękną całość i logiczną, dziwne firmy tworzone i rejestrowane zaraz po przejęciu przez TS. Gazetka o której każdy mówi, Marzenka która kłamała..i teraz widzę jej obłudę gdy straszyła Stechertem...wszedłby i co by zobaczył..prawde. Najgorszy że zostałem wydy&&&ny bez masła, zmanipulowany i napuszczony na innych kibiców - totalna polaryzacja. Kasztelaniec vel Wislak123 miał 1906% racji i mówił prawdę. SKWK nie ma żadnego moralnego prawa się wypowiadać i komunikować bo jest wiarygodność na poziomie Rysia Petru. Tak Panie i Panowie - zostali wyjeb**** przez własnych "kibiców". Brutalnie i bez mydła a najgorszę że można było zbudować normalny, biedny ale płacacy klub środka tabeli i szukać partnerów. Jeżeli dalej będą obrońcy "partii" TS to ja Wam mówie - pomodlę się o dar mądrości dla Was. Chcecie dowodów? 4 biznesmenów z małopolski nie jest w stanie wziąć klubu,, w tym jeden który jest w top 100 najbogatszych Polaków. Dodatkowo wiedząc że zaraz będzie $$$ z tytułu transmisji. Gdzie macie audyty Gdzie macie Bargiela Gdzie macie sprawy sądowe Gdzie macie ZARZĄD Wiecie gdzie macie? W d**** Prezes Ludwik Miętta Mikołajewicz, ja osobiście wierzę że został zmanipulowany bo choć jeden symbol na tym świecie dziś nie może upaść. ZARZĄD TS = NOWOTWÓR. I mogę mieć bana. Dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
To w końcu "żydowska" prowokacja, czy po prostu Sharksom od*ebało, bo ktoś mógłby zabrać koryto ze stajni Augiasza?[/QUOTE]
Brawo Ty!!! Warszawska menda po raz kolejny podjudza, ma w tym swój cel. A ty "mądry człowieku" wklejasz tu takie coś. Czy Ty w ogóle wiesz co robisz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ramzes 190 - Brawo Ty!!! Warszawska menda po raz kolejny podjudza, ma w tym swój cel. A ty "mądry człowieku" wklejasz tu takie coś. Czy Ty w ogóle wiesz co robisz?
Ostatnio edytowane przez Piotr777 : 13.12.2018 o godz. 23:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Podobnie zresztą konkurencyjny portal, który przez 2 lata był bardzo po linii TSu i dopiero kilka tygodni temu poluzował przekaz dnia. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Co to zmienia?
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co robię kolego? Niszczę klub z 112 letnią tradycją? To chcesz mi wmówić? Jeśli masz pretensje do kogokolwiek innego niż Sarapatki i decyzyjnych to już wiadomo z której paki jesteś.
Ostatnio edytowane przez ramzes190 : 13.12.2018 o godz. 23:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
.........................
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ramzes 190, Wklejasz tu takie gówno, sam obrażasz Włodarskiego rozpowszechniając to coś. Pomagasz mu w podjęciu decyzji, serio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Zadajcie sobie zresztą pytanie - od kogo i czego to się zaczęło. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Już mi zszedł kilkumiesięczny ban za obrazę czaro?
Gdzie jesteś - czaro - zakłamany, sprzedajny kundlu? Czaro, wolfy i inne pieski gangsterki tsu, którzy na ich polecenie spamowali hymnami pochwalnymi na cześć tsu i skwk? I obrażali wszystkich, którzy stali po stronie bednarza w walce z kibolami? I obrażali tych, którzy ostrzegali przed powiązaniami saraszmaty i dupkata z gangiem? I non stop spamowali, by dawać więcej kasy - bilety, plakaty itd dla złodzieji? Pasiasty pies was jebał czaro i reszta śmieci, teraz nawet reszta forum was przejrzała |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą wszystko jedno. Wiemy kogo trzeba wywieźć na taczkach i nie jest to Stanowski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zwróćcie tylko uwagę na to, że w/w panowie dzień w dzień siedzieli na forum i na SB, a teraz jak jest straszna lipa to nie ma ani jednego obrońcy...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zero szacunku dla śmieci, które na polecenie gangu Miśka wpływało na normalnych fanów Wisły poprzez agresywne wyśmiewanie wszystkich, którzy coś podejrzewali lub mieli inne zdanie. Ruscy mają swoich trolli w necie, rekiny mieli swoich.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
z góry sram na wasze przeintelektualizowane wypowiedzi, ja pamiętam wasze durne obrony zarządu, wasze obrażanie mnie i innych od pasiaków, ostracyzm, a teraz wszyscy toniemy w szambie które pomogliście wylać |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wolfy mój ulubieniec, szczekacz pierwszej klasy to jak to było wolfuś ostatnio? Iwan to dziad, pijak, i gówno wie? Nie to co ty.....
![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Won z przydupasami zarządu. Sprzedaliście Wisłę.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nie popieram takiego zachowani ale Ci Panowie przez lata obrażali wszystkich na około.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Dukata to sobie dopiero w popieraniu odpuścili, gdy przyszedł prikaz od miśków, bo wcześniej to był dla nich swój chłop. Zbudowano legendę dobrego TSu po akcji z Meresiem. Ja nie wiem jakim trzeba być głąbem, żeby uwierzyć, że taki chłystek mógł sobie wbrew woli tych z siłowni szwendać się po klubie i chcieć mieć klub na własność. Grupa wsparcia na forum robiła wodę z mózgu mniej doświadczonym. Jeszcze jest sprawa socios bo niektórzy z nich odgrywają znaczną rolę w stowarzyszeniu i radziłbym pozostałym socios patrzyć im na ręce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wiem Jam55, że trudno ci to przełknąć, ale tak już ten świat wygląda. Gang powoli przejął skwk, powoli ts, wszędzie wstawiali ludzi. Bednarz ostrzegał za Cupiała. LOGICZNE, że ktoś od nich musiał zająć się też "PR" w mediach, czyli na najważniejszym forum. Długi staż, poczytność, kilku z takim samym zdaniem, głosili zawsze to samo, byleby po linii gangusów. Zaakceptuj to, że ludzie z C, ludzie po szalu, ludzie, którzy od dawna tu siedzieli WYRUCHALI cię wraz z tymi co kradli bezpośrednio w klubie. I przestań piehdolić o szacunku. Przejrzyj na oczy - przyda ci się w innych dziedzinach życia. Bo tutaj to już za późno. Ja stąd spiehdalam, bo mam ból d*py, że większość teraz dopiero ma odwagę pisać, gdy wszystko już ch*j strzelił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ostrzeżeń było dużo. Pora teraz ponieść tego konsekwencje.
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/jac...akow_7154.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|