|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co do przejcia klubu moze sie okazac ze bedzie tylko 2 właścicieli
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
upomina się o swoje nie jestem jego fanem, ale na ta kase załsłużył to jego gole dały nam wysokie miejsce w lidze co tez przełożyło sie na kase
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Dał nam dużo radości i emocji. To, że jest fałszywym człowiekiem to inna sprawa, ale zaległą kasę powinien otrzymać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda to nie jest dobrze.
Dochodzą nas bardzo przykre wiadomości, dotyczące przyszłości @WislaKrakowSA Czekamy jeszcze na oficjalne potwierdzenie, ale wygląda na to, że po spotkaniu chętnych na przejęcie klubu jest bardzo źle... https://twitter.com/sportmalopolska?lang=pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Z tego wychodzi, że żegnamy się z Ekstraklasą, podziękujcie TS-owi za wszystko...
https://twitter.com/hanejkop/status/1073245847561867275
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.12.2018 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Mówiłem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
sARAPATA kryminał czeka.....
Nie potrafię opisać jak w......iony jestem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg Zbymak pozostają już tylko Chińczycy na ile to wiarygodne nie wiadomo ale iskierka jeszcze jakaś się tli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
1234567890 a nie ważne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Oni są tak samo wiarygodni jak 30 mln długu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po wszystkim. Do zobaczenia w iV lidze Panie i Panowie. dlugi nie do ogarniecia niestety.
Kto by pomyslal, ze TS ktory mial ustabilizowac sytuacje i przygotowac do sprzedazy zostanie grabarzem druzyny pilkarskiej i w dwa lata podwoi dlugi. Niesamowite. Gdyby mi ktos w Atenach, w Liege, Rotterdamie, Londynie czy w Gelsenkirchen powiedzial ze za kilka lat bedziemy totalnym bankrutem to bym nie uwierzyl. Kiedy wybudowano stadion to myslalem, ze ten klub pojdzie tylko do przodu. Szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko na to wskazuje, że dług jaki narobili w te dwa lata okazał się większy niż każdy przypuszczał.
Z 20 mln zł dobili do 40 milionów... https://mobile.twitter.com/SSzumny/s...49589422100480 Brawo TS! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
pogodzenie się z faktem pozostało. Marzena Srałopata doprowadziła nas do absolutnej tragedii i zapisze się w historii klubu jako osoba odpowiedzialna za historyczny upadek. 112 lat historii ....a jego mać... aż się płakac chce... jej morda powinna być wydrukowana na każdej wycieraczce klubowej jak juz wylądujemy w 4 lidze oby pod skrzydłami nowego własciciela...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zderzyć się z rzeczywistością, ze mamy pół roku na przygotowanie drużyny do IV ligi + wsadzenie do pierdla sarapaty i dukata.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Skoro tak wydawali pieniądze, których nie było, to strach pomyśleć, ile by wydali, gdyby je mieli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli te 40 mln okaże się prawdą to już nie wiem jak mam to skomentować.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że człowiek ufał TS-owi, że będzie traktował klub jak swoje własne dziecko, nie da mu zrobić krzywdy... Kto może o niego lepiej dbać jak nie kibice, którzy są wierni, oddani i kochają ten klub?
To się człowiek teraz przekonuje gdzie można włożyć opowieści o barwach, szacunku i honorze niektórych osób. Jest mi strasznie wstyd i smutno, nie tak to miało wyglądać, nie tak to sobie człowiek wyobrażał, swego czasu uratowali Wisłę, ale teraz wpędzili ją do gorszego bagna niż była, z którego wszystko na to wskazuje może się już nie wydostać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kur.wa brawo, jak wam kur.wy nie wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
strach pomyśleć co by było jakby Dukat został zgodnie z planem Prezydentem Miasta Krakowa (info Jadczak)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ten TS to slup gangsterki ..... trzeba wykorzystac ostatnia opcje z tym Anglikami , bo chinczykow nigdy nie bylo i nie bedzie .... to juz zadne ryzyko ....a miastu Krakow i towarzyszowi zydowskiemu mozna pogratulowac bubla za 600 - niektorzy twioerdzili ze nawet 800 - mln , ktory bedzie stal i umieral mysle ze Sarapata to to byla marionetka i slup - jak kogos przymkneli to wszystko zaczelo sie sypac, skorzystaja tylko na tym juniorzy ktorzy zagraja ostatni mecz z Amiką
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem zrozpaczony. Banda grubasów zabruździła 112 letnią historię. 112 lat! To się w głowie nie mieści. Taką tradycję...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdy Sarapata mówiła o kilkunastokrotnie większym budżecie, to pewnie miała na myśli kilkanaście razy większy dług. Może i by się tak stało, gdyby nie wydarzenia związane ze stadionem w lipcu. Szkoda, że kibice nie cisnęli wtedy, bo bredziła niemiłosiernie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
sarapata wychodź przed kamery i powiedz coś ciekawego kibicom Wisły.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|