|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jestem człowiek zgodny, można wynająć kancelarię prawną.
Choć wolałbym, by się ktoś w zarządzie też orientował. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Podpisano już nową umowę na prawa tv, na najbliższe dwa sezony, kwoty idzie o 60% do góry.
Może na to czekał potencjalny nowy właściciel? https://www.przegladsportowy.pl/pilk...polsce/hvdlfe9 Co do dyskusji na temat nowego zarządu: to forum nie przestaje zaskakiwac. Tydzień temu dyskusja czy 4 liga, czy a klasa, dziś prezes Mielcarski nie pasuje... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
a się utarło ze JB to prawnik - skonczyl jakies zaoczne studia prawnicze i tyle miał zwiazanego z prawem..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To teraz omówmy kto dyrektorem w 4 lidze jak już tak do przodu idziemy w sytuacji gdy wszystko może runąć za parę dni.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Arkadiusz Czerepach napisał(a):
Nie chciałem być aż tak dosadny, ale czuję, że byśmy się dogadali w tym temacie Wiadomo, że to SCI-FI - teraz najważniejsze, żeby Wisła została przejęta do końca z rąk z TSu. Jestem po prostu uczulony na Pana Grzegorza i jak słyszę nawet plotkę, że miałby działać w zarządzie Wisły to aż mnie ciarki na samą myśl po plecach przechodzą. Pozostaje jedynie czekać na ostateczny wynik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dopóty, dopóki nic nie zostanie podpisane notarialnie(KRS) to Panie i Panowie możemy sobie marzyć, gdybać i snuć opowieści że ten lub tamtem jest ok bądź nie.
Szczerze to ja współczuje piłkarzą bo to oni czekają na to by ich Święta były ok. Co do TS... chyba PMS wizerunkowo się nie podniesie i jej czas w strukturach TSW powininen dobiegać końca.. Najsmutniejsze jest to że TS mógł to wyciągnąć mając kibiców i naprawdę ogromny kredyt zaufania niestety nie da się uczyć zarządzania na zadłużonej spółce i bawić się w folwark.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Taki off topic trochę, bo rozmowa o tym, czy Mielcarski przyjdzie do Wisły to jak dywagację, czy prezesem zostanie Miś Gogo, ale o co Wam z nim chodzi? Jeśli mnie pamięć nie myli to na tym forum po tym jak go zwolnili był płacz i przez następnych parę lat utworzył się jego przesadzony mit jako personifikacji świetnego dyrektora sportowego. To on ściągnął choćby Błaszczykowskiego i Paulistę (i przy okazji też klopsy jak Barretto) za czapkę gruszek. Wielu oczyma wyobraźni widziało spektakularne transfery Mielcarskiego jakby dostał pieniądze od Cupiała. Dziwnie czytać po latach jak to wszystko się odwróciło 180 stopni i teraz przesada jest w drugą stronę.
Tak poza tym... ktoś sobie żartuje na Twitterze, wrzuca jakieś prześmiewcze tweety pare dni temu, typu "Wisła sprzedana, Jadczak na kolana psie", potem z kolei pisze o Mielcarskim w Wiśle i wielu to podłapuje jakby to było na serio Coś temat TSu przygasł w temacie "TS Wisła właścicielem Wisły Kraków S.A." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli dojdzie do przejęcia, to prezesem zostanie raczej ktoś zaufany, być może nawet któryś z właścicieli. W zarządzie znajdą się też pewnie ludzie wszystkich właścicieli. Nazwiska niekoniecznie będą medialne. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To tylko czcza gadanina, bo przecież każdy czeka na ważniejsze info.
Nie widzę nic złego w dywagacjach, wolę to niż wrzuty z TT albo wypowiedzi Iwana na temat przejęcia. Jak będzie konkretne info to będzie. Na razie czekamy, więc chyba można podyskutować na różne mniej istotne tematy? Od tego jest forum.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.12.2018 o godz. 22:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
racja można dyskutować, uważam że decyzja jest już podjęta. Teraz wychodzi chłodny czas rozliczeń, kto winny a kto nie, problem jest gdzie indziej, głębiej w TS-ie. Część ludzi jest normalna i widzę że chce dalej jeżdzić na wyjazdy po ekstraklasie. Czy ja bym w to wchodził? Nie, dostanę jako właściciel 20 rac na murawę i się skończy miłość. Życzę im wytrwałości.
![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Już tak nie generalizuj z tymi racami itp. NIKOMU nie jest na rękę klub w 4 lidze, zwłaszcza decyzyjnym. Wiele i tak się w ostatnim czasie zmieniło. Szkoda, że dzisiejsi planowani inwestorzy nie zainteresowali się klubem, gdy można było go kupić od Cupiała.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zadaj to sobie pytanie nie jako "kibic" tylko właściciel
![]()
Wierność
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A kto chciał odkupić Wisle w 2015 od Cupiala jak nie Włodarski (jedyny którego samodzielnie stać na utrzymanie takiego klubu)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Jeśli przejmie Wisłę i zaangażuje się w nią tak mocno jak swojego czasu w Gellwe, a teraz FoodCare'a to będzie to na ogromny plus dla Niego i Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i czy to własnie po tym zdarzeniu został "naliczony" na 1 mln ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Coś czuje, że wyjaśni się na + wszystko. Nerwy są ....
Jeszcze swego czasu W.Kita chciał kupić Wisłę od B.C. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Nastroje z dnia na dzień są coraz bardziej pesymistyczne. Ja czuję w kościach że niestety nic z tego nie będzie... Druga w kolejności prawdopodobna Opcja jest brak informacji dzisiaj i dalsze oczekiwanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Zobaczymy. Przydałaby się informacja ale niech nawet będzie cisza tylko żeby na końcu rozwiązało się w dobrym kierunku.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Panowie, to nie kupno bułek w spożywczaku.Trzeba trochę czasu. Spokojnie, jestem dobrej myśli
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
M.in audyt i wypowiedzi Włodarskiego dla GK, teraz zmiana zdania o 180° nie byłaby odebrana dobrze przez kibiców. Wiadomo że audyt w takiej spółce jak Wisła SA musi trochę potrwać. Wiadomo że potencjalni inwestorzy chcą mieć świadomość na podstawie tego audytu, czy z tego dna się da jeszcze odbić. Spokojnie, poczekajmy, ja sądzę że będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Mam nadzieję że do Panów dotarły też informacje o zmianie praw medialnych. Za przyszły sezon każdy klub dostanie minimum 5 milionów więcej . Dziś trzeba dołożyć , ale jesli Panowie to poukładają to uważam że po sezonie 20/21 możemy być na finansowym plusie. Oczywiście gdyby... |
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pracuję z kimś, kto jest bardzo blisko z jednym z dwóch głównych potencjalnych właścicieli. Niestety ta Osoba mówi, że to co piszą media to bzdury. Szanse na pozytywne załatwienie sprawy-10%.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Arek95 na jakim finansowym plusie co Ty gadasz? Co najwyżej możemy wyjść z długów i to przy sprzedaży kilku zawodnoków , U nas nie zarabia sie na piłce konkretna kasa jest dopiero w LM i LE a na to sie nie zanosi prze długie lata. Trzeba po pierwsze sie modlić żeby Panowie weszli wogóle w interes i żeby po 2 latach im sie nie znudziło bo poza zaspokojeniem swoich marzeń i ega to niec z tego nie wyciągną
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowi Wisła jest w stanie bilansować się, ale za mało wiecie skad az tyle długów na Wiśle. Myślicie, żę wszystko jest czarne lub białe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jakies info oficjalne ?
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 13.12.2018 o godz. 17:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|