|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Na to akurat nie ma wpływu. Narzuca mu z góry to oprogramowanie forum.
LucjuszWielki Nauk nie pobieram. Nie pochlebiaj sobie proszę bo nie o Ciebie chodziło. Takie pytanie akurat Tobie zadałem z racji pewnych okoliczności i "grzeczności" z Twojej strony do mnie. Masz dostęp do pokoju Socios ? Jak masz to tam się wszystkiego dowiesz (bo różne tematy techniczne są poruszane, nawet w tym zakresie o jaki pytasz). AntyMod Według Ciebie pokazówka. Inni to traktują jako tworzenie elementu jednoczącego kibiców (bez względu na poglądy, wiek itp.). Tworzącego więź. Ludzie potrzebują tego widocznie po długim okresie marazmu kiedy nic się nie działo a tylko pisało W Stowarzyszeniu nie ma jednomyślności. Nikt nie dostanie za to w zęby. Dodatkowo pomysł powstał na forum. I jak dla mnie taki podpis przy nicku mówi mi że osoba posiadająca go nie jest "no name" ale kimś realnym skoro wysłała swoje dane osobowe (poparte danymi z przelewu). Dodatkowo jest szansa żeby z taką osobą poznać się osobiście przy okazji jakiegoś spotkania członków Stowarzyszenia. To również wpływa dodatkowo na podniesienie poziomu merytorycznego forum. A Twój zarzut, że to dzielenie na lepszych i gorszych użytkowników forum i stygmatyzowanie tych, którzy nie mają takiego opisu pod nickiem według mnie nie ma uzasadnienia. Po pewnym czasie nikt nie będzie na to zwracał uwagi. Teraz niektórzy mogą odnieść takie (mylne) wrażenie ale według mnie wynika to z efektu nowości. A czy przypadkiem dzieleniem na tych lepszych czy gorszych nie jest status użytkownika (junior, senior) oraz data rejestracji ? Ile to razy się nasłuchałem że jestem trollem bo założyłem konto i mam "juniora" w opisie. Co mi pozostało ? Śmiać się z takich wpisów. I może to "Socios Wisła Kraków" jest dla części osób, które spotkały się z podobnymi komentarzami takim środkowym palcem w kierunku tej części użytkowników forum. Słowo "Socios". Osobiście również mi się nie podoba i nie przekonuje. W tej chwili jednak nie pora żeby zastanawiać się czy to dobrze czy źle. Nie wypowiadałem się na etapie tworzenia więc nie zabieram głosu. Nieobecni głosu nie mają.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.12.2018 o godz. 14:53.
|
|
|

|
||||||
|
|