|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No ale G chyba i tak jest zamknięte przecież. Więc tu niezbyt jest gdzie oszczędzać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie zapomnij maczety ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Z tego co podawano w mediach to obecnie wynajęcie stadionu przez Wisłę kosztuje 123tys. , natomiast wynajęcie stadionu na 24h od miasta to koszt 45tys . https://gazetakrakowska.pl/krakow-mi...en/ar/12937786 Skąd taka różnica ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
pewnie z "pozycji negocjacyjnej"
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wiem, że to gorący okres ale proszę nie powielajmy bzdury i nie rozgrzewajmy głów. przede wszystkim kupujmy bilety, bo mnie szlag chce trafić, że nas tak mało na meczu ma być. także #rusz4litery po bilety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Smutne z tego artykułu gazety krakowskiej jest to, że Wisła pokrywa ponad 60% kosztów związanych z utrzymaniem stadionu ( utrzymanie 4,9 mln rocznie, a Wisła płaci 3 mln rocznie), a korzysta może z 20% czasu w ciągu roku.
Miasto nie robi nic, aby działo sie cokolwiek na ich obiekcie, bo po co jak przez lata mogło doić. Wisła tez jest "zorganizowana", można było sobie zastrzec, ze w ramach tak wysokiego czynszu i pokrywania 60% kosztów utrzymania obiektu mogą organizowac imprezy już bez dodatkowych opłat np. do 500-1000 osób. Nawet na imprezach firmowych klub miąłby niezłe przychody. |
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
A może spróbować wynegocjować dwie stawki za wynajem stadionu, na zwykłe mecze do 15tys miejsc i na mecze top cały stadion. Może te 15 tyś miejsc by jakoś wpływało na kupujących żeby ich zmobilizować do zakupu biletu.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja z czym innym, bo nie doczekałem się odpowiedzi. Czy Marzena Sarapata tak samo jak piłkarze nie otrzymuje wynagrodzenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dziękuję uprzejmie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że jeżeli sprawa przejęcia Wisły rzeczywiście jest rozwojowa, to piłkarze są informowani na bieżąco o jej przebiegu. Na pewno pierwsi dowiedzą się o zmianie właściciela
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Ale to by oznaczalo, ze Marzena jednak wychodzi czasem z gabinetu od kompa
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Chodzi plotka, że widziano ją jak wyszła z gabinetu i poszła do łazienki.... ale to tylko plotka
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy ty kupiłes bilet lub pakiet na Wisle?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy ktoś mi zagwarantuje, że tym razem zarząd nie zapali pieniędzmi w kominku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie chodzisz na mecze to nie masz prawa głosu. Wyjazd trollu
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To jak to jest z tymi prawami do ligi od nowego sezonu wiecej kasy dla klubów czy nie ?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak, więcej. Bodajże około 30-40% więcej.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kolejny argument aby dotrwać do nowego sezonu będzie teoretycznie lżej.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
jeszcze trzeba licencje dostać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
będzie można więcej przepier****ć
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli rozumiem wasza wizja na robienie piłki w Polsce to wolontariat?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja w tym momencie bardziej liczę na Miasto Kraków niż 4 biznesmenów. Majchrowski Wisłę upaństwowi, a zarząd wypie*****.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|