|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie rozumiem drwiny z Issa Ba, w tych dwóch meczach na krzyż co zagrał to myślałem, że mamy w końcu nowego Szymkowiaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podobno dalej trzyma kredens. Pol i Issa Ba ? szanujmy się
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dlatego, że ponieważ ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dziwne troche że ten temat poszedł w wyszukiwanie najbardziej kuriozalnych wynalazków ery Cupiała , zamiast przeciwnie , tych najlepszych - którzy zasłużyli na załapanie się na liste Weszło , a ich tam nie ma
Llonch to pewniak , a np taki Andraż Kirm , zdecydowanie nie był gorszy niż wielu z tych co sie na tamtą listę załapali ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Z Thwaite trochę przesadziłeś. Sądzę, że jednak z tym drugim Australijczykiem potrafili piłkę prosto kopnąć. Stawianie go w jednym szeregu z "ładzią" jest jednak niesprawiedliwe.
Pamiętacie krótki epizod Andreasa Riosa z River Plate? Jakoś nie mogłem nigdy oprzeć się wrażeniu, że zbyt lekko z niego zrezygnowali. Później chyba nawet gdzieś w Brazylii dobrze się pokazał. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Guest
|
|
Inna sprawa że (jak dla mnie) bzdurna suma za tej klasy grajka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Np na Alvareza nie było nas stać. A obok Kirma brakuje w rankingu Popovicia, Guzmicia, a w setce to znalazłoby się miejsce i dla Penksy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W sparingu na stulecie zagrał i założył nawet komuś siatę : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, niezapomniana siatka w meczu z Sevillą.
Ten drugi kangur to Jacob Burns jeśli się nie mylę - grajek poprawny, ani nie zapisał się in+ ani in-. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Skoro już tego piłkarza wywołałeś to jednak ja bym mu po latach dał +. Zważywszy na tą sytuację (chyba nikt nie wrzucał wcześniej).
https://twitter.com/reymontta22/stat...09474099605504 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobrze czyścił w środku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A pamiętacie mistrza olimpijskiego Serge'a Branco
? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
kto go nie pamięta
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Adam Nawałka oficjalnie trenerem Lecha Poznań, w sztabie m.in. Bogdan Zając.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jestem ciekaw czy Kiko nie sprawdziłby się lepiej jako dyrektor sportowy, bo trener był z niego słaby.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tomasz Zając z którym wiązano wielkie nadzieje, bramka dla Stomilu Olsztyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
On był dobrym trenerem na sytuację Wisły. W takich warunkach (długie zatory płatnicze są nie tylko w tym sezonie) trudno oczekiwać cudów. A u nas się oczekiwało...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Stolarczyk ma lepszą sytuację ? Wydaje mi się, że dużo lepiej, to wszystko wygląda u niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kiko był słabym trenerem. Miał za to świetne oko do dobrych piłkarzy, potrafił ich wypatrywać. Mógłby być z niego niezły selekcjoner lub dyrektor sportowy. Niestety im dłużej trenował drużynę tym większą bryndzę graliśmy.
Stolar pokazał, że można grać ładnie dla oka jednocześnie osiągając przyzwoite lub dobre wyniki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
KIKO moglibyśmy wykorzystać jako scauta... ale wiadomo jak to w polskiej lidze jest. Ze skrajności w skrajność
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najwiekszym błędem od 2016 roku , było zwolnienie Kiko ( i mam tu na myśli wszystko )
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Podstawowy błąd wynikał - również z perspektywy czasu - z nieogarnięcia Excela przez osoby kierujące klubem. I pierwsze jego symptomy pojawiły się już za "urzędowania" Kiko, bo to już na jesieni rozpoczęło się pompowanie kadry ponad potrzeby i możliwości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Największym błędem było zatrudnienie Kiko. Wszystko co potem to już lawina.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Tego samego, który dał nam króla strzelców, Imaza i paru innych piłkarzy, dzięki którym skakaliśmy z radości cały tamten sezon? Warto dodać, że Ci bezimienni w swoich krajach grajkowie brali pół pensji przeciętnego zawodnika z Polski na tym poziomie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|