|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() i od razu kompletny zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() Dotychczasowe mecze ![]() W poprzednim sezonie przegraliśmy 3:1 na wyjeździe oraz wygraliśmy 3:2 w Krakowie. W tym sezonie w pierwszej rundzie zremisowaliśmy bezbramkowo. Passa (6 ostatnich meczów): Rywal : WLWLWW Wisła : WLDDWL Rywal w meczach domowych ![]() Wisła w meczach wyjazdowych ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Atmosfera jest taka, że mecz już w poniedziałek a nikomu nawet nie chce się skomentować :( Ciekaw jestem jak piłkarze zaprezentują się po ostatnich doniesieniach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Dzięki Bogu, że można się zająć piłką. Przez przerwę reprezentacyjną i te wszystkie doniesienia wszyscy chyba zapomnieli, że jest jeszcze boisko.
Co do głów piłkarzy to jestem w miarę spokojny. Mimo tego żaden wynik mnie nie zdziwi, obstawiam remis. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kibice Wisły żyją jednym tematem. Miejmy nadzieję, że piłkarze potrafią się od tego odciąć. W Gdynii zawsze się nam strasznie ciężko grało więc każdy 1 punkt trzeba będzie szanować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie był bym pewny,że potrafią się odciąć brak dalszych perspektyw na działanie klubu,brak wypłat itp...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jako że od zakładania tematu mineło sporo czasu (przerwa reprezentacyjna + zasada "połowy odległości" ) postanowiłem rzucić okiem jak sie kształtują kursy w LVBet w obliczu hiobowych wieści o finansowych perspektywach SA
co ciekawe delikatnie wzrosły szanse Wisły na zwyciestwo 2,7 dzisiaj , vs 2,75 w dniu zakładania tematu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zmiana jest gigantyczna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
3:1 dla Arki. Pewne info.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Musimy pamiętać o jednym przed najbliższymi meczami,my jako kibice na chwilę obecną nie mamy prawa wymagać tego czy owego od naszych pilkarzy,oni i tak juz udowodnili ze sa oddani Wiśle, czy wygramy czy przegramy róbmy swoje,nakrecajmy sie maksymalnie aby pomóc klubowi.A o wynik jestem dziwnie spokojny,będzie dobrze,nawet jeśli wyjdziemy na bialo
......... |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno.Niech będzie nawet 0-0 po kopaninie,najważniejsze utrzymać obecną przewagę nad 9 miejscem.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Na przekór wszystkiemu - liczę na 3 punkty. W końcu to Ekstraklasa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ktoś wie co dolega Wojtkowskiemu, Bashy i Brożkowi?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
z tym składem bez typowej "6" coś mi wysokim wynikiem pachnie jakieś 4-3 dla świni albo coś podobnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja rozumiem że nie mają płacone, rozumiem że wynik tego meczu nie jest w tej chwili sprawa najwazniejsza
Ale to co my ostatnio gramy w obronie to jest kryminal I nie tylko wielbłąd dzisiejsze Lisa, Sadlok i Wasyla mam na mysli Środka pola defensywnie też nie ma, skrzydłowy bronią tylko teoretycznie Jeszcze słupek, poprzeczką i setka Bogusia koncertowo spartolona E: w ostatnich 5 meczach 13 straconych bramek, bez względu na sytuację, w obronie to my się ku.rwa kompromitujemy
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 26.11.2018 o godz. 19:51.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Setka? Trudniej było to spieprzyć niż strzelić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kibicowałem Stolarczykowi, bo czasem Wisla grała do przodu cały mecz i fajnie się to oglądało.
Ostatnio bardzo często grają fatalnie, szczególnie w obronie. Dzisiaj widząc Arkę z graczami którzy są odpadami i drwalami z innych klubów oraz z trenerem no namem z 1 ligi pokazali jak się gra w piłkę , jak się stwarza sytuacje, jak się strzela. My oczywiście też mamy skład ze szrotu i trenera początkującego no ale naszą drużynę ciężko się ogląda coraz częściej. Smółka jako "trener z taniej chińskiej półki zamienników prawdziwych trenerów" pokazał, że można stworzyć zespół fajnie grający ze słabych graczy będąc słabym trenerem. Może by zatrudnić jakiegoś trenera z 2 ligi i będzie lepszy niż Stolarczyk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zapomniałeś o małym szczególe - Arka nie gra w tym momencie za darmo
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma Bashy i nie ma zawodnika który wspiera obronę i boki. Nie wiem dlaczego nie grał Arsenić ale chyba trzeba przesunąć w końcu w meczu z Jagą Sadloka na lewą i Arsenicia do środka.
Arka była zdecydowanie lepsza, ale .... Skoro po ręce Zarandii nie było karnego to chyba jedynie gdyby centralnie złapał piłkę w ręce Stefański gwizdnąby 11 dla Wisły. Boguś spieprzył 200 % sytuację. Jankowski wybił piłkę z lini bramkowej - gdyby tutaj uśmiechnęło sie do nas szczęście pewnie byłoby lepiej, ale tego szczęścia zdecydowanie zabrakło w tym meczu.... Pieprzenie niektórych na Twitterze typu nie ma siank nie ma granka to pieprzenie głupot .... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
no comment ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Akurat Smólka jest całkiem przyzwoitym trenerem, świadczy o tym styl gry Świnki to nie drużyna Ojrzynskiego kopnij biegnij sfauluj tylko zespół potrafiący grać piłka i przy niej sie utrzymać w dzisiejszym meczu mieli piłkę przez 60 % gry z Wisłą która jest drużyna z najświętszym posiadaniem piłki w ekstraklasie ....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie wiem jak to możliwe, że w 1 połowie świnia wymieniała podania i ogrywała nas piętką jak na treningu - nawet Barcelona w każdym z 4 meczów na przestrzeni 20 lat nie yebała nas tak...
Lis |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Różnica była taka, że Arce naprawdę chciało się grać. Nasi olali to spotkanie i pierwszy raz nie mam o taką postawę pretensji. Dobrze, że wyszli na to spotkanie.. Niestety sytuacja jest taka, że 1-4 z Arką to nasze najmniejsze zmartwienie. Nie wiem jak się potoczą sprawy organizacyjne, ale na przerwę zimową zejdziemy będąc w dolnej połówce tabeli.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Problemy w obronie mamy, ale mieliśmy od początku. Tylko wówczas potrafiliśmy wsadzić 5 z przodu. Dziś też mogliśmy, jakby policzyć okazje, to spokojnie 5 było w zasięgu. Wbrew pozorom i wbrew wynikowi ten mecz był spokojnie do wygrania, wystarczyło trafić do pustaka na 2-2, trafić w bramkę zamiast w słupek i wtedy Arka by z takimi kontrami nie wychodziła. Z Lechem przyfarciło, z Lechią przyfarciło, a dziś nie i tyle. Poziom gry moim zdaniem bardzo się nie różni, tylko "ważne są te detale".
Stolarczyk z tym naszym składem węgla i papy i smrodem organizacyjnym i tak robi wynik ponad stan i jeśli ktoś sugeruje, że on miałby zostać zwolniony, to znaczy że ten ktoś ciśnienia nie wytrzymuje (a jednocześnie tego oczekuje od wszystkich wokół). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbliża się godzina zero, ciężko się w takim momencie skupić tylko na meczu. Dlatego do chłopaków nie mam pretensji, i tak dali nam na prawdę sporo grając praktycznie za darmo. Mimo wszystko liczę, że z Miedzią uda się wywieźć 3 pkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Zabrakło tylko kilku minut i kilkuset tysięcy hajsu na kontach pilkarzy do wyrównania!
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ależ tu lamentu!
Po składzie przed meczem - Kort, Halilović w środku - wiadomo było, że będzie dziś wesołe granie w Gdyni i albo skończy się jakimś 3:3 albo 4:1 właśnie. Mieliśmy ogromną dziurę w środku pola, dlatego Arka mogła sobie tak dziś klepać... Gdy łapaliśmy ich wysokim pressingiem, to udawało się odbierać piłkę i stwarzać sytuacje, ale tego pressingu było dziś za mało. Myślę, że Stolarczyk właśnie tak chciał zagrać i podjął ryzyko, które ostatecznie się nie opłaciło. Szkoda zwłaszcza patelni Bogusia, bo to powinno być 2:2 i wtedy mogło się różnie skończyć. Za tydzień typuję gładkie zwycięstwo Wisły. I przestańcie marudzić, bo za chwilę możemy mieć znacznie większy problem niż porażki w Ekstraklasie ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|