|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Też nie rozumiem nie liczenia karnetowiczow. Poza tym dla wynajmujących skyboxy też jest ważne ile spotkań zostanie rozegranych w rundzie (choć nie dla wszystkich ).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dlatego, że nie chodzi nam o potrzeby rozliczeniowe (wtedy faktycznie należałoby to wziąć pod uwagę), tylko o ocenę sytuacji klubu tu i teraz, a tu i teraz klub ma tylko to, co wpłynie na bieżąco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tymbardziej naocznie pokazuje to chory czynsz za stadion , jesli frekwencja z top3 w polsce nie wystarcza aby dzień meczowy wyszedł chociaż na zero
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ten chory czynsz to nas od kiedy obowiązuje ?
Rozumiem że mowa tutaj o 123 za stadion + 25 za reszte pomieszczeń? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niech ta saga już się kończy. Ktokolwiek kto będzie płacił piłkarzom na czas będzie naszym zbawicielem. Niech długi powoli maleją ale wypłaty muszą być na czas to podstawa. Niech to bedą anglic, chinczyki, araby czy inne Leśniodorskie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
oczywiście dziwnym trafem obudził się również miga: http://sportdziennik.pl/komplikuje-s...-przejac-klub/
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem czy to kwestia niezbyt pisowni , ale ktoś może mi wytłumaczyć , jak to jest że
"Chodzi o to, że Paweł Gricuk wymyślił inną koncepcję i zaczął szukać zagranicznego inwestora. Biznesmen, który kiedyś pomagał Widzewowi Łódź i był bliskim człowiekiem Bogusława Cupiała, twierdzi, że znalazł chętnych Chińczyków. Według jego słów Azjaci chcieliby przejąć Wisłę sami, więc współpraca z Kwietniem i Ziętkiem odpada. Chińczycy wyłożyliby pieniądze na pomysły, które realizować miałby Gricuk." Ziętek z Kwietniem by chcieli, ale Gricuk sobie "wymyśla" Chińczyków , i każe tamtym spierdalać ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...dy/ar/13667568
Niestety sprawy zmierzają do najgorszego finału o jakim możemy pomyśleć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zachowanie tego Gricuka coraz mniej mi się podoba. Gość jest mało poważny.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Ja to widzę tak - Griciuk chciałby wejść do klubu jak kiedyś do zrobił Leśny w Legii. Inwestor bierze sobie większość udziałów i wykłada kase na dług ale zarządzanie zostawia Griciukowi. Ten wierzy, że jest na tyle ogarnięty aby poprawić sytuację Wisły i sprzedać swoją cześć z dużym zyskiem za pare lat. W międzyczasie byłby prezesem klubu poprawiając sobie sytuację finansową i wizerunek w szeroko pojętym środowisku sportowo-finansowym. Możliwe - jak najbardziej Prawdopodobne - cholera wie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że do większość kibiców Wisły, już dotarło lub dociera, co się najprawdopodobniej stanie w przerwie zimowej.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tak. Będzie nowy właściciel, TS to jeszcze pociągnie przez jakis czas, TS nie pociągnie i nie będzie nowego właściciela. Zadnej wiekszej filozofii do takich wniosków nie potrzeba.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ty chyba z tych co wierzyli w stecherta ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Miga se wymyślił sprzedaż Wisły,a dzieci się dały nabrać
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Czyli Gricuk zaprzepascil szanse na Zietka i Kwietnia? :(
Rozgrzeszyc go moze jedynie jego wyimaginowany inwestor, inaczej bedziemy mogli go winic (razem z Marzenka) za V ligowa Wisle ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Przemyślcie to albo deklarujcie pod spodem. "poddaje się" . . . . Do tego liczmy, że oferta sponsorska z Meksyku da nam jeszcze jeden miesiąc + 2 wynajęcia stadionu. Wtedy może uda się wydłużyć czas na szukanie inwesotora. W obecnym wypadku gaście światło.
Ostatnio edytowane przez regan : 15.11.2018 o godz. 18:59.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Od początku bardziej, znacznie bardziej skłaniałem się w stronę Ziętka i Kwietnia, niż Gricuka.
Jeśli ta dwójka jest blisko klubu od dawna, pomaga mu, ma potencjał biznesowy i finansowy, a przy okazji są kibicami Wisły to jest to układ idealny. W przypadku Gricuka pytań jest znacznie więcej, niż odpowiedzi: -dlaczego tak zaciekle nie szukał inwestora dla upadającego Widzewa jak obecnie dla Wisły, -dlaczego tak bardzo mu zależy by wejść do klubu, -jakim sposobem tak szybko znalazł bogatych inwestorów (twierdzi, że do końca listopada złoży ofertę Chińczyków,a finalizacja nastąpi do końca grudnia) Wygląda to tak jakby tylko przyglądał się sytuacji z Ziętkiem i Kwietniem i od początku traktował to jako alternatywę, na wypadek gdyby nikogo nie znalazł. Chciałbym wierzyć w tych Chińczyków ale ciężko mi to przychodzi. Tak czy inaczej, jeśli oferta się pojawi to pewnie jej przyjęcie będzie jedyną nadzieją dla nas. |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
^
1. Widzewa nie moglby prowadzic w pojedynke 2. dla kasy 3. ma bogate CV lub blefuje by cos ugrac na upadku Wisly |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja raczej namawiam wszystkich kibiców do wzięcia się za marketing klubowy i zorganizowanie kompletu na najbliższych 2 meczach musowo. To są mecze TOP to kasa za bilety będzie wyższa co przyda się klubowi w trudnej chwili. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ja namawiam Cię, drogi Reganie, do spełnienia obietnicy i przystąpienie do Socios....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Socios aktualizuje listę, na której Cię nie widać. Ale może się mylę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Regan dobrze wiesz,że na tym forum są sami fanatycy,którzy chodzą praktycznie na wszystkie mecze. Skończmy już te gadki o frekwencji ,bo już nawet nie jest śmieszne w obecnej sytuacji. Kibice zrobili bardzo dużo,a że nie ma nas milionów to chyba jest jasne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Po zakończeniu meczu z Lechem z głośników popłynie Time to say goodbye a następnie symbolicznie zgasną światła na stadionie.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej: "To już jest koniec" Elektrycznych Gitar
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem co dla Ciebie jest śmieszne, ale poniżej: Frekwencja z ostatnich 3 meczów z Lechem: 20.823 20.053 30.128 Serio nie jesteśmy w stanie spiąć dupy i zrobić 30 tys? ....a jak piłkarze bez wypłat od czerwca potrafią zrobić 4 miejsce, to my komplet po mobilizacji możemy zrobić bez problemu.
Ostatnio edytowane przez regan : 15.11.2018 o godz. 20:59.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
ok, niech będzie. Ten kawałek lepszy.
niech tylko Marzena zapowie, że skoro upadłość to wstęp na mecz jest za friko ale będzie zbiórka do kapelusza i całość kasy do podziału dla drużyny, żeby mieli za co zrobić zakupy na Święta. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na razie to klub nawet nie rozpoczął sprzedaży biletów na żadne z dwóch ostatnich spotkań roku. Ma to nastąpić za tydzień.
Jeśli klub chce komplety na spotkaniach to sprzedaż i promocję meczu powinien zacząć już dziś. |
|
|
|
Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Jeżeli chcemy mieć czyste sumienie,że zrobiliśmy wszystko żeby uchronić klub przed 4 ligą, to musimy zapełnić stadion na dwóch najbliższych meczach.Piłkarze mimo,że nie otrzymują wypłat to robią co mogą,nie narzekają na swoj los.Dlatego i my niezależnie od aury grudniowej musimy zjawić się w komplecie.Dla klubu to będzie ponad milion zarobku,wystarczy na miesięczne pensje.W zimie sprzedać chociażby Arsenicia,w marcu kolejne dwa duże mecze u siebie,więc kolejny duży zysk dla klubu.Może wypali umowa z meksykanami i jakoś dotrwamy do końca sezonu.
Ciągle mam nadzieję,że jednak ktoś nas przejmie,ale kluczowe jest przetrwać zimę. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|