|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Co do Bashy, to zobaczcie sobie, jak za kontrami wraca Toni Kroos-truchtem. Jeśli on jest ustawiony wyżej, to automatycznie znaczy, że ktoś ma zajmować jego miejsce. Basha jest baaardzo inteligentnym piłkarzem, świetnym taktycznie. To nie jest Pol Llonch, jego atutem nie mają być żelazne płuca.
Ostatnio edytowane przez ashkeczup : 31.10.2018 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Znowu próbujesz być zabawny a wychodzi żałośnie. Boguski ma masę otwierających podań (przede wszystki grając klepę z Imazem i Ondraskiem) i bardzo mądrze gra w defensywie. Naprawdę skończ już, dowalanie się do Rafała już dawno przestało być śmieszne, jest zwyczajnie żałosne i świadczy o tym że meczy Wisły nie oglądasz, albo nie rozumiesz co się dzieje na boisku.
Boguski ma straty tak jak Pietrzak, Kostal czy Kort, ale Rafał jak straci to od razu zasuwa do obrony, zamyka możliwości podania - młodsi już niekoniecznie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.10.2018 o godz. 15:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale po to, żeby go sprzedać. Bo do sytuacji, w której ogrywamy zawodników sami dla siebie jeszcze dużo Wiśle brakuje.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie można grać samymi młodymi - zawsze kończy się to tragedią. Potrzebni są tacy od których będą się uczyć, w momentach kryzysowych krzykną etc.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Rafał nawet nie da rady krzyknąć, bo ma tak cieniutki głosik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a do sytuacji ze kogos sprzedajamy z zyskiem to nie brakuje więcej?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nam teraz dużo brakuje w ogóle.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Do sytuacji w której ogrywamy piłkarzy dla siebie, a nie na sprzedaż będzie nam brakowało zawsze bardzo dużo. Nam i wszystkim pozostałym klubom w Polsce. No chyba że ekstraklasa zrówna się poziomem z Premier League lub Primera Division
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej miałem na myśli casus dla siebie na swoim podwórku, vide Brożki i paru innych, którzy się przewinęli w tłustych latach.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|