|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w meczach z nami ktoś prawie zawsze się odblokowuje. Stawiam, że tym razem będzie to Carlitos
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję że Wasyl wybije szybko z głowy carlitosowi udział w meczu,stawiam 2:1 dla nas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
licze na fajny mecz do 65 minuty.
potem może wyjśc brak ławki ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no licze na fajny mecz do 65 minuty
no moze 70.pózniej jedni i drudzy padną i bedzie kupa. a dryfował po niej bedzie lepiej ten ktorego ławka zagra lepiej imho. E: ja w kazdym meczu do ostatniego gwiazdka licza na wygrana ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.10.2018 o godz. 10:06.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gol z dużego palca w 94 minucie najlepiej jeszcze po odbiciu od nogi Carlitosa lub judasza
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Marzą mi się 3 brameczki Imaza
tak na poważnie to czeka nas ciężki mecz,legła zepnie mocno pośladki na nas,dużo w tym meczu zależy od naszej pomocy,to będzie klucz do sukcesu,jeśli zagramy na poziomie z meczu z Lechem i Lechia to o wynik jestem spokojny |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
0:1 do szatni po samobóju Carlitosa W ostatniej minucie 0:2 po samobóju mączki (wiem wiem, rezerwy ale na strzelenie swojaka przez tego #$^## nie mogę się doczekać) ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ewentualnie 90 minuta carlitos wybija piłkę w polu karnym nabija piłką w mąkę a ta wpada do bramki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
lepiej:
93 minuta 0:0 , Carlitos leci sam na sam z Lisem oddaje bardzo silny strzał , pilka odbija sie mocno od slupka i wraca w okolice polowy boiska do Mączyńskiego, ten jest zaskoczony obrotem spraw wiec wycofuje pilke do Cierzniaka ale ciut za mocno , Cierzniak źle oblicza lot piłki , zdąży tylko troche zmienić jej trajektorie ale za mało , i ta wpada do bramki dając nam 3pkt , a eksperci w lidze + ekstra dyskutują czy samobója zaliczyć Mące czy Cierzniakowi ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
widzę niektórzy za dużo Tsubasy sie na oglądali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tam bym wolał klasyczne 5:2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a możemy zagrać taktyką Diablo, a im ściągnąć bramkarza do obrony?
Tak to się kiedyś robiło ... ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobra dorzucam swoje trzy grosze chcę 2:5
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
ja rozumiem, że można mieć poczucie humoru i bogatą fantazję ale panowie temat meczowy a nie bajki i opowiastki dziwnej treści, w sumie nierealne do zrealizowania. przestańcie brać dopalacze!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znając życie to Carlitos przełamie się w tym meczu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No niestety, też tak czuję.
Ale liczę, że pomimo wszystko chociaż zremisujemy. Legia gra coraz lepiej, jednak jak dotąd dobrze się nam grało z drużynami będącymi w tak zwanym gazie. Zobaczymy jak będzie. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Drużyny na L w lidze lejemy 5:2 nieważne czy u siebie czy na wyjeździe - proszę o kontynuacje ....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję że nikt się od nas nie wydurni i nie będzie wrzutek na Carlitosa. Nie zapominajmy że dzięki temu zawodnikowi wygraliśmy w Warszawie od x lat, to on uchronił nas przed porażką w derbach na jesień 2017,to on pogrążył żydków na ich własnym boisku, oraz dostarczał bam emocji... najważniejsze to dzięki niemu zapłaciliśmy trochę miastu(wiadomo gdyby nie marudzenie ze chce do ległej to byłaby to większa kwota) ale nie jest to wychowanek który deklarował że nigdy do legi nie przejdzie. Zwykły najemnik. Jednak trochę szacunku mu się należy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakoś wszyscy piłkarze obecnej Wisły (włącznie z Imazem) specjalnie za Carlitosem nie tęskni.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Racja, dobra sławą sie nie cieszy w szatni i nikt po nim nie płacze.
Ale w pełni zgadzam się z @markowywislak że dał Nam masę radochy i jeszcze zarobiliśmy na Nim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na forum Nauki jazdy w zapowiedzi meczowej takie oto cusik:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Aha - a to że nas wyruchał i zarobilismy na nim 3 razy mniej bo wybrał najmniej opłacalna oferte dla Wisły to nie ma znaczenia? Jakby legia dała za niego 5 zł to też bys sie cieszył no bo przecież zarobilismy na nim?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przegląd Sportowy podaje, że Cierzniak w niedzielę nie zagra.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
Był gość i nie ma gościa. 1-2 Imaz, Sadlok. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Na środowym treningu doznał kontuzji łydki i nie będzie zdolny do gry przez miesiąc.
Karma wraca - jeszcze się Carlitos wypierdzieli na schodach a na Mączyńskiego przewróci się szafa w szatni ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|