The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2018, 22:05
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a popatrzcie na to tak...

Zatrudniają na kase typa co ma wyrok...

nikt ....a nawet słowka nie piśmie ze to jednak dobry gest dania drugiej szansy w zyciu młodemu człowiekowi....nikt.
A tak to Wisłą wyprowadziła go na prostą, dzięki temu załozył rodzine ma dzieci dom itd itp.Ale czy to by sie sprzedało ? No ....a nie.
Ale wyrok za co?
Znam wielu ludzi po wyrokach którzy pracują i są przykładem obywatela.

Bo idąc tym tokiem rozumowania to zaraz się okaże ze za wyrok z dzieciństwa za jakąś głupotę trzeba będzie do usranej śmierci być napiętnowanym
,
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 18.09.2018, 22:13
Udział w zabójstwie to nie głupota. Poza tym poprostu po co?
To nie jest niezgodne z prawem ale to proszę ie się o problemy wizerunkowe.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.09.2018, 22:20
Nie wiem jak wygląda system biletowy Wisły ale w normalnym programie z terminala kasjera nie powinno się dać przeglądać danych wszystkich obecnych na stadionie.
Więc jeśli to co piszę jest zgodne z tym co mamy w kasie to po pierwsze osłabia to zarzuty Jadczaka, a po drugie to jednak sąd wypuścił. Więc "wolne sądy" itp.
I najprawdopodobniej zarzut był za "pobicie ze skutkiem ..." co z resztą zarzucano w dyskusji po filmie w Superwizjerze.

Smród zostaje ale trochę mniejszy. I tak powinien działać PR, a nie to co odpowiedziała GP rzeczniczka.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
ricenb
Member

Od: 03.2005

Stary 18.09.2018, 22:29
antypolski tvn niejest wcale wiargodny nierobil bym zaduzej afery zapewne jakes lewackie smierdzace rece chca tu lapy polozyc i tyle tvn poprzez dezinformacje medialna zakrywa sprawy takie jak mafie vatowskie reprywatyzacje staje po stronie postkomunistycznych sedziow i przedewszystkim jest antypolski !!!!!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.09.2018, 22:33
ricenb napisał(a):Wyświetl post
antypolski tvn niejest wcale wiargodny nierobil bym zaduzej afery zapewne jakes lewackie smierdzace rece chca tu lapy polozyc i tyle tvn poprzez dezinformacje medialna zakrywa sprawy takie jak mafie vatowskie reprywatyzacje staje po stronie postkomunistycznych sedziow i przedewszystkim jest antypolski !!!!!
W tej chwili trochę mi szkoda, że mamy demokrację.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Rience
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 18.09.2018, 22:37
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie. Damage control/zarzadzanie kryzysem. Niestety ale tu musi byc jakis ruch.
I rowniez zgadzam sie, z tym, ze TS jednak by kogos znalazl.
Wyście się na łby pozamieniali? Wymiana prezesa będzie potwierdzeniem zarzutów TVNu i ugięciem się przed anty-Wiślacką nagonką. Zignorować sprawę, psy szczekają karawana jedzie dalej.
Ostatnio edytowane przez Rience : 18.09.2018 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.09.2018, 23:03
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie. Damage control/zarzadzanie kryzysem. Niestety ale tu musi byc jakis ruch.
I rowniez zgadzam sie, z tym, ze TS jednak by kogos znalazl.
Był ruch. Oświadczenia Wisły i Dukata. Więcej nie trzeba, bo to może zaszkodzić. Już dziś Szymon Jadczak i TVN mają podstawy, by wytoczyć Wiśle pozew o pomówienia w związku z zarzuceniem im kłamstwa. Takiego pozwu nikt w Krakowie na pewno nie chce, bo ten mógłby otworzyć puszkę pandory.

Nie jestem fanem TVN-u, jednak nie koncentrowałbym się w tym sporze na medium, a na postawionych przez nie zarzutach i zebranych w sprawie dowodach. Bez względu na swoją wiarygodność, zebrane dowody są bardzo mocne.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.09.2018, 23:26
Które dowody są mocne? Funkcjonariusz policji wypowiadajacy sie jako byly czlonek zarzadu z zaciemniona twarza? Czy może skruszony chuligan który opowiada, że planowali wyciągnięcie Czlowieka z grobu? A może Damian D. który ponoć kogoś chciał uderzyć, ale finalnie nic z tego nie wyszło?
Materiał słaby, zero dowodów, wiecej figur retorycznych polprawd, wyolbrzymień i slabych fakeów. Naprawde material sensacyjny ale niezbyt odpowiadający faktom. Niech podrą ryja, w końcu zainteresowanie tematem sie wyczerpie
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.09.2018, 23:41
Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie mogę uwierzyć, że ktoś tak naprawdę myśli. Nie jest istotne co się dzieje w klubie, ważne by o tym publicznie nie mówić. Jak w tym żałosnym dowcipie: Nie bij stary Zośki tak głośno bo jeszcze sąsiedzi usłyszą i co o nas wtedy pomyślą.
Moralność pani Dulskiej - polecam niektórym lekturę.
Media są od tego by informować. Również Gazeta Krakowska. Jako partner medialny Wisły zobowiązali się do informowania szeroko o wszystkim co kibiców Wisły interesuje. Zarówno o sukcesach jak i o porażkach. Zadali szereg pytań Zarządowi Wisły - również w moim imieniu. Bo ja jako kibic Wisły chcę usłyszeć co zarząd ma w tej sprawie do powiedzenia.
Sarapata zachowuje się jak struś. Szkoda, że nie dociera do niej, że od chowania głowy w piasek problemy się nie rozwiążą. Polityka informacyjna naszego zarządu jest fatalna w zasadzie od początku jego funkcjonowania. Ile razy na tym forum mieliśmy pretensje do zarządu, że wiele spraw wymaga wyjaśnienia a zarząd milczy. Obecnie jest tylko gorzej. Obawiam się, że panią Sarapatę przerosła rola Prezesa Zarządu zarówno TS jak i Wisły SSA. Nie wyobrażam sobie by prezes zarządu w jakiejkolwiek spółce po doprowadzeniu firmy (pośrednio lub bezpośrednio) do takiego kryzysu nadal mógł pełnić funkcję prezesa.
Czy jest jakieś światełko w tunelu? Oczywiście. Pokazuje to ostatni mecz ze wspaniałą atmosferą, bez bluzgów, z super dopingiem. To było coś co najważniejszego mogliśmy dać ostatnio Wiśle. Taka atmosfera sprawi, że zdecydowana większość kibiców - również tych którzy po raz pierwszy byli na meczu - będzie chciała przyjść na kolejny mecz i zostawić pieniądze w kasie Wisły.
Wracając do obecnej afery - mamy wreszcie szansę by zrobić porządek w klubie. Jest szansa na zerwanie z szemranymi układami, z bandyterką i z całą patologią która w naszym klubie od pewnego czasu panuje. Jak to zrobić? Nie wiem. Ale my jako kibice musimy sprowokować zarząd - mam nadzieję nowy - do działań tóre do tego doprowadzą.
I przestańcie szukać spisków w obecnych działaniach mediów. Media mogą być naszym ważnym sojusznikiem w doprowadzeniu naszego kluby do stanu o jakim marzymy.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.09.2018, 00:14
Jakie my? Ty będziesz przejmował z kimś klub od TS albo władzę w TS? Czy kto ma to zrobić?

Edit:
No i odezwał się p. Miga, który dotychczas korzystał z dobrej okazji, aby milczeć:
http://sportdziennik.pl/klub-w-szponach-gangsterow/

W kilku akapitach powtórzył to, co na innych stronach, dodał coś o Bednarzu, wyraził przekonanie, że piłkarze stracili ochotę do gry i napisał jakieś bzdury o tym, że TS nabył akcje SA za pieniądze SA, bo spłaca raty z dywidendy z akcji SA. Brak mi słów.
Ostatnio edytowane przez czaro : 19.09.2018 o godz. 00:37.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Stary 19.09.2018, 06:29
Czaro ale Ty to też dobry agent jesteś. Wskaż gdzie tam napisano, iż piłkarze stracili ochotę do gry i cokolwiek o jakiejś dywidendzie z akcji?
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 19.09.2018, 06:40
Szacunek dla Miśka i całej Wisły Sharks ! Za to, że się nie poddajecie w walce z kur*stwem i robicie swoje, aby Wisła powróciła do swoich świetlnych lat, mimo, że kłody są rzucane pod nogi. A tych, którzy popierają paszkwile uderzające w klub powinno się ręcznie wytłumaczyć że przyczyniają się do zastopowania dobrego procederu jakim jest MP w tym sezonie.

Jeszcze raz szacunek panowie!
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 19.09.2018, 07:10
Ci którzy podnoszą argument wyroków są niedouczeni i mało inteligentni... nie można karać człowieka dwa razy za to samo, wiecie o tym? jak nie wiecie, to poczytajcie to co napisał Kreseq jest zgodne z moim tokiem rozumowania, ujebać TS, przejąć tereny i cel osiągnięty. ten materiał jadczaka to zero dowodów (no dobra prawie zero), dużo insynuacji i masę wymysłów. ludzie nie zachowujcie się jak ograniczone jednostki, bo to że taka dyskusja tutaj jest to miód na serca wrogów Wisły, którzy chcą ją zniszczyć. a zmiana zarządu w tym momencie, to były strzał w głowę, po prostu... żadnej sprawy temu burakowi nie zakładać (Damian może, bo to zniesławienie), bo sprawa będzie trwać latami i grzanie kotleta będzie szło. poza tym skoro służby od nas nic nie chcą, to po co się przejmować dziennikarskim durniem? Amen.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.09.2018, 07:20
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
Szacunek dla Miśka i całej Wisły Sharks ! Za to, że się nie poddajecie w walce z kur*stwem i robicie swoje, aby Wisła powróciła do swoich świetlnych lat, mimo, że kłody są rzucane pod nogi. A tych, którzy popierają paszkwile uderzające w klub powinno się ręcznie wytłumaczyć że przyczyniają się do zastopowania dobrego procederu jakim jest MP w tym sezonie.

Jeszcze raz szacunek panowie!
Jasne, bo przecież zarzut kierowania zorganizowaną grupą przestępczą to pikuś. Coś jak przejście na czerwonym świetle. Podobnie jak wcześniejsza odsiadka za rzut nożem w piłkarza. Masz coś bardzo wybiórcze spojrzenie na prawo. Ciekawe czy miałbyś takie jakbyś to Ty dostał od niego nożem albo jakby Ci matkę zgwałcili. Tyle dla obrońców Miśka i jego sługusów.
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 19.09.2018, 07:20
Dokładnie. Żadnych procesów, transparentów itd. Po porostu olać to i przejść do porządku dziennego. Nic naszych wrogów nie zaboli jak to, że ich olejemy
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.09.2018, 07:24
regan napisał(a):Wyświetl post
Które dowody są mocne? Funkcjonariusz policji wypowiadajacy sie jako byly czlonek zarzadu z zaciemniona twarza? Czy może skruszony chuligan który opowiada, że planowali wyciągnięcie Czlowieka z grobu? A może Damian D. który ponoć kogoś chciał uderzyć, ale finalnie nic z tego nie wyszło?
Materiał słaby, zero dowodów, wiecej figur retorycznych polprawd, wyolbrzymień i slabych fakeów. Naprawde material sensacyjny ale niezbyt odpowiadający faktom. Niech podrą ryja, w końcu zainteresowanie tematem sie wyczerpie
A pisemne stawiennictwo w sądzie Sarapaty za pseudokibicami, którzy we dwóch pobili i okradli niewinnego 16-latka? To nic? Takich ludzi powinno się eliminować ze stadionu i życia społecznego jako bezmózgów zagrażających innym.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 19.09.2018, 07:41
@WHITE*STAR nie masz pojęcia ale chlapniesz jęzorem... gratuluję. sam przemyśl czy głowę masz dobrze zapełnioną, bo piszesz jak potłuczony. sprawiasz przyjemność Szymonowi, on jest z Ciebie dumny, że kolejny naiwny mu zaufał. przecież te jego pierdy to dno, które ma nas zniszczyć... a poza tym temat o człowieku, to jest hit, truchło powiesić przed Derbami na płocie stadionu, takie coś to mokre sny tego dziennikarza z bożej łaski...
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.09.2018, 07:46
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
@WHITE*STAR nie masz pojęcia ale chlapniesz jęzorem... gratuluję. sam przemyśl czy głowę masz dobrze zapełnioną, bo piszesz jak potłuczony. sprawiasz przyjemność Szymonowi, on jest z Ciebie dumny, że kolejny naiwny mu zaufał. przecież te jego pierdy to dno, które ma nas zniszczyć... a poza tym temat o człowieku, to jest hit, truchło powiesić przed Derbami na płocie stadionu, takie coś to mokre sny tego dziennikarza z bożej łaski...
Nie piszę o domniemanych pomysłach Sharksów, a o przedstawionych dowodach. Poszukiwania listem gończym Miśka, podobnie jak rzut przez niego nożem w Baggio to fakty. Podobnie jak list z wstawiennictwem Sarapaty ws. dwóch idiotów. Do tych spraw proszę się odnosić.

Tym, którzy bagatelizują te zarzuty życzę, byście i Wy lub ktoś z Waszych bliskich dostał tak nożem lub został pobity i okradziony przez członków zorganizowanej grupy przestępczej. Może wtedy pójdziecie po rozum do głowy, zanim ucierpią niewinni ludzie.

A tym, którzy bagatelizują zeznania świadków poinformuję, że na podstawie tego typu zeznań na całym świecie ludzie odsiadują w więzieniach, nawet dożywocia. Proszę więc tego nie bagatelizować.
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 19.09.2018 o godz. 07:57.
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Stary 19.09.2018, 07:54
Wydawało mi się że szum medialny ucichnie ale widzę że trafiliśmy z nadpobudliwym człowiekiem jaki jest Jadczak.Otwieram lodówkę a tam .... Jadczak.

Kolejny wywiad z nim, tym razem na Interii w dziale ogólnym.

https://fakty.interia.pl/autor/artur...-k,nId,2633051

Można zaklinać rzeczywistość, ale mam coraz większe przekonanie, że w przypadku braku zmian w klubie nastąpi niezłe tąpnięcie, jeśli chodzi o zaangażowanie sponsorów. A o nowych sponsorach, partnerach to zapomnijcie. Nawet same zmiany mogą już nie wystarczyć, bo wizerunkowo (bez względu na to, co jest prawdą a co nie) to już szorujemy o dno.

W zasadzie jedynym ratunkiem dla Wisły (i nie mówię tu o zmianach własnościowych, bo w T.S. takie coś nie będzie miało miejsca) jest jakaś głęboka zmiana w T.S. i tym samym w S.A. Pytanie czy ktoś poza obecną ekipą jest chętny do takiego zaangażowania i zaryzykowania (pod różnym względem).

Nie wiem jak Wy, ale jestem już zmęczony tą całą sytuacją i nawet już nie czytam wszystkich tych artykułów. Jedyne na co teraz czekam to na jakieś konstruktywne działania ze strony klubu bo takie milczenie nie jest rozwiązaniem.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 19.09.2018, 07:59
@WHITE*STAR a ja Ci życzę po prostu żebyś zbierał rozum, bo to co piszesz jest poniżej godności normalnego człowieka. te że Misiek jest poszukiwany to dowód na to że Prezes Wisły łamał prawo? pisma w sprawie dwóch ludzi, którzy mieli problem z prawem to dowód na to że pracownicy łamią prawo?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.09.2018, 08:04
Tu powoli robi sie lepszy kabaret niz te reportaze i artykuły Szymona J. z zamazaną twarzą.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 19.09.2018, 08:08
@WHITE*STAR a ja Ci życzę po prostu żebyś zbierał rozum, bo to co piszesz jest poniżej godności normalnego człowieka. te że Misiek jest poszukiwany to dowód na to że Prezes Wisły łamał prawo? pisma w sprawie dwóch ludzi, którzy mieli problem z prawem to dowód na to że pracownicy łamią prawo?
"Problem z prawem" to się ma jak się spóźni z zapłaceniem podatku lub dostanie mandat. Tu mowa o napadzie 2 osiłków na niewinnego szesnastolatka. Sarapata zamiast się ich pozbyć, chciała im dać pracę z dostępem do danych osobowych kibiców.

O poszukiwaniu Miśka pisałem w kontekście pochwalnych postów autorstwa @uposledzony_ale_kumaty Nie w kontekście klubu czy Sarapaty. Czytaj proszę ze zrozumieniem i rozróżnieniem.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2018, 08:11
Widzę, że ofensywa dziennikarska trawa.
Kolejny artykuł na stronie Krakowskiej.

Co ciekawe coraz częściej w tych artykułach pojawia się sprawa terenów przy Reymonta - w tym na samym końcu - jakby podsumowanie:
Cytat:
Liczba: 99 - na tyle lat miasto oddało Wiśle tereny przy ul. Reymonta. Umowę wieczystego użytkowania podpisano z klubem w 2007 r.
Pasuje to do artykułu jak pięść do nosa i dlatego zaczynam się przekonywać, że Damian D. () jednak może mieć rację.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Stary 19.09.2018, 08:13
Tu nie ma mowy o łamaniu prawa, tak jak napisał wczoraj Trela.
Chodzi o to, że ta siłownia miska i pismami klub sam sobie strzela wizerunkowo w kolano. A jeśli, klub/zarząd ma to gdzieś to niech nie opowiada z drugiej strony bajek o klubach biznesu, poszukiwaniu sponsorów, transparentnosc itd. bo to poprostu miażdży logikę.

I nie klub nie jest od tego aby resocjalizowac bo ma o tym zerowe pojęcie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.09.2018, 08:52
czaro napisał(a):Wyświetl post
Jakie my? Ty będziesz przejmował z kimś klub od TS albo władzę w TS? Czy kto ma to zrobić?

Edit:
No i odezwał się p. Miga, który dotychczas korzystał z dobrej okazji, aby milczeć:
http://sportdziennik.pl/klub-w-szponach-gangsterow/

W kilku akapitach powtórzył to, co na innych stronach, dodał coś o Bednarzu, wyraził przekonanie, że piłkarze stracili ochotę do gry i napisał jakieś bzdury o tym, że TS nabył akcje SA za pieniądze SA, bo spłaca raty z dywidendy z akcji SA. Brak mi słów.
Ja już pisałem że ta menda powinna mieć zakaz wstępu na Wisłę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Stary 19.09.2018, 08:55
Idę sobie dziś do "Buczka" po pieczywo, wyluzowany, myślę, co Tu dziś trzeba zrobić, stoję w kolejce i układam plan pracy na dzisiaj. Dochodzę do kasy a 30 cm przed moimi oczami widzę stojak "Dziennikiem Polskim", z którego atakuje mnie tytuł na pół strony:

Patologia za bramą Wisły Kraków. Dlaczego klub wspiera przestępców?.

Człowiek się przed tym nie ukryje nigdzie .... Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę.
I tego wątku już mi się również nie chce przeglądać i tym bardziej czytać. Dobija jeszcze bardzie.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 19.09.2018 o godz. 08:57.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.09.2018, 08:55
Przeczytałem właśnie sensacyjny materiał redaktora Zmiętego.
Gość po 2 latach dokonał epokowej interpretacji umowy pomiędzy TS a Telefoniką.

No to jest naprawdę hit!!! I to właśnie dlatego piłkarze mają opóźnienia w wypłatach...

Staram się być wyrozumiały dla ludzi i otaczającego nas świata ale to się staje coraz trudniejsze niestety...
Ok, wiadomo, że dziennikarz żyje z klikalności ale jednak....

Edit:...Inna sprawa, że patrząc na ogrom materiałów w różnych mediach to cel został osiągnięty. Zarząd jest pod ścianą i musi coś zrobić.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 19.09.2018, 08:58
my też stanowimy problem wizerunkowy, bo jak ktoś najebie się jak świnia przed/w trakcie meczu a ma na sobie barwy, to wpływa na nasz wizerunek. poza tym ludzie w jakich Wy światach żyjecie? serio myślicie, że to chodzi tylko o powiązania klub z "gangsterami"? będą wywlekać brudy bo ich celem jest przejęcie terenów Wisły a nie dobro tego klubu, kto tego nie ogarnia to trudno. tym bardziej śmieszą mnie Wasze komentarze pochwalające idiotę Szymona a @WHITE*STAR niektórzy mają problem z prawem inni natomiast mają z myśleniem, ja wolę mieć problem z prawem niż z myśleniem tym bardziej, że gdybyście Wy nie mieli problemu z myśleniem, to nie stanęlibyście w jednym rzędzie z jadowitym gnomem... dla mnie najważniejsze jest dobro klubu - mojej Wisły a to co robi ta jednostka, to nie jest troska o klub tylko chęć zniszczenia go.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 19.09.2018, 09:06
Jestem juz praktycznie pewny, ze to co sie dzieje w tej chwili w mediach to bezposrednia kontynuacja Stechertow. Zostaja urochomione wszystkie mozliwe naciski medialne na TS.

Stechert to byla proba sil. Ktos sprawdzal, jak zachowaja sie kibice, mozliwe ze chcial wymusic audyt po ktorym i tak ogloszono by rezygnacje z oferty, ale przy okazji zdobyto by bezcenne dane.

Wszystko sprowadza sie do tego, zeby postawic TS pod sciana. Mozliwe, ze ktos chce nabyc grunty TSu.

A pamietacie Pawla Gricuka? Chlop jeszcze 2 lata temu zasiadal w radzie nadzorczej TVN.
Przypadek?

Mozliwe.
Ale po Meresinskim, Stechercie, wypowiedzeniu umowy stadionu na 2 tyg przed rozpoczeciem ligii, wybaczcie ale nie wierze w przypadki.

PS: Najsmutniejsze jest zachowanie niektorych kibicow. "Pozyteczni idioci" to najlagodniejsz sformulowanie jakie cisnie mi sie na usta.
Ostatnio edytowane przez Snow : 19.09.2018 o godz. 09:13.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 19.09.2018, 09:30
Wg mnie ktoś dobrze płaci dziennikarzą za te artykuły. Nie chce mi sie wierzyć że sami z siebie pisali by te oszczerstwa i odgrzewali kotlety. Ten ktoś ma złe intencje, i musi wierzyć że mu sie to finalnie opłaci. Jakby to była próba przejęcia to nie kopał by pod Wisłą takich dołków bo później za ciężko będzie mu je zasypać. Takiego ataku na klub nie było od kąd kibicuje. Atakują zarząd, atakują zwykłych kibiców, atakują piłkarzy a to zwykłe plucie jadem które ma służyć temu żeby wszystkich nas poróżnić, zdyskredytować każdego kto broni Wisłe, bo to my jesteśmy siłą tego klubu i to coraz silniejszą ktoś to widzi i próbuje zniszczyć to co małymi krokami staramy sie tworzyć. Tak ja to widzę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów