|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Małecki podobno Za 150 k euro. Grym zarabiał 4-5 k euro miesięcznie. Mamy zagwarantowany % od sprzedaży w przyszłości. Osobiście jestem zadowolony z transferów. Nadal walczymy o spokojny byt.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dajcie spokój. Małecki grał jak potrafił, ale zaangażowania nigdy mu nie brakowało. Raz ciągnął zespół, raz nie. A jeżeli odchodzi, to pewnie dlatego, że nie potrafi sobie z czymś poradzić psychicznie. Szkoda, ale widocznie tak musiało być. Prawdę mówiąc przestałem sobie robić na dzieje po tych wywiadach nt. Carrillo, później przyszedł Stolarczyk i myślałem, że może się ułoży.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Tak, Grym zarabiał 4k euro miesięcznie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Krzyż na drogę. Wiecznie sfochowany jak nie gra w 1 składzie, najlepiej po 90 minut, a jak gra jest jednym z najsłabszych na boisku, nie jest wart pieniędzy których zarabia, lepiej dać minuty nie tylko Bartoszowi, Boguskiemu, czy Wojtkowskiemu z ławki, ale i Śliwie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeżeli prawdą jest, że Grym zarabiał 4k miesięcznie za możliwość podawania piłek na treningach to mamy odpowiedź dlaczego polski futbol jest w miejscu w którym jest. Nie mam tutaj tylko pretensji do Głowackiego, że mu tyle dał. To pewnie stawka rynkowa, a skoro idzie do Płocka to możliwe, że nawet odrobinę poniżej takiej stawki.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 01.09.2018 o godz. 05:06.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dostał 20 tysiaków mimo, że nic w seniorskiej piłce nie osiągnął. Jak ma być dobrze w polskiej lidze?
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ogólnie jednak punkt wyjścia ten sam - lepiej by odszedł. Dla Ciebie sentymenty widocznie powodują, iż chcesz go na siłę bronić. Mnie tam to lotto czym dla niego w słowach jest Wisła. W czynach 4 raz już chyba burdel robi. A za darmoszkę nie grał i nie gra. Tylko za poważne pieniądze dalekie od poziomu prezentowanego na boisku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Okno w Słowacji trwa do 6 września więc Malecki ma jeszcze trochę czasu.
Baaardzo bym chciał aby byl to transfer definitywny i aby sprawdzily sie plotki i 150 tys euro. A jego pensje przekazmy Ondraszkowi i przedłużamy jego kontrakt tak o 1.5 roku. |
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Mi się wydaje,że odejście Gryma i Małego związane jest z powrotem Pawła,akurat będzie na jakąś nie duża pensję oraz bieżące wydatki.Z Małym nie bawić się w wypożyczenie tylko sprzedać, bo on ani się nie zmieni z charakteru ani jakości też nie wniesie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mieliśmy dwóch dobrych lewych skrzydłowych, teraz mamy jednego. Małecki miał dobre mecze w tym sezonue, brakowało tego ca reszcie zespołu - skuteczności. Wszedł Kostal i przykrył go czapką. Wypożyczamy go dlatego, bo dostaniemy za to kasę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.09.2018 o godz. 07:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobre? Ktore, pytam poważnie. Co najwyżej średnie moim zdanien
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Wisłą Płock, z Arką - tak z pamięci.
Karherop - przemawia przez Ciebie frustracja. Dla Wisły lepiej żeby to było wypożyczenie + pierwokup. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
z tego co sie orientuje, klub nie pozbywa się lekką ręką piłkarzy niezbędnych. Zapraszam dzis na piwko przed meczem, zeby nie zasmiecac forum, pojaśnijsz których to pilkarzy obrażałem bo nie pamiętam... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Z Arka się zgodzę zagrał nieźle. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla nas nie ma czegoś takiego jak piłkarz niezbędny. Przyszłaby oferta na Bashę w tym okienku i już go nie ma. Ondrasek prawdopodobnie odejdzie w zimie. Kostala maksymalnie za rok już nie będzie, o ile utrzyma formę. Korta też. Widzę kilka dobrych wyników i już odjechałeś. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w takim razie nie rozumiem dlaczego po meczu z Kurnikiem Zabrze pisałeś że Małecki jest nam niezbędny ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie lubię też nazywania trenerów wuefistami, ubliżania ich wykształceniu i wiedzy ZWŁASZCZA zanim zdożą poprowadzić drużynę w pierwszym meczu, yak przy okazji. Odejście Małeckiego to osłabienie, ale widocznie konieczne. Ale to na pewno nie powód żeby po nim jechać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pewnie ze nie ma czegoś takiego jak piłkarz niezbędny. Tylko sęk w tym żeby i .... sprzedać jakoś za kasę żeby mieć na przeżycie. Darmowe odejścia nas nie zjawia bo to działanie na krótką metę. A ondrasek niech w zimę idzie sobie. Dwa lata grał kaszane teraz strzelił kilka bramek akurat już jak się mu kontrakt kończy i wielka panika o niego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Małeckiego wypożyczamy za kasę, trzeba teraz trzymać kciuki żeby zagrał super sezon i Trnava go wykupiła. IMHO to jest właściwe podejście. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Malecki po 2 meczach na lawce strzela fochy, to co bedzie po calej rundzie? Uważam że tak czy siak wróci do Wisly z podkulonym ogonem, ale Slowacy się na nim szybko poznają i za rok go nie wykupią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja liczę że będzie objawieniem ligi słowackiej
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mądry ruch, niechaj wszystkim wyjdzie na dobre. Patryk jest jaki jest. Serce wielkie, rozum, emocje trochę na bakier...Chyba kiedyś sam uwierzył zbytnio w swoją wielkość. Powodzenia "Mały".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że Mały poszedł na wypożyczenie. gdyby u nas nadal grzał ławę to by się zaczęły kwasy i bunty znów, a tak to będzie się mógł wykazać na Słowacji. U nas słabiutko w tym sezonie. Lepiej na te 25-30 minut za Kostala wpuszczać kogoś młodego głodnego gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patrykowi życzę powodzenia.
A po sezonie może znowu wróci i da coś zespołowi, na razie lepiej i dla niego i dla obecnej Wisły że się rozstaliśmy. W drużynie jest niespotykany od dawna team spirit i to widać gołym okiem, narastająca frustracja Małego była niepotrzebnym zgrzytem. Mądry ruch. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki :
- od 1.5 roku gra słabo (poniżej przeciętnej ligowej) - zarabiał dużo jak na warunki Wisły (tak, wiem, że jest gigantyczna umowa Ondraska na przykład) - kolejny raz szedł w kierunku robienia kwasów jako naczelna primadonna - w kolejce do składu był 4 skrzydłowym, a przy tym, że zawodnicy mogą grać wymiennie nie był nawet 14 graczem do gry (Halilovic, Arsenic, Kolar, Bartosz, Wojtkowski powinni być przed nim) - nie mam problemu z daniem 15-20 minut z ławki w tym sezonie Śliwie, Plewce, Grabowskiemu, Laskosiowi przy większych problemach kadrowych - Wisła ma 16 seniorów w polu, aktualnie wszyscy zdrowi, wielu młodych w okolicach składu i dających z siebie wszystko dla kilku minut teraz w ekstraklasie - do końca rundy, wliczając dzisiejszy mecz z Śląskiem i PP zostało 15 lub 16 spotkań, to nie jest wiele gier. Podsumowując : zajebiście że odszedł i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Jeden kontuzjowany - Kuba Bartosz.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|