|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dojdziemy do 0 to przestanę.
![]() Do końca kontraktu Ondraszka jeszcze jest 15 kolejek więc potrzeba 2,13 punktów na mecz by to się stało w tym roku. Poza tym najbardziej się obawiam, że skoro sportowo wyglądamy nadspodziewanie dobrze, to podniosą się głosy, że chrzanić finanse, gramy o Ligę Mistrzów. Albo jeden z drugim zorganizują dodatkową przerwę w meczu. ==== Poza tym zapomnieć ten mecz! Będziemy się nim jarać w przerwie zimowej. Najbliższy mecz w sobotę z Żabolami.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 20.08.2018 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ej mam fajny pomysł !
rob to rozbudowane (tylko przesledz odpowiednie srednie z kilku poptrzednich sezonow) i pisz zawsze ile zostaje do zdobycia pkt do : - utrzymania sie w lidze (14 miejsce po 37 kolejce) - grupy mistrzowskiej (8 miejsce po 30 kolejce) - pucharow (4 miejsce po 37 kolejce) * - mistrza (wiadomo) i wtedy kazdy juz w zaleznosci od stopnia kontaktu z rzeczywistoscia bedzie sobie robil wlasne interpretacje * poniewaz opcja pucharowa to hurraoptymizm, wiec i optymistycznie zakladam ze wynik pucharu polski da puchary 4-temu miejscu w lidze , zreszta tak czesto bywa ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Arkadiusz załóż że to MY możemy wygrać Puchar Polski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale takie załozenie to maja wszystkie ekipy startujące w tych rozgrywakach
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie wszystkie - garbaci od zawsze celują od razu w Ligę Mistrzów ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
chyba w Zydowskich Igrzyskach
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szanowny kolego ale to MY jesteśmy WISŁA KRAKÓW. Poza tym przez kilka lat PP był traktowany po macoszemu, przydałby się spektakularny sukces jakim byłoby zdobycie PP. Fakt faktem trafiliśmy w pierwszej rundzie bardzo silnego rywala ale jest on do przejścia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Fajnie by było powalczyć, ale myślę, że wszystko będzie zależeć od stanu budżetu. Nikt nie powie zawodnikom: odpuśćcie, ale jeżeli organizacja spotkań w jesienią w środku tygodnia będzie przekraczać nasze możliwości, to pewnie wystawimy skład rezerwowy i juniorski.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po 5 kolejkach nie wygląda to tak źle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Naszymi priorytetami są spokojne utrzymanie i wypromowanie kogoś na sprzedaż.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szanowny kolego, grozi nam sytuacja Ruchu. W tym sezonie walczymy o życie. Sportowo raczej damy radę, nawet z wyprzedażami.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Trener Stolarczyk zaskoczył mnie zmianą skrzydłowych. Była to dobra zmiana, dynamika tych chłopaków była dla nas zbawienna patrząc z perspektywy całego meczu. Lech zaczął bardzo dobrze, nie wiem czy to my przespaliśmy początek meczu, czy to Lech zaczął aż tak dobrze.. może i jedno i drugie. Po pudle Amarala na pustaka powiedziałem sobie.. "cóż staliśmy się ofiarą swojej wysokiej, otwartej gry.. dziś Lech nas wypunktuje".. Spodziewałem się powrotu z Poznania z piątką w sieci.. Bramka kontaktowa Kostala była bardzo ważna.. otwarcie drugiej połowy jeszcze ważniejsze. Zespół uwierzył, że po.. słabym początku jest w stanie urwać tu punkty. Co było dalej wszyscy widzieliśmy. Oczywiście wynik cieszy, pogrom na stadionie w Poznaniu na pewno napawa dumą.. ale ja mam z tyłu głowy że w pewnym momencie mogło być 3:0 i atmosfera na forum nie byłaby taka wesoła. Po części po tym meczu zrozumiałem, dlaczego Lech nie gra dalej w Pucharach.. ![]() ![]() ![]() Brawo drużyna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
inna sprawa że Zdenek w 30 sekundzie meczu miał obowiązek strzelić na 1:0 dla nas, ciekawe jak wtedy by się ułożyło
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Obejrzyj sobie powtórkę. Lewa noga to raz, asysta Vujovidonovica (czy jakoś tak) to dwa. Jeżeli dla Ciebie to 100% szansa, to . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
No co, powinien sobie podbić i z powietrza zajebać jak Zidane z Leverkusen.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|