|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
sandomingo - rozumiem, że nie masz innych źródeł informacji tylko zgadujesz sobie. Tak jak napisałem - ani kasa z C+, ani z Ekstraklasy nie jest zajęta w całości, bzdurą jest że klub ma wpływy tylko z biletów. Nijak się to ma do tego co ja wiem, więc albo masz wtyki w klubie które zdradzają Ci delikatne informacje, albo zmyślasz dla efektu. Wybacz, ale zakładam drugi wariant. Nic osobistego, ale takich informatorów co chuja wiedzą a tylko mącą jest wokół Wisły masa. Tak samo jak niedorzeczne jest pisanie o meczu o wszystko z Zabrzem w szóstej kolejce. W Ekstraklasie. Gdzie walka o utrzymanie zwykle toczy się przynajmniej na trzy kolejki od końca, często do ostatniej, a tabela jest tak płaska że wystarczy wygrać trzy mecze z rzędu żeby z grupy spadkowej przeskoczyć do walki o puchary. No ....a nie, to jest już absurd i zwykłe mącenie. Sorry, ale wygląda mi to bardziej na wylewanie frustracji że Wisła jest biedna.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.08.2018 o godz. 13:53.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|