|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Nie siej fermentu, nigdzie jeszcze nie odszedł. Nie jest wcale przesadzone że odejdzie.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja bardziej stawiam ,że wierzycielom się ten transfer nie spodobał i się posypało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A co myślicie o testach sportowych piłkarzy - dzieci znanych piłkarzy? Nie wiem jak gra Christian Maldini (https://www.transfermarkt.pl/christi...spieler/287299), ale może geny dwóch wybitnych graczy Milanu pozwoliłyby być wyrobnikiem ligowym. Jednak ciekawsze byłoby czy tego jakoś marketingowo by się nie dało zdyskontować (?).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moje dwa typy: - Bartosz Iwan, syn Andrzeja - Grzegorz Kmiecik, syn Kazimierza ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
O proszę, Trela nawet o tym napisał i ma podobne zdanie do mnie:
http://www.michaltrela.pl/politykatr...wawislykrakow/ Z perspektywy kibica: bardzo ok. napisane. Nie ma tu złośliwości. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
temu jak wiemy za kilka miesięcy wygasa kontrakt ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Charlie : 29.07.2018 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co Ty ....a jesteś za wyrocznia?
Bądź poważny...![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
A to fajnie, że od stażu na forum zależy ile ludzi znasz i co wiesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest w ogóle opcja powrotu Pawła?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
O Damianie Korczyku na TT Rafał Wisłocki:
"Wg mojej wiedzy do transferu nie doszło... A jest szansa na nieoczekiwany zwrot akcji. Mam nadzieje, że jutro bedziemy mieli sporo dobrych, WIŚLACKICH informacji" https://twitter.com/Wislocki_R/statu...62949758582784 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jak nie będzie Ondraszka to w ataku będą grali Kolar i zawodnicy z innych pozycji (Imaz, Boguski, Małecki itd.). Młodych do ogrywania w ataku raczej nie mamy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
https://twitter.com/a_delimat/status...371044864?s=19 Cytat:
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 30.07.2018 o godz. 11:34.
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() i tu haczyk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I tu jest haczyk. Wystarczy z mojej strony. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ondrasek jest świadomy zaistniałej sytuacji.
Wisła jest na niego skazana, więc wygląda na to że ma zapewniony plac przynajmniej do końca roku. Sam zawodnik jest chyba pogodzony z losem. Prawdopodobnie odejdzie z Wisły. Tylko od niego zależy czy wywalczy sobie jakiś fajny transfer czy znajdzie się na peryferiach footballu. Wydaje mi się, że dwie strony w tym przypadku są na wygranej pozycji. Ondrasek walczy o nowy kontrakt/nowy klub. Wisła ma zmotywowanego zawodnika, który powinien oddawać serducho na boisku. A na koniec roku kiedy miejmy nadzieje pomoże drużynie w kolekcjonowaniu pkt. odejdzie i uwolni Wisłę od obciążającego ją kontraktu. Miejmy nadzieję, że Ondrasek nie położy lachy na to wszystko i pokaże że ma jaja nie tylko z nazwy.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 30.07.2018 o godz. 15:37.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przy jego dorobku strzeleckim, gdzie Legnicy strzelił bramkę po ~rocznej przerwie (chociaż wiadomo jakiego konkurenta miał do składu i oglądanie meczów z perspektywy ławki było całkowicie uzasadnione), raczej nigdzie nie dostanie dobrego kontraktu. Niech gra i pokaże, że jest coś wart, jak zejdzie z oczekiwań finansowych to kto wie, może warto byłoby go podpisać na umowie 1+1, żeby mu nie zabrakło motywacji
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Cytat:
2015/2016 16 spotkań - 6 bramek 2016/2017 24 spotkania - 3 bramki 2017/2018 7 spotkań - 0 bramek 2018/2019 2 spotkania - 1 bramka W grudniu skończy 30 lat. Nawet jak strzeli jeszcze 3-5 bramek do końca roku to trzeba go pogonić. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|