The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2018, 11:05
Oglądam powtórkę i jeżeli gwizdnął karnego po faulu Sadloka to Augustyniak w 15 min. uderzając ręką Maleckiego w plecy tez spowodował karnego, ale Stefanski na VAR to jednak dramat
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.07.2018, 11:07
Jeśli utrzymamy taki poziom gry to na pewno nie spadniemy, może nawet uda się jakimś cudem wskoczyć do ósemki. Czasami zdarzają się olbrzymie dziury przed naszym polem karnym, istna autostrada dla przeciwnika, lepsi piłkarze to wykorzystają. Nonszalancja Wojtkowskiego irytuje, Buchal uratował nam dziś 3 pkt. po fantastycznym podaniu Kostala.

Ogólnie po dwóch meczach jestem pozytywnie zaskoczony
Odpowiedz cytując
piotrek1803
Member

Od: 07.2007

Stary 28.07.2018, 11:18
Jeśli Basha, Kort i ktoś tam trzeci w środku wyżej się sprawdzi z mocniejszym przeciwnikiem tak jak kiedyś Popović, Judasz , Wolski to przestane się obawiać o grę defensywną w środku pola choć i tak musimy podpisać kontrakt jeszcze z typową 6 . Stąd pewnie odważne stawianie na Plewkę bo mamy bardzo słabo obstawiony środek pola jak przyjdą kontuzje i kartki.
Podobny problem takze ze stoperami Wasyl pewnie bedzie łapał kontuzje a Sadlokowi moim zdaniem zdaza sie za duzo błedów na tej pozycji i bedą od czasu do czasu babole z jego strony.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 28.07.2018, 11:36
Myślałem, że po odejściu Carlitosa będzie to samo, co po odejściu Meliksona - czyli nikt nie będzie miał pojęcia jak grać, komu podać, a tymczasem gra wygląda ładniej dla oka niż w tamtym sezonie

Czy Maor był dużo lepszym piłkarzem niż Lopez, czy wyszło na to, że mamy w tej chwili lepszych piłkarzy niż po holenderskim okresie? A może po prostu świetnie przepracowali czas przed sezonem? No i oczuwiście może być jeszcze tak, że dwie jaskółki wiosny nie czynią.

Ondrasek drugi mecz z rzędu profesor. Jakby miał obok kogoś bramkostrzelnego to atak by był nie do ruszenia.
Ostatnio edytowane przez guardian_angel : 28.07.2018 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 28.07.2018, 12:19
Widać jakiś pomysł, widać, że piłkarzom się chce, mile zaskoczył mnie wczorajszy doping (bez bluzgów, bez obrażania przyjezdnych, brawa dla Garguły, naprawdę szacunek!)... Kontra na 2:0 - ręce same składały się do oklasków. Jako zmiennicy weszli zawodnicy U21...Do tego gdzieś na horyzoncie majaczą powroty Halilovica i Arsenica... Owszem, trafimy na mocniejszych, pewnie nie raz, nie dwa dostaniemy bęcki, w końcu to tylko liga, ale może dojdzie do oczekiwanej przez wielu kibiców stabilizacji - zarówno sportowej jak i administracyjnej.
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.07.2018, 17:46
W pierwszej jedenastce wystapilo 8! Polakow. Dawno juz chyba tak nie bylo.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.07.2018, 18:29
Proszę zwrócić uwagę. W zeszłym sezonie było mało Polaków w składzie, a trenerem byli Hiszpanie i Wisła nie zdobyła nawet punktu w meczach z Miedzą Legnica. W tym sezonie Wisła jest znów polska i od razu mamy trzy. Świetny wynik!

: )
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.07.2018, 18:37
czaro napisał(a):Wyświetl post
Proszę zwrócić uwagę. W zeszłym sezonie było mało Polaków w składzie, a trenerem byli Hiszpanie i Wisła nie zdobyła nawet punktu w meczach z Miedzą Legnica. W tym sezonie Wisła jest znów polska i od razu mamy trzy. Świetny wynik!

: )
No dobra, ale w ubiegłym roku z Miedzią nie straciliśmy gola, a tym razem nam strzelili.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.07.2018, 19:50
To prawda, obrona do poprawy. Mam nadzieję, że Stolar ich za to poprzeciąga w poniedziałek na treningu.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów