|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tylko w wieku 18 lat ekwiwalent za wyszkolenie jest o wiele wyższy niż przy 16 latkach
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ponadto aż tak wiele wyższy to on nie jest. W oby wypadkach są to kwoty tak niskie, że nie mają żadnego znaczenia dla klubu pokroju Wisły. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
https://www.transfermarkt.pl/ferhan-...spieler/151582
Brać go hehe Sracovii nawet potrafil strzelać gole |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Mam mieszane uczucia. W obecnej sytuacji finansowej przyjąłbym ze zrozumieniem brak nowych zawodników. Mam wrażenie, że to niezbyt przemyślany ruch, trochę jak Palcic. Mamy obecnie skład na 7-14 miejsce, po co kombinować...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
w przytaczanym wywiadze z Głowackim na weszło.fm , jakoś wszystkim umknęło, że jest brane pod uwage namawianie Brożka na wznowienie kariery
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ten Hasani w chui dobre staty, niech ktos z klubu to przeczyta i brac go
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież Brożek nie zakończył kariery....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
hehe wyszukalem innego uff! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
skoro sie nie domyślasz podpowiem , że chodzi o powrót do klubu z którym się już pożegnał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ten gosc co go mamy niby w poniedzialek podpisac to niezly ogor.
Patrze na jego staty na Transfermarkt i gosc srtzela bramke srednio co 4 mecze. Naprawde nam sie tak ....a przelewa zeby wydawac na kogos takiego kase? I gosc ma juz 27 lat wiec tez jedynie go w razie W do Legii bedziemy mogli sprzedac. No nie wiem, nie wiem. Ja gdybym byl Glowackim to bym przeczesal wszystkie rozgrywki od 3 ligi w dol w poszukiwaniu harapagana ktory w jakiejs okregowce czy innej A klasie wsadzil kilkadziesiat goli i siagnal go za 3k na miesiac. Taki chlopak - podobnie jak Portugalczyk te 5 goli pewnie stzeli a oszczednosc dla klubu kolosalna.
Ostatnio edytowane przez As : 28.07.2018 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Według Gazety Krakowskiej Rafael Lopes nie zostanie zawodnikiem Wisły.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...azdy,13373466/ ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Poza tym rozchodzi sie o kase, ktorej nie mamy a na Carlitosa byla (przynajmniej tak wtedy twierdzil zarzad.) |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Chciałbym zwrócić uwagę, że on te 7 goli i 4 asysty w tamtym sezonie zrobił spędzając na boisku w sumie 1500 minut. Czyli dwa razy mniej niż Carlitos. Biorąc pod uwagę, że liga Cypryjska jest mocniejsza niż nasza i to, że Carlitosa było stać conajwżej na 2 poziom rozgrywek tam, niekoniecznie jest to taki ogór.
Kwestia finansową to jedyne co się liczy, ale trzeba pamiętać, że w przerwie zimowej odejdzie Ondraszek - nie lepiej mieć już dla niego zastępstwo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Może Zdenka chca przedłużyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Ondrasek będzie chciał przedłużyć swój kontrakt na gorszych warunkach finansowych. Jest związany z kobietą która w Krakowie prowadzi swoją własną, nieźle prosperującą działalność.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Korczyk odszedł w końcu do Pogoni czy nie? Poza jakimiś twitterowymi newsami nigdzie nie ma informacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
też mi się wydaje, że będzie chciał zostać, ale musiałby bardzo obniżyć swoje oczekiwania.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Krazy info po necie ze u nas zarabia 70 kola na miesiac. Carlitos po podwyzce zarabial bodaj 40. Biorac pod uwage jego 'umiejetnosci' i bramkostrzelnosc to nie dal bym mu nawet 20.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oczywiście nie wiadomo jakie wymagania finansowe miał ten Lopes , ale wg zrobiliśmy błąd rezygnując z niego.Sezon jest długi,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tą informacje podano na Weszło FM. Bodajże Kamil Kania tak mówił. Też bym mu tyle nie dał, ale weź pod uwagę, że on kontrakt podpisał jeszcze za czasów TF.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Myślę że problemem mogła być kwota przy podpisie a nie same miesięczne zarobki. Tak przypuszczam. Inna sprawa ze zarobki Ondraska nieadekwatne do gry, nawet pamiętając o dobrym ostatnim meczu, blokuję możliwości zatrudnienia innych piłkarzy.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|