|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Legia to jednak stan umysłu
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tymczasem Maor Melikson dla Hapoelu Beer Sheva też wczoraj strzelił
grają dalej z Dinamo Zagrzeb. Ciekawe czy będzie cirkus. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jebany słodzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skonczmy juz z tym pajacem. Wazelina leje mu sie po nogach i rekach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No tak teraz to pajac,ale jak mecze nam wygrywał to wszyscy na rękach go nosili
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Najlepiej zapomnijmy o Carlitosie, bo takie wywlekanie jego wypowiedzi i pastwienie się nad nimi może świadczyć tylko o kompleksach i próbach zemsty porzuconej panny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
temat transferu Carlitosa bedzie i tak wracal jak bumerang pewnie przez kilka miesiecy
Tym niemniej nie ma co tak narzekac, bo jakby nie patrzec: - sprowadzilismy go do Wisly za darmo - mial niewysoki kontrakt - zdobyl 24 gole, dzieki jego grze moglismy sie ekscytowac liga do konca, zamiast paletac sie gdzies w dolnej osemce - sprzedalismy do za pol miliona euro + ew. bonusy + 30% od nastepnego transferu - za pol roku odszedlby za darmo wiadomo, lepiej by bylo nie wzmacniac naszego jakby nie bylo ligowego rywala, ale skoro sie uparl na Legie i odrzucal wszystko inne, to jakie inne wyjscie? klub kokosa i placenie mu za nic? i odejscie za pol roku za darmo... takze cala historia Carlitosa to i tak dla nas BARDZO DUZA korzysc na przetrzeni roku (a jak Legia sprzeda go za dobry pieniadz, to nawet dluzej). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie historyczne. Swego czasu zdobyliśmy MP juniorów starszych. Grali wtedy między innymi bracia Brożek Kuzera Husejko Wróbel Skrzekowski. Może ktoś przypomnieć cały skład i dalsze losy tych zawodników?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Do Weszło nie zdarzyło mi się linkować, ale dla Carlitosa tym razem zrobię wyjątek. Pogoda za oknem też nie nastraja optymistycznie, to przynajmniej tym tekstem trochę Wam, Panowie, poprawię humory.
Czytajcie całość: http://weszlo.com/2018/07/18/carlito...l-w-warszawie/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie byłoby tematu (poza psioczeniem że poszedł za tak małe pieniądze) gdyby tyle nie paplał i to trzy po trzy. Nie przypominam siebie nowego piłkarza Legi który od samego początku pokazywałby tyle razy L. Przypominam sobie za to Mąkę, który też za dużo gadał głupot czym zrobił z siebie pośmiewisko nie tylko tego forum.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Wojciech Kaczmarek - parę meczów w ekstraklasie ma, bronił między innymi w Śląsku, Zawiszy czy sąsiadce. Brożkowie - wiadomo. Marcin Zarychta - bramkarz, najwyżej chyba w 1 lidze w Kolejarzu Stróze. Tomasz Wisio - obrońca, kawał kariery w lidze austriackiej. Kopał też w Grecji i chyba nawet w niemieckiej Bundeslidze w barwach Arminii Bielefeld. Strąk - też wiadomo, po Wiśle kilka klubów w Ekstraklasie, skończył karierę w Zawiszy. Dariusz Zawadzki - chyba największy talent w tej drużynie, jeden z najlepszych młodych piłkarzy w Europie w tamtym czasie. Nigdy nie zagrał w Ekstraklasie, ma dobre kilka sezonów w 1 lidze np. w Pogoni, Płocku czy Stróżach. Ostatnio Sparta Kazimierza w okręgówce. Piotr Stawarczyk - Przebił się do Ekstraklasy, był w Widzewie. Najbardziej znany z gry dla Ruchu Chorzów, obecnie chyba Puszcza Niepołomice. Dawid Wisła - nie wiem jakie są jego losy. Mateusz Kaźmierczak - do 25 roku życia był w rezerwach Wisły. Kuzera - wiadomo. Dominik Husejko - najwyżej chyba w 3 lidze grał na Pomorzu. Zmarnowany talent. Hubert Skrzekowski - po wypadku z Kuzerą nie wrócił do piłki. Ponoć pracował jako piekarz. Mariusz Rapacz - zwiedził wiele boisk w Małopolsce w takich klubach jak np. Cedron Brody czy Iskra Krzęcin. Najwyżej Puszcza w 3 lidze. Sebastian Marzec - kluby 3 i 4 ligowe. Najwyżej to chyba awans z Niecieczą do 2 ligi. Łukasz Pytel - nie wiem. Łukasz Dudzik - nie wiem Adrian Mrowiec - parę meczów w Ekstraklasie na koncie, obecnie chyba kopie w rodzinnym Wałbrzychu. Ciekawostką jest to że ma na swoim koncie mecze w ligach litewskiej i szkockiej. Tyle nazwisk mogę wymienić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jendrus NH dziękuję. Wojciech Kaczmarek w zeszłym roku grał w lubuskiej okręgówce w Carinie Gubin
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wisła grał lata temu w 2(3)lidze w barwach małopolskich klubów
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do tych chłopaków, którzy zdobyli MP juniorów w 2000, to chyba najwięcej nazwisk można wyłowić tutaj:
http://historiawisly.pl/wiki/index.p..._no%C5%BCna%29 A reszta informacji ... 90minut.pl i przycisk "szukaj" chyba nie bolą? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Łobodziński zaliczył asystę przy zwycięskim golu Miedzi - nawet się Łobo trzyma jak na prawie 36 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
https://twitter.com/ARIS__FC/status/...192222208?s=19
velez w Arisie, razem z Cuesta.. pozostawie to bez komentarza, bo nie chce bluźnić |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zaraz będzie z Grecji uciekał jak Ofoe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyli Velez blisko chorej córki. No tak...Ale filmik pożegnalny nagrał profesjonalny!
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Velez mial jednak "horom corke".
takie prodoly opowiadac o chorobei dziecka? Zenada |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przeczuwalem, ze z tego odejscia wyjdzie jeszcze cos innego ale zeby na wlasne dziecko tak łgac zeby sie z Wisly wyrwac? najwieksze s....ysynstwo to klamstwo w ktore wciaga sie wlasne dzieci. I jeszcze ten filmik pozegnalny, szmaciarz ciekawe co teraz Imaz wywinie
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.07.2018 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
no to jeszcze zostal Arsenic, Imaz i Halilovic , i moze Wojtkowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może Tomek Frankowski mu podpowiedział : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
To oczywiste, że nikt nie będzie siedział 2tys czy więcej km od domu patrząc jak mu nie płacą i klub w którym jest się wywala. Pewnie dogadał się z zarządem i nagrali wzruszający filmik. A teraz on jest zły, a Wisła jest znowu "oszukana". Przestańcie wierzyć w te kiepskie manipulacje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Już od czasu Tomasza F. wiemy doskonale że nic tak nie działa na poprawę zdrowia dziecka jak większą wypłata
Swoją drogą 4 Hiszpan ściągnięty za darmo trafia teraz do lepszego klubu Co by nie mówić to Kiko rozeznanie na rynku mial ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dopiąć Kiko na skauta, 1 dobry Hiszpan do składu raz na rok nam nie zaszkodzi
|
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Mówiłem tydzień temu, że on zaraz będzie w Salonikach. Po co było nagrywać takie bzdury? Walnąć komunikat, że odchodzi i koniec! Nigdy więcej Hiszpanów w Wiśle! Imaz też może już iść!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I tez bym właśnie się nad tym zastanowił.Jaki sens był nagrywania takiego filmu skoro jakby odszedł po prostu,to pretensje kibiców mógłby mieć w poważaniu....
Teraz wyszło,ze Fran ble (może tak jest),a Wisła oszukana,a bez filmu rodziło by tylko domysły,ze przez to ze inni uciekli,albo Wisła nie płaciła. Może też chciał przez to rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron...Ale posuwać się do czegoś takiego?Przecież Suljic rozwiązał,a nawet nie zaczął trenować.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Stawianie w jednym rzędzie tych najemników z Frankiem to jest co najmniej poniżej poziomu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|