The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bkl1988
Banita

Od: 05.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2018, 15:45
Na tt długo bronił em zarządu ale wszystko ma swoją miarę
Odpowiedz cytując
mesjasz
Banita

Od: 07.2018

Stary 21.07.2018, 15:48
Za każdym razem jak czytam posty wolfyego, wieśniaka, serka, dariooka, barlinka i pewnie paru innych to mam wrażenie, że czytam wpisy narcyzów, mentalnych betonów, zacofańców nie ogarniających rzeczywistości i ślepych popleczników miśka i TSu, wasze posty zasługują jedynie na przewijanie, to fanatyczne bronienie tego skompromitowanego zarządu przypomina armie kodowców i ubywateli rp ślepo krzyczących o konstytucji, jeszcze to wyszydzanie i marginalizowanie głosów przeciwnych, żenujące.

Dla nich Dukat powinien odejść tylko dlatego, że śmierdziało od niego miśkiem w środowisku, przecież nie przyczynił się do totalnej degrengolady w każdym aspekcie funkjonowania klubu jakiej doświadczamy, Pani Sarapata dla nich to święta krowa, nie do ruszenia, co z tego, że to na jej barkach jak i na barkach Dukata leży odpowiedzialność za to wszystko co się dzieje z Wisłą, oni szukają winy w kibicach i tylko od nich potrafią wymagać, zaślepieńcy.

Kibice nie dajcie się więcej nabrać na żadne bajeczki Sratataty i nie dajcie się zaszczuć za własne poglądy!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.07.2018, 15:48
Ja bym bardzo chciał, aby bkl stał się agentem ortografii i kultury wypowiedzi!

edit:
A post kolegi wyżej to jest klasyczne wichrzycielstwo. I ja bym prosił nie obrażać p. Sarapaty, ani nikogo innego.
Ostatnio edytowane przez czaro : 21.07.2018 o godz. 15:52.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 21.07.2018, 15:49
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Kolego z dlugim stazem dlaczgo edytujesz posty?
Ciezko jednak bez tych obrrazanych Januszy i ich kwiku?
A edytowanie postów jest zabronione? Ciekawe jak wylądujemy w IV lidze ile tych Januszy będzie?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Stary 21.07.2018, 15:50
Sorki czaro dysleksja do tego w tym zlomie t9 zmienia tekst
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Stary 21.07.2018, 15:51
Ogryzek mowie ze SKWK nie szanuje kibiców mających inny punkt widzenia i oni będą bronić zioma Dukata
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Stary 21.07.2018, 15:53
Tylko ze bez tych Januszy ciężko jest uzbierać 10 tys fanów na mecz
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 21.07.2018, 16:01
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A edytowanie postów jest zabronione? Ciekawe jak wylądujemy w IV lidze ile tych Januszy będzie?
Jasne ze mozna, lepiej edytowac niz wychodzic na idiote

Trzeba bylo pomyslec przed postowaniem o kwiku etc.

Straszysz ta 4 liga jak PO PISEM, jezeli tak ma byc to bedzie i nic z tym nie zrobimy. Moze faktycznie taka jest przyszlosc.

Nie wiem ile tych Januszy wtedy bedzie powiem za siebie- ja wiem ze bede z Wisla.
Tak jak moja rodzina od lat 60tych.

Tacy jak Ty obrazajac bezpodstawnie (wy myslicie ze macie do tego prawo) innych dziela kibicow Wisly.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.07.2018, 16:52
mesjasz napisał(a):Wyświetl post
HMMMM myślałem, że od przeinwestowania przez Holendrów
Nasze problemy zaczęły się, przynajmniej w naiwnym podejściu, od problemów TF. Wszystko co później miało miejsce było rozpaczliwą i nieudolną próbą uczynienia Wisły samowystarczalną, skazaną na niepowodzenie ponieważ Cupiał inwestował tylko w piłkarzy. Wszystko poza pierwszym zespołem było wydmuszką.
I tak, wiem że jesteś trollem, możliwe nawet że zza tej niedorobionej strony błoń.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mesjasz
Banita

Stary 21.07.2018, 17:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nasze problemy zaczęły się, przynajmniej w naiwnym podejściu, od problemów TF. Wszystko co później miało miejsce było rozpaczliwą i nieudolną próbą uczynienia Wisły samowystarczalną, skazaną na niepowodzenie ponieważ Cupiał inwestował tylko w piłkarzy. Wszystko poza pierwszym zespołem było wydmuszką.
I tak, wiem że jesteś trollem, możliwe nawet że zza tej niedorobionej strony błoń.
Ten post jest inteligentny, jak mniejszość Twoich. Spokojnie, nie trzeba być żydem żeby się z Tobą nie zgadzać
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.07.2018, 18:24
9215 widzow na dzisiejszym meczu. Pisalem niedawno ze sprzedaz Carlitosa do Cwelki to -4000 w sredniej frekwencji I ekonomiczne samobojstwo.

Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2018, 20:35
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
9215 widzow na dzisiejszym meczu. Pisalem niedawno ze sprzedaz Carlitosa do Cwelki to -4000 w sredniej frekwencji I ekonomiczne samobojstwo.
Wisła Kraków 1-0 Bruk-Bet Termalica Nieciecza piątek 21 lipca 2017, 20:30 (11 811)
Wisła Kraków 2-1 Pogoń Szczecin sobota 16 lipca 2016, 18:00 (9779)
Wisła Kraków 1-1 Górnik Zabrze piątek 17 lipca 2015, 18:00 (10 303)
Wisła Kraków 1-1 Piast Gliwice poniedziałek 28 lipca 2014, 18:00 (4277)

To teraz tłumacz się "geniuszu", jak z tego wyszło Ci -4000
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 21.07.2018, 20:36
Na Jadze 11100 dla mnie ani źle ani dobrze, ja chodzę dla Wisły A nie dla piłkarzy, chodziłem jak grał Matyja , Marzec i reszta i wiecie co dla mnie to były piękne czasy i wspomnienia
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 21.07.2018, 20:49
Oświadczenie Wisły w sprawie Dukata jest tak żałosne, że aż szkoda cytować... Naprawdę pisanie o "wielkich zaslugach" a wymienienie jedynie zdarzenia sprzed dwóch lat, gdzie też rola Dukata nie do końca jest jasna... Ech...

Dobrze że kilku lat nie prezesowal bo by mu pomnik postawili...
Ddf
Odpowiedz cytując
Lao
Junior Member

Stary 21.07.2018, 20:58
Nie chcieli wbijać noża w plecy znajomemu, jeśli zjechali by go w tym oświadczeniu w jego "cv" pozycja w zarządzie WK nic by nie znaczyła a tak? Dla kogoś kto nie śledzi sytuacji może mieć to sporą wartość
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.07.2018, 20:59
sresjasz napisał(a):
Za każdym razem jak czytam posty wolfyego, wieśniaka, serka, dariooka, barlinka i pewnie paru innych to mam wrażenie, że czytam wpisy narcyzów, mentalnych betonów, zacofańców nie ogarniających rzeczywistości i ślepych popleczników miśka i TSu, wasze posty zasługują jedynie na przewijanie, to fanatyczne bronienie tego skompromitowanego zarządu przypomina armie kodowców i ubywateli rp ślepo krzyczących o konstytucji, jeszcze to wyszydzanie i marginalizowanie głosów przeciwnych, żenujące.

Dla nich Dukat powinien odejść tylko dlatego, że śmierdziało od niego miśkiem w środowisku, przecież nie przyczynił się do totalnej degrengolady w każdym aspekcie funkjonowania klubu jakiej doświadczamy, Pani Sarapata dla nich to święta krowa, nie do ruszenia, co z tego, że to na jej barkach jak i na barkach Dukata leży odpowiedzialność za to wszystko co się dzieje z Wisłą, oni szukają winy w kibicach i tylko od nich potrafią wymagać, zaślepieńcy.

Kibice nie dajcie się więcej nabrać na żadne bajeczki Sratataty i nie dajcie się zaszczuć za własne poglądy!

Gościu, jesteś żałosny.

Oczywiste było to, że nad Wisłą wiszą długi za stadion i że Wisła traktuje spłatę tych długów jako ostatni priorytet. Liczyła na dobrą wolę miasta i się przeliczyła.

Długi się ciągną od czasów Meresińskiego i nie są wytworem ani SKWK, ani Sarapaty, ani Zarządu. Bez chojnego sponsora albo sprzedaży piłkarzy za duże pieniądze oczywistym faktem było, że te długi się nie rozpłyną w powietrzu. Jedyną możliwością dla naszego zarządu było przerzucanie zaległości na najbardziej cierpliwego (do czasu) wierzyciela i liczenie, że dobry wynik sprawi, że sprzedamy za duże pieniądze Carlitosa lub innych piłkarzy. Sprawy się skomplikowały, Carlitos się zaparł na Legię, miasto wystrzeliło z przerwaniem współpracy w najgorszym możliwym momencie i postawiło nas pod ścianą.

Co gorsza w chwili obecnej wszystkie płatności za stadion będą ściągane przed meczem, a jedno z najpoważniejszych źródeł dochodu jakim są pieniądze z ESA będą leciały bezpośrednio na konto miasta.

Każdy normalny kibic Wisły, nie przygłup, widzi w jak poważnych tarapatach znalazł się klub. Rozumiem krytykę zarządu, jeśli byśmy wydawali bajońskie sumy na piłkarzy i ich kontrakty, ale wcale tak nie było. Jedyne co nasi sternicy zrobili to utrzymali status QUO z przed dwóch sezonów. Możliwe, że finansowo wynik nawet poprawili. Po prostu nie wystarczająco.

Kadra jest znacząco odmłodzona, bardziej perspektywiczna niż 2 lata temu, z większymi szansami na zarobek na piłkarzach w przeszłości. W kierownictwie i dziale szkolenia są ludzie, którzy by się za Wisłę dali pokroić. Także spasuj z tym swoim szczekaniem, bo jak słucham twojego bełkotu to aż klocek zaczyna mnie cisnąć.

Oczywiście można wywalić Panią Sarapatę, Dukat już zrezygnował. A potem za rok wywalić kolejnego prezesa, który z pustego nie naleje. A następnie kolejnego i kolejnego i tak w koło

Ja uważam, że jeśli dogramy ten sezon, sportowo się utrzymamy i nie zaczną odchodzić od nas piłkarze przez opóźnienia w płatnościach to możemy wyjść na tej sytuacji dużo lepiej niż możnaby się spodziewać.
Z minimalnym nakładem finansowym, grając w dużej mierze młodymi piłkarzami. Trzeba trzymać kciuki za klub i w miarę możliwości pomagać, zamiast pieprzyć farmazony na forach i obwiniać wszystkich wokoło za sytuację, która powstała wskutek wierzytelności z czasów Pana Bogusława.
Odpowiedz cytując
mesjasz
Banita

Stary 21.07.2018, 21:23
s1pn1jmonet napisał(a):Wyświetl post
Gościu, jesteś żałosny.

Oczywiste było to, że nad Wisłą wiszą długi za stadion i że Wisła traktuje spłatę tych długów jako ostatni priorytet. Liczyła na dobrą wolę miasta i się przeliczyła.

Długi się ciągną od czasów Meresińskiego i nie są wytworem ani SKWK, ani Sarapaty, ani Zarządu. Bez chojnego sponsora albo sprzedaży piłkarzy za duże pieniądze oczywistym faktem było, że te długi się nie rozpłyną w powietrzu. Jedyną możliwością dla naszego zarządu było przerzucanie zaległości na najbardziej cierpliwego (do czasu) wierzyciela i liczenie, że dobry wynik sprawi, że sprzedamy za duże pieniądze Carlitosa lub innych piłkarzy. Sprawy się skomplikowały, Carlitos się zaparł na Legię, miasto wystrzeliło z przerwaniem współpracy w najgorszym możliwym momencie i postawiło nas pod ścianą.

Co gorsza w chwili obecnej wszystkie płatności za stadion będą ściągane przed meczem, a jedno z najpoważniejszych źródeł dochodu jakim są pieniądze z ESA będą leciały bezpośrednio na konto miasta.

Każdy normalny kibic Wisły, nie przygłup, widzi w jak poważnych tarapatach znalazł się klub. Rozumiem krytykę zarządu, jeśli byśmy wydawali bajońskie sumy na piłkarzy i ich kontrakty, ale wcale tak nie było. Jedyne co nasi sternicy zrobili to utrzymali status QUO z przed dwóch sezonów. Możliwe, że finansowo wynik nawet poprawili. Po prostu nie wystarczająco.

Kadra jest znacząco odmłodzona, bardziej perspektywiczna niż 2 lata temu, z większymi szansami na zarobek na piłkarzach w przeszłości. W kierownictwie i dziale szkolenia są ludzie, którzy by się za Wisłę dali pokroić. Także spasuj z tym swoim szczekaniem, bo jak słucham twojego bełkotu to aż klocek zaczyna mnie cisnąć.

Oczywiście można wywalić Panią Sarapatę, Dukat już zrezygnował. A potem za rok wywalić kolejnego prezesa, który z pustego nie naleje. A następnie kolejnego i kolejnego i tak w koło

Ja uważam, że jeśli dogramy ten sezon, sportowo się utrzymamy i nie zaczną odchodzić od nas piłkarze przez opóźnienia w płatnościach to możemy wyjść na tej sytuacji dużo lepiej niż możnaby się spodziewać.
Z minimalnym nakładem finansowym, grając w dużej mierze młodymi piłkarzami. Trzeba trzymać kciuki za klub i w miarę możliwości pomagać, zamiast pieprzyć farmazony na forach i obwiniać wszystkich wokoło za sytuację, która powstała wskutek wierzytelności z czasów Pana Bogusława.

1. To trzeba było liczyć na siebie a nie na dobrą wolę, od tego jest prezes.

2. Chójnie to ty zapodajesz, nie było oczywiste, to po co oni są? Bo ja myślałem, że są żeby znaleźć finansowanie, zapewnić dochód, przynajmniej utrzymać stabilność.
Woleli przeżreć, przeinwestować i okłamać. Sprzedali Carlosa bo nie umieją zarządzać i negocjować, nie potrafią przewidywać, analizować, bajdurzą prawdopodobnie okłamują siebie samych.
Ściągać pieniądze jak to określiłeś z najpoważniejszego źródła będą NA ŻYCZENIE ZARZĄDU

3. Rozumiem, że 70% na pensje dla piłkarzy w naszej sytuacji nie jest wydawaniem bajońskich sum To ile jest? 110? 150?

4. Widzę, że cię ciśnie klocek bo srasz takimi gówno postami co chwile. Fajnie, że są gotowi się pokroić, rada nadzorcza lubi takie klimaty

Panią Farmazon trzeba wywalić i zamienić na Pana Targosza, żeby odzyskać godność i wiarygodność ludzie. To jedyna sensowna droga.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.07.2018, 21:29
Generalnie niczego nie spieprzyli, niczego wielkiego też nie osiągnęli.

Nie poprawili znacząco sytuacji? Prawda.

Pogorszyli sytuację? Nieprawda.

Chwalić ich nie zamierzam, ganić też nie za utrzymanie sytuacji na tym samym poziomie na jakim zastali.

Sportowo sytuacja podobna miejsca 5-8, kadra odmłodzona - tutaj mały plusik.

LOGIKA.

To, że miasto akurat teraz straciło cierpliwość przyćmiewa twoją ocenę sytuacji.

Nie ogarniasz też tego, że gdyby nie wydatki na pensje rzędu 70% bardzo możliwe, że akurat nie zobaczyłbyś nigdy na oczy Carlitosa (bo akurat możliwe, że byśmy na nim przyoszczędzili).
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.07.2018 o godz. 21:38.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 21.07.2018, 22:03
Bardzo proszę bez osobistych wycieczek. Na razie wyrzuciłem posty potem będę wyrzucał użytkowników
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.07.2018, 23:31
raindog napisał(a):Wyświetl post
Kiko nie był trenerem, tylko motywatorem. Gdyby go zostawić, nie wiadomo, czy dzisiaj nie gralibyśmy w I lidze, bo później graliśmy gorszą padakę niż Nieciecza. Nikt z kibiców nie mówił, że trzeba brać Carillo za ponad 100 tys. miesięcznie. Moskal, Kulawik, Sobolewski - ktokolwiek w tamtej sytuacji byłby lepszy od Kiko. Podobnie - nie było presji na transfery, co raczej zdziwienie - skąd my mamy tyle kasy? Grają za frytki?

Wychodzi na to, że Legia wzięła Carlitosa za mniej, niż my byliśmy skłoni zapłacić za transfer Suljica czy Arsenica, by przez pół roku nie gnił w klubie kokosa.
Ostatecznie i tak wyszło na to, że sprzedaż Carlitosa nam nic kompletnie nie dała.
Sorry raindog, ale po wywaleniu Kiko mieliśmy 28 punktów i punktowaliśmy regularnie z dolną ósemką. 37 dało utrzymanie więc szansa, że do końca sezonu nie zdobędziemy żadnych punktów (potrzeba było 9) była absolutnie minimalna. Przeglądnij sobie temat o statystyce.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.07.2018, 23:34
lukaszsz86 napisał(a):Wyświetl post
No tak były inne wydatki... chociażby utrzymywanie 30-to osobowej kadry zamiast 20-to osobowej, zatrudnienie trenera za 100 tys zamiast za 50 tys no i nie można zapominać o jakże niezbędnych podwyżkach dla zarządu. Zamiast tego wszystkiego w ciągu roku można było spłacić już 1,2 mln długu do miasta. Nikt tu nie mówi o spłacie całego zadłużenia w dwa lata, ale jak miasto widzi że pieniadze u nas są, ale zadłużenia nie zamierzamy spłacać to zadziałali w jedyny rozsądny sposób żeby nas zmusić do płacenia. Pewnie bardzo dobrze też wiedzieli że jeśli odpuszcza i zadowolą się tym 1 mln który dostali to będą to jedyne pieniądze, które od nas dostaną do końca trwania nowo podpisanej umowy na dzierżawę stadionu.
Kary za "oprawy" też nie pomogły.
Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.07.2018, 09:27
Ok, ten argument mnie przekonuje, choć z tym punktowaniem z dolną 8 byłbym ostrożny, bo drużyna miała może 2 pewne wygrane, a reszta to raczej nieporadność rywali i trochę szczęścia z naszej strony. Do tego regularny regres. Stąd lepiej było dać szanse Sobolewskiemu, który hipotetycznie mógł coś zmienić, niż trzymać Kiko, który utrzymałby ten żałosny stan rzeczy. ...bo tego na trzeźwo nie dało się oglądać. Zdecydowanie najbrzydsza piłka w lidze, gdzie wygrane jedynie po indywidualnych zrywach.
Trzeba by się zastanowić na ile ta słaba gra pow wodzą Kiko była spowodowana zaległościami w wypłatach. Wydaje mi się że tego nikt nie bierze pod uwagę oceniając grę zespołu przed jego zwolnieniem.

Jak Sobol przejął zespół to poza derbami, na które piłkarze się wyraźnie zmotywowali, przyszedł mecz z Płockiem, który był taką samą padaką jak ostatnie mecze Kiko.

Poza tym nasz Hiszpan miał jeden wielki plus. Znał Hiszpańskie pastwiska po których biegali tacy piłkarze jak Llonch, Carlitos, Imaz, Velez. W ilościach zapewne hurtowych. I na pewno był by dla nich magnesem.
Odpowiedz cytując
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.07.2018, 12:11
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Kary za "oprawy" też nie pomogły.

oczywiście że kary za "oprawy" nie pomogły, a nawet zaszkodziły, ale dopóki sprawa była postawiona jasno że klub jest w trudnej sytuacji finansowej, oszczędzamy i spłacamy zaległości to i kar za zachowanie kibiców nie było. Niestety w ostatnim czasie zarząd zaczął pokazywać że finansowo stoimy już coraz lepiej i najgorsze już za nami to i "kibicom" się poluzowało.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.07.2018, 13:14
Ok, ten argument mnie przekonuje, choć z tym punktowaniem z dolną 8 byłbym ostrożny, bo drużyna miała może 2 pewne wygrane, a reszta to raczej nieporadność rywali i trochę szczęścia z naszej strony. Do tego regularny regres. Stąd lepiej było dać szanse Sobolewskiemu, który hipotetycznie mógł coś zmienić, niż trzymać Kiko, który utrzymałby ten żałosny stan rzeczy. ...bo tego na trzeźwo nie dało się oglądać. Zdecydowanie najbrzydsza piłka w lidze, gdzie wygrane jedynie po indywidualnych zrywach.
Walory estetyczne mogą być brane pod uwagę dopiero kiedy klub jest stabilny finansowo i silny sportowo. Zresztą - lepsi piłkarze to zwykle lepsza gra.
Kiko dobrze punktował jak na sytuację w klubie, miał nosa do piłkarzy i potrafił ich wprowadzić do zespołu, był tani i cierpliwy (nie płacono jemu i drużynie, sam tłumaczył w wywiadach wyprzedaż drużyny). W naszej sytuacji - idealny trener.
Oby Stolarczyk radził sobie równie dobrze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.07.2018, 13:20
Z dzisiejszego oświadczenia Sarapaty:

Cytat:
Rok temu postawiliśmy na wynik sportowy, który przerósł nasze możliwości finansowe. Zabrakło też odrobiny szczęścia
Reasumując: podstawą naszego budżetu było szczęście, którego zabrakło.
Dziękuję, nie mam więcej pytań co do kompetencji tej Pani.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Stary 22.07.2018, 13:25
Zamiast niwelowac1 dług zwiększyli go plus problemy ze stadionem. Przykro mi to mówić bo liczyłem na panią prezes z racji tego, że jest adwokatem i wiedzę prawnicza wspomoże klub ale się przeliczyl em. PAN Dukat od początku siedział tam dzięki Miska
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 22.07.2018, 13:25
Ta odrobina szczęścia to rozumiem puchary Kur... to by dopiero nam odjebalo.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.07.2018, 13:35
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Z dzisiejszego oświadczenia Sarapaty:

Reasumując: podstawą naszego budżetu było szczęście, którego zabrakło.
Dziękuję, nie mam więcej pytań co do kompetencji tej Pani.
Przynajkniej zaczyna mowic prawde, zamiast klamac jak przez ostatnie 2 lata, skoro jest nie do ruszenia to dla mnie zmiana w traktowaniu wszystkich na okolo jest duzym pozytywem.

Ciekawe czy tak jej zostanie.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Stary 22.07.2018, 13:43
Narazie za dużo prawdy nie powiedział to co napisała to masło maślane bez konkretów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów