|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Przykre jest to jak się czyta jak mu ludzie dziękują.. człowiekowi, który miał wyj*bane na klub, który go wypromował..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Perez był już wypromowany, a Kolar jest do wypromowania, coś jeszcze ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() ![]() dobra, to jestem już spokojny w tym roku wypromujemy Kolara tzn strzeli minimum 24 gole ![]() wynik sportowy i finansowy w tym sezonie mamy zabezpieczony ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ze Manuel w CD Santa Clara.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Suljic za to bedzie walczyl o LM z Olimpija Ljubljana
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Były znakomity trener Wisły, Henryk Kasperczak, kandydatem na selekcjonera Algierii.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/sp...gierii/5z5ecyg ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Myślę, że ten list był osobiście podpisany przez tych byłych piłkarzy. Oni są na miejscu więc podpisali. Inni nie mogli tego zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"Nie chciałem nawet myśleć o propozycjach z innych drużyn. Odrzuciłem ich naprawdę dużo, w tym z Lecha, kilku polskich klubów, czy nawet z ekip występujących w La Liga. Może inni piłkarze zachowaliby się inaczej, ale ja jestem wyjątkowy"
Cytacik wstawiłem, jakby nadal ktoś twierdził, że nasz zarząd zjebał negocjacje i zarobiliśmy zbyt mało... Podziękujcie Carlitosowi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Gdyby zarzad sam sie nie przystawil do muru mozna by sprzedac Carlitosa drozej do Legii. Nie zarzad nie spieprzyl samych negocjacji w sprawie sprzedazy Carlitosa. Spieprzyl ostatni rok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A tam rok, ostatnie dwa lata! Jak mogli z finansowego potentata zrobić zadłużoną po uszy spółkę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jeśli faktycznie jest opcja, że dostajemy 30% od następnego transferu Carlitosa, to ten transfer wcale nie jest taką złą decyzją. Jeśli błyśnie w europejskich pucharach, to nie zdziwiłbym się, jakby Legia go opchnęła za jakieś 3mln euro. A wtedy blisko milion idzie do nas, co daję nam łącznie ok 2mln euro - tylko jakby rozłożonych na raty.
Zresztą, tak czy inaczej jakieś pieniądze z jego następnego transferu dostaniemy, bo chyba nikt nie sądzi, że posiedzi w tej Legii 3 lata. Nie ten typ człowieka. Oczywiście szkoda, że od razu nie sprzedaliśmy go za granicę za te 2 mln, ale jeśli uparł się na Legię, to były tylko dwie możliwości: 1) sprzedać go Legii lub 2) trzymać go, opłacać kontrakt i ryzykować, że będzie non stop siedział na jakiś "kontuzjach" czy innych zapaleniach ucha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
A co do pieniędzy z następnego transferu to też słabo to widzę. Jak tak bardzo chciał grać w Legii to myślę że min 2 sezony tam posiedzi, a później to nie wiem czy ktoś da za niego 3 mln |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobrze równie mógłby odejść za darmo, jakby manager postawił na swoim,że umowa z Carlitosem była przedłużona niezgodnie z prawem byłby płacz i lament na forum
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a nie odszedl " za darmo "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
"Gdy przyjechałem do Warszawy jeszcze z Wisłą Kraków, poczułem, że to klub dla mnie. "
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa...-kosztuja.html Pakiet szkoleniowy od MąkaCWKS? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A tak mi przyszło na myśl,że może rzeczywiście coś było na rzeczy jak Maka zagadywał na naszym zgrupowaniu do Carlitosa...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Dajcie spokój Carlitos to nie Wislak a najmnik i miał prawo pójść gdzie lepiej płacą, z perspektywa gry w LM czy LE pamiętajcie obokrajowcy rzadko przywiązuje się do barw klubowych. PO DRUGIE PRZYKLDOW zarabiasz 2000 zł dostajesz ofertę za 10000 zł i co zostajesz w pracy z miłości do pracodawcy gdzie za wykonanie u nowego pracodawcy planu dodatkowego to jest LM dostajesz premię. Jedyne co zawalił zarząd to sprzedaż go za grosze po 450 tys euro to śmieszna kwota jak za czołowego strzelca. Dobrze chociaż ze wpisali bonusy .500 tys euro za LM a 150 tys za LE i 30 procent od transferu wiec może cudem del nie wyjdzie źle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wczoraj w superpucharze szarpał jak wściekły widać że legia będzie miała z niego pożytek- co i jest szansą dla nas na cash.
Inna sprawa że u nas właściwie sam decydował co chce robić na boisku a tam czeka na podania od legijnych paralityków. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|