The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2018, 19:49
My tu gadu gadu od kilkunastu dni o cyfrach, a kadra z Ondraskiem i Kolarem na szpicy :/ BARDZO ŹLE to wszystko wygląda...

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.07.2018, 19:49
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
_al3x

Jaki procent i czego procent
Procent zadłużenia w stosunku do przychodów ? Procent w stosunku do budżetu ?
Geniuszu .....

Sprawa z Surmą - pomijam kwestię słuszności/niesłuszności (też go nie lubię) to po ostatnich 2 miesiącach zawirowań w zarządzie Wisły to po prostu strzał zarządu już nie w stopę - w kolano i to nawet w oba kolana i jeszcze ze 2 w brzuch - pacjent trudny do jakiejkolwiek reanimacji..... sorry, ale można było to załatwić inaczej, później etc. a SKWK jakby nie widziało, że to dolanie kanistra benzyny do płonącego ogniska na Reymonta...
Dokładnie.
Wystarczy poczytać komentarze w prasie:
http://weszlo.com/2018/07/13/kibice-...zbisurmanieni/
https://eurosport.interia.pl/klub-wi...pr,nId,2606369
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,13337273/

Czy ten klub ma jakiś PR?
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2018, 19:51
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
No własnie , Ty znowu o taktyce a nie strategii , jakże to banalne...
To że teraz walczymy o życie to wie każdy . A ja pytam czy mamy plan na to co będzie za rok , dwa , pięć .
Planowanie na 2 lata w każdej firmie powinno być standartem , na 5 lat to już raczej prognoza ale też ją warto mieć . A planowanie to przede wszystkim określanie jaką kasę będziemy mieć w danym momencie i co z nią zrobimy to .
Tak był plan, który nie wypalił: zgarnięcie kilku groszy z gry w europejskich pucharach. To był plan pod kryptonimem "va bank".

A teraz poczytaj co popisali do Ciebie inni użytkownicy. Nie widzę, aby popierali Twoich argumentów i "spowiedzi zarządu" ile komu co wisimi... Możesz teraz dyskutować z kolejnymi, gdyż ja się zmęczyłem

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.07.2018, 19:52
dziki napisał(a):Wyświetl post
Niech no ktoś STOP zredaguje ładny folder o Wiśle na rynek chiński/arabski STOP będziemy ją reklamować jako spółkę, w której i koszykówka dobra, piłka niezła, a i lekkoatleci dają radę STOP zrobimy sobie kolejnego Kagawę i Lina STOP Podesłać to np. do funduszu inwestycyjnego Yao Minga, arabskich spółek wspierania rozwoju porozumień biznesowych w Europie czy ministerstwa sportu w Azerbejdzanie STOP zrobić masowy cold contact, wszyscy na trzy zmiany STOP obskoczyć każdą firmę inwestującą w sport STOP wyslac maila do kazdego biznesmena z milionem na zbyciu STOP najpierw dzwonić do ich sekretarek STOP potem dopytywać czy przeczytali STOP a na koniec zaprosić ich na kolacje do Wierzynka
W mortal kombat takie kombo nazywało się fatality.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.07.2018, 20:03
Still a better love story than Twilight.

I wciąż wiarygodniejsze niż to co się dzieje obecnie w gabinetach.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 13.07.2018, 20:06
Masz rację, to ciekawa wizja. Wybierz się, jeśli możesz, na spotkanie SKWK i ją przedstaw. Tylko nie zapomnij o Wierzynku, proszę!
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
dziki
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.07.2018, 20:13
Jak tylko kolejnym razem zawitam do Polski to się na pewno wybiorę. W międzyczasie podeślę im to w formie listownej, razem z innymi pomysłami forumowiczów, poradami transferowymi, numerami na najbliższe losowania lotka i kuponem groupona na Wierzynka. Albo zapieksę. Myślę, że się skuszą.
Life is short. Wear your passion!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.07.2018, 20:17
Taka ciekawostka.
Zgodnie ze statutem Wisła Kraków S.A. do składania oświadczeń woli potrzebnych jest dwóch członków zarządu.
Skoro Dukat jest w Turcji to raczej nie ma opcji podpisania umowy z miastem na stadion. A deadline mija w poniedziałek. DD zdąży wrócić czy raczej nie będzie przerywał wakacji?
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.07.2018, 20:23
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Taka ciekawostka.
Zgodnie ze statutem Wisła Kraków S.A. do składania oświadczeń woli potrzebnych jest dwóch członków zarządu.
Skoro Dukat jest w Turcji to raczej nie ma opcji podpisania umowy z miastem na stadion. A deadline mija w poniedziałek. DD zdąży wrócić czy raczej nie będzie przerywał wakacji?
Rada Nadzorcza może delegować członka RN do pracy w zarządzie ; - )
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 13.07.2018, 20:29
Pełnomocnik jeszcze : )

dziki napisał(a):Wyświetl post
...
Sorry, nie załapałem, że żartowałeś. Tu się pojawiają takie rzeczy, że byłem w stanie w to uwierzyć.
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.07.2018 o godz. 20:32.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 13.07.2018, 20:45
[QUOTE=czaro;1509128]Ale do czego Ci ta wiedza? Jesteś akcjonariuszem? Członkiem rady nadzorczej? Wierzycielem? Liczącym się sponsorem? Jaki wpływ na możliwość gaszenia pożarów będzie miało to, czy klub odpowie Ci na wszystkie Twoje pytania? Przecież nim nie zarządzasz. Naprawdę, jeżeli klub będzie miał w tym interes i będzie mógł to zrobić, to poda do wiadomości.

Tak, jak pisałem: transparentność działania i rozwaga jak najbardziej tak. Spowiadanie się przed anonimami w internecie - nie.

Nie rozumiemy się zasadniczo i ... niech tak zostanie
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 13.07.2018, 20:49
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Tak był plan, który nie wypalił: zgarnięcie kilku groszy z gry w europejskich pucharach. To był plan pod kryptonimem "va bank".

A teraz poczytaj co popisali do Ciebie inni użytkownicy. Nie widzę, aby popierali Twoich argumentów i "spowiedzi zarządu" ile komu co wisimi... Możesz teraz dyskutować z kolejnymi, gdyż ja się zmęczyłem
Część użytkowników zgadza się ze mną , część nie , to normalne
A co do planu to Ty dalej o tym co było , a ja o tym co jest i co będzie .
I na koniec , skoro się zmęczyłeś to życzę miłego odpoczynku
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2018, 22:29
Część użytkowników zgadza się ze mną

że co

Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 13.07.2018, 23:46
Abstrahując od tego kim jest i co uczynił Surma znowu nasz Zarząd dał popis nieudolnosci. Od Twittera po strony internetowe nagłówki o zwolnieniu Surmy przez kiboli. Jak w takich okolicznościach ktoś miałby pomoc Wiśle i wykupić akcje od TSu kiedy wszędzie trąbia jak to kibole rządzą w klubie. PRowo to my juz leżymy na grzbiecie i kwiczymy.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.07.2018, 00:26
http://weszlo.com/2018/01/26/marzyle...ic-udowadniac/

Cytat:
-Nastawiałem się na to, że będę spełniony i odejdę od dużej piłki. Śniła mi się kariera Zbigniewa Bońka, który odchodzi w glorii i chwale, ubiera garnitur i nie musi nic udowadniać.

-Czekam, aż znajdę drogę, która da mi spokój.
Wierzę, że będzie nią trenowanie seniorów. Może w szatni wśród dorosłych facetów bardziej będę potrafił pozbyć się swoich emocji? Wśród dzieci trzeba jednak bardzo dużo udawać. Gdy jest się zdenerwowanym, trzeba założyć maskę. W seniorach bycie sobą popłaca. Może mi tego trochę brakuje? Sam nie wiem.

-Myślałem też o szkółce piłkarskiej w Krakowie, ale najpierw chciałem spróbować potrenować samemu w innym środowisku by zobaczyć, czy będę miał do tego cierpliwość.

-Żałuję też, że nie jestem biegły z obsługi komputera. Żona wypomina mi, że nie potrafię opłacić przez internet rachunków. Nawet próbowałem się zapisać na lekcje indywidualne. Chłopaki śmiali się, że jest postęp, bo ostatnio im coś przeskanowałem i wysłałem papiery. Wcześniej tego nie umiałem. Życie po piłce mnie zaskoczyło. Jestem człowiekiem starej daty. Teraz nawet jak jadę na trening z dziećmi, lubię sobie napisać konspekt na papierze albo mieć go w głowie. Nigdy by mi nie przyszło do głowy, by mieć to na pendrivie albo tablecie.

-Nie, absolutnie. Mieliby osobną szatnię, po każdym błędzie byliby zrugani, szybko pewnie by odpysknęli, a wtedy trzeba było powiedzieć grzecznie „przepraszam”. Ale ja wychowałem się w innym środowisku, z innymi zasadami. Na podwórku też obowiązywała reguła, że starszy niezależnie od wszystkiego miał szacunek. Dziś tego nie ma. Ale z drugiej strony – czy ja bym sobie poradził w tych czasach? Pewnie nie. Pozmieniało się.

-Jestem starej daty. Nigdy nie rozumiałem, jak ktoś może mieć na półce te wielkie kubły z proszkami. Koledzy sobie to robili i rozdrabniali przed meczem. Albo jakieś tabletki, karnityna i tak dalej. Prosto podchodziłem do jedzenia. Wpieprzałem jak najwięcej tego, co dawała Polska.

-Zdaję sobie sprawę, że niektórych rzeczy musiałbym się nauczyć. Ale generalnie jestem pewien, że gdy Orest Lenczyk wchodzi do szatni to nie ma laptopa, drużyna nie ma sporttesterów, a potrafi przygotować zawodnika. Najbardziej utytułowany trener w Polsce, Franz Smuda, z którego wszyscy się śmieją, jednak ma najwięcej mistrzostw bez obliczania wszystkiego na komputerze.

-Możesz napchać najwięcej pachołków, napisać największy konspekt, ale gra 4×4 to coś najważniejszego. Trenerowi zostaje potem tylko wybór piłkarzy do swojej koncepcji. Nieraz jakiś trener zrobił rozgrzewkę – super schemat podań, super coś tam. I potem gra 11 na 11 i ci, którzy byli słabi w ćwiczeniach, byli najlepsi w gierce. Cała esencja futbolu jest tutaj.

-Ja też często nie rozumiem obecnego pokolenia. W szatni nie wiesz jakim językiem do nich mówić, o jakich zawodnikach porozmawiać. Powiesz Marek Citko, a oni „o co chodzi?”. Podczas obozu w ramach integracji ja bym zrobił kalambury i piwko, bo tak się najlepiej integrowało za moich czasów. A może im by to nie pasowało i woleliby turniej na PlayStation?
Może nie każdy pamięta ten wywiad lub nie każdy czytał. Akurat mamy taki .......nik, że to, co jedni uważają za strzał w stopę (zwolnienie Surmy po 3 dniach), dla mnie jest po prostu trudną, ale dobrą decyzją i w sumie mamy taki burdel w klubie, że takie coś powinno przejść niezauważenie. Redaktor Białek być może zapomniał o tym wywiadzie, bo dzisiejsze jego słowa o tym, że Wisła powinna oferować swojej młodzieży perspektywę awansu do lepszej drużyny, np Legii, całkowicie kłócą się z osobą Surmy jako trenera juniorów.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.07.2018, 02:34
Część użytkowników zgadza się ze mną , część nie , to normalne
A co do planu to Ty dalej o tym co było , a ja o tym co jest i co będzie .
I na koniec , skoro się zmęczyłeś to życzę miłego odpoczynku
Część użytkowników dałoby się niedawno pokroić za Meresińskiego i Stecherta. W każdej odpowiednio licznej grupie znajdzie się trochę debili. Co nie zmienia faktu że Twoje pomysły są poronione i wskazują raczej na osobę która nie ma zielonego pojęcia o czym mówi.

Wydaje mi się że jesteś zwyczajnie za głupi żeby zrozumieć możliwe konsekwencje tego co proponujesz. Widzisz, najsensowniejsza teoria tłumacząca działania Kaszrelańca i Bernatzkiego to wyłudzenie dostępu do dokumentów klubu, którą to imformacje można by potem sprzedać potencjalnym dłużnikom (przykładowo). Ty chcesz żeby klub unawniał wrażliwe informacje bo jakiś internetowy oszołom czuje się oszukany...

Transparentność nie polega na ujawnianiu wszystkiego każdemu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.07.2018, 06:34
Ciekawe bylo, ze SKWK mialo zwrot: " Większość kibiców Wisły nie popiera zatrudnienia Łukasza Surmy na stanowisku trenera drużyny CLJ.". Byla jakas ankieta/glosowanie, ze wiedza ze wiekszosc? czy wiekszosc podejmujacych decyzje o tym stanowisku z SKWK? To mogli tak napisac przeciez "wiekszosc członków SKWK". I wtedy by wiadomo bylo czy chodzi o kibicow czy o członków.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.07.2018, 09:10
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe bylo, ze SKWK mialo zwrot: " Większość kibiców Wisły nie popiera zatrudnienia Łukasza Surmy na stanowisku trenera drużyny CLJ.". Byla jakas ankieta/glosowanie, ze wiedza ze wiekszosc? czy wiekszosc podejmujacych decyzje o tym stanowisku z SKWK? To mogli tak napisac przeciez "wiekszosc członków SKWK". I wtedy by wiadomo bylo czy chodzi o kibicow czy o członków.
Ja nie jestem członkiem SKWK a nie popierałem. Ty popierałeś?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.07.2018, 09:47
Zacznij się udzielać, przyjdź czasem na jakieś spotkanie (tak, chodzą na nie nie tylko zrzeszeni w stowarzyszeniu), a nie ....... o jakiś ankietach/głosowaniach... Może mają ankiety na fb robić, żeby każdy internetowy krzykacz miał możliwość głosu?
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 14.07.2018, 09:56
Wystarczyło poczytać komentarze w internecie, albo po prostu mieć trochę wyobraźni, żeby wiedzieć, że większość kibiców nie popiera zatrudnienia Surmy.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 14.07.2018, 10:25
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Część użytkowników dałoby się niedawno pokroić za Meresińskiego i Stecherta. W każdej odpowiednio licznej grupie znajdzie się trochę debili.
W tym kontekście zacząłem zastanawiać się nad swoim pisaniem na forum i czy jest sens przekonywać, tłumaczyć, dziesięć razy pisać to samo.

Zastanawiam się więc, czy forum funkcjonuje jako swoisty ośrodek opinii publicznej, tj. czy to, co tu piszemy ma (pośredni) wpływ na Wisłę. Czy, jak zarząd czuje przysłowiową presję kibiców, to wygląda to tak, że do Dukata dzwonią znajomi z SKWK, czy też (oprócz ww. kontaktów) przegląda on forum, twittera, albo portale wiślackie.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 14.07.2018, 10:31
Pewnie i przegląda, ale zalew kociokwiku jest tutaj tak duży,że Twoje rozbudowane jak i merytoryczne posty, porostu nikną...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.07.2018, 13:12
czaro napisał(a):Wyświetl post
W tym kontekście zacząłem zastanawiać się nad swoim pisaniem na forum i czy jest sens przekonywać, tłumaczyć, dziesięć razy pisać to samo.

Zastanawiam się więc, czy forum funkcjonuje jako swoisty ośrodek opinii publicznej, tj. czy to, co tu piszemy ma (pośredni) wpływ na Wisłę. Czy, jak zarząd czuje przysłowiową presję kibiców, to wygląda to tak, że do Dukata dzwonią znajomi z SKWK, czy też (oprócz ww. kontaktów) przegląda on forum, twittera, albo portale wiślackie.
Myślę że będzie bardzo źle jeżeli jedynym głosem kibiców będzie ten najgłośniej krzyczących kretynów. Ktoś tę trzodę musi ogarniać, zwłaszcza że przy każdym kryzysie aktywują się konta typu INZAGHI i robią dodatkowy zamęt.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 14.07.2018, 13:22
No, mam nadzieję, że to pisanie ma jakiś sens.

Aha, i żeby nie było - pisząc to, co wyżej zakładam, że mogę nie mieć racji i że może mieć ją ktoś inny (w końcu jesteśmy na forum dyskusyjnym). Nie chcę brzmieć arogancko, po prostu zdarzają się tu czasem takie cudaki, że niepoważne byłoby traktować ich poważnie.
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Od: 05.2018

Stary 14.07.2018, 18:36
Wiem, że pewnie zostane zatakowany ale ,czytam was i widzę, że obecny zarząd ma dwie opcje podaje się do dymisji a nowy zarabia o 60 procent mniej. LUB PANI prezes zostaje za połowę pensji a pan Dukat wypadł i nikt w jego miejsce on nic nie robi wiec żadna strata a oszczędzamy jego pensję. Drugą sprawa nie podoba mi się ze SKWK dalej próbuje rządzić Wisła ludzie nie widzicie, że oni są problemem naszego klubu wielu tak zwanych pikników przez SKWK nie chodzi na mecze, albo klubem rządzi zarząd, albo panowie z SKWK. Wielu pisze, ze Pan Cupial odszedł bo nie miał kasy to nie prawda miał dosyć pewnych osobników osoba zwiazana z panem Boguslawem twierdziła, że rozważał powrót, ale przez pewne grupy zrezygnował. Nie dziwię się, że nikt normalny do Wisły nie wchodzi jak każdy boi się raz długów dwa problematycznego SKWK nie mówię, że wszystko, źle robią ale problem Wisły to problem zaczynający się próbą sprzątania po Holendrach przez Bednarza gdzie stowarzyszenie namaiwalo do strajku i nie chodzenie na mecze gdzie klub zamiast wychodzi na prostą tracił wpływy z biletów, a długi rosły bo pan Cupial niem musiał dokładać prywatnych funduszy jak panowie kibice próbowali rządzić co ma robić ze swoją kasa.
Po trzeci to skandal by pani Prezes i Wiceprezes nie byli na spotkaniu z miastem schowali się plecami pana Gold który jako jeden z nielicznych jest chwalony przez osoby sponsoruje klub nie raz słyszałem, że jest najbardziej kompetna osobą wklubie. A pani prezes zamiast walczyć się schowała, a pan Dukat pojechał na wakacje i ci ludzie chcą rządzić Wisła. Gdzie sami kibice próbują ratować klub bo Wisła to coś więcej jak zarząd czy SKWK wiem, że za posta wielu wyleje pomy je na mnie trudno.
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 14.07.2018, 18:58
bkl1988 napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że pewnie zostane zatakowany ale ,czytam was i widzę, że obecny zarząd ma dwie opcje podaje się do dymisji a nowy zarabia o 60 procent mniej. LUB PANI prezes zostaje za połowę pensji a pan Dukat wypadł i nikt w jego miejsce on nic nie robi wiec żadna strata a oszczędzamy jego pensję. Drugą sprawa nie podoba mi się ze SKWK dalej próbuje rządzić Wisła ludzie nie widzicie, że oni są problemem naszego klubu wielu tak zwanych pikników przez SKWK nie chodzi na mecze, albo klubem rządzi zarząd, albo panowie z SKWK. Wielu pisze, ze Pan Cupial odszedł bo nie miał kasy to nie prawda miał dosyć pewnych osobników osoba zwiazana z panem Boguslawem twierdziła, że rozważał powrót, ale przez pewne grupy zrezygnował. Nie dziwię się, że nikt normalny do Wisły nie wchodzi jak każdy boi się raz długów dwa problematycznego SKWK nie mówię, że wszystko, źle robią ale problem Wisły to problem zaczynający się próbą sprzątania po Holendrach przez Bednarza gdzie stowarzyszenie namaiwalo do strajku i nie chodzenie na mecze gdzie klub zamiast wychodzi na prostą tracił wpływy z biletów, a długi rosły bo pan Cupial niem musiał dokładać prywatnych funduszy jak panowie kibice próbowali rządzić co ma robić ze swoją kasa.
Po trzeci to skandal by pani Prezes i Wiceprezes nie byli na spotkaniu z miastem schowali się plecami pana Gold który jako jeden z nielicznych jest chwalony przez osoby sponsoruje klub nie raz słyszałem, że jest najbardziej kompetna osobą wklubie. A pani prezes zamiast walczyć się schowała, a pan Dukat pojechał na wakacje i ci ludzie chcą rządzić Wisła. Gdzie sami kibice próbują ratować klub bo Wisła to coś więcej jak zarząd czy SKWK wiem, że za posta wielu wyleje pomy je na mnie trudno.
Możesz mi wytłumaczyć po co mieli się zjawiać na spotkaniu, które było zwykłą pokazówką? Zresztą pewnie w czasie spotkania Sarapata prowadziła prawdziwe rozmowy z Majchrem i ekstraklasą. Co do Dukata pełna zgoda, gość jest do wyjebania od dawna
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 14.07.2018, 19:25
Cytat:
Możesz mi wytłumaczyć po co mieli się zjawiać na spotkaniu, które było zwykłą pokazówką?
Żeby pokazówka nie była aż tak bolesna dla image'u spółki i jej zarządu...?

P.S. Nie oglądałem, znam tylko opinie, wszystkie jednoznacznie negatywne.
Odpowiedz cytując
bkl1988
Banita

Od: 05.2018

Stary 14.07.2018, 19:27
Pan Majchrowski można było umuwic na inna godzinę a zasada jest taka ze to ona powinna być na czele a nie za plecami. A EKSTRAKLASA SAMA SIĘ ZGŁOSIŁA PANI PREZES NIC NIE ROBIŁA PODOBNO SZUKAŁ JUZ STADIONU NA ŚLĄSKU
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.07.2018, 19:27
Podobno to, podobno tamto
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.07.2018, 19:43
bkl1988 napisał(a):Wyświetl post
Pan Majchrowski można było umuwic na inna godzinę a zasada jest taka ze to ona powinna być na czele a nie za plecami. A EKSTRAKLASA SAMA SIĘ ZGŁOSIŁA PANI PREZES NIC NIE ROBIŁA PODOBNO SZUKAŁ JUZ STADIONU NA ŚLĄSKU
Przecież tego nie wiesz...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów