|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
My tu gadu gadu od kilkunastu dni o cyfrach, a kadra z Ondraskiem i Kolarem na szpicy :/ BARDZO ŹLE to wszystko wygląda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Wystarczy poczytać komentarze w prasie: http://weszlo.com/2018/07/13/kibice-...zbisurmanieni/ https://eurosport.interia.pl/klub-wi...pr,nId,2606369 http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,13337273/ Czy ten klub ma jakiś PR? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A teraz poczytaj co popisali do Ciebie inni użytkownicy. Nie widzę, aby popierali Twoich argumentów i "spowiedzi zarządu" ile komu co wisimi... Możesz teraz dyskutować z kolejnymi, gdyż ja się zmęczyłem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Still a better love story than Twilight.
I wciąż wiarygodniejsze niż to co się dzieje obecnie w gabinetach. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz rację, to ciekawa wizja. Wybierz się, jeśli możesz, na spotkanie SKWK i ją przedstaw. Tylko nie zapomnij o Wierzynku, proszę!
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak tylko kolejnym razem zawitam do Polski to się na pewno wybiorę. W międzyczasie podeślę im to w formie listownej, razem z innymi pomysłami forumowiczów, poradami transferowymi, numerami na najbliższe losowania lotka i kuponem groupona na Wierzynka. Albo zapieksę. Myślę, że się skuszą.
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Taka ciekawostka.
Zgodnie ze statutem Wisła Kraków S.A. do składania oświadczeń woli potrzebnych jest dwóch członków zarządu. Skoro Dukat jest w Turcji to raczej nie ma opcji podpisania umowy z miastem na stadion. A deadline mija w poniedziałek. DD zdąży wrócić czy raczej nie będzie przerywał wakacji? ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pełnomocnik jeszcze : )
Sorry, nie załapałem, że żartowałeś. Tu się pojawiają takie rzeczy, że byłem w stanie w to uwierzyć.
Ostatnio edytowane przez czaro : 13.07.2018 o godz. 20:32.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
|
[QUOTE=czaro;1509128]Ale do czego Ci ta wiedza? Jesteś akcjonariuszem? Członkiem rady nadzorczej? Wierzycielem? Liczącym się sponsorem? Jaki wpływ na możliwość gaszenia pożarów będzie miało to, czy klub odpowie Ci na wszystkie Twoje pytania? Przecież nim nie zarządzasz. Naprawdę, jeżeli klub będzie miał w tym interes i będzie mógł to zrobić, to poda do wiadomości.
Tak, jak pisałem: transparentność działania i rozwaga jak najbardziej tak. Spowiadanie się przed anonimami w internecie - nie. Nie rozumiemy się zasadniczo i ... niech tak zostanie ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Online |
|
A co do planu to Ty dalej o tym co było , a ja o tym co jest i co będzie . I na koniec , skoro się zmęczyłeś to życzę miłego odpoczynku ![]() ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Abstrahując od tego kim jest i co uczynił Surma znowu nasz Zarząd dał popis nieudolnosci. Od Twittera po strony internetowe nagłówki o zwolnieniu Surmy przez kiboli. Jak w takich okolicznościach ktoś miałby pomoc Wiśle i wykupić akcje od TSu kiedy wszędzie trąbia jak to kibole rządzą w klubie. PRowo to my juz leżymy na grzbiecie i kwiczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2018/01/26/marzyle...ic-udowadniac/
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wydaje mi się że jesteś zwyczajnie za głupi żeby zrozumieć możliwe konsekwencje tego co proponujesz. Widzisz, najsensowniejsza teoria tłumacząca działania Kaszrelańca i Bernatzkiego to wyłudzenie dostępu do dokumentów klubu, którą to imformacje można by potem sprzedać potencjalnym dłużnikom (przykładowo). Ty chcesz żeby klub unawniał wrażliwe informacje bo jakiś internetowy oszołom czuje się oszukany... Transparentność nie polega na ujawnianiu wszystkiego każdemu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ciekawe bylo, ze SKWK mialo zwrot: " Większość kibiców Wisły nie popiera zatrudnienia Łukasza Surmy na stanowisku trenera drużyny CLJ.". Byla jakas ankieta/glosowanie, ze wiedza ze wiekszosc? czy wiekszosc podejmujacych decyzje o tym stanowisku z SKWK? To mogli tak napisac przeciez "wiekszosc członków SKWK". I wtedy by wiadomo bylo czy chodzi o kibicow czy o członków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zastanawiam się więc, czy forum funkcjonuje jako swoisty ośrodek opinii publicznej, tj. czy to, co tu piszemy ma (pośredni) wpływ na Wisłę. Czy, jak zarząd czuje przysłowiową presję kibiców, to wygląda to tak, że do Dukata dzwonią znajomi z SKWK, czy też (oprócz ww. kontaktów) przegląda on forum, twittera, albo portale wiślackie. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pewnie i przegląda, ale zalew kociokwiku jest tutaj tak duży,że Twoje rozbudowane jak i merytoryczne posty, porostu nikną...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, mam nadzieję, że to pisanie ma jakiś sens.
Aha, i żeby nie było - pisząc to, co wyżej zakładam, że mogę nie mieć racji i że może mieć ją ktoś inny (w końcu jesteśmy na forum dyskusyjnym). Nie chcę brzmieć arogancko, po prostu zdarzają się tu czasem takie cudaki, że niepoważne byłoby traktować ich poważnie. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Wiem, że pewnie zostane zatakowany ale ,czytam was i widzę, że obecny zarząd ma dwie opcje podaje się do dymisji a nowy zarabia o 60 procent mniej. LUB PANI prezes zostaje za połowę pensji a pan Dukat wypadł i nikt w jego miejsce on nic nie robi wiec żadna strata a oszczędzamy jego pensję. Drugą sprawa nie podoba mi się ze SKWK dalej próbuje rządzić Wisła ludzie nie widzicie, że oni są problemem naszego klubu wielu tak zwanych pikników przez SKWK nie chodzi na mecze, albo klubem rządzi zarząd, albo panowie z SKWK. Wielu pisze, ze Pan Cupial odszedł bo nie miał kasy to nie prawda miał dosyć pewnych osobników osoba zwiazana z panem Boguslawem twierdziła, że rozważał powrót, ale przez pewne grupy zrezygnował. Nie dziwię się, że nikt normalny do Wisły nie wchodzi jak każdy boi się raz długów dwa problematycznego SKWK nie mówię, że wszystko, źle robią ale problem Wisły to problem zaczynający się próbą sprzątania po Holendrach przez Bednarza gdzie stowarzyszenie namaiwalo do strajku i nie chodzenie na mecze gdzie klub zamiast wychodzi na prostą tracił wpływy z biletów, a długi rosły bo pan Cupial niem musiał dokładać prywatnych funduszy jak panowie kibice próbowali rządzić co ma robić ze swoją kasa.
Po trzeci to skandal by pani Prezes i Wiceprezes nie byli na spotkaniu z miastem schowali się plecami pana Gold który jako jeden z nielicznych jest chwalony przez osoby sponsoruje klub nie raz słyszałem, że jest najbardziej kompetna osobą wklubie. A pani prezes zamiast walczyć się schowała, a pan Dukat pojechał na wakacje i ci ludzie chcą rządzić Wisła. Gdzie sami kibice próbują ratować klub bo Wisła to coś więcej jak zarząd czy SKWK wiem, że za posta wielu wyleje pomy je na mnie trudno. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Cytat:
P.S. Nie oglądałem, znam tylko opinie, wszystkie jednoznacznie negatywne. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Pan Majchrowski można było umuwic na inna godzinę a zasada jest taka ze to ona powinna być na czele a nie za plecami. A EKSTRAKLASA SAMA SIĘ ZGŁOSIŁA PANI PREZES NIC NIE ROBIŁA PODOBNO SZUKAŁ JUZ STADIONU NA ŚLĄSKU
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Podobno to, podobno tamto
|
|