The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Janek89
Junior Member

Od: 03.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2018, 09:57
Polak czy obcokrajowiec? Młody trener, czy doświadczony strateg? Po nieudanym mundialu pojawiają się kolejne nazwiska na giełdzie potencjalnych selekcjonerów reprezentacji Polski. Na ten moment Gianni de Biasi wydaje się być jednym z murowanych faworytów, a przynajmniej tak sugerują media. O ile trenerzy pokroju Michała Probierza czy Marcina Brosza są nam wszystkim doskonale znani, o tyle 62-letni Włoch może wydać się wielu kibicom zagadkową personą. Skąd akurat jego nazwisko? Czy to może być strzał w dziesiątkę, czy też lepiej nie podejmować takiego ryzyka?

https://mpolski.pl/gianni-de-biasi-n...onerem-polski/
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.06.2018, 22:11
Najtrafniejszy artykuł jaki czytałem na temat przyczyn fatalnego występu na MS + co dalej:

http://weszlo.com/2018/06/26/teraz-t...kim-zrobic-10/

Cytat:
spieprzyła się konsekwencja taktyczna. Nie wiem, czy teoria o podrażnionej przez duńskiego trenera dumie Adama Nawałki jest prawdziwa. Fakty są takie, że po meczu z Danią zapragnęliśmy coś zmienić. I faktem jest, że mimo usilnych prób zaprowadzenia ładu na boisku w nowym ustawieniu, aż do samego końca, do meczu z Kolumbią, panował chaos. Na upartego możemy uznać, że nieźle wyglądało to w drugiej połowie z Senegalem, ale rywal miał już wówczas wynik i specjalnie nie musiał na nas naciskać. Mateusz Januszewski z Ekstrastats trafnie zauważył, że w takim zestawieniu nazwisk jak z Kolumbią, nie zagraliśmy wcześniej ani minuty. Ja już przed meczem zaznaczałem, że Piszczek z Bereszyńskim zagrali razem na stronie 45 minut w całej swojej reprezentacyjnej historii.

Ktoś powie – co za problem przejść z 4-2-3-1 na 3-4-2-1, czy jakkolwiek te cyferki rozpiszemy. I tu, i tu – chodzi o bieganie i waleczność.

Kompletnie nie zgadzam się z takim ujęciem sprawy, na co najlepszym dowodem jest Maciej Rybus. Na gościa szli zazwyczaj dwaj rywale, bo Ariasa nikt nie wiązał na połowie Kolumbii, przez co mógł swobodnie włączać się w co drugą akcję ofensywną. Byliśmy na tej flance tak bezradni, że za cud można uznać zaledwie jednego gola przed przerwą. Nie uważam, żeby przegrane starcia w tej strefie wynikały z tego, że Rybusowi nie chciało się biegać za Ariasem czy Cuadrado. Raczej stąd, że nikt nie wiedział, kto właściwie powinien pójść mu z pomocą, a jeśli wiedział – to nie było w tym żadnego automatyzmu.

Jasne, Kolumbijczycy miażdżyli nas pod każdym względem, ale naprawdę nie jestem w stanie oszacować ilu przegranych pojedynków czy przepuszczonych przez linie groźnych piłek moglibyśmy uniknąć w swoim tradycyjnym ustawieniu. Momentami wyglądało to tak, jakby do jeszcze nie do końca wypracowanego systemu selekcjoner losowo wrzucał wykonawców, zakładając, że i tak sobie poradzą. Oni zaś zachowywali się tak, jakby ktoś nagle kazał im biegać tyłem. Nie wiem, może to faktycznie wina mało elastycznych i kiepsko dostosowujących się taktycznie piłkarzy, ale jeśli miałbym obstawiać – to raczej na to, że przekombinowaliśmy. Obserwując ten mundial pod kątem taktyki widać doskonale, że większość zespołów gra swoje od miesięcy i nie odstępuje od swoich założeń niezależnie od rywala. Już pal licho Iran z potrójną gardą, ale i Portugalia nie błyszczy za bardzo zmianami taktycznymi. Bronili się z grubsza tak samo przed mocarnymi Hiszpanami, ofensywnymi Marokańczykami i defensywnym Iranem. Zmieniały się nazwiska, ale styl gry, sposób ustawiania i przede wszystkim gry w obronie – nie.

To bolesne o tyle, że cały czas nie dowierzam, by nasze 4-2-3-1, to klasyczne, z dwoma defensywnymi pomocnikami, faktycznie było aż tak skompromitowane.
Wszystko dobrze wyjaśnione. Niepotrzebne kombinacje Nawałki na pół roku przed mundialem.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 26.06.2018 o godz. 22:17.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.06.2018, 07:01
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Najtrafniejszy artykuł jaki czytałem na temat przyczyn fatalnego występu na MS + co dalej:

http://weszlo.com/2018/06/26/teraz-t...kim-zrobic-10/

Wszystko dobrze wyjaśnione. Niepotrzebne kombinacje Nawałki na pół roku przed mundialem.
No bo my od tej katastrofy z Danią tak właśnie eksperymentujemy. Wyniki w sparingach były generalnie dramatyczne. 0:0 z Urugwajem, 0:1 z Meksykiem, 0:1 w beznadziejnym stylu z Nigerią. Ojebaliśmy Koreę i Litwę. Koreę LEDWO, bo przecież z pewnego 2:0 zrobiło się w minutę 2:2. Z Chile to samo.

Nic to, że wcześniej ograliśmy całą te grupę eliminacyjna bez większego zmęczenia - jedynie właśnie Dania, która zjadła w barażach Irlandię i teraz wychodzi z grupy MŚ (.... z tym w jakim stylu - wychodziły drużyny grające jeszcze gorzej) - sprawiła nam de facto jakiekolwiek problemy. Nie liczę tego 2:2 z Kazachstanem, takie wypadki się zdarzają każdemu. Zauważmy - myśmy za Nawałki w blisko 30 meczach o punkty przegrali 4 razy. Połowa z nich przypadła na imprezę czterolecia. To, że część zawodników nie grała w swoich klubach na pewno też miało znaczenie. Przegralibyśmy z Kolumbią, tak grającą w 96 na 100 meczów Ale przecież tak miałki Senegal był do zjedzenia na śniadanie i właśnie powinniśmy się emocjonować tym, że jutro gramy o 2 miejsce w tej grupie. Boli to, że podczas tych 3 mundiali w XXI wieku ZA KAŻDYM RAZEM byliśmy faworytem do wyjścia z grupy. Najgorzej zdzierżyć nie mogłem 2006 i w sumie teraz, choć dziś pewnie jest łatwiej jak się jest dorosłym
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 28.06.2018, 17:12
I bramę zdobywa jeden z gorszych kopaczy w poprzednich dwóch meczach.

A za to chodzenie po trawie przez ostatnie 5-10 minut powinni dostać plaszczaka przed wejściem do szatni
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Stary 28.06.2018, 17:17
Muszę coś napisać, bo nie wytrzymam. Panie Nawałka zabieraj pan zabawki, dziękujemy za wszystko! Jak Ciebie taka gra zadowala to nie mam pytań. Dopełnieniem tej żenady był komentarz Bednarka że wrócimy z podniesioną głową - naprawdę?! bez komentarza.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.06.2018, 17:56
Jestem wk...ony i zażenowany tym, co zobaczyłem w końcówce spotkania. Nie gramy o nic poza godnym pożegnaniem z mistrzostwami i pozwalamy Japończykom bawić się parodię futbolu. Błaszczykowski stoi przy linii jak buc, a reszta cieszy się, że dowiozła nikomu niepotrzebne zwycięstwo. Kpina z kibiców na całym świecie i żenada. Chcecie wiedzieć dlaczego nigdy nic nie osiągamy w poważnej piłce? Dlatego! Jak nigdy zgadzam się całkowicie z "Weszło", że nasi kopacze nawet w meczu o honor potrafią stracić honor.
rrr
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.06.2018, 18:01
Teraz peszkin będzie polewał zamówią prostytutki i rozjadą się na wakacje enjoy!
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.06.2018, 19:09
Tak czy owak jesteśmy w piłce nożnej za murzynami (tymi z Senegalu głównie)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.06.2018, 21:36
Dobitnie ten mundial nas zweryfikował i dobitnie pokazał czego nam brakuje. A brakuje nam tylko jednej rzeczy - ambicji. Wiadomo, ze nie mamy składu jak Brazylia czy inne potęgi, wcale nie chodzi o to, ze MUSIELIŚMY albo będziemy MUSIELI za 4 lata awansować do finału, półfinału czy ćwierćfinału, nieważne, chodzi tylko i wyłacznie o to, żeby pokazać ambicje a jak będzie ambicja to będzie walka i zapierdalanie.
Ale jak się już przed Mundialem tonuje nastroje (Lewandowski), jak się po porażce z Kolumbią mówi, że na tyle było nas w obecnej chwili stać (nasi piłkarze tak mówili, na ile ....a? Na oddanie 1 czy tam 3 celnych strzałów na bramkę Senegalu i Kolumbii?!!), jak się mówi, że ta Kolumbia taka niesamowita i mocna drużyna (a co oni z nami pokazali? nic, wystarczylo zapierdalać tak jak przez pierwsze 20-30 minut i byli spokojnie do ukłucia, jak się gra z Japonią i się podnieca tym zwycięstwem i meczem o honor albo po tak lipnym meczu się jest zadowolonym to... wow. Jak ma nam dobrze iść skoro my się z byle czego cieszymy, porażki usprawiedliwiamy i jesteśmy minimalistycznie nastawieni tak aby wygrać, nieważne w jakim stylu ważne żeby na farcie wygrać albo wymęczyć zwycięstwo jak dziś.
Tu się nie ma co usprawiedliwiać albo wmawiać, że stać nas na nic, bo nic nie pokazaliśmy na tych mistrzostwach, tylko kubeł zimnej wody na łeb, a poźniej z tym mokrym łbem trzeba się pod ziemię zapaść ze wstydu.
Ja myślałem, że to jest mentalnie inne pokolenie piłkarzy. Bo mają ten luz w sobie, ten brak kompleksów względem zachodu, to wszystko widać, potrafią tworzyć atmosferę ale widzę, że jak przyszła porażka, pierwsza taka porażka odkąd Nawalka objął kadrę, to nie udźwignęli tego i zachowali się jak smarkacze. I niestety z Nawałką wlącznie. Przykre to jest ale jak się wchodzi na pewien poziom to trzeba się na nim trzymać, jak się ma te kontrakty w reklamach milionowe to trzeba też coś na boisku pokazywać a nie tylko w reklamach. A jak się nie umie na boisku to może jednak nie robić z siebie celebryty i aktora od reklam, zarobić te miliony mniej ale chociaż mimo tej żenady na boisku lepszym piłkarzem niż celebryta i zarobasem reklamowym ;/ Bo niestety w połączeniu z takim wynikiem to wszystko się ze sobą żre i kłóci.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 28.06.2018, 21:41
Za ostatnie 10 minut wypłaciłbym wszystkim tym pozorantom, na czele z wielkim trenerem, solidnego liścia. To .......ony skandal i śmiech w twarz wszystkim kibicom co oni pokazali.

Jebać ich wszystkich, nienawidzę ich. A Nawałka za namawianie Grosickiego do udawania skurczy niech wypierdala na Antarktydę golić pingwiny pod pachami. Zbłaznił siebie, zbłaznił kadrę. Wstyd że jest "naszym", stąd.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 28.06.2018 o godz. 21:43.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 29.06.2018, 09:26
Myślę,że za bardzo się na nich nakręcacie. Mieli wygrać i wygrali. Pomijam kwestię wcześniejszych błędów, które doprowadziły do porażki. One owszem wymagają bardzo konkretnej analizy i wyciągnięcia surowych wniosków. Ale, jeżeli mam być szczery, napinanie się o honorze zza klawiatury, jest tak samo kretyńskie, jak bojkotowanie zarządu Wisły i obrażanie ludzi w nim zasiadających.

JAKIE TO WSZYSTKO ZAJEBIŚCIE PROSTE ZZA KLAWIATURY. Jak mawiał klasyk:"każdy chce być bohaterem, tylko śmieci nie ma komu wynieść..."

Dla kogo Nawałka z Grosickim szopkę chcieli odwalić? Nie zasłużył Kuba na kilka sekund swojego ostatniego mundialu? Bronić Nawałki nie mam zamiaru, ale jak słyszę, że ktoś nam próbuje podsunąć Włocha z sukcesem wprowadzenia do Euro Albanii i Torino do Serie A, to raczej podziękuję...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 29.06.2018, 09:45
I bardzo dobrze że Kubę wpuścił bo to na pewno jego ostatni Mundial

Nie chodzi o napinanie się zza monitora ale litości, siąść na trawie i czekać 10 minut na gwizdek Było to mocne przegięcie pały, nie wyobrażam sobie żeby ktoś w Wiśle tak zrobił np. przy wyniku 6:0

Edit: Sorry, miało być "chciał wpuścić" - za Grosickiego który dostała polecenie położenia się na murawie - kolejna żenuła
Ostatnio edytowane przez Kocur : 29.06.2018 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.06.2018, 09:59
Kocur napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze że Kubę wpuścił bo to na pewno jego ostatni Mundial

Nie chodzi o napinanie się zza monitora ale litości, siąść na trawie i czekać 10 minut na gwizdek Było to mocne przegięcie pały, nie wyobrażam sobie żeby ktoś w Wiśle tak zrobił np. przy wyniku 6:0
Oglądałeś ten mecz? Gdzie tego Kubę wpuścił?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.06.2018, 14:11
Nie chcę nawet tego komentować. Orły wypróżniły się na koszulki reprezentacji Polski. Najlepszym podsumowaniem tego występu jest dystans jaki pokonali... Jest to oszałamiające 80 kilometrów... W meczach oldbojów biega się więcej(i w szybszym tempie).
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.06.2018, 18:07
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę nawet tego komentować. Orły wypróżniły się na koszulki reprezentacji Polski. Najlepszym podsumowaniem tego występu jest dystans jaki pokonali... Jest to oszałamiające 80 kilometrów... W meczach oldbojów biega się więcej(i w szybszym tempie).
To prawda, ale nie zapominajmy, że temperatura w trakcie meczu wynosiła 36 stopni. Bieganie w takiej temperaturze na pełnej p..e doprowadziłoby po niecałej godzinie do kilku zgonów.

Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 29.06.2018, 18:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To prawda, ale nie zapominajmy, że temperatura w trakcie meczu wynosiła 36 stopni. Bieganie w takiej temperaturze na pełnej p..e doprowadziłoby po niecałej godzinie do kilku zgonów.
Tak, ....a. Trzydziestoletnie chłopy, profesjonalni sportowcy, zawodowcy, przygotowujący się do ciężkiego wysiłku fizycznego pod okiem profesjonalistów, zawodnicy z doświadczeniem, nie mogą doskoczyć do rywala przez kilka minut w końcowej fazie meczu żeby odebrać piłkę rywalowi.

FraMat, jak ja Ciebie lubię i szanuję, tak to co napisałeś jest trochę niewłaściwe.

Jesteśmy na czwartym miejscu od końca pod względem średniego pokonanego dystansu na trzy mecze. Gorsze są tylko Panama która odpadła, oraz Portugalia i Japonia które grają dalej. 36 stopni nie było przez ~270 minut gry Polski na tych mistrzostwach.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...tics-list.html

A tutaj, w sumie wrzucam już po raz któryś, ciekawostka. Tak to wyglądało z Kolumbią:

https://www.youtube.com/watch?v=v1upPoVYaHM

Nas na tym meczu po prostu nie było.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.06.2018, 18:26
Jasne...
W pierwszym meczu przebiegliśmy 110 km, co było trzecim wynikiem I rundy.
W drugim meczu przebiegliśmy 107 km.

Ale obydwa były w jakichś normalnych w miarę warunkach.

Rozumiem, że jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie, ale tam naprawdę był tak olbrzymi upał.

I piszę o całym meczu, a nie o ostatnich 10 minutach gdy Japonia rozpoczęła kabaret.

Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 29.06.2018, 18:50
Przez te ostatnie 10 minut powinni jeździć na dupach żeby chociaż spróbować delikatnie zamazać swoje frajerstwo i indolencję z dwóch poprzednich meczów. Pressować, naciskać, zmuszać do błędu, dążyć do dosłownego wyjebania Japonii z turnieju. I to nie ważne, że prowadzili.

Ale nie. Było przecież 36 stopni. O godzinie, około, 19:30 wieczorem. Zawodowcy z ambicjami.

Wiem że z obydwu stron można tak znaleźć wytłumaczenie (jak Ty), jak i przyszarżować z atakiem (jak ja). Dla mnie ta kadra, pod tym selekcjonerem, na tym turnieju, to szczyt chujowizny. Plastry na ryj za ten spektakl od kibiców którzy za to zapłacili, za bilet, za podróż, za hotel, to o wiele za mało.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 29.06.2018 o godz. 19:00.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.06.2018, 20:54
Nie znasz sie, podobnie jak i ja.

Zastosowalismy niski presing. Nawalka zadowolony ze druzyna wywiazala sie z zalozen taktycznych.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 29.06.2018, 21:30
Nawałce chodziło o to w ostatnim meczu, żeby nie przegrać, a jak się uda wygrać to będzie szczyt szczęścia.
Swoje osiągnął niskim kosztem, bo ani Japom nie zależało, żeby w tak wysokiej temperaturze biegać jak szaleni, ani nam.
Oczywiście, że ostatnie minuty, kiedy nasi zadowoleni z 3 pkt czekali, były wkurzające. I mnie też wkurzyły.
Uważam, że powinni byli jeszcze dać z siebie więcej, żeby strzelić więcej bramek. A przynajmniej sprawiać wrażenie, że im zależy.

Ale ja cały czas o czymś innym.
Nie można przyczepiać się do tych nieszczęsnych 80 km skoro ostatnie 10 minut było na stojaka z dwóch stron i w dodatku wysoka temperatura zabijała mecz d początku.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 01.07.2018, 10:19
Tu nie chodzi o liczenie kilometrów ale o walkę.

Jak oglądałem wczoraj Urugwaj to dla tych gości nie istnieje pojęcie "stracona piłka".
Walka o każdy centymetr boiska przez 100 minut bez przerwy.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 03.07.2018, 09:05
I poszłooo

Cytat:
Klamka zapadła: z informacji eurosport wynika, że Adam Nawałka rezygnuje z prowadzenia reprezentacji Polski. Dziś o godz. 12, na Stadionie PGE Narodowym ogłosi to wspólnie z prezesem PZPN-u Zbigniewem Bońkiem.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 03.07.2018, 09:28
Tak myślałem. Gdyby miał zostać bo by tak szybko nie zwoływali konferencji bo nie wierze, że w jeden dzien by ustalili warunki nowej umowy.

Edit: To już oficjalne. Myślę, ze po prostu za dużo rzeczy się ostatnio spieprzyło żeby Nawałka to był w stanie odkręcić. Szkoda. Czy teraz będzie lepiej ?
Nie nastawiałbym się. W Polsce lepszego trenera nie znajdziemy, a ktoś z zagranicy to zawsze jest niewiadoma szczególnie, że na nikogo z topu nas nie
stać - Nawałka miał drugą najniższą pensję na mundialu.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 03.07.2018 o godz. 11:10.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.07.2018, 14:56
Nawałka out no i kto teraz będzie grał w berlinkach ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 03.07.2018, 17:00
Czas na kolejnego znajomego Bońka(co już zostało zapowiedziane na konferencji, oczywiście nie wprost). Szkoda, że dziennikarzy mamy takich, jakich mamy, bo Prezes PZPN dzisiaj też wygadywał głupoty.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.07.2018, 18:23
Probierz ? do tego pijesz ? czy kogoś innego masz namyśli ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.07.2018, 09:24
Pewnie ten Gianni De Biasi co miał być po Euro 2016
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 12.07.2018, 10:28
Ale, kurna Brzęczek?

Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 12.07.2018, 10:41
No to Lewy będzie miał przeyebane, Kuba znowu kapitanem
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.07.2018, 10:44
Rozumiem że skoro Brzęczek to razem z Furmanem?
Sam nie ogarnie.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów