|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() "Nie ma przypadków, są tylko znaki." ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Możecie przyblizyc? Jestem poza Krakowem od miesięcy i nie w temacie.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mieszkania nad Wisłą. A zaraz niedaleko jest IV Obwodnica. Budowa Centrum treningowego... Cracovii
www.mieszkaniaraczna.pl ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chętnie wpłaciłbym jakąś nie wielką kwotę na wykupienie stadionu, ale właśnie niepokoi mnie jedna sprawa. Co stało się z 1 mln zł z Carlitosa?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Baza treningowa ....
https://eurosport.interia.pl/klub-cr...we,nId,2380674 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie o te wielka inwestycje chodziło
ta druga, bardziej czosnkowa.![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
........ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszedł na spłatę innych zobowiązań?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak znam życie to pewnie od razu po ewentualnym upadku Wisły miasto Kraków stanie się wielkim miłośnikiem sportu i Cracovia dostanie sowity przelew za promocję miasta przez sport.
Jedyna nadzieja w Majchrowskim, że nie wie o tym cyrku albo jest on zaplanowany przez niego dla zdobycia paru punktów procentowych. Jedyna nadzieja w parchu Majchrowskim. Kur**, jak to brzmi. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no właśnie "może przelew jeszcze nie dotarł", "może poszedł na spłatę innych zobowiązań", a może jeszcze się rozpłynął. Mi jest tylko przykro że zarząd zachowuje się jak by miał to wszystko w dupie. Kibice się organizują, chcę zebrać pieniądze chociaż tak na prawdę nie wiadomo co się z nimi stanie bo... może pójdą na spłatę długu, a może na inne cele.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, było w wywiadzie z Golda że nie planują żadnych wpływów z tytułu tego transferu, więc jasno wynika że już wszystko dostali. Ten drugi milion i tak nic by nie zmienił, teraz się okazuje że ten wpłacony milion był całkiem niepotrzebny bo i tak jesteśmy w tej samej sytuacji, a mamy milion mniej do rozdysponowania.
NIEAKTUALNE
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.07.2018 o godz. 13:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie wiadomo, może jest kwota rozłożona na raty i pierwszy milion dostali już a drugi dostaną jak przyjdzie termin? Nikt Ci tego nie powie przecież
![]()
Tylko Wisła!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dziękuję dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie. Przepraszam za wprowadzenie w błąd w takim razie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie mieszajcie.
Mieszkania w okolicy ulicy Rącznej w Krakowie to nie to samo co gmina Rączna. Opamiętajcie się. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wiecie... Dopóki nasze nieszczęścia będziemy tłumaczyli złą wolą innych dopóty będziemy mieć problemy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
wystarczy zwykła symetria majcher-My:majcher-sąsiadkaâŚ. nic więcej, reszta w naszych rękach i głowach
![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
I kij juz z tym kto winien - wiadomo,miasto przygralo w ch..a,i ono zle,a to,ze wczesniej Zarzad w ch..a przygral to juz kij,takie tam male miki... Ach,i jeszcze jakis obronca Zarzadu,ze ta kasa zarabiana,to slusznie a Ci,co mowia,ze nie,to wiadomo - populisci Kolejny,dla ktorego niewazne sa czyjes wyniki w pracy - za to wazne jest,ze inni to krytykuja.Dlatego w klubie jest jak jest (a i w naszym kraju) - bo zamiast stawiac na inteligencje jednostek - stawia sie na inteligencje tlumu. Rece opadaja... Nie ma innej mozliwosci - zarzad nawarzyl piwa,niech zarzad je wypije. Ja tam Wisle bede kibicowac nawet w 4 lidze.Kibicowalem dawno temu,jak byla w drugiej,to bede dalej. ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@wyar
Rozumiem, że Zarząd miał zasuwać za free, zamiast płacić zawodnikom - spłacać wszelkie długi (zawodnicy, trenerzy, miasto, inni wierzyciele) i oczywiście wyprowadzać przy tym klub na prostą.... Tylko, że w taki sposób działa jedynie likwidator albo syndyk....... Zarząd gros długów odziedziczył po poprzednim właścicielu i jednocześnie miał utrzymać aspekt sportowy zespołu jak również spłacić wszystkie długi..... Przy spadających przychodach miał wyczarować dodatkowe 10-12 mln zł i spłacić długi !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Na razie najważniejszym celem jest ratowanie Wisły przy Reymonta. Na ocenę i rozliczenia zarządu przyjdzie czas później.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ja ze swej strony mogę tylko powiedzieć, że wpłacę tą 100. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Poza tym wiem,co odziedziczyl zarzad - problem w tym,czy to sa odpowiedni ludzie. Ty twierdzisz ze tak,i ze nie ma problemu z tym,aby ich za wszystkie dzialania wynagradzac,ja - odwrotnie. Uwazam,ze olewajac miasto 2 lata musieli sie spodziewac,ze moze doprowadzic to do sytuacji w jakiej sie znajdujemy. Chcesz,zebym za to wystawil im laurke ?
Ale ze niby kto ma rozliczyc ten zarzad ? Przeciez Nasz Ci On ! Poza tym priorytetem jest dogadanie sie przez Zarzad z miastem,a nie zbiorka kibicowska na pokrycie dlugu,ktory moim zdaniem mozna bylo zredukowac bardziej. Mnie 100 zlotych nie zaboli,bardziej boli to,ze daje je aby ktos dalej pierdzial w stolek i dawal sobie podwyzki,a pozniej takich jak ja nazywa sie populistami. A wydawalo sie,ze to zdrowy rozsadek,nie populizm...
Ostatnio edytowane przez wyar : 11.07.2018 o godz. 15:30.
![]()
You'll never know...
|
||
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zabawna sprawa.
Babsztyl będący "Wiceprezydentem do spraw edukacji i sportu" wydzwania do PZPN błagając ich o nie przyznawanie nam licencji. To jest tak bardzo absurdalne jak to, że Boniek wydzwaniający do UEFA, żeby wykluczyli Górnik Zabrze z pucharów. Na dodatek PZPN ma gdzieś durną babe i przedłuża Wiśle czas na znalezienie stadionu. Tylko mnie podejście PZPN nie dziwi. Oni już mieli doczynienia z tą kretynką, co zresztą kilka stron wcześniej wypunktował Virusman: Cytat:
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/pub...nas_12526.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|