The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2018, 09:58
To, że Carlitos odejdzie było, pewne tym bardziej po tym co zaczęło się dziać w ostatnich dniach, każdy jest wk.. na to, że kwota była żałosna (wypociny wolfiego o tym, ze nie poradził sobie w zadnej innej lidze sa tak zalosne, ze szkoda gadac), poza tym odszedł do klubu z pl ligi... Ktoś kto spawil nam mnóstwo frajdy teraz nas dobije jak bedziemy grac z cwelami...

W życiu nie jest nic pewne, nasza eklapa rządzi się swoimi prawami, moze bedzie takjak z kacperkiem, grał chałę, ale po parunastu kolejkach zaczelo cos wychodzic. Szkoda, że pomagamy cwelce w awansie do LM... Carlitosa jedynie moze to tłumaczyć, ze cwele beda grac w europie i tam moze sie wypromowac do swej ukochanej hiszpanii.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.07.2018, 10:01
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Interesuje mnie czemu mamy umiejetnosci negocjacyjne 8-latka sprzedajacego lemoniade przed domem.
Hmm zastanówmy sie....

też znasz odpowiedz.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 05.07.2018, 10:16
rozumiem, że potrzebujemy kasy, rozumiem, że jesteśmy biedni, ale oddawanie najlepszego piłkarza ekstraklasy za 500 tys euro to jest jakieś NIEPOROZUMIENIE!!!!!!!!!!!!!!! Z jednej strony przedłużają kontrakt z Bashą z drugiej nagle raptem 2 mln zł to taka kwota dla klubu, która jest niezbędna Nie jest dla mnie istotne, gdzie idzie Carlitos, istotne jest to że sprzedajemy go za czapkę śliwek..... już lepiej jakby przy tej kwocie transferowej został w klubie i strzelił parę goli.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 05.07.2018, 10:18
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
https://twitter.com/LegiaWarszawa/st...111376385?s=19

Co za ....a zjeb

do obejrzenia tego filmiku myślałem że to sie nie dzieje naprawde
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.07.2018, 10:21
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Hmm zastanówmy sie....

też znasz odpowiedz.
Ja bym poprosił o jakieś argumenty negocjacyjne, które mogliśmy wykorzystać. Szczególnie po piśmie od Majchrowskiego.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.07.2018, 10:22
Kwota transferowa za Carlitosa to jakis kompletny absurd. Nie zyskujemy nic oprocz chwilowego oddechu;
stadionu nie splacimy, dlugow nie uregulujemy, i wyslalismy jasny sygnal do innych pilkarzy ze wystarczy "zapalenie ucha" i 2 tygodnie pozniej bez przeszkod mozna odejsc gdziekolwiek, pomimo waznego kontraktu.

Wydymano nas na Cierzniaku, obrazono wyciagajac za kieszonkowe reprezentanta Polski, teraz za kwote zenujaca i nic nam praktycznie nie dajaca wyciagnieta absolutna gwiazde ligi i jej najlepszego pilkarza.

Nie interesuje mnie czy Carlitos teraz sie zatnie, zerwie wiezadla, czy .......nie 40 goli w sezonie i wyjedzie do Atletico. Interesuje mnie czemu mamy umiejetnosci negocjacyjne 8-latka sprzedajacego lemoniade przed domem.
Gorzej, nawet wzór profesjonalizmu wg niektórych, nasz były dyrektor sportowy Manuel Junco, nie zdołał nakłonić "nasze aktywo" do przeprowadzki do Zagrzebia za sporo wyższą kwotę 1,2 mln euro.

Zarząd i Junco do sprzedaży lemoniady!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:23
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym poprosił o jakieś argumenty negocjacyjne, które mogliśmy wykorzystać. Szczególnie po piśmie od Majchrowskiego.
które pismo masz na myśli ?

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:30
W sprawie stadionu, Majchrowski w "".
Odpowiedz cytując
Guzik
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.07.2018, 10:31
Mi się wydaję, że co poniektórzy myślą sobie, że informacja o braku przedłużenia byłą jak grom z jasnego nieba dla zarządu, że wcześniej nie było wcześniejszego ostrzeżenia. Było tylko zarząd nic sobie z tego nie robił i traktował jako groźby, które nie będą spełnione.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.07.2018, 10:32
Masz kilka postów wyżej wklejone sumy transferowe za napastinków z polskiej ligi. Nawet Świerczok poszedł za większa kasę do Bułgarii.
A drugi argument to okienko jest owarte jeszcze prawie dwa miesiace.
To Legia potrzebuje kupić napastnika bo im się eliminacje w pucharach zaczynają, a nie my sprzedać - stadionu i tak nie spłacimy za tą kwotę.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:33
No jak to są te argumenty to serdecznie dziękuję
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2018, 10:33
Zwyczajnie nie stać nas na ten bubel który miasto wybudowało za taką cenę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:34
Cytat:
Legionista napisał:

To Ty chyba musisz majty zluzowac bo spinasz się a podstawowych kwestii nie rozumiesz Nawet jeśli dostawał hajs regularnie, to u nich będzie miał lepiej płacone i możliwość gry w LM, a cóz jest wazniejsze dla 28 letniego piłkarza ? Pogra pewnie rok w legii i pojdzie zagranicę do jakiejś Turcji czy Holandii. To nie jest wislak z krwi i kosci tylko najemnik, idzie tam gdzie ma lepiej.

Taak już jeden w zeszłym roku do was poszedł z Wisły - bo miała być Liga Mistrzów, gra w europejskich pucharach i spokojne przygotowanie się do startu na MŚ w Rosji....
I takie same napinki w internecie.....
A historia lubi się powtarzać......
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 05.07.2018, 10:37
Serek, nie pitol. Argumenty negocjacyjne były co najmniej od stycznia. Trzeba go było wtedy sprzedać. Ale nie - od 6 miesięcy wszyscy cisną na gaz i jedziemy polonezem 120 km/h po górskiej drodze.

Podsumowując, zarząd oparł cały budżet na rzekomym inwestorze, z którym coś było dogadane. Niestety nie było planu B. I teraz jest panika.
Nie znamy szczegółów negocjacji z Bragielem, ale z być może to ryzyko da się biznesowo wytłumaczyć. Jednak nie wyszło i zarząd powinien wziąć na siebie odpowiedzialność.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.07.2018, 10:39
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
rozumiem, że potrzebujemy kasy, rozumiem, że jesteśmy biedni, ale oddawanie najlepszego piłkarza ekstraklasy za 500 tys euro to jest jakieś NIEPOROZUMIENIE!!!!!!!!!!!!!!!
Musze Cie zmartwić. Nie było wyjścia. Władze Wisły spier$#oliły negocjacje koncertowo. To powinien być case na zarządzanoiu jak można stracić pieniądze w krótkim czasie na własne życzenie
Po pierwsze wiedziano od dawna, ze Carlitos odejdzie. Po drugie wiedziano, że zrobi to najwcześniej w przerwie letniej. Po trzecie nie płacono od kilku dobrych miesięcy za stadion, po czwarte wiedziano, ze Carlitos ma 20% od kwoty transferu.

Co zrobiono? Czekano do końca sezonu na ewentualne oferty , podjęto negocjację z Dinamo przyjmując ofertę część gotówką , a część w barterze (piłkarz Dinama), choć wiadomo byo , że piłkarza przekonują TYLKO PIENIĄDZE. I dopuszcozno do sytuacji , gdy miasto podłożyło noge Wisle na ostatniej prostej. Wzięto za pewnik, ze miasto musi dawac Wisłe stadion, bo i tak niema co z nim zrobić więc nie trzeba zadbać o zabezpieczenie się z tej strony. A wystarczyło chociaż utrzymywać kontakt w tej sprawie zamiast łazić po sądach...Tyle tylko, że miasto to wie , ale musi się zabezpieczyć, aby smutni panowie nie weszli do ratusza i nie zarzucili Majchrowskiem niegospodarności. Dalej sprawa potoczyła się szybko.
Lech dawał 800.000 Euro . Legia tylko 500.000 Euro. Carlitos dostałby z transferu do Lecha 150.000 Euro od razu.
Ale idąc do Legii dostaje 100. 000 który do tego dostał lepsza pensję niż mu obiecał Lech. Wiec w sumie i tak nie stracił. A Z kolei Wisła ma pistolet przy głowie i nie ma czasu teraz siębawić w przekonywanie zawodnika do transferu na swoich zasadach. Woli wziąć te pół bańki niż nic, a w bonusach ma zagwarantowane kolejne 500.000 euro. Niestety paradoksalnie trzeba będzie kibicować teraz Legii, by dostac te bonusy
Pyatnie jednak brzmi: skąd Wisła weźmie brakujące 3 mln zlotych na zapłatę za stadion, co?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 05.07.2018, 10:45
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Gorzej, nawet wzór profesjonalizmu wg niektórych, nasz były dyrektor sportowy Manuel Junco, nie zdołał nakłonić "nasze aktywo" do przeprowadzki do Zagrzebia za sporo wyższą kwotę 1,2 mln euro.

Zarząd i Junco do sprzedaży lemoniady!
Tzn Ogryzku sadzisz ze nie dalo sie Carlitosa spieniezyc za wyzsza kwote ?
Ja jednak mysle, ze sie dalo. Nie podam Ci recepty bo nie jestem zawodowym sprzedawca pilkarzy, ale ta - znana, czy podana do wiadomsoci kwota - to jest skandal za gwiazde ligi.
Obraz obecnie jest taki, ze wytrawny gracz (Legia) ogral nas jak dzieci kolejny raz.

Nie przypominam sobie,z e w podobnej sytuacji, gdy bankrutowala Borussia inne kluby wykupywaly od nich pilkarzy po rekordowo niskich kwotach.

Mysmy dopiero co wzieli MATEUSZA LISA za 125 tys euro. A oddalismy CARLITOSA za 4x tyle.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:46
Guzik napisał(a):Wyświetl post
Mi się wydaję, że co poniektórzy myślą sobie, że informacja o braku przedłużenia byłą jak grom z jasnego nieba dla zarządu, że wcześniej nie było wcześniejszego ostrzeżenia. Było tylko zarząd nic sobie z tego nie robił i traktował jako groźby, które nie będą spełnione.
tez mam takie zdanie.
Wiec serku, bo zadales pytanie, jakie argumenty negocjacyjne? ....a żadne.

Jak dostajesz do wykonania od szefa jakies zadanie, to w ostatnim dniu nie przychodzisz do niego i nie negocujesz jak tego nie robić, tylko jak coś, robisz to wcześniej.
A jesli nie wiedzieli, naprawde nie wiedzieli jakie ponosimy koszta, do kiedy mamy umowe, do kiedy się zobowiązalismy w stosunku do innych podmiotów...to takie rzeczy sa w umowach. Wystarczy je owtorzyć i przeczytać.

Jest drifting i to gruby. A teksty, ze cieszmy się ze TS uratował klub to jest .......enie....
Było wiadomo ze TS przejmie piłke na Wiśle wcześniej czy później, kto umiał dobrze przyłożyć ucho ten wie,

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:50
Cytat:
Pan Jotka napisał

Niestety paradoksalnie trzeba będzie kibicować teraz Legii, by dostac te bonusy
Nie kibicowałem Legii i Mączyńskiemu licząc na bonusy, teraz również nie mam takiego zamiaru.....
Jeszcze jedno co wkurza mnie w Zarządzie to kwestia braku walki o swoje - konkretnie chodzi o kasę za Brleka - zamiast walczyć o kasę opierając się na UEFA i sądach, my robimy łaskę i czekamy - ciekaw na co, bo każdy normalny podmiot mając nóż na gardle i wymagalną wierzytelność zaczyna działać w kwestii jej ściągnięcia na maksa
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 10:58
Niestety, ale też trzeba przyznać uczciwie, że argumentów nie mieliśmy żadnych jeśli chodzi o ten stadion. Nie wiem czy faktycznie potrzebowaliśmy na JUŻ gotówki czy mamy jakieś parę groszy, którymi mogliśmy zasilić miasto, nie wiem.Wiem natomiast jedno zamiast brać: Kolarów, Kosztalów, Ze Manuelów i innych to trzeba było pomyśleć i kapnąć pare stówek (czyli PROCENT kadry, która nie nadawał się do niczego i można było z niej zrobić trzecią jedenastkę) dla miasta już DAWNO temu, no ale jak się myśli JAKOŚ TO BEDZIE to mamy efekt noża na gardle.

Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 05.07.2018, 11:04
...

Mysmy dopiero co wzieli MATEUSZA LISA za 125 tys euro. A oddalismy CARLITOSA za 4x tyle.
To jest dla mnie majstersztyk. Ten Lis musi być przekocurem w takim razie.

W zasadzie dziwi mnie, że z reguły oceniamy politykę transferową po tym kogo i za ile udało się do nas ściągnąć.
Raczej powinniśmy oceniać kogo i za ile udało się sprzedać.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2018, 11:13
Carlitos, Maczynski, Cierzniak... Trzy razy legia potraktowala nas jak klub z okręgowki, od którego można brać piłkarzy za czapkę gruszek albo i za darmo. Mam nadzieję że sprawiedliwości koniec końców stanie się zadość i też kiedyś będą oni tak traktowani przez innych.

Szkoda, że to się tak potoczyło, no ale żyjemy dalej... Ciekawe co kolejne dni przyniosą, bo póki co od początku czerwca dostajemy non stop mokrą szmata przez ryj.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 05.07.2018, 11:18
Ja jednak mysle, ze sie dalo. Nie podam Ci recepty bo nie jestem zawodowym sprzedawca pilkarzy, ale ta - znana, czy podana do wiadomsoci kwota - to jest skandal za gwiazde ligi.
Obraz obecnie jest taki, ze wytrawny gracz (Legia) ogral nas jak dzieci kolejny raz.

Nie przypominam sobie,z e w podobnej sytuacji, gdy bankrutowala Borussia inne kluby wykupywaly od nich pilkarzy po rekordowo niskich kwotach.

Nie, nie napisałem tego. Ale z tym "aktywem" i jego managerem zdaje się użeramy się już od kilku miesięcy, jeszcze za czasów Junco. Od początku było nie tak - choćby beznadziejny kontrakt 1+1 i próby jego podważenia.
Ponadto chodzą słuchy że już w zimie Car(L)itos dogadał się z cwelką. Powiedz co zrobić jak sam piłkarz nie chce współpracować i iść choćby do takiego Dinama? Elektrowstrząsy mu zafundować czy młotkiem w kolano?

Niech ten sprzedawca lemoniady podpowie nam jak można było przekonać pana "aktywo" do zmiany obiektu uczuć z cwelki na jakiś inny klub? Kluczem był tutaj sam piłkarz mający krótki kontrakt i niechcący nigdzie iść indziej tylko do Wawy. Nie mogło być nawet zwykłej licytacji cwelka, Amica Dinamo kto da więcej, bo w grę wchodziła tylko Hiszpania i cwelka. W innych warunkach moglibyśmy wziąć nawet owe 1,2 mln euro od Dinama, albo spokojnie czekać na lepsze oferty.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 05.07.2018 o godz. 11:20.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Guzik
Senior Member

Stary 05.07.2018, 11:23
Nie, nie napisałem tego. Ale z tym "aktywem" i jego managerem zdaje się użeramy się już od kilku miesięcy, jeszcze za czasów Junco. Od początku było nie tak - choćby beznadziejny kontrakt 1+1 i próby jego podważenia.
Ponadto chodzą słuchy że już w zimie Car(L)itos dogadał się z cwelką. Powiedz co zrobić jak sam piłkarz nie chce współpracować i iść choćby do takiego Dinama? Elektrowstrząsy mu zafundować czy młotkiem w kolano?

Niech ten sprzedawca lemoniady podpowie nam jak można było przekonać pana "aktywo" do zmiany obiektu uczuć z cwelki na jakiś inny klub? Kluczem był tutaj sam piłkarz mający krótki kontrakt i niechcący nigdzie iść indziej tylko do Wawy. Nie mogło być nawet zwykłej licytacji cwelka, Amica Dinamo kto da więcej, bo w grę wchodziła tylko Hiszpania i cwelka. W innych warunkach moglibyśmy wziąć nawet owe 1,2 mln euro od Dinama, albo spokojnie czekać na lepsze oferty.
Poszedł za tak śmieszną kwotę, która może nawet nie pomóc w przedłużeniu agonii. 500 tys euro nam nic nie daje. Równie dobrze można było Carlitosa wrzucić do klubu kokosa na rok i faja by mu zmiękła z miejsca zakochał by się w Dinamie.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 05.07.2018, 11:23

Kijów tez dawał lepszą kasę, a Carlitos ni choookja nie chiał. W normlanym klubie siedziałby na łąwie do końca kontraktu.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.07.2018, 11:44
Nie kibicowałem Legii i Mączyńskiemu licząc na bonusy, teraz również nie mam takiego zamiaru.....
Jeszcze jedno co wkurza mnie w Zarządzie to kwestia braku walki o swoje - konkretnie chodzi o kasę za Brleka - zamiast walczyć o kasę opierając się na UEFA i sądach, my robimy łaskę i czekamy - ciekaw na co, bo każdy normalny podmiot mając nóż na gardle i wymagalną wierzytelność zaczyna działać w kwestii jej ściągnięcia na maksa
Nie zapewnili pewnie gwarancji bankowych (w jakim innym polskim klubie tak się robi?, zwłaszcza po innych włoskich doświadczeniach Wisły), więc są zdani na łąskę Włochów. Odwoływanie się do UEFA? Nie wiadomo ile by to trwało. Może woleli po dobroci? Może też być w tej sprawie coś, co Włochom pozwala bawić się z Wisłą w kotka i myszkę.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Kijów tez dawał lepszą kasę, a Carlitos ni choookja nie chiał. W normlanym klubie siedziałby na łąwie do końca kontraktu.
Na takie dictum kluby mają sposoby, ale Wisła jest za słaba by je zastosować. Carlitos straciłby więcej jak Wisła siedząc tutaj jeszcze rok. Coś pewnie ok.miliona euro.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 05.07.2018 o godz. 11:47.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.07.2018, 11:45
Genoa nie gra w pucharach, a postępowanie przed UEFA wymaga pieniędzy. Czyli ewentualna kara dla Genoy niezbyt dotkliwa, a my musielibyśmy wydać pieniadze których nie mamy. To jest powód.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 05.07.2018 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.07.2018, 11:54
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Że gdzie sprzedajemy? Do kogo? Wrogów to mamy po drugiej stronie błoń, a nie w warszafce

Przez którą rzeszę? Tą, która pojawia się na stadionie, jak gramy z legia albo lechem?

Ludzie obudźcie się. Płaczecie, jakbyśmy sprzedawali wielką gwiazdę, a odchodzi najemnik, który pierwszy raz w karierze wystrzelił z formą. Fakt, faktem, trzeba przyznać, że zdobył dla nas sporo bramek i wyróżniał się na tle całej ligi, ale nie dajmy się zwariować, bo równie dobrze po "wyleczeniu kontuzji", może być ligowym przeciętniakiem, bo liga nauczyła się już go na pamięć.

PS: Czy nie taki sam lament był przy odejściu żyda, którego też wszyscy ubóstwiali?

Zdanie co do tej kwoty mam identyczne. Ale nawiązując do BVB to tam chyba nawet Bayern im jakąś kasą wspomógł/pożyczył jak mieli ten dołek. Ale to inny świat.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.07.2018, 11:56
W ostatniej chwili tez można było się lepiej zachować i rozwiązać sprawę z miastem.Skoro internetowi informatorzy wiedzieli o tym piśmie wcześniej to i zarząd musiał wiedziec że coś takiego się kroi.Trzeba było nalegać na spotkanie z władzami miasta w trybie pilnym przyjąc ich żądania ale zastrzec sobie upublicznianie przynajmniej chwilowe tej informacji.To tak na dzień dobry dało by nam lepszą pozycję w negocjacjach dotyczących transferu Carlitosa.Nie zrobiono nic.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 11:57
Ok, to teraz za ile pójdzie Wojtkowski? W tym okienku? za 50k euro? Czy może w zimie jak (daj Bóg) coś pogra i jakiś cudem ustrzeli 10 bramek? Wtedy za 150k euro ? Jak myślicie?

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 12:01
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ok, to teraz za ile pójdzie Wojtkowski? W tym okienku? za 50k euro? Czy może w zimie jak (daj Bóg) coś pogra i jakiś cudem ustrzeli 10 bramek? Wtedy za 150k euro ? Jak myślicie?
Tez ciekawe, ale jak cos, to za 50k ja go moge łyknąc i wypozyczyc za darmoszke do Wisły

Halo klub, jak coś kupie koszulke Pawła Brożka. Daje 100 zł

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów