|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Palcic jest chujowy. To akurat bardzo dobra decyzja by sie go pozbyc.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A jednak (niestety) dożyłem...
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Palcić w każdym meczu był totalnie byle jaki, po prostu słaby transfer transfer. Facet bez szybkości, bez większych umiejętności, bez niczego wyróżniającego. Bartkowski zjadał go bez popitki, na cholerę trzymać takiego piłkarza?
Ostatnio edytowane przez Garret : 01.07.2018 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o Palciciu to było głośno na naszym forum przed podpisaniem kontraktu z nim... każdy pisał o tym że to połamaniec, a mimo to nasze magiki z zarządu go przyjęły z otwartymi rękami...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Za namową magika Junco.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Który pewnie magicznie sam mianował się dyrektorem sportowym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli sami magicy.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W końcu dobra wiadomość
Ale potrzebujemy jeszcze jednego środkowego pomocnika i napastnika, żeby walczyć o coś więcej niż utrzymanie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardzo dobra wiadomość, nie wiem czym go przekonali ale na pewno nie pieniędzmi
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
http://kkslech.com/2018/07/02/na-chlodno-w-koncu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Za 1,5 mln ojro? Brać i nie wybrzydzać.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Podobno on nie chce do Amiki, uparl sie na inny klub ktory nie ma kasy.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1,5 mln euro to jest łącznie dla Wisły i podpis przez Carlitosa chyba.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kurde nie pasuje mu niebieski z koziołkiem, ale jak nie ma innego wyjścia... co z tym ....a Dinamo? Dawać dwie bańki i brać go!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Do czego to doszło... Trzeba nakłaniać piłkarza żeby z łaski swojej odszedł do leszka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A przeczyyales chociaz tekst? Czy juz rozsiewasz plotki na forum?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kulturalnie pytam. Jak wiesz to napisz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To prawie jak kiedyś Kazek Moskal... Carlitos - będziesz legendą ! (w Poznaniu)
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Już lepiej żeby odszedł do Legii niż wspierał zgodę kurvy żydowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Dinamo nie stać na niego? Dziwię się mocno, że nic nie działają w tym kierunku. Nie wiem jak tam z kasą u nich może też jakieś ograniczenia ma trener?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Miga na TT, że Gol nie przyjdzie do nas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Carlitos do Lecha za 1 mln ojaro. I Tomczyk do nas na wymianę . Było by git wtedy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A podobno pali się i wali w Wiśle, że lepiej nie mówić.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Carlitos pójdzie za pol darmo, ale w naszej sytuacji to wyjścia wielkiego nie mamy.
Biorąc na czysto np 5 mln złotych daje to mam spory oddech w rozmowach z miastem i pensje dla zawodników do końca roku. I tak Carlitos trafil nam się jak ślepej kurze ziarno... Poliktyka stawiania na młodych nam przyniesie wymierne korzyści, ale musimy pogodzić się z max 6-10 miejscem i nie pluc na pilkarzy i Stolarczyka po kilku porażkach. Może to nam bardzo zaprocentowac.. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|