|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
zarząd to powinien wypie.rdalać, to byłby jego najlepszy ruch ostatnich kilku miesięcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
i co moze ty ich zastapisz, po tym wypierdalaniu ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ludzie, przecież Carlitos nie idzie do Miedzi Legnica, a to jest w tym momencie nasz rywal. I to optymistycznie patrząc. Nie byliśmy w stanie skusić żadnego się liczącego zawodnika z pierwszej ligi, a niektórzy dalej myślą że gramy o mistrza i co więcej myśla, że inni dalej nas tak postrzegają...
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zarzad powinien wypierdalac bo Legia i Lech chcą dać 800 tys euro.
Made my day <3 Ide w .... bo nie mogę ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja mam propozycję, żebyś ty stąd poszedł. Nie da się tych postów czytać. Ani grzeczne, ani rozumne.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Lepiej do legii bo to prawie zgoda...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No co wy durnie gadacie. Carlitos za 3-4 mln ojro!
![]() A na powaznie. Niech idzie gdziekolwiek. Wazne zeby wytargac jak najwiecej. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Rafael Sanchez będzie testowany przez nasz klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Za Michalaka to oni dostaną parę baniek euro w przyszłości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A co to za durnoty, że transfer Carlitosa do Legii czy Lecha nic nie zmienia, bo grają o mistrza, a my o 8? Jeśli zakwalifikowalibyśmy się do 8, to jest to walka o 9 pkt, w mniej optymistycznym 6.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Już się gdzieś śmiałem, że pobije transferowy rekord Żyro ... ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Załóżmy, że akceptujemy ofertę klubu z Wronek czy stolicy za te "twitterowe" 800tys euro - naprawdę myślicie, że za takie pieniądze żaden turecki czy rosyjski klub nie wziąłby króla strzelców ekstraklasy? O to mi chodzi - wiadomo, że Carlitosa sprzedamy, ale na litość Boską, naprawdę kosztem wzmacniania naszych największych wrogów (pomijając laski w paski)? Chodziło mi o to, że jeśli kluby z E-klasy wyłożą takie pieniądze, to spokojnie znajdziemy nabywce spoza Polski który wyłoży podobną sumę.
Mąka w Legii, Surma w Legii, Dolha w Lechu - jazda po nich była niemiłosierna. A teraz pół forum dawajta Carlitosa do nich, niech nam w.......i ze 2 bramki na Ł3 czy ze 3 na Bułgarskiej. No kvrwa nie rozumiem. Pieniądz pieniądzem, ale jeśli byłoby stać na naszą gwiazdę Legię czy Lecha, to spokojnie powinno się go udać wypchnąć zagranicę do wielu przeciętnych (w skali europejskiej) klubów. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Do tych wielu przeciętnych, europejskich klubów musi jeszcze chcieć pójść sam Carlitos...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To byłby ciężki i wyjątkowy przypadek jeśli gość wylałby kisić ogóra w Ekstraklasie niż zarobić 4x więcej tu czy tam
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ludzie, w poważniejszych miejscach jeszcze się dobrze okienko nie otwarło, a wy już Carlitosa wypychacie. Może odejść za miesiąc, nawet parę meczy u nas zagrać wcześniej. Oferty będą, na pewno lepsze niż jakieś 800 tysięcy z Poznania. Wystarczy wytrzymać ciśnienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Carlitos nie wiem czy jest wart więcej niż 1.5 mln euro, chyba że by poszedł do Chin, Turcji albo Rosji. To jedt niemłody koleś który w żadnej poważnej lidze się nie przebił, a nasza poważna nie jest.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.06.2018 o godz. 23:30.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Tego Sancheza z Kalwarianki ktos widziol?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Do usuniecia
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co tu sie kurde odpierdziela? kupujemy Lisa za 500tys, teraz pojawia sie informacja o kolejnym bramkarzu a nagle za chwile oddany najlepszego napastnika poprzedniego sezonu za bezcen bo potrzebujemy pieniedzy. Normalnie jak w jakims filmie komediowym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Pan Carlittos ma wyjebane na Wisłę i nie chce iść na wschód gdzie dają za niego więcej. Masz pomysł jak go nakłonić żeby poszedł na wschód? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Pytanie jak duże jest ciśnienie na kasę. Nie wiem do końca jak zła jest sytuacja finansowa. Ale w najgorszym scenariuszu może być tak, że pieniądze za Carlitosa są potrzebne na wczoraj i nie ma możliwości by się wstrzymywać ze sprzedażą. Dlatego zarząd rozważa tylko aktualne oferty. Wiadomo to czysta spekulacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Co do Carlitosa - preferencja czasowa w spółce bez płynności jest oczywiście bardzo wysoka. Lepsze 800 tys. euro za Carlitosa tu i teraz, niż jakiś hipotetyczny milion za miesiąc. Jeżeli nie ma pieniędzy na rachunkach, to choćby nie wiem, jak Sarapata z Dukatem koncentrowali się na wiślackiej dumie i pięknej historii klubu, to nie urodzą i trzeba sprzedawać. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jeśli Carlitos ma w zamiarze po 1 lipca zacząć coś odwalać i udawać, że kontrakt go nie obowiązuje, to możesz mieć niestety rację ;/
Bardzo bym chciał, żeby ta telenowela się już się w końcu skończyła happyendem, czyli wzięciem za niego 1,5-2 mln euro i nara. Płakał po nim nie będę. Jasne, miał genialną technikę i bramek nam nastrzelał, ale zawsze mnie też cholernie irytował samolubstwem. Nie cierpię też ludzi o takim charakterze - człowiek-plastelina, bez żadnych właściwości. Zawsze się uśmiechnie, powdzięczy do kamery, powie jakieś okrągłe, nic nie znaczące zdanie, broń boże żeby coś konkretnego lub kontrowersyjnego Jak pójdzie do Lecha to będzie też kochał kibiców i miasto i też będzie fajnie, ciepło i pozytywnie. Fuuuj ;D Swoją droga to takie przygnębiające, że za króla strzelców polskiej ekstraklasy, mającego przecież swoje niezaprzeczalne walory i nie takiego znowu starego, w dodatku sprzedawanego na wyprzedaży tniemy ceny -80% nie ustawia się kolejka chętnych choćby gdzieś z Turcji, czy klubów z którejś ze słabszych lig zachodnioeuropejskich.
Ostatnio edytowane przez masada : 30.06.2018 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do usunięcia
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 30.06.2018 o godz. 12:11.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jutro już 1 lipca, więc prawdopodobnie okaże się, że to "zapalenie ucha" jest tak poważne, że z obawy o zarażenie kolegów Carlitos opuścił klub na czas nieokreślony xD
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|