The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2018, 11:39
Tak jak mówi Hives4 trudno to nazwać transmisją bo prawie cały czas obraz był czarny z migawkami z meczu, po 5 minutach dałem sobie spokój. Neta mam na wysokiej przepustowości
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 28.06.2018, 11:45
Przez 1 połowe były problemy techniczne, druga połowa szła juz normalnie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 28.06.2018, 11:55
Od 45 do 78 był obraz. Kostal ładnie poszedł w akcji bramkowej, ale to tylko Raków i tylko sparing jak nauczyło naz życie w jego wykonaniu.
Kort ladnie strzelił, choc pozostalo mu tylko trafić w piłkę Grał wg mnie efektywniej niż Wojtkowski w tym spotkaniu

Poza tym Grabowski solidnie. Myślę że może wywalczyć 1 skład. Kondek na stoperze też ma jakieś szansę na angaz. Ogólnie Rakow nie byl zbyt wymagajacym przeciwnikiem, a że nasi młodzi dużo biegali i walczyli to kontrolowali spotkanie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 28.06.2018 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.06.2018, 15:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Od 45 do 78 był obraz. Kostal ładnie poszedł w akcji bramkowej, ale to tylko Raków i tylko sparing jak nauczyło naz życie w jego wykonaniu.
Kort ladnie strzelił, choc pozostalo mu tylko trafić w piłkę Grał wg mnie efektywniej niż Wojtkowski w tym spotkaniu

Poza tym Grabowski solidnie. Myślę że może wywalczyć 1 skład. Kondek na stoperze też ma jakieś szansę na angaz. Ogólnie Rakow nie byl zbyt wymagajacym przeciwnikiem, a że nasi młodzi dużo biegali i walczyli to kontrolowali spotkanie.
to i tak niezly progostyk biorac pod uwage ze Rakow fajnie gral w tamtym sezonie, a u Nas chlopaki sie praktycznie nie znaja i nie czytaja
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 28.06.2018, 16:33
Nie ma sie co podniecać wygrana tak jak nie ma co sie przejmować porażkami w sparingach. Jedno co cieszy, ze graliśmy w dużej mierze młodymi i nowymi zawodnikami, więc cieszy, że na tle nawet I ligowca coś pograli
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.06.2018, 18:26
My planujemy zacząć grać jakieś sparingi w normalnym składzie i zgrywać zespół czy może ja czegoś nie rozumiem i ta losowa zbieranina to jest nasz normalny skład?
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.06.2018, 18:31
Arked napisał(a):Wyświetl post
My planujemy zacząć grać jakieś sparingi w normalnym składzie i zgrywać zespół czy może ja czegoś nie rozumiem i ta losowa zbieranina to jest nasz normalny skład?
Najwyraźniej nie rozumiesz do czego służą sparingi w początkowej fazie przygotowań.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.06.2018, 21:02
Reser napisał(a):Wyświetl post
Najwyraźniej nie rozumiesz do czego służą sparingi w początkowej fazie przygotowań.
Rozumiem. Dwa pierwsze sparingi traktowałem jako takie. Wypadałoby zacząć już grać bardziej na poważnie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 30.06.2018, 21:12
Za 3 tygodnie rusza liga, apropo początkowej fazy przygotowań
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 30.06.2018, 21:19
Że co Początkowa faza przygotowań Kolego my za trzy tygodnie gramy pierwszy mecz Co to jest 3 tygodnie...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.06.2018, 21:23
raindog napisał(a):Wyświetl post
Przegrana w sparingu to dobry prognostyk, że nie spierdzieliliśmy przygotowania fizycznego i zawodnicy dostali wycisk. Naturalnie, ot tylko gdybanie, bo przygotowania mogły zostać spieprzone, a my gramy ultra gównianą piłkę. W każdym razie, bardziej bym się martwił, jakbyśmy na tym etapie przygotowań, wszystkie sparingi z drużynami na podobnym poziomie wygrywali.
Panie trenerze Stolarczyk, nie pierd*l pan.
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Stary 30.06.2018, 21:40
Koledzy, Stolarczyk trenerem został 12 dni temu. Jeżeli dziwi Was to, że robi zupełny przegląd kadr w trzech pierwszych meczach, to nie dojdziemy do porozumienia. Nie bez przyczyny dołożono sparingpartnerów do pierwotnych planów Carrillo.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.07.2018, 08:32
Zawsze mnie bawi twierdzenie, że wyniki sparingów w okresie przygotowawczym nie mają żadnego znaczenia bo zawodnicy są po ciężkich treningach... tak jakby przeciwnicy nie trenowali i leżeli na plaży i przystępowali do meczu sparingowego na świeżości...

Faktem jest, że obecne wyniki wiele nie mówią bo mamy nowego trenera, ktory musi poznać druzynę a i sporę zmiany w składzie powodują, że i zawodnicy muszą się poznać...

Mnie bardziej interesuje, czy ktoś oglądał nasze sparingi i może powiedzieć jak sprawowali się nasi nowi młodzi zawodnicy?
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.07.2018, 08:40
Lis - bardzo dobry refleks na linii, gra nogami do poprawy,
Grabowski - osobiście mnie nie zachwycił ani w defensywie ani w ofensywie
Grymm - jeden sparing to trochę mało na ocenę, grał w jednej linii z Bashą - nie zauważyłem pracy typowej dla defensywnego pomocnika, ciągnęło chłopaka do przodu
Kort - na razie prezentuje się najlepiej z nowych, nie boi się wziąć odpowiedzialności w rozegraniu czy podejść do karnego (pewnie wykonany). Pierwsza bramka patelnia - Kostal wyłożył piłkę "nie do spaprania". Nie ma też co oczekiwać cudów - solidny ligowiec.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 01.07.2018, 08:47
Mnie Grabowski się podoba pod względem mentalnym. W porównaniu do naszych wychowanków zupełnie inaczej czuje się na boisku. Nie unika gry i jest zdecydowany.

Wczoraj w sparingu Bartosz grał na prawej obronie (oglądałem mecz od 10 minuty) i wyglądał najsłabiej na boisku, rywale szybko go wyczuli i większość akcji robili jego stroną a on strasznie się gubił.

Grym to bardziej pozycja 8 niż 6, zresztą tak jak Basha, myślę że brakuje nam jeszcze tej typowej 6.
Odpowiedz cytując
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 01.07.2018, 09:58
maciekkk napisał(a):Wyświetl post
Mnie Grabowski się podoba pod względem mentalnym. W porównaniu do naszych wychowanków zupełnie inaczej czuje się na boisku. Nie unika gry i jest zdecydowany.

Wczoraj w sparingu Bartosz grał na prawej obronie (oglądałem mecz od 10 minuty) i wyglądał najsłabiej na boisku, rywale szybko go wyczuli i większość akcji robili jego stroną a on strasznie się gubił.

Grym to bardziej pozycja 8 niż 6, zresztą tak jak Basha, myślę że brakuje nam jeszcze tej typowej 6.
Na 6-tkę przyjdzie, mam nadzieję Gol.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.07.2018, 20:17
ktos sie orientuje czemu Halilovic nie gral w springu?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 04.07.2018, 20:24
I czy ktoś oglądał sparing i jest wstanie opisać jak on wyglądał z naszej strony?
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.07.2018, 20:27
Gramy bardzo przeciętnie. Od patrzenia bolą oczy. Mecz do zapomnienia. Kopanina z dwóch stron... nie wyglada to dobrze
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Stary 05.07.2018, 12:14
Pytanie do tych, którzy śledzą sparingi. Co możemy na ich podstawie powiedzieć o Kolarze?
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.07.2018, 12:20
Pytanie do tych, którzy śledzą sparingi. Co możemy na ich podstawie powiedzieć o Kolarze?
Wczoraj dość fajna asysta z tego co widziałem. Ale na ten moment to ciężko kogokolwiek ocenić bo kopanina bardziej. Grabowski na plus jedynie mi się rzucił.
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 05.07.2018, 12:21
W meczu z Karwiną moim zdaniem był najgorszy na boisku, wczoraj natomiast biegał na okrągło, aktywnie pressował, zaliczył ładną asystę, ale sam żadnego strzału nieoddał. Powiedziałbym, że to był jego niezły występ, ale tak naprawdę nie wiem jakie są jego atuty.

Halilović ma prawdopodbnie zwichnięty bark.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.07.2018, 12:38
Mnie sie wydaje, że Kolar ma jakiś zmysł do gry kombinacyjnej, aczkolwiek niepokojący jest fakt, że w żadnym sparingu przez te wszystkie miesiące nie trafił do siatki.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2018, 13:06
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Mnie sie wydaje, że Kolar ma jakiś zmysł do gry kombinacyjnej, aczkolwiek niepokojący jest fakt, że w żadnym sparingu przez te wszystkie miesiące nie trafił do siatki.
No ma, zamysł do gry kombinacyjnej. Kombinuje żeby jak najmniej się zmęczyć
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 15:13
Piperzyć sparingi, żeby w meczy ze śledziami jebnął 1-2 bramki i Kolar się przestawi ....
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.07.2018, 19:52
Oglądaliście mecz z Monaco? Ja niestety nie miałem okazji...
Jak wyglądała gra Wisły? Coś się wyróżniał? Jak młodzi?
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.07.2018, 20:25
Mecz miał tempo wieczornej przebiezki po parku to ciężko coś konkretnego powiedzieć
Małecki trochę ładnych piłek podogrywal dołem, ładnie poklepali z Pietrzakiem przy bramkowej akcji,
Z tyłu raczej pewnie to wyglądało, w ataku będziemy się męczyć strasznie w tym sezonie
Kostal bezbarwny, Mały jak to on na jedną dobra decyzję 4 piłki wystrzelił w trybuny, i mam tu na myśli wyższe rzędy raczej
Kolar to mi takiego brazylijskiego ananasa Beto przypomina, co w 10 meczach chyba strzału nie był w stanie oddac
Z mlodych Śliwa miał ładna akcje, Plewka wygląda solidnie, z naszą bryndza w pomocy może się przebić do kadry meczowej, reszta bezbarwna
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 07.07.2018 o godz. 20:49.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 07.07.2018, 20:40
W ataku mamy tylko Ondraska, Kolar człowiek widmo.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.07.2018, 20:45
Kolar, podobnie jak Ondraszek to jest tzw. napastnik defensywny.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.07.2018, 22:48
Dziwnie to powiedzieć, ale podobał mi się Pietrzak w tym meczu. Technika i dynamika.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów