|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Użyłem tego wzoru, tylko dodałem, że jest w wieku OverTopWchuj
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Jakby przyszedł Gol to mamy spokojny środek i myślę że spokojny sezon. Top 3 defensywnych pomocników w Polsce i aż dziwne że Nawalka tak go olal.
I tak szczerze to jeśli mamy oszczędzać to poza młodymi już nikogo bym nie podpisywał. Oczywiście do czasu odejścia Carlitosa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To odejście Carlitosa i to za darmo coraz bardziej prawdopodobne, skoro gdzieś się byczy w Hiszpanii na plazy
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
1 lipca info : " Carlitos odchodzi z Wisły", rzecz jasna z wolnego transferu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Carlitos ma lekką kontuzje, a na sparingu z Babią Górą był w roli kibica
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
To by tylko potwierdzało , co napisał tu jeden z użytkowników. Od lipca Carlitos we Włoszech. Wiec po co ma tu siedzieć skoro z domu bliżej a i rozpoczęcie przygotowań później.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zdjecydujcie sie.
a)byczy sie w Hiszanii b)trenuje indywidualnie c)jest w PL bo nie ma bata by był w trzech miejscach na raz, ewentualnie we dwoch np. trenuje indywidualnie w Hiszpanii, no ale ....a na litosc boska zdecydujcie sie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie wiem czy to efekt wakacji, ale na TT też piszą, że niby coś Suljiciem. Sporo tych plotek, bo mało informacji ze strony zarządu, sztabu sportowego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba jednak coś jest na rzeczy:
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też mam konto na Twitterze, jak coś takiego napiszę co koresponduje ze słowami z konferencji prasowej, to będę już wiarygodny?
Piję do tego, że strasznie dużo informatorów z TT, ale sprawdzonych jak na lekarstwo. Janekx89 ma dobre info, ale z wiślackich to jest z dwóch, którzy mają info, które potem znajduje potwierdzenie w faktach, ale też się.czasem mylą. Tu padają słowa od użytkownika, którego w ogóle nie kojarzę. I właściwie tylko od niego. Może to taki Carlitos wiślackiego Twittera, ale czy ktoś może potwierdzić jakieś wcześniejsze jego info? Wątpię aby taki AS po pół roku bez gry robił jakiekolwiek problemy. Teraz czas aby zagrał chociaż rundę w PL i pokazał się i jak nie chce grać to szybko został wytransferowany gdziekolwiek. Wspomniałem o tym aby pokazać, że coś za dużo różnych sensacyjnych i sprzecznych informacji. Niestety zarząd nie reaguje (chociaż też niepoważne byłoby na wszystko reagować) i to nie ucina takich plotek. Mamy ciekawe okienko transferowe, ale też masa obaw o Carlitosa, które są spowodowane nagłą totalną ciszą w tym temacie (połowa maja - masa informacji, początek czerwca - brak jakichkolwiek informacji). PS Konto założone w czerwcu 2018 roku...
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 26.06.2018 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Nie ma żadnych kombinacji.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Guest
|
|
1. Zobaczmy ile meczów zdoła zagrać w przyszłym sezonie. 2. On w Krakowie gdzie to co podpisał (nie majątek) dostaje z opóźnieniem, a Rodzina w Hiszpanii. 3. Kłopoty (choroba córki?) w rodzinie Wręcz nie zdziwi mnie sprzedaż Veleza w tym okienku za parę groszy i sprowadzenie jakiegoś zamiennika. Siedziałbyś w tej sytuacji przez dłuższy czas 2 tys. km od domu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja pier.dole wy jestescie niereformowalni
Wam to można wszystko wcisnąć każdą bzdurę ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie, tak obiektywnie i szczerze...znaleźliśmy się w takiej a nie innej sytuacji. Tak naprawdę mało kto z nas zna prawdziwe powodu rozstania z Carillo i Junco, opieramy się tylko na TT. To samo jest z AS...na chłopski rozum typek podpisał kontrakt z nami pol roku temu i nagle JC znika z klubu a ten zada odejścia po tym jak rozegrał całe 0 meczów u nas i tak naprawdę jakikolwiek inny klub może opierać się na tym co grał 1.5 roku temu...trochę to się wszystko nie klei.
Gowno wiemy, są wieczne domysły, zero informacji potwierdzonych z klubu a Wy wierzycie jakiemuś typowi z TT ze są jaja z AS ? Serio ? 2 dni temu wrzucił na Instagrama zdjęcie z rynku i na smutnego nie wyglada. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bartosz Wiktoruk odpalony po testach sportowych u nas, testowany w Miedzi Legnica
http://www.90minut.pl/news/287/news2...-w-Miedzi.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Jak go wezmą, to może znaczyć na przykład, że nadaje się do Miedzi Legnica
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pójdę nieco dalej - co będzie jeśli za 10 lat zdobędzie Złotą Piłkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Taka polityka testowania już dawno została zweryfikowana. W skrócie: jest gówno warta bo nie da się w tak krótkim czasie ocenić przydatności zawodnika, chyba że trafił się absolutny szrot albo diament. Tyle na ten temat. Oczywiście jak mus to mus. Jak jest bieda to trzeba zdawać się na ten ślepy los w formie tygodniowych testów sportowych.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na razie ,przez okres ilu..6 lat to stracilismy Stolarskiego i Bukse. Reszta która odeszła to mogła sie kopać po czole.
Nie sądze by dzisiaj, w sytuacji klubu w ktorej sie znajduje, wypuszczalibyśmy lekką rąsią zdolnego juniora. Gdzieś tam ludzie mówią że z Suljicem jakis fakap. Nie uwierzę w to, bo to juz byłby hit hitów...Aczkolwiek że życie bywa przerwotne, to po 12 mnie zaskoczy...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 27.06.2018 o godz. 07:32.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Tak tak podpiszmy 20 młodych zawodników z czego 18 bedzie siedzieć na trybunach.
Trzeba życzyć chłopakowi powodzenia. Bez zawiści i zazdrości. Klub postanowił zainwestowac w Gryma i widocznie trenerzy wiedzą co robią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak słyszę takie rzeczy, że Suljić ma kontrakt rozwiązać to mnie szlag jasny trafia. Podpisał kontrakt to jego sprawa. Jeszcze większy szlag mnie trafia jak słyszę, że mają zostać Ci tylko którzy chcą. No biedny zawodnik nieświadomie kontrakt podpisał... A jak pół drużyny nie będzie chciało tu grać, to też ich puszczą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda z tym Suljiciem, to niezłe bagno się robi w klubie... to znaczyłoby, że jest gorzej niż to nasza Sarapatka przedstawia.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Sarapatka? Skąd Wy się bierzecie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.06.2018 o godz. 08:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|