The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2018, 14:29
2:1 dla Kolumbii. Falcao i James, dla nas Lewandowski z karnego.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.06.2018, 15:54
3:1 dla Kolumbii, cudów ni ma
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 24.06.2018, 16:46
2:0 dla Polski
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.06.2018, 18:35
4-0 dla Kolumbii i trzęsienie ziemi
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 24.06.2018, 18:40
kpn napisał(a):Wyświetl post
4-0 dla Kolumbii i trzęsienie ziemi
Też obstawiam taki wynik....Niestety.....kojarzy mi sie mecz z Potugalia sprzed 16 lat a role Paulety odegra Falcao...
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 24.06.2018, 20:42
Tyle w temacie

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 24.06.2018, 20:48
Sam dałem się przed Mundialem ponieść tej nieuzasadnionej fali optymizmu.
Ale to nie miało w niczym oparcia.
Lewy- w ostatnich kilkunastu tygodniach więcej marudził, niż grał.
Milik - po ciężkiej kontuzji.
Kuba - zdrowie już nie pozwala grać na tym poziomie.
Glik - sezon bez szału.
Szczęsny, Zieliński,Grosicki, Krychowiak - rezerwa, mniej lub bardziej (Krychowiak) głęboka.
Tylko Rybus, Pazdan i Piszczek grali w swoich klubach.

A jeszcze Nawałka nie pomógł powołaniami.

Tak patrząc obiektywnie to się nie mogło udać.

Ale teraz będzie jazda....Co jutro na okładce Faktu, powtórka z rozrywki?
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.06.2018, 21:05
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 24.06.2018, 21:11
Wypierdalać do domu patałachy.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2018, 21:15
Wszyscy Wypierdlać, prezentujecie poziom Arabii Saudyjskiej.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 24.06.2018, 21:32
Nawałka uwierzył w swój geniusz zaczął od cudowania z ustawieniem, trzymał sie dalej starych nazwisk dla mnie zabranie Jędrzejczyka i Peszki na wycieczkę ....
Nawalka po meczu zDanią stwierdził, że europejskie drużyny rozszyfrowali nasza taktykę, wiec zaczął wymyślać nowe ustawienia zSenegalem 442 z jednym defensywnym pomocnikiem, z Kolumbią 343 które nigdy nie przyniosło pozytywnych rezultatów. Ktoś zapomniał mu powiedzieć ze ani Senegal, ani Kolumbia ani Japonią nie leżą w Europie?

Gra tego zespołu to dramat, ale Nawałka jest najbardziej odpowiedzialny za te grę....
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Stary 24.06.2018, 21:52
poziom arabi? arabia wyjebała by nam 4 hattricki
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.06.2018, 22:09
Koniec Nawałki. Od jesieni niepotrzebne eksperymenty z ustawieniem, co mecz zmieniane taktyki, żaglowanie składem. Teraz zepsute przygotowania fizyczne. I wyszli na boisko: źle wybrani, nie zgrani ze sobą, nie rozumiejący taktyki i nie wiedzący jak grać, oraz słabi fizycznie. I ich pozamiatali.

Cytat:
Rybus: Ćwiczyliśmy dwa warianty i tak zamieszaliśmy, że w końcu nie widzieliśmy, jak grać.
https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/...limy-nasza-gre

Cytat:
28 maja 2018

Kadra trenuje różne warianty ustawienia. Nawałka: Ciągle doskonalimy naszą grę

W grze kontrolnej podczas zgrupowania w Juracie kadra Adama Nawałki ćwiczyła grę w ustawieniu z trzema i czterema obrońcami. - Ciągle doskonalimy naszą grę w dwóch systemach. W odpowiednim czasie podejmiemy decyzję, jak to będzie wyglądało na mundialu -
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 24.06.2018 o godz. 23:01.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.06.2018, 22:21
A gdzie schematy na zasadzie wypada Glik to wskakuje inny i gramy to samo? Bo w obronie to tak nami kręcono jak na karuzeli.A gdzie mlodzież A no tak spojrz i zapłacz na nasze kadry młodziezowe.
I teraz nagle jak bumernag wracaja stare duchy tematy typu spojrz na realny obraz polskiej piłki i zapłacz.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 25.06.2018, 02:14
Hehe a teraz płaczcie...jak dzieci zrobione w huja
Ostatnio edytowane przez Dariook : 25.06.2018 o godz. 03:54.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.06.2018, 02:16
Trudno coś napisać po takim spotkaniu. Zagraliśmy jeszcze gorzej, patrząc przez pryzmat spotkania z Senegalem(tam przynajmniej dochodziliśmy do tego 30m przed bramką, tutaj cały mecz, to długa laga do przodu i kompletny brak sytuacji, za wyjątkiem tej setki Lewego). Co się stało w tej drużynie? Zajechana, podzielona, w dodatku uważająca Nawałkę za wariata... Dodać do tego, że większość ma problemy w klubach, a powołania okazały się kuriozalne i mamy katastrofę, którą podsumuje porażka z Japonią. Skoro już w mediach tak otwarcie wypowiadają się Pazdan, Rybus i Glik, to mamy casus Argentyny. Po tym turnieju zostajemy a) bez selekcjonera b) bez znaczących piłkarzy(kręgosłupa tej ekipy). Z tego co krąży po mediach, to kariery reprezentacyjne zakończą: Glik, Błaszczykowski, Piszczek i pewnie Lewandowski. Jutro ma być podobno jego konferencja prasowa. Co Nawałce odwaliło, że w meczu, gdzie musimy zdobyć 3 pkt, wychodzi z 8 defensywnymi piłkarzami(5 obrońców, bramkarz, 2 defensywnych) Jeszcze brak reakcji na wydarzenia boiskowe(drugi Smuda). Fatalne, po prostu fatalne, przygotowanie fizyczne. Sztab podobno jest mega duży i co? Wielkie g*wno. Oczywiście, piłkarzy też nie można usprawiedliwiać. To co grał Bednarek, to jest KATASTROFA. Wychodzi człowiek, co rok w piłkę nie gra i robi babola za babolem. Ten gość kryje na radar, dodatkowo irytujące wprowadzenia do gry i ogólna panika(w sytuacjach, kiedy np. ma 2 piłkarzy przeciwnika pod nosem). Drugi prawdziwek, to Szczęsny. Fabiański jest o klasę lepszym bramkarzem w kadrze i to on musi być nr 1. Wojtek nie grał wiele w ostatnich miesiącach, w dodatku coś w głowie nie funkcjonuje, kiedy przychodzi mecz reprezentacji. Dzisiaj przyspawany do linii i nie pokazał niczego ekstra(3 strzały celne, 3 gole). Mieliśmy już w historii wielu takich piłkarzy, tzn. super w klubie, ale w kadrze już nie bardzo. Kolejny mecz też pokazał, że z Rybusa to żaden obrońca. Jechali tą naszą lewą, aż miło było patrzeć(kibicom Kolumbii). Już w pierwszym meczu na Mundialu było to widać, ale eksperci tv chwalili go za grę ofensywną. Ja jestem dziwny, bo obrońcę zawsze rozliczam za to, co zrobi z tyłu i raczej przy tym pozostanę . Zielińskiego, jak zwykle nie było na boisku, a sił Kownackiemu starczyło na 30minut(on chyba rozegrał 1000 minut w klubie ). Lewandowski też słabiutki, ale umówmy się, Messi ma lepszych partnerów, a wygląda jeszcze gorzej. Aaa i widzieliśmy też najgorszą zmianę w ostatnim 10-leciu naszej reprezentacji. Na boisku pojawiły się niejaki Grosicki... Ja go nie zauważyłem do końca spotkania(oglądałem mecz w towarzystwie i pytałem co 5 minut, czy Grosicki już pojawił się na boisku ). Góralski + Krychowiak = dno dna. Zostały popełnione wielbłądy już przy powołaniach. Pojechali ludzie, którzy mało grają(lub w ogóle) w klubach. Trzeba było brać słabszych, ale takich, którzy do tej 90 minuty wytrzymają. Nowy selekcjoner będzie miał duży problem, bo to będzie raczej kadra złożona z ligowych piłkarzy. Absurdem było zabranie Cionka, który jest darmenym piłkarzem(co z tego, że gra w Serie A, ale w jakim klubie i tracącym ile bramek...). Podobnie ma się sprawa z Bednarkiem, który rozegrał 5 meczów sezonie? Do tego Jędrzejczyk, czyli jeden z najgorszych bocznych obrońców w lidze. Potem rezerwowy w Bułgarii(sic!) - Góralski, rezerwowy - Krychowiak, rezerwowy - Zieliński(okej, często wchodzi, ale to nie jest piłkarz pierwszej jedenastki Napoli), rezerwowy w Championship(w ch*jowym zespole) - Grosicki, niegrający rok - Błaszczykowski, niegrający rok - Milik, rezerwowy - Kownacki, fatalny(wielu lepszych skrzydłowych jest w naszej lidze) - Peszko. Za dużo tego. To się nie mogło udać. Było sporo czasu po eliminacjach, ale Nawałka przespał ten okres. Teraz czekamy na nowego selekcjonera. Przed nami jeszcze mecz z Japonią i liczę, że wszyscy rezerwowi wyjdą od pierwszej minuty. Jak ich zabrał, tzn. że jest to poziom Mistrzostw Świata.
Oby trenerem Orłów został jakiś ogarnięty obcokrajowiec(pora dzwonić do Czerczesowa ) .
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2018, 07:47
Domagałem się zmian i były. Wskoczył Góralski i reszta i dupa...
Ciekawe czy dowiemy się, co nawaliło..ekipa stanęła po 30 minutach. A Pazdan jedzący batona energetycznego leżać na murawie w 2 połowie, to prawie symboliczna.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.06.2018, 07:52
Cytat:
Cytat:
Sam dałem się przed Mundialem ponieść tej nieuzasadnionej fali optymizmu.
Ale to nie miało w niczym oparcia.
Lewy- w ostatnich kilkunastu tygodniach więcej marudził, niż grał.
Milik - po ciężkiej kontuzji.
Kuba - zdrowie już nie pozwala grać na tym poziomie.
Glik - sezon bez szału.
Szczęsny, Zieliński,Grosicki, Krychowiak - rezerwa, mniej lub bardziej (Krychowiak) głęboka.
Tylko Rybus, Pazdan i Piszczek grali w swoich klubach.

A jeszcze Nawałka nie pomógł powołaniami.

Tak patrząc obiektywnie to się nie mogło udać.
Myślę, że trochę wszyscy dali się ponieść emocjom i nie spojrzeli realnie na sprawę. Bo przesłanki ku sukcesowi były, to była kadra, która zagrała dobrze na Euro 2016. Może nie z wielkim polotem i sukcesami ale nie przegraliśmy ani z dobrą Szwajcarią ani z Portugalią, walczyliśmy, tworzyliśmy akcje. Później w eliminacjach do MŚ zagraliśmy też dobre mecze jak np ten z Rumunią na wyjeździe itd Ale...
No własnie ale, była też po drodze klęska z Danią. A jakby spojrzeć realnie to tak jak tu jest napisane większość tej kadry to rezerwowi i ludzie bez formy. I to jakby umknęło wielu osobom (w tym mi). A ciężko się spodziewać aby rezerwowy 33 letni Błaszczykowski, rezerwowy i po kontuzji Milik (chociaż ten chłopak to już od 2 lat pokazuje, że jest w rozsypce) itp zrobili szał na MŚ.
Mnie tylko martwi i ciekawi jedno, i mam pytanie do osób, które tu mówią, że złe powołania. Kogo miał ten biedny Nawałka powołać do kadry zamiast tych powiedzmy 10ciu słabszych (chociaż wszyscy tu byli słabi) nazwisk, które pojechały? Bo może ja czegoś nie wiem i mamy super talenty w Polsce, które zostały w domach.

PS A co do samego meczu to nie pokazaliśmy nic, tam nie ma kto stworzyć akcji, nie ma kto zamieszać z przodu żeby rozbić szyki obronne rywala (tak jak robili to kiedyś Kuba czy Grosik). Lewandowski też gra słabiej niż kiedyś bo kiedyś coś z tyłu też robił a teraz nie daje rady. No ale to pewnie dlatego m.in. że skoro nie ma mieszających Kuby czy Grosika no to on też nie ma jak się pokazać dalej od bramki rywala ani pod bramką. I efekt jest taki, że my nie tworzymy groźnych akcji zakończonych strzałem a rywal ma czas aby się spokojnie, z opanowaniem bronić skoro my gramy tak statycznie.
Porobiliśmy wiatru przez 20-30 minut, bo na prawdę było widać, że do tego momentu im zależało, starali się, grali agresywnie ale to też nie dało jakichś akcji bramkowych. No i tyle, pokazali wszystko co najlepsze mają obecnie przez te pół godziny. Na wiele nie starczyło. Później chwila spokoju, bramka dla Kolumbii i właściwie mecz się skończył w 40stej minucie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.06.2018 o godz. 07:57.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Stary 25.06.2018, 09:09
Nie jestem zaskoczony obrotem spraw, śmierdziało od dawna, tylko większość zatykała nos i udawała, że nic się nie dzieje.

Pozostaje zasadnicze pytanie: kto po Nawałce? bo jeżeli rudy lis zatrudni kolejnego przedstawiciela Polskiej Myśli Szkoleniowej, przestanę się nimi całkowicie interesować, zresztą nie tylko ja. My nie mamy trenerów, my mamy pozorantów, których mottem przewodnim jest "gramy na zero z tyłu" albo "dzida do przodu".

Rudy lis ma przecież znajomości, grał we Włoszech, niech więc ruszy dupsko i zatrudni kogoś z Italii, przynajmniej ustawi zespół i nauczy jak bronić. Nic więcej nie wymagam, bo nic więcej grać nie potrafimy. Zanim nie zmieni się system szkolenia młodzieży, dalej będziemy tkwili w epoce kamienia łupanego, a wszyscy dookoła będą nas palcami wytykać.

Szkoda ... wyszło jak zwykle.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Stary 25.06.2018, 09:41
Laskowski wczoraj dobitnie podsumował ten mundial. Nie wstydem jest odpaść z mundialu, wiele drużyn już odpadlo. Szkoda tylko że po naszej reprezentacji nikt nie będzie płakał.
Nie oglądałem wszystkich meczów do tej pory ale z tych co oglądałem mogę z czystym sercem powiedzieć że nasza drużyna jest najgorsza
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.06.2018, 10:49
Sądzę, że Nawałka przekombinował nie z ustawieniem, ale z przygotowaniem motoryczno-fizycznym.

Wydawało mu się, że z grupy tak czy owak wyjdziemy i formę trzeba szykować na początek lipca.
Dlatego przegrywaliśmy większość pojedynków biegowych, większość dryblingów, a kiedy Kolumbijczycy wracali po zdobyciu gola, myśmy dopiero uruchamiali nasze wozy z węglem.

Brakowało świeżości, szybkości i dynamiki.

Zauważcie, że równie wolno grają takie ekipy jak Niemcy czy Francja. One faktycznie najwyższą formę motoryczno-dynamiczną osiągną w fazie pucharowej, Niemcy przez to o mało co nie odpadli.
Ale Francja czy Niemcy nawet bez formy mogą przeczołgać się przez grupę.
My już nie bardzo.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2018, 11:24
Biorąc pod uwagę właśnie ustawienie drużyny przez Nawałkę w meczu z Senegalem - gramy 442 z jednym pomocnikiem defensywnym (Krychowiak) jakiego nigdy nie graliśmy wcześniej - Krychowiak zawsze miał u boku Mączyńskiego, Linettego czy Góralskiego ostatnio...
Po 20 minutach meczu z Senegalem Piszczek nie dość, że ma szybkość wozu z węglem to jeszcze regularnie notuje niecelne podania, Milik jeszcze gorzej - po przejęciu piłki zamiast rozegrania kontry - podaje do Senegalczyków. Piszczek na prawej gra przeciwko Mane i Niang i widać, że nie daje rady.... Wpuścić Bereszyńskiego, który jest młodszy i szybszy od Piszczka i wzmocnić środek pola - Góralski za Milika.

Co robi Nawałka ? Wpuszcza Bednarka za Kubę - przechodzi na 352 (albo 343), ale Piszczek nadal ciągnie wóz z węglem (do bycia wahadłowym potrzeba szybkości i wydolności), a Milik nadal czaruje swoją grą.... Zmiana w 75 minucie na Kownackiego niczego nie wnosi chociaż Kownacki zagrał niebo lepiej niż Milik

Mecz z Kolumbią - rewolucja - świetne i ofensywne ustawienie 343 (które nigdy nie wychodziło na plus nawet jak grał Glik na środku obrony), w pomocy mamy dwóch defensywnych pomocników, ale z przodu Zieliński na prawym skrzydle i Kownacki na lewym. Rybus walczy z Cuardado i po 30 minutach już oddycha rękawami, a przestrzeń pomiędzy defensywnymi pomocnikami a atakującymi to hektary - stąd gra dzidą do przodu. Lewy schodzi do środka pola, bo inaczej nie doczeka się piłki......
Efekt widoczny.......
Wg wszystkich medrców z Senegalem zawinił wszystkiemu elektryczny Cionek, a z Kolumbią słaby Lewandowski... Niestety wg mnie zawinił przede wszystkim trener, który uwierzył w swoja gwiazdę i nieomylność. Przez pół roku testował ustawienia, piłkarzy i nic z tego nie wynikało.
Z powołań Nawałki dla mnie pomyłki to tylko Jędrzejczyk i Peszko, którzy pojechali za zasługi. Ja zabrałbym Żurkowskiego i Szymańskiego - podejrzewam, że gorzej by od naszych orłów Nawałki nie wyglądali.....
w meczu z Japonią pewnie zagrają ci którzy nie mieli do tego okazji: czyli Kurzawa, Jędza, Peszko, Fabiański i Linetty...... i pewnie po SFG wykonywanych przez Kurzawę strzelimy pożegnalnego gola w przegranym meczu...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 25.06.2018, 12:47
Na dzisiaj(patrząc na grę w klubie), to gramy ustawieniem(4-4-2, to wiadomo): Fabiański - Piszczek(który nie jest zajechany przygotowaniami), Glik, Pazdan, Bereszyński(z Rybusa taki lewy obrońca, jak z koziej...) - Grosicki(na prawym skrzydle), Linetty(wiem, że w życiu nie zagrał jeszcze dobrego meczu w kadrze, ale to chyba jeden z niewielu, który zaraz zmieni klub na lepszy, a poza tym gra regularnie w Serie A), drugiego środkowego można losować, po lewej - Kurzawa. Napad: Lewandowski i Teodorczyk(grał regularnie, strzelał gole). Takie ustawienie widziałbym z Japonią. Nie ma Żurkowskiego, Szymańskiego, Kucharczyk, a takich ananasów, jak Peszko czy Jędrzejczyk, to strach wpuszczać. Reszta nie gra w klubach, więc niech sobie odpocznie .
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 25.06.2018, 13:50
No to jeszcze komentarz Janka na deser

https://www.youtube.com/watch?v=Mcodo5i5G0E

Ps. Nie wydaje mi się żeby Nawałka był takim ekspertem i przygotował fizycznie drużynę na konkretną rundę - po prostu spieprzono fizyczne przygotowanie i nie ma co szukać dziury.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.06.2018, 15:47
Miałem się rozpisywać,ale po co strzępić ryja ? Jestem mega rozczarowany liczyłem na coś więcej....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 25.06.2018, 18:25
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Miałem się rozpisywać,ale po co strzępić ryja ? Jestem mega rozczarowany liczyłem na coś więcej....
To Wisla Cie nie nauczyla pokory?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 25.06.2018, 20:53

https://innyexpress.pl/alkohol-prost...umbia-zdjecia/
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Stary 26.06.2018, 00:08
Kocur napisał(a):Wyświetl post
No to jeszcze komentarz Janka na deser

https://www.youtube.com/watch?v=Mcodo5i5G0E

Ps. Nie wydaje mi się żeby Nawałka był takim ekspertem i przygotował fizycznie drużynę na konkretną rundę - po prostu spieprzono fizyczne przygotowanie i nie ma co szukać dziury.
Jak można zjebac przygotowania fizyczne zawodników mając ich ma treningach 3 tygodnie przed mundialem. Formę fizyczna buduje się w klubach. Nasi zawodnicy w większości grzali lawę a co lepszy zagrał kilka spotkan po 90 minut. Inny leczył kontuzje pół roku lub więcej. Na reprezentacji można przygotowanie fizyczne podtrzymać a nie budować. Co. Nie zmienia faktu że trenera chyba trzeba zmienić ale nie na polską myśl szkoleniowa bo to nie ma sensu.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.06.2018, 05:39
Po tej zjebanej konferencji to mam do nich zero szacunku. Niech sie dalej miziaja po chujach z Bonkami, PZPNami i dziennikarzynami. Licze na gladkie 3:0 dla Japonii w Czwartek.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 26.06.2018, 08:26
@Seba - ja miałem na myśli nie ostatnie 2 tygodnie ale ostatnie kilka miesięcy - pełna zgoda.
Ogólnie jak ktoś nie gra w klubie to chyba tylko w Polsce jest możliwe że go ktoś powołuje do gry ...

@ - konferencja prasowa odkryła ich twarze - niech lepiej Lewy wpierdala gluten a mniej gada i może zacznie coś grać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów