The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2018, 18:10
Ja myślę, że nikt mu pistoletu do skroni nie przystawiał, rodzina też ma chleb na stole. Nic nie musiał.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.06.2018, 18:34
Arek jesli chodzi o ostatnie kilka lat wskoczył na niesamowity profesjonalizm w tym co robi. Jeśli przełoży to na stolek dyrektorski i będzie w tym konsekwentny to może być dobrze.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 17.06.2018, 18:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Arek jesli chodzi o ostatnie kilka lat wskoczył na niesamowity profesjonalizm w tym co robi. Jeśli przełoży to na stolek dyrektorski i będzie w tym konsekwentny to może być dobrze.
Zgadzam sie tylko na tym stanowisko musi mieć to coś, wyczucie.

Junco wydawał sie super uczciwy i co się stało ?.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 17.06.2018, 18:42
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post

I nie wiadomo co się stało.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.06.2018, 19:58
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie tylko na tym stanowisko musi mieć to coś, wyczucie.

Pinokio - slowo klucz
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 18.06.2018, 13:24
czaro napisał(a):Wyświetl post
Widocznie się pomyliłeś.

Powodzenia, Arku Głowacki!

moja pomylka jest niczym w porownaniu do pomyłki którą zrobił zarząd (przez ostatnie kilkanaście miesiecy)...którą oficjalnie potwierdził...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.06.2018, 16:18
mecz z czarnymi , pokazał ile znaczy kadra bez mąki_cwks ...
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.06.2018, 17:15
Lucas Guedes - syn Clebera testowany w Wiśle Płock. Zagrał całą drugą połowę wczorajszego sparingu z Jagiellonią Białystok.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.06.2018, 08:52
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Lucas Guedes - syn Clebera testowany w Wiśle Płock. Zagrał całą drugą połowę wczorajszego sparingu z Jagiellonią Białystok.
i podpisal roczny kontrakt w Siedlcach
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.06.2018, 09:10
szprotson napisał(a):Wyświetl post
i podpisal roczny kontrakt w Siedlcach
A pamiętam jaka była rozpacz gdy odchodził do Lecha. No cóż tym wskazuje na to, że nie ma czego żałować.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.07.2018, 10:34
Cuesta idzie podobno do Miedzi. Pytanie - w Legnicy tak dobrze płacą czy też nie miał innych ofert i wolał Miedź niż bezrobocie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 01.07.2018, 21:54
W Miedzi dobrze nie płacą, ale przypuszczalnie na czas/lub lepiej niż na Wiśle.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.07.2018, 12:44
Tymczasem Damian Juszczyk został dyrektorem marketingu w Odrze Opole.
http://www.odraopole.pl/damian-juszc...rketingu-odry/

Zmienia pracę częściej niż majtki.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 04.07.2018, 22:46
Odpowiedz cytując
Miro
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.07.2018, 04:13
https://goo.gl/images/ap7ZC9Kwestia perspektywy ... kilka nieudanych meczów i chłopa zjedzą
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 05.07.2018, 04:46
Myślę, że to już spokojnie można tutaj pisać
https://twitter.com/LegiaWarszawa/st...887785984?s=19

Dobry prognostyk, tam później idzie taka kwestia:
'i w ....u, i wylądował. I cały misterny plan też w ....u'
Mam nadzieję, że zobaczę jego ryj jak to mówi
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 05.07.2018, 09:48
Asmir Suljic ma zostać zawodnikiem Olimpii Lublana. Co prawda nie był pracownikiem naszego klubu, ale do tego zabrakło kilku dni, więc myślę, że to kogoś zainteresuje.
Odpowiedz cytując
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Stary 05.07.2018, 09:52
To carlitos zrobił dla Wisły w tamtym sezonie wiele, czy może to jednak Wisła dla niego zrobiła wiele ? Oczywiście w Naszych oczach, Carlitos doprowadził Wisłę na taką pozycję w tabeli na jakiej była, ale gdyby nie Wisła to mógłby dalej kopać się po czole w 2 lidze Hiszpańskiej, albo gorzej. Szanujmy się, może Legia to nie jest nasz rywal ligowy obecnie, ale kibicowski już na pewno. Jak by miał trochę szacunku do siebie i Nas kibiców, oraz klubu, który go wypromował, wybrałby inny klub, bo nie wierzę, że nikt nie dałby za niego te marne 1,25mln euro.

Tak więc, życzę mu szybkiego odpadnięcia z LM, jak najgorszej formy, jak najwięcej minut na ławce rezerwowych.
Bo za jeden udany sezon dla Wisły, nie będę go całował po stopach.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2018, 10:01
Wyzwanie Carlitosa czas start szacunek mu się należy bo coś dla Wisły zrobił może gdyby nie on to byłby dół tabeli. Szkoda, że zarząd sprzedał go pochopnie i to do Legii
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
topamers
Member

Od: 06.2013

Stary 05.07.2018, 13:20
https://twitter.com/carlitoslopez4/s...40123920388096

Po kilku próbach ukazania tego co czuję postanowiłem w tym poście napisać pierwszą rzecz która, przychodzi na myśl : Dziękuję,Dziękuję i dziękuję Dzięki klubowi za cudowne traktowanie mnie, za to że, sprawił, że czułem się jak w domu, za każdy Was wysiłek i docenianie mnie. Nie sposób zapomnieć wszystkich moich towarzyszy,z którymi razem walczyliśmy bitwa po bitwie. Znalazłem tu wspaniałych przyjaciół. Podkreślam też ogromną pracę tych, którzy są najmniej widoczni (Fizjoterapeuci, Delegat. Doktor, Ciało techniczne) Wyróżnienie dla osoby, która mnie tu wezwała, dzięki niemu zmieniłem mój kierunek i poleciałem do Polski. (Kiko Ramirez) Chciałbym podziękować Joan Carrillo za jego zaufanie i poświęcenie . Otrzymałem dużą pomoc od Niego. Teraz najważniejsza i delikatna część mnie. Wyróżnienie dla wszystkich fanów Wisły kraków. Jesteś cie wspaniałymi kibicami. Jestem z tego dumny, że byłem częścią Was i tego klubu. Nasze drogi się rozeszły , ale nie mogę pożegnać się, nie mówiąc o tym, co zrobiliście dla mnie i o tym że dzięki Wam czułem się niepokonany na boiskach. Dziękuję z całego serca za szacunek i uzyskaną miłość
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 05.07.2018, 13:25
Jakby nas tak szanował to w ramach podziękowania za wsparcie i wyciągnięcie z otchłani kopania się po czole dał zarobić coś klubowi - piękne to jest to co pisze i wzruszające zarazem, ale takie są fakty. W prasie przewijały się informacje o innych klubach lecz sam piłkarz wolał 5 srebrników więcej dla siebie a 3x mniej dla "swego" klubu - nie kupuje tego milokutasnego pierniczenia na TT.

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.07.2018, 13:39
Trzeba przyznać, że zachował się bardzo profesjonalnie i elegancko. Być może samą ta wiadomością sprawił, że nie będzie wygwizdywany na meczu z nami dzięki za wszystko.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.07.2018, 13:44
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Trzeba przyznać, że zachował się bardzo profesjonalnie i elegancko. Być może samą ta wiadomością sprawił, że nie będzie wygwizdywany na meczu z nami dzięki za wszystko.
a dlaczego miałby zostać wygwizdany?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 14:07
HAHA nie no PRO pełną gębą, dwa zdania wklepane na komórce, profi...

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 05.07.2018, 14:32
niektórych nie stać nawet na tyle, poza tym porównaj jego zachowanie np w C+ do Mąki , oboje byli tam pytanie o transfer do Legii* , przypomnij sobie to od samego początku mówił Carlos

*o ile dobrze pamiętam w przypadku Lopeza pytanie nie było bezpośrednio o Legie a o "inny polski klub z którym zdobędzie mistrzostwo Polski" czy jakoś tak , ale wiadomo ocb
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 14:45
Co nie zmienia faktu, że miał wye..bane na to ile klub dostanie - liczył się tylko on i ile dostanie pensji - tak wiem, ma rodzine musi przytulić koniecznie 50k euro miesiecznie bo za 40 poumierają z głodu

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 05.07.2018, 15:06
Do mnie ten argument kompletnie nie przemawia. Płacą mu więcej - tam idzie , jest to całkowicie logiczne i uzasadnione w przypadku stosunków prracodawca-pracownik.

Przy okazji odbyło się to bez skur*ienia jak w przypadku Mączyńskiej
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 15:13
Tak, zgadzam się - Mączyński to inny przypadek do tego "wychowanek" ALE nie jest tak do końca jak piszesz, idzie tam gdzie dają więcej. Gra w piłkę połączona z fanatyzmem to co innego niż zmiana miejsca pracy z kuchni w MCD na KFC.... bo tam więcej płacą.

Tutaj sprawa jest taka, że kluby chciały zapłącić nam 2x tyle, ale pan pilkarz wolał pokazać się u lokalnego rywala i tyle. Jakby legia dawała najlepszą ofertę to ok, ale oni dawali najgorszą a do transferu doszło gdyż sam piłkarz chciał iść tam a nie do amiki czy innego dynama - tak media piszą i nie ma powodów, aby było to ściemą.

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.07.2018, 15:20
Że też jeszcze są ludzie którzy nie tylko zaglądają innym do portfela ale jeszcze naiwnie myślą że Hiszpan po roku gry w Wiśle będzie myślał o przyszłości swojej i swojej rodziny w kategorii poświęcania się w imię jakichś kibicowskich animozji czy tego że działacze tego klubu są nieudolni i wyciągają za niego jakieś grosze. Jakby miał ofertę za 100 milionów z Barcelony to by na Legię nie popatrzył, ale nie miał. Miał tylko z Legii i Lecha, gdzie Legia to mistrz Polski grający regularnie w pucharach, który ledwie rok temu był w grupie LM, do tego będzie żył w kraju który zna i najwidoczniej mu w nim dobrze, w stolicy dużego europejskiego państwa. Ale nie, ma się przeprowadzać z rodziną do jakiegoś wy....owa tylko dlatego by działacze mogli położyć ręce na grubszej kasie. Już nie mówiąc o tym że ten wy....ów mógł się po niego nigdy nie zgłosić i drugiej takiej oferty po prostu mógł nie dostać.

Fakty są takie że gość przyszedł za darmo, grał za grosze a dał klubowi dużo na boisku i jeszcze dał na sobie zarobić. A że chciałoby się więcej? Co jemu do tego?
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 05.07.2018, 15:47
Zagrzeb to nie Chrzanów kolego...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów