|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
@TIR_DO_SŁUBIC
Śliwa skrzydłowym? Coś Ci się pomyliło. Dzisiaj też grał na 10. A w CLJ jak już częściej wchodził jako jeden z napastników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Więc próbują mu zmienić pozycję. Jego nominalną pozycją nie jest środkowy ofensywny pomocnik.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No przyszedł Suljic, imprezowicz, dwóch co nie dało rady na wypożyczeniu, junior i bramkarz za pół bańki. Takie porównanie przyszli - odeszli nie mają w tym okienku sensu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
podobno tego Wiktoruka juz odpalili , szkoda, oby nie bylo ze pojdzie do parchow albo jakiegos Zaglebia i tam odpali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
"Jeśli tak będzie, osobiście rzucę nożem w Miśka" ~ D. Baggio
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jeszcze bomba regana jebnie i będzie pozamiatane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Dajcie już reganowi spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jak sie nie nadaje to wypad i następny. Proste jak but ale widocznie nie dla wszystkich... Predzej chyba to forum wyj**e w kosmos razem z tą gimbazą tutaj...
Ostatnio edytowane przez regan : 23.06.2018 o godz. 19:31.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
rozumiem ze w sytuacji w ktorej jestesmy - gdzie ucielko juz pol skladu to stac nas na odpalanie po kilku trenimngach podobno bardzo utalentowanego , mlodego i perspektywicznego chlopaka
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Dla ciebie to chyba nawet budowa cepa jest zbyt skomplikowana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja myślę, że w środę z Rakowem jeszcze go zobaczymy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Uwielbiam dyskusje na tym forum
Serial pod tytułem "WSZYSCY WSZYSTKO WIEDZĄ" trwa w najlpesze https://youtu.be/6oCtBcYX8BM ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Oho, rozpacz, bo testowany zawodnik został odpulony.
![]() Niesamowite rzeczy się tu dzieją. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Oczywiscie ze pare lat moze sie okazac ze to drugi Paulinho...tylko majac takie podejscie pasowalo by zatrzymywac wszystkihc testowanych mlodych zawodnikow. Gosc jedzie na opinii utalentowanego 12 latka. Jesli szuka klubu to znaczy, ze taki kocur z niego nie jest. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sztab widział go na paru treningach + jednym sparingu z amatorami i uznali że się nie nadaje.
Osoby z forum widziały go w optymistycznej wersji w jednym sparingu, w wersji realistycznej na wikipedii/90minut i uznają że trzeba dać mu szanse. Hmmm, komu zaufać, trudne pytanie. ![]() Tak poważnie to widziałem go dzisiaj i niczym, ale to niczym się nie pokazał. W takim sparingu to najgorsze co może spotkać środkowego pomocnika także mnie nie dziwi, że się z nim pożegnano. O ile faktycznie tak jest. Takie czasy, parę lat temu przyjście kogokolwiek na testy oznaczało, że już to koniec, jutro zaczynamy od 4 ligi. Teraz odpalenie testowanego sprawia, że gorzej być nie może.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.06.2018 o godz. 21:28.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Od kiedy to sparing z 7 klasa rozgrywkawa traktujecie tak poważnie? To juz starcia w CLJ mają wyższy poziom. To byla TYLKO jednostka treningowa, ku uciesze miejscowych kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No właśnie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wyglądał obiecująco, tego nie neguje. Obejrzałem sparing ale nie twierdzę by przywiązywać do niego wielką wagę. Jak chłopak na treningach odstawal to podziękować i szukać dalej. Nie wylewam pomyjow na klub jak wielu naszych "kibiców"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Pewnie nie dogadali się finansowo, okazało się że umie grać i trzeba by mu płacić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sparing z A klasową drużyną, dajcie spokój...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Teraz po każdym który obleje testy albo zostanie oddany z CLJ będziecie płakać? Mamy utrzymywać kadrę 30-tu juniorów bez rezerw? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Trzeba chyba nowy temat założyć. "Odpaleni testowani, czyli płacze, żale, lamenty i dalsza kariera".
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|