|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ja wolę Ave Wisła. Zadam tobie pytanie na które koledzy Silver i Hives4 nie chcą odpowiedzieć: "Co zrobisz w tej sytuacji - pomyliłeś się - podpisałeś umowę na którą cię nie stać - nie ma możliwości kompromisu" Wypłacasz wszystko honorowo i witasz się z IV ligą czy też chcesz się z tego wywinąć i przetrwać w ekstraklasie. Częste sytuacje w życiu Np. - przyrzekłeś żonie dozgonną miłość a się rozwodzisz. Łamiesz umowę - baa i często walczysz o dzieci i majątek. Bo poznałeś swoją prawdziwą miłość... Sam wytrzyj swoją twarz, spójrz w lustro i powiedz. Żyję bez grzechu. Nie dymam lasek na boku, nie okłamuje pracodawcy, jestem człowiek "zasada" itd... Nie żyjemy w świecie idealnym. btw 1. Nie każdy waruje na SB. Każdy kto mnie zna wie że odpowiadam na pytania. Więc nie pajacuj z jakimś z doopy przykladem. Napisz jeszcze że 5 lat temu coś tam komuś nie odpowiedziałem. Dobrze sie czujesz? 2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 12:14.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
|
|