The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2018, 12:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mnie nazywasz obrońcą najemników...(na sb napisałeś do jednego kolegi ze nie nie mozes spac przez Hiszpanów. Zapytałem skad wiesz ze spac nie moze, no ale juz Orgyzek nie był skory do odopowiedzi. ..)

A co do mnie, nie poczuwam sie za obrońcę uciśnionych najemników, po prostu sa pewne zasady których sie przestrzega, szczególnie jak sie chce poprawić wizerunek.

Bedzemy sie tak przekrzykiwac, bo dla mnie to ostatnio ty jestes nawiedzonym typem któremu nawet jak beda pluli w oczy to bedzie mówił ze mu fajnie sie twarz rosi...

To że w Polsce w połowie klubów sa opoznienia mnie nie interesuje, no ale ok, teraz to jest dla Ciebie oręż No ale dobra, masz racje, możesz wskazac to 8 drużyn i podeprzeć czymś?
Idźmy dalej. Piszesz ze jakbys zarabiał 100 i sugerujesz ze Carillo tyle zarabiał (licze ze podeprzesz się czymś wiecej niz wiedzą z końca jelita grubego) to mógłbyś nie dostawać kasy nawet przez 3 miesiace. Więc uściślijmy, bo jeśli ktoś zarabia to też i wydaje. Wiec zarabiając hipotetycznie 100 koła miesiecznie, majac koszta w postaci 70 koła, rozumiem ze te 210 koła miesiecznie kosztów przyjmujesz na klate tak?

Dla mnie nie jest wazne pochodzenie, miejsce urodzenia czy kolor włosów. Dla mnie ważna jest wiarygodność klubu jako pracodawcy. Wiec toerii o obrońcach najemników prosze nie wciskaj na siłe.

p.s. I chyba nie zauważyłeś mojego poprzedniego pytania, ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały!
Dobrze nowy Marksie. Walcz o "najemniczy lud pracujący". Zrób sobie baner Ave kalsa robotnicza najemników.
Ja wolę Ave Wisła.

Zadam tobie pytanie na które koledzy Silver i Hives4 nie chcą odpowiedzieć:

"Co zrobisz w tej sytuacji - pomyliłeś się - podpisałeś umowę na którą cię nie stać - nie ma możliwości kompromisu" Wypłacasz wszystko honorowo i witasz się z IV ligą czy też chcesz się z tego wywinąć i przetrwać w ekstraklasie. Częste sytuacje w życiu Np. - przyrzekłeś żonie dozgonną miłość a się rozwodzisz. Łamiesz umowę - baa i często walczysz o dzieci i majątek. Bo poznałeś swoją prawdziwą miłość...

Sam wytrzyj swoją twarz, spójrz w lustro i powiedz. Żyję bez grzechu. Nie dymam lasek na boku, nie okłamuje pracodawcy, jestem człowiek "zasada" itd...
Nie żyjemy w świecie idealnym.

btw
1. Nie każdy waruje na SB. Każdy kto mnie zna wie że odpowiadam na pytania. Więc nie pajacuj z jakimś z doopy przykladem. Napisz jeszcze że 5 lat temu coś tam komuś nie odpowiedziałem. Dobrze sie czujesz?

2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 12:14.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów