The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2018, 07:36
Co byś nie powiedział.... kolejne "przekłamania" wychodzą na jaw.Coś mi się wydaje ,że "do szafy pakowane są nowe trupy"
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.06.2018, 07:42
Nagonka na trenera była żałosna i niegodna. Mam tylko nadzieje, że "zlecenie" nie poszło od zarządu.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 08:20
Panowie, mleko juz sie rozlało i trenera nie ma w Wiśle.

Który to pisał o tym ze trener pożegnał sie smsem?

E: każdy kij ma dwa końce
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.06.2018 o godz. 08:33.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Qadou
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 22.06.2018, 08:21
Dukat i Sarapata są świetnymi kłamcami, robią to perfekcyjnie a dziennikarzyny pod ich zleceniem szukają winnych tam gdzie nie trzeba a zarząd jest czysty jak łza
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 22.06.2018, 08:44
czaro napisał(a):Wyświetl post
Gdyby tylko TS zrzekł się Wisły, zarząd podał do dymisji, a trener Carrillo, prawdziwy wiślak z białą gwiazdą w sercu mógł dalej pracować...
Ćśśś, Carrillo nie chciał pracować w ciężkich warunkach i z opóźnieniami w wypłatach? Powymyślajmy coś na niego, zasłużył przecież
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 22.06.2018, 08:56
Junco musiał Carillo nieźle makaron na uszy nawijać żeby "trener nie z tej ligi" przyszedł do nas. Z drugiej strony Carillo na co liczył? Że zostaniemy finansowo w 1 sezon taką Amicą? Nie sprawdzał sam co się w klubie dzieje? Co z niego za analityk? No chyba ze wolał ofertę Wisły bo innej konkretnej akurat wtedy nie miał.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 22.06.2018, 09:01
Popełniono błąd bez dwóch zdań a teraz robimy dobrze ktoś ma do tego przekonanie ?
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 09:08
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Junco musiał Carillo nieźle makaron na uszy nawijać żeby "trener nie z tej ligi" przyszedł do nas. Z drugiej strony Carillo na co liczył? Że zostaniemy finansowo w 1 sezon taką Amicą? Nie sprawdzał sam co się w klubie dzieje? Co z niego za analityk? No chyba ze wolał ofertę Wisły bo innej konkretnej akurat wtedy nie miał.
Carillo liczył na to, na co liczy każdy --> Pacta sund servanta

Możesz wyjaśnic co rozumiesz przez "nie sprawdzał sam co sie dzieje w klubie" ?

p.s. Swietna reklama klubu Twoj post, zamiast sie przyznać do błedu dalej brniemy w jakieś ....a niestworzone historie.
Powiedz mi tak z ciekawości, ile razy miałeś opóźnienia w wypłatach i jak długie one były

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 22.06.2018, 09:30
Carillo na ile można było to zobaczyć na ten czas to trener dobry na Legie czy Lecha a nie nas z naszym budżetem.

Odszedł to odszedł oby za porozumieniem stron , jedziemy dalej.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 09:41
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Carillo liczył na to, na co liczy każdy --> Pacta sund servanta

Możesz wyjaśnic co rozumiesz przez "nie sprawdzał sam co sie dzieje w klubie" ?

p.s. Swietna reklama klubu Twoj post, zamiast sie przyznać do błedu dalej brniemy w jakieś ....a niestworzone historie.
Powiedz mi tak z ciekawości, ile razy miałeś opóźnienia w wypłatach i jak długie one były
Zluzuj trochę obrońco "uciśnionych" najemników.

W Polsce w połowie klubów są opóźnienia - większe, mniejsze, taka branża. W Wiśle gra sporo Hiszpanów. Nie miał się kogo zapytać? Aaa pieniądze nie śmierdzą i wszystko pasowało. Jak pojawiła się inna oferta na horyzoncie to nagle przestało?

btw
Jakbym dostawał 100 tysięcy miesięcznie, mógłbym i 3 miesiące czekać na pensje.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 22.06.2018, 10:04
Mógłbyś bo zarabiasz w stosunku do niego śmieszne pieniądze. On 100k +/- dostaje w większości klubów, więc sorry nie masz co porównywać się do niego, bo to inna bajka.

I tu nie chodzi o to, że Carrillo jest krystaliczny i w ogóle zajebi.sty. Postulujecie, żeby szanować swoich piłkarzy w trakcie meczu, żeby uszanować Małeckiego bo to tylko trudny charakter, ale to Wiślak jednocześnie nie przeszkadza wam opluwanie innych pracowników klubu, wali hipokryzją co nie? W dodatku przyklaskujecie w takich działaniach zarządowi, który powinien pokazać klasę i profesjonalizm. Jak to świadczy o nas i o naszym klubie? Chyba nie tak powinno to wyglądać?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 10:17
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś bo zarabiasz w stosunku do niego śmieszne pieniądze. On 100k +/- dostaje w większości klubów, więc sorry nie masz co porównywać się do niego, bo to inna bajka.

I tu nie chodzi o to, że Carrillo jest krystaliczny i w ogóle zajebi.sty. Postulujecie, żeby szanować swoich piłkarzy w trakcie meczu, żeby uszanować Małeckiego bo to tylko trudny charakter, ale to Wiślak jednocześnie nie przeszkadza wam opluwanie innych pracowników klubu, wali hipokryzją co nie? W dodatku przyklaskujecie w takich działaniach zarządowi, który powinien pokazać klasę i profesjonalizm. Jak to świadczy o nas i o naszym klubie? Chyba nie tak powinno to wyglądać?
Czyli jak?

Napisz jak pożegnać trenera z klasą na którego cię nie stać a pomyliłeś się zatrudniając go? Nie masz pieniędzy na drogie odprawy. A jak je znajdziesz to pogrążysz klub. Co wybierasz - rozstanie z klasą czyli jeszcze gorsze finanse w Wiśle czy walkę z Carillo?

To takie praktyczne pytanie do Ciebie.

btw
Czemu piszesz o moich zarobkach, pisz o swoich. Ja tam nie mam na co narzekać chociaż tyle co Carillo nie zarabiam.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 22.06.2018, 10:52
Cytat:
Napisz jak pożegnać trenera z klasą na którego cię nie stać a pomyliłeś się zatrudniając go? Nie masz pieniędzy na drogie odprawy. A jak je znajdziesz to pogrążysz klub. Co wybierasz - rozstanie z klasą czyli jeszcze gorsze finanse w Wiśle czy walkę z Carillo?

No to ogryzku pokazałeś jakim ubogim jesteś człowiekiem Według ciebie lepiej kogoś publicznie zeszmacić w mediach i liczyć się z tym, że pójdzie walczyć do sądu walczyć o zaległą kasę niż porozmawiać cywilizowanie i poszukać polubownego rozwiązania sytuacji.

Z kim my tu siedzimy na forum, jakaś patologia...
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 22.06.2018, 10:58
czaro napisał(a):Wyświetl post
Gdyby tylko TS zrzekł się Wisły, zarząd podał do dymisji, a trener Carrillo, prawdziwy wiślak z białą gwiazdą w sercu mógł dalej pracować...
Czaro, popatrz na mnie i odpowiedz sam sobie na pytanie, czy ja, prosty user o nicku crux alba, coś w życiu osiągnąłem, czy odniosłem jakieś sukcesy na miarę choćby radcy prawnego działającego w dużym mieście? Już?

To teraz mi powiedz, proszę, czemu od takich prostych kibiców jak np. ja konsekwentnie wymagasz więcej niż od kompetentnych ludzi sukcesu z zarządu TS? Dlaczego do takich jak np. ja masz pretensje o napalanie się na zwycięstwa i puchary, o nieliczenie się z realiami finansowymi, o brak konsekwencji i o zbyt częste mijanie się z prawdą w wypowiedziach publicznych, a zarządowi tak łatwo to samo wybaczasz?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 11:00
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
No to ogryzku pokazałeś jakim ubogim jesteś człowiekiem Według ciebie lepiej kogoś publicznie zeszmacić w mediach i liczyć się z tym, że pójdzie walczyć do sądu walczyć o zaległą kasę niż porozmawiać cywilizowanie i poszukać polubownego rozwiązania sytuacji.

Z kim my tu siedzimy na forum, jakaś patologia...

Ubogim?

Napisz sam jak TY byś rozwiązał mędrku ten problem. Ja nie pisałem CO JA BYM ZROBIŁ - tylko napisałem przed jaką alternatywą stał zarząd. Tym bardziej że kompromis nie zawsze jest możliwy.

Rozumiem że Ty wolałbyś IV ligę z "honorem" niż darcie kotów z Carillo i ektraklasę? Jest to jakaś odpowiedź.

btw
Patologią ale intelektualną to jesteś ty - nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. No patologia istna i nieuctwo.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 11:08
Jałowa dyskusja. Nie ma pewności, czy są zaległości płacowe względem Carillo (uprawniające go do zerwania kontraktu), a oskarżenia kierowane pod adresem zarządu, jakoby robił trenerowi czarny PR w mediach są wyssane z palca.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.06.2018, 11:24
No i właśnie te jałowe dyskusje będą nadal trwały tutaj, w innych tematach i na innych forach związanych z Wisłą. Zarząd miał okazje odpowiedzieć na wszystkie pytania, które mu przesłaliśmy, to potraktował nas jak małe dzieci

Wrzucę Wam kamyczek do ogródka w waszej dyskusji i zapytam ( uprzedzam - to nie moja opinia, nie moja ocena, tylko teoria) - Czy Patryk Małecki wzywając klub do spłaty zadłużenia względem jego osoby, nie chciał dać jakiegoś sygnału, że dzieje się źle w klubie ? Nie od dzisiaj wiadomo, że Patrykowi nie jest po drodze z obecnym zarządem (paradoks). Zawirowania z trenerem, sprzeczne sygnały dotyczące finansów( z jednej strony nie stać nas na zapłatę piłkarzom, ale stać nas na zapłacanie Llonchowi za podpis, 500 tys. za Lisa i potencjalne następne transfery).

Co do robienia trenerowi czarnego PR-u. Zaraz po ostatnim meczu ukazało się w mniej więcej jednym czasie kilka artykułów wyraźnie robiących grunt pod zmiany i zauważyło to kilku użytkowników tego forum.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 11:30
Sami potraktowaliście się jak małe dzieci licząc, że zarząd odpowie na Wasze pytania Niektórych rzeczy - z różnych względów - się po prostu nie mówi.

To, że ukazały się takie artykuły nie potwierdza przecież, że zarząd ma z nimi coś wspólnego.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.06.2018, 11:37
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Sami potraktowaliście się jak małe dzieci licząc, że zarząd odpowie na Wasze pytania Niektórych rzeczy - z różnych względów - się po prostu nie mówi.

To, że ukazały się takie artykuły nie potwierdza przecież, że zarząd ma z nimi coś wspólnego.
To tak odnosnie traktowania innych jak male dzieci?
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 11:48
Oczywiście, dziennikarze w zmowie z zarządem robią nagonkę na Carillo. A to, że osoby blisko klubu potwierdzają dziwaczne zachowania Carillo względem sztabu szkoleniowego czy piłkarzy, to wymysły
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 11:52
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zluzuj trochę obrońco "uciśnionych" najemników.

W Polsce w połowie klubów są opóźnienia - większe, mniejsze, taka branża. W Wiśle gra sporo Hiszpanów. Nie miał się kogo zapytać? Aaa pieniądze nie śmierdzą i wszystko pasowało. Jak pojawiła się inna oferta na horyzoncie to nagle przestało?

btw
Jakbym dostawał 100 tysięcy miesięcznie, mógłbym i 3 miesiące czekać na pensje.
Jeśli mnie nazywasz obrońcą najemników...(na sb napisałeś do jednego kolegi ze nie nie mozes spac przez Hiszpanów. Zapytałem skad wiesz ze spac nie moze, no ale juz Orgyzek nie był skory do odopowiedzi. ..)

A co do mnie, nie poczuwam sie za obrońcę uciśnionych najemników, po prostu sa pewne zasady których sie przestrzega, szczególnie jak sie chce poprawić wizerunek.

Bedzemy sie tak przekrzykiwac, bo dla mnie to ostatnio ty jestes nawiedzonym typem któremu nawet jak beda pluli w oczy to bedzie mówił ze mu fajnie sie twarz rosi...

To że w Polsce w połowie klubów sa opoznienia mnie nie interesuje, no ale ok, teraz to jest dla Ciebie oręż No ale dobra, masz racje, możesz wskazac to 8 drużyn i podeprzeć czymś?
Idźmy dalej. Piszesz ze jakbys zarabiał 100 i sugerujesz ze Carillo tyle zarabiał (licze ze podeprzesz się czymś wiecej niz wiedzą z końca jelita grubego) to mógłbyś nie dostawać kasy nawet przez 3 miesiace. Więc uściślijmy, bo jeśli ktoś zarabia to też i wydaje. Wiec zarabiając hipotetycznie 100 koła miesiecznie, majac koszta w postaci 70 koła, rozumiem ze te 210 koła miesiecznie kosztów przyjmujesz na klate tak?

Dla mnie nie jest wazne pochodzenie, miejsce urodzenia czy kolor włosów. Dla mnie ważna jest wiarygodność klubu jako pracodawcy. Wiec toerii o obrońcach najemników prosze nie wciskaj na siłe.

p.s. I chyba nie zauważyłeś mojego poprzedniego pytania, ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały!

regan napisał(a):Wyświetl post
Ludzie serek wam napisał. Gówno wiecie to sie nie odzywajcie
Idźcie się przewietrzyć mitomani i poszukwacze gównoburzy. Napewno zrobi wam to dobrze na mózg
Regan, ale forum jest po to by wymieniac swoje własne poglądy ....
Ja wiem ze serek Nam napisał, ale czy CHomik czy DoA też coś napisali, czemu akurat mamy słuchać Ciebie ? Z tego co pamiętam, to czekamy na bombę?
Domniemuje ze Moralność Pani Dulskiej to Twoja ulubiona pozycja ...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.06.2018 o godz. 12:02.

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.06.2018, 11:59
Ludzie serek wam napisał. Gówno wiecie to sie nie odzywajcie
Idźcie się przewietrzyć mitomani i poszukwacze gównoburzy. Napewno zrobi wam to dobrze na mózg
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 22.06.2018, 12:07
Zawsze należy szukać najbardziej optymalnego wyjścia. A aktualnie najlepszym wyjściem z sytuacji z Carillo jest po prostu zamknięcie buzi na kłódkę. I mam tu na myśli zawodników dziennikarzy a przede wszystkim działaczy. Wszystkie te newsy, plotki mogą wpłynąć na zachowanie Carillo i znalezienie z nim ewentualnego kompromisu. Mam nadzieję, że zarządowi uda się wypracować z byłym trenerem takie rozwiązanie że dostanie wynagrodzenie jednie za okres w którym tu pracował. Czyli po prostu obie strony podadzą sobie ręce.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 12:12
Jeśli mnie nazywasz obrońcą najemników...(na sb napisałeś do jednego kolegi ze nie nie mozes spac przez Hiszpanów. Zapytałem skad wiesz ze spac nie moze, no ale juz Orgyzek nie był skory do odopowiedzi. ..)

A co do mnie, nie poczuwam sie za obrońcę uciśnionych najemników, po prostu sa pewne zasady których sie przestrzega, szczególnie jak sie chce poprawić wizerunek.

Bedzemy sie tak przekrzykiwac, bo dla mnie to ostatnio ty jestes nawiedzonym typem któremu nawet jak beda pluli w oczy to bedzie mówił ze mu fajnie sie twarz rosi...

To że w Polsce w połowie klubów sa opoznienia mnie nie interesuje, no ale ok, teraz to jest dla Ciebie oręż No ale dobra, masz racje, możesz wskazac to 8 drużyn i podeprzeć czymś?
Idźmy dalej. Piszesz ze jakbys zarabiał 100 i sugerujesz ze Carillo tyle zarabiał (licze ze podeprzesz się czymś wiecej niz wiedzą z końca jelita grubego) to mógłbyś nie dostawać kasy nawet przez 3 miesiace. Więc uściślijmy, bo jeśli ktoś zarabia to też i wydaje. Wiec zarabiając hipotetycznie 100 koła miesiecznie, majac koszta w postaci 70 koła, rozumiem ze te 210 koła miesiecznie kosztów przyjmujesz na klate tak?

Dla mnie nie jest wazne pochodzenie, miejsce urodzenia czy kolor włosów. Dla mnie ważna jest wiarygodność klubu jako pracodawcy. Wiec toerii o obrońcach najemników prosze nie wciskaj na siłe.

p.s. I chyba nie zauważyłeś mojego poprzedniego pytania, ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały!
Dobrze nowy Marksie. Walcz o "najemniczy lud pracujący". Zrób sobie baner Ave kalsa robotnicza najemników.
Ja wolę Ave Wisła.

Zadam tobie pytanie na które koledzy Silver i Hives4 nie chcą odpowiedzieć:

"Co zrobisz w tej sytuacji - pomyliłeś się - podpisałeś umowę na którą cię nie stać - nie ma możliwości kompromisu" Wypłacasz wszystko honorowo i witasz się z IV ligą czy też chcesz się z tego wywinąć i przetrwać w ekstraklasie. Częste sytuacje w życiu Np. - przyrzekłeś żonie dozgonną miłość a się rozwodzisz. Łamiesz umowę - baa i często walczysz o dzieci i majątek. Bo poznałeś swoją prawdziwą miłość...

Sam wytrzyj swoją twarz, spójrz w lustro i powiedz. Żyję bez grzechu. Nie dymam lasek na boku, nie okłamuje pracodawcy, jestem człowiek "zasada" itd...
Nie żyjemy w świecie idealnym.

btw
1. Nie każdy waruje na SB. Każdy kto mnie zna wie że odpowiadam na pytania. Więc nie pajacuj z jakimś z doopy przykladem. Napisz jeszcze że 5 lat temu coś tam komuś nie odpowiedziałem. Dobrze sie czujesz?

2. Mam choćby teraz - premia za wyniki roczne już 4 miesiąc opóźniona i żyję.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 22.06.2018, 12:29
Kumasz cza cze, że nam nie chodzi o to, że się rozstaliśmy z Carrillo, że przeszacowaliśmy i nie mamy kasy, żeby mu hajs wypłacić? Chodzi o gnój robiony wokół każdego komu nie po drodze z jakiś przyczyn z Wisłą. Wester bardzo dobrze to ujął.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 12:39
Kumasz cza cze, że nam nie chodzi o to, że się rozstaliśmy z Carrillo, że przeszacowaliśmy i nie mamy kasy, żeby mu hajs wypłacić? Chodzi o gnój robiony wokół każdego komu nie po drodze z jakiś przyczyn z Wisłą. Wester bardzo dobrze to ujął.
Wam? To ilu was jest Silver03?

A ty kumasz "cza cze" że często taki smród jest formą nacisku w negocjacjach? Nikt z nas nie zna spraw od środka. Są tylko domysły i "przecieki".

Odpowiesz na pytanie?

btw
Żeby znów jakiś "mędrzec" nie pisał że Ogryzek uważa że należy kłamać w biznesie, nie dotrzymywać umów. Nie uważam tak, ale czasem życie weryfikuje nasze "etosowe" podejście.

Z doświadczenia swojego pracowniczego zauważyłem że ci co najwięcej mówią o zasadach często nie mają elementarnej odwagi cywilnej żeby stanąć w obronie koleżanki, kolegi widząc jak szef/szefowa tyran nim/nią pomiata. Ważne ze do mnie nic nie ma i daje awans...
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 12:48.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 22.06.2018, 13:00
Jest nas miliony

No świetna sztuka negocjacji, oby tak dalej

Napisze do Ciebie najprościej jak potrafię bo widzę, że inaczej nie dojdziemy do porozumienia. Skoro byliśmy z hajsem w du.pie to z Carrillo oczywiście rozwiązujemy kontrakt, ale powstrzymujemy się od twojej sztuki negocjacji, gdzie robimy smród gdzie się da, gdzie wypuszczamy nasze pieski w postaci Knury i innych, którzy nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki walą gównem w trenera na lewo i prawo. No chyba, że bierzemy przykład z jakiś wiejskich klubów typu Termalica. Tyle. W każdym razie było minęło, mam nadzieje, że dalsze działania zarządu będą bardziej "subtelne".

EOT
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 13:01
ale forum jest po to by wymieniac swoje własne poglądy ....
Fajnie by jeszcze było, jakby te poglądy były oparte na jakiś podstawach, a nie wymysłach. Tu w większości króluje fantazja. Oczywiście nie jest to skierowane bezpośrednio do Ciebie.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 22.06.2018, 13:05
A czy zarząd wypowiadał się na temat trenera Carrillo w sposób dezawuujący jego osobę w jakikolwiek sposób?

Zarząd zmienił strategię i podejrzewam, że minimalizuje koszty....

Twierdzenie, że Członkowie Zarządu inspirowali jakąś nagonkę na trenera Carrillo to szeptane informacje na twitterach i forach, ale fakty jakieś w tej kwestii ?

Dziennikarze puszczali teksty dotyczące trenera Carrillo - opierając się na jakichś informacjach z klubu - ale rozumiem, że to nikt inny w tym klubie nie pracuje - tylko zarząd i tylko on musiał wypuszczać bańki mydlane....

Panowie Carrillo nie ma i już nie będzie, jako trener w moim odczuciu nie sprawił niczego, co by go wywyższało ponad Ramireza w niesamowity sposób - wszak w dalszym ciągu nasze być albo nie być opierało się na formie Carlitosa i tyle....

Co do walki o puchary - to przecież gdyby nie przypadkowa bramka Arsenicia w meczu z Jagą to pozostałe mecze też zagralibyśmy tak samo jak sezon wcześniej - coś wygramy raczej wtopimy i tyle.... Za Ramireza w górnej ósemce zagraliśmy taki sam mecz (od którego zależała nasza szansa na puchary) z Lechią u siebie i niestety wtopiliśmy 0:1 - samobój Załuski, i zamiast zmniejszyć stratę do 4 punktów do Lechii, zwiększyliśmy do 11 pkt na 5 meczy przed końcem......

Skończmy ten temat, bo Zarząd nie podał bezpośrednio ani przyczyn dymisji, ani warunków rozwiązania kontraktu z Carrillo, a ćwierkania kolegi zmiętego z Soczi mam serdecznie dosyć.... jemu z TS jest nie po drodze co pokazał rok temu przy okazji promowania Stecherta i wywołaniu lawiny gnoju na Zarząd klubu przez wielu z forumowiczów..... Jakoś niewielu z nich (wyjątkiem chyba nesta) przyznało się do błędu.... Może warto zacząć od siebie ?
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 22.06.2018, 13:08
Jest nas miliony

No świetna sztuka negocjacji, oby tak dalej

Napisze do Ciebie najprościej jak potrafię bo widzę, że inaczej nie dojdziemy do porozumienia. Skoro byliśmy z hajsem w du.pie to z Carrillo oczywiście rozwiązujemy kontrakt, ale powstrzymujemy się od twojej sztuki negocjacji, gdzie robimy smród gdzie się da, gdzie wypuszczamy nasze pieski w postaci Knury i innych, którzy nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki walą gównem w trenera na lewo i prawo. No chyba, że bierzemy przykład z jakiś wiejskich klubów typu Termalica. Tyle. W każdym razie było minęło, mam nadzieje, że dalsze działania zarządu będą bardziej "subtelne".

EOT
Nie "mojej" manipulatorze. Nie ja jestem w Zarządzie. Podałem tylko przykład że takie "techniki" negocjacyjne też są w użyciu, bez względu co o nich myślimy.

Czyli wg Ciebie zrywamy umowę. Dziękuję za jasną i szczerą odpowiedź. Czyli drzemy koty z Carillo.
(Lepsza ekstraklasa bez "honoru" niż "honorowa" IV liga.)

szprotson! Hives4!

Bierzcie go! Człowiek bez zasad! Też zerwałby umowę z Carillo!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 13:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów