|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Ja to w ogóle nie wiem co w zarządzie robi Dukat, oprócz kibicowania i pisania na twitterze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnie 10 min na wysłanie maila.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I jak tam - zadowoleni?
Pisałem, żeby olać, bo zarząd zrobi szopkę to nieeeee, moderator skasował mojego posta, a wy się tu naprodukowaliście na marne |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niestety zarząd rozczarował z tą akcją "oddajemy głos Kibicom". Wybrali najwygodniejsze dla siebie pytania, jeszcze niektóre odpowiedzi brzmiały jak wykute na pamięć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie rozczarował tylko się ośmieszył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja wiedziałem, że większość moich pytań się pojawi więc odpuściłem sobie ich wysyłanie. Dużo osób pewnie bardziej interesowała się tym jak została rozwiązana umowa z Carrillo , niż kiedy w końcu będzie strona. Jednak zarząd mimo braku odpowiedzi na to pytanie, pozwolił większości na wyciągniecie jej z samego kontekstu wypowiedzi Pani Prezes.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niekiedy brak odpowiedzi i forma mówią więcej niż przygotowana i odczytana z kartki odpowiedź pełna frazesów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
I niestety Ci co wątpili w prawdziwość intencji tej akcji mieli rację i wyszło na ich.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie....sytuacja podobna analogicznie do tej z pytaniami do Putina w Rosji...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Brak odpowiedzi na najważniejsze wskazał, że ja i inni wstrzymujący się mieli rację. Jednak marna to pociecha. Doceniam pracę Zarządu, żeby nie było, ale nienawidzę buty i arogancji. A jak się nie chce odpowiadać na pytania to się mówi: proszę nie pytać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że z pytaniami wyszła duża farsa. Cały ten pomysł przy takim rozwiązaniu do jakiego doszło był strzałem w kolano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Łudziłem się, że jest chociaż cień szansy na to, że zarząd poważnie potraktuje te pytania. Odpowiedzieli na te najłatwiejsze, które nie poruszają żadnych kluczowych kwestii, równie dobrze mogli nie odpowiadać na żadne, wyszłoby na to samo.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Chociaż trzeba też przyznać, że niektóre już sporo razy się przewinęły i gdzieś tam wcześniej były komentowane na konferencjach (np. historie z Miśkiem i halą). Temat odejścia Junco i Carillo pewnie trafi do Wołoszańskiego i Sensacji XXI w. Za szybko się nie dowiemy co i jak...przynajmniej nie oficjalnie. Co do kwestii wynajmu stadionu na nowych zasadach. Odpowiedź padła,że warunki zostały stare ale z możliwością aneksowania, bo opinii biegłego, o możliwości zostania przez Wisłę operatorem. I to jest jasne, ale czy dobrze rozumują, że nie przeforsowano kwestii proporcjonalnych opłat za wynajem, w relacji do kosztów, jakie ponosi Cracovia za swój obiekt? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To zescie sie popytoli
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|