The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2018, 22:18
Nie chcę mówić, że takie zespoły jak Argentyna, Francja, Urugwaj, Belgia czy Anglia nie moga zdobyć MŚ na tym turnieju ale jednak moim zdaniem tym drużynom czegoś brakuje. Mają mocne ekipy ale nie jest to taki top, że zawsze da dobry mecz i ma to "coś" co pozwoli pokonać absolutny top. A tym absolutnym topem są dla mnie ekipy Portugalii, Hiszpanii, Brazylii i Niemiec. To są dla mnie koty, które mają mocne ekipy, sa na fali, są zawsze ten ułamek lepsi jak zajdzie taka potrzeba.
Przykładowo taka róznica między Argentyna a Portugalią. Niby dwie mocne ekipy, solidne zespoły z dwoma gwiazdami futbolu czyli Messim i Ronaldo. No ale to jest kurde własnie to coś, ze taki Messi w reprze potrafi zawieźć a taki Ronaldo wpieprza 3 gole Hiszpanii i ciągnie ten zespól własnie o to niewidzialne "coś", które pozwala postawić Portugalię wyżej niż Argentynę i wcześniej wymienione zespoły.
Aczkolwiek tak jak napisałem nie zdziwiłbym się gdyby mistrzem został ktoś z Argentyny, Francji itp bo jednak to jest turniej i czasami decyduje o całości jedna głupia sytuacja no ale jakbym miał powiedzieć kto tu jest faworytem murowanym to bym stawiał na zespoły Hiszpanii, Portugalii, Brazylii i Niemiec a z nich wybierając jeszcze ściślej to Brazylia, która się odradza i pokazuje klasę oraz zawsze solidni Niemcy, którzy mają też teraz mega ekipę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów