|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
||||||||||
|
Kibice Pogoni o Stolarczyku na swoim odpowiedniku naszego forum:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech, będzie "ciekawie"... |
|||||||||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Stolarczyk - jaki zarzad taki trener.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a Hiszpan - wg Migi - podał Wisłę do sądu - to co rozwiązali kontrakt czy jednak nie i będziemy płacić kolejnemu do końca ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Serce się kraje, jak człowiek widzi , co się dzieje z jego ukochanym klubem.
Quo vadis Wisło... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
widac ze Nasz Zarząd zna tylko jedno forme zakonczenia wspolpracy
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja sie ku.rwa wczoraj ucieszylem jak sie okazalo, ze Moskal objal LKS i nam nie grozi jego powrót
Przy tym co teraz sie dzieje to zatrudnienie Okuki bylo genianym pomyslem, powrót Henia dobrym, ba nawet Teddy Pawlowski sie broni ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
prawde mowiac jakbym sie hibernował w hmm w 2007 i obudzil teraz,
kadra pt Stolar trener Sobol Jop - asystenci Głowa - dyrektor, była by dla mnie miazgą i w sumie na coś.takiego liczyłem, czyli na wiślacki kręgoslup pełen pracownikow pelnych pasji i umiejetnosci, pracujacych dla Wisły, dla idei, nie dla pieniędzy
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.06.2018 o godz. 18:22.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Umiejętności? Serio?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Taki będzie sztab
Stolarczyk trenerem Wisły w sztabie Soblewski i Jop i derektorem Głowacki, Sobol nie podjął się bo chce najpierw skończyc kurs UEFA pro a to może powodem absencji w niektóre dni |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Stolarczyk?
Boże, czy my jesteśmy już tak biedni? To chyba jakiś żart. Szacunek dla niego bo godnie reprezentował barwy Wisły, ale... ręce opadają. Po wielu latach czas sie zastanowić czy jest sens przedłużać karnet i wydawać pieniądze na kolejne odprawy trenerów. Głowacki dyrektorem? Ma jakieś kontakty, wejścia itp.. Z wielkiej Wisły moich marzeń pozostała tylko nazwa, i historia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nie wiem czy będzie Stolarczyk, czy ktoś tam inny ale czy przystoi kibicowi Wisły pisać " czas sie zastanowić czy jest sens przedłużać karnet ". Jakbyśmy grali w IV lidze na co się zanosiło za czasów Meresińskiego to przestałbyś chodzić na mecze? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodzi o brak wyników stricte sportowych, ale seryjne marnotrawienie pieniędzy.
Miało być skromnie, ale schludnie. A jest to samo co za Cupiała w ostatnim okresie. Syf. Karnet... i tak kupię. Wisła jak nałóg. Orientuje się ktoś jaki "styl" preferuje Stolarczyk? Defensywny, równowaga, ofensywny? Pewnie naopowiadał jakichś bajek o krakowskiej piłce i zarząd już jest w nim zakochany. Tak jak to miało miejsce półtora roku temu gdy Carillo rozmawiał z Sarapatą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kto bogatemu zabroni widać,że kontrola klubu wymknęła się z pod kontroli....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Stolarczyk ma w ogóle jakiekolwiek doświadczenie w trenerce seniorskiego zespołu, czy tylko 14 meczy w Pogoni?
Dlaczego wyciągamy ogóra, który pracuje jako dyrektor sportowy, a na Wiśle Kraków ma się uczyć trenerki w seniorskiej piłce ? To może chce zacząć trzecie stanowisko w karierze, po byciu trenerem i dyr. sportowym. Np. skauta na bałkanach? Komuś sufit na łeb spadł.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.06.2018 o godz. 19:37.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego, że nikt inny nie chce trenować Wisły.
Co możemy zaoferować trenerowi oprócz charytatywnej pracy? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wczesniej tez niby nie chcial a przyszedl Carrillo ktory prowadzil Videoton i Hajduk Split
Kazdy tylko czeka na telefon od Wisly ale widocznie postawiono na nowy projekt, bo Stolarczyka zaklepal tez Glowacki wiec idzie nowe : Glowacki , Sobolewski , Stolarczyk, Jop, wislacki projekt Zobaczymy co z tego wyjdzie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Maciej w dodatku proponuję się douczyć a nie wygłupiać takimi tekstami ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Oby ten projekt trwał dłużej niż projekt hiszpański.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Jedyne co mnie trzymie przy życiu to to, że co się mówi o Wisełce, że będzie fatalnie itd. to okazuje się, że wcale tak źle nie jest
Przykłady: przychodził Kiko - wielki lament a nie było tak źle jak miało być. Odchodził Brlek i Mąka - zaraz spadniemy... Przychodził Carlitos - co to za odpad... Więc jakoś to będzie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W zimie kolejna zmiana
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Był holenderski, hiszpański, teraz jest wiślacki. Jaki kraj następny? Przypominam, że przepisy ograniczają nas do UE. Może dla odmiany projekt grecki lub brytyjski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Rzygać się chce od tego malkontenctwa. Grupa ludzi z tego forum wyspecjalizowała się w jechaniu po swoich. Przyjęliście z radością jakiegoś Kiko z dupy świata, a ludziom, którzy Wiśle oddali najlepsze lata kariery i NIGDY nie zawiedli (Głowa, Sobol) odmawiacie nawet kredytu zaufania. Co bardziej jebnięci nawet na Wisłę nie chcą chodzić, bo nie taki trener będzie.
![]() Z całego serca życzę powodzenia nowemu sztabowi i na pewno będę Ich wspierał z trybun. To jest minimum na co zasłużyli swoją wieloletnią grą dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wychodzi właśnie w takich momentach Kibic sukcesu... A z nazwy nicka pozostało puste hasło... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
w sumie wygląda to tak koszmarnie źle, że - jak to w ekstraklasie bywa - może się okazać, że jest całkiem nieźle.
A w każdym razie, jak będzie faktycznie źle, jak każdy prorokuje, to przynajmniej nikt się nie rozczaruje... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Regan, kolego.
Ten kibic sukcesu opuścił w ostatniej dekadzie tyle meczów na R22, że na palcach jednej ręki można by je zliczyć. A Ty? Powtórzę, brak stabilizacji, kolejne odprawy na trenerów zniechęcają do wydawania ciężko zarobionych pieniędzy. Nie brak sukcesu sam w sobie. Ja wydam, ale szczerze nie dziwie się ludziom. To trzeba być chyba fanatykiem. W sumie... ten projekt "Wislacki" jak go nazywacie... lepszy taki na szczeblu ekstraklasy niż w IV lidze, która była o krok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moskal brzmi z perspektywy jak marzenie.
Trzymam kciuki mimo znacznej odległości. Pozostaje nam tylko WIARA i NADZIEJA MIŁOŚĆ jest jedna i niezmienna. AVE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Najbardziej jestem zdziwiony zachowaniem Sobola...
Mógł chłop być pierwszym trenerem, pokazać się... wybić, nakręcić swoją trenerską karierę,... tymczasem wybrał wykonywanie poleceń faceta zza biurka z drugiej części Polski którego doświadczenie w trenerce jest znikome tak samo jak jego, wybrał bycie w cieniu faceta który o jego drużynie ma pojęcie znikome, który nie zna tych zawodników który nie będzie potrafił pogadać z nimi po hiszpańsku. Strasznie dziwna decyzja Radka bo facet startujący z niższego pułapu niż on chwyta jego szanse. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przy Stolarczyku takie nazwiska jak Wdowczyk,Bartoszek nawet Kiko Ramirez brzmią dumnie.
Quo vadis Wisło? czy jest tak zle ze bierzemy woźnego z Pogoni? Panie jakich to czasów dożyłem...
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.06.2018 o godz. 20:39.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|