|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A Maciek Skorża jest wolny?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Z której z hukiem wyleciał po 3 miesiącach... (zatrudniony w sierpniu, zwolniony w listopadzie). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trenera z Garbarni
cztery lata, dwa awanse.aaa... przepraszam, 4 lata w jednym klubie - to niedzisiejsze...
![]() Powód: Stolarczyk
Ostatnio edytowane przez szorstki : 14.06.2018 o godz. 09:22.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie, trzepie grubą kasę u Arabów. Nie ma szans, żeby tu przyszedł.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pare spraw trzeba uporządkować, bo kazdy tu wrzuca kogo by chciał
niestety, wyszukiwanie trenera musi isc wg. klucza : 1) Bezrobotny trener 2) skłonny pojsc na ustępstwa 3) za mała pensje 4)Nie znajacy realiów 5)mówi w kilku jezykach w tym CHR i ESP ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
TYLKO CzY WIEK NIE ZA MŁODY bo jednak u starszych graczy z autorytetem moze miec problem
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
mówie o Tomaszu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się Sobolowi nie dziwię. Też trzeba wymagać jakiegoś profesjonalizmu od zarządu. Może on chce przejąć swoją pierwszą drużynę na cywilizowanych warunkach? Mieć czas zaplanować okres przygotowawczy, sparingi, transfery. Chce zrobić to profesjonalnie i zgodnie ze sztuką. Też nie można sobie gościem gęby wycierać i dziwić się, że nie chce ogarniać takiego burdelu jaki się zrobił, w swojej pierwszej poważnej pracy. Najlepsza droga, aby sobie spalić karierę na wstępie. Bo teraz to trochę jest na zasadzie "jak trwoga to do boga..".
Natomiast zgadzam się, że honorowo i dobrze wyglądałoby, aby odszedł teraz z Wisły gdzieś na swój projekt lub asystenturę do innego klubu. To nie będzie zdrowy układ z nim jako asystentem kolejnego trenera. Zarzewie konfliktu i majaczące z tyłu głowy pytanie - czy jak już go zwolnią to teraz będzie jednak Sobol? Tak to nie może wyglądać. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kochani my nic nie wiemy a jazda jest taka jak by wszyscy wszystko wiedzieli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zaraz się z nim skontaktują nasi sternicy poczekaj
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie dziwie się Sobolowi, nie jest po prostu gotowy na taką odpowiedzialność i tyle ! Nie czuje się na siłach sam ciągnąć wózek, co w tym dziwnego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jezeli nie chce w tej chwili prowadzic Wisly, to powinien odejsc i znalezc sobie inny klub. Rozkladanie pacholkow Stolarczykowi przez nastepne pol roku czy rok cos zmieni? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Wiele osób marzyłoby aby znaleźć się w tym miejscu. W życiu czasami trzeba wsiąść do właściwego pociągu zanim on odjedzie, być może Radek nie będzie miał już takiej szansy. Musi chwycić ją teraz i bezwzględnie wykorzystać. Nie można być wiecznie skromnym i pokornym. Cz Stolarczyk może zaoferować coś ekstra w stosunku do tego co ma Sobol ? Zanim nauczy się drużyny miną 2 miesiące. To cała szopka z tym że trzeba się uczyc czy zbierać doświadczenie od innych. Tak to jest w jakimś stopniu istotne jednak najważniejsze jest to własne spojrzenie na temat futbolu, własna wizja, która trzeba udoskonalac i w nią wierzyć.I przede wszystkim analiza samego siebie, tego co się zrobiło tego co można było zrobić, lepiej inaczej, wyciągać wnioski a nie żadne tam zbieranie doświadczenia od innych.
Ostatnio edytowane przez wester : 14.06.2018 o godz. 10:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
#KikoWróć
Zwłaszcza, że i tak ci płacimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Jaki by toksyczny Żoan nie był, zarząd sam puścił info o konflikcie z Sobolewskim i stanął po jego stronie. Sobol chciał czy nie winny czy niewinny wpadł w środek rozpierduchy. I po prostu trwanie w chorym układzie z kolejnym trenerem jest mało poważne. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nasz nowy bramkarz Lis to ich piłkarz, ciekawe czyj to był pomysł z jego transferem.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Jeśli Sobol tego nie chce, to naprawde brać Bartoszka. Z tymi piłkarzami i stanem w jaki na dzis jest Wisla nie ma czego wyciskać. Górna 8 to max. A gdybyvtak Stolarczyk odszedł ze Szczecina, to impreza byłaby chyba większa niz u nas po pozbyciu sie Ze Manuela i Pereza. Ktoś sie zaraz przy... Ze kreuje się katastroficzne wizje ale z takim ziomeczkiem jak Stolar na ławce od razu lepiej szykować młodych na boje w 1 lidze. Zarząd w tym momencie działa w strasznej panice i po omacku. Nie jest to dobry znak. Znaczy ze nie było to planowane i przygotowane. A pełen spontan, na organizmie, ktory nie zdazyl sie zabliźnić po poprzedniej operacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wyjdzie na to, że w zarządzie zrobili smród, że Junco (i Carillo?) mają układy/ciagną hajs od hiszpańskich agentów piłkarskich, a skończy się na tym, że cały zarząd, dyrektor sportowy i trener będą tak mocno powiązani z tą szemraną Fabryką Futbolu (historie janekxa), że będziemy w 100% zależni od nich kogo będziemy sprowadzać do klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
500 k za lisa to piękny szwindel, gdy był Łobojko za 350k....
no nic czas obserwować sytuację i chyba się modlić. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak jaknekx mowi, ze cos jest zle dla Wisly tzn. ze jest dobre dla Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Akurat nie trzeba być janekxem żeby wiedzieć, że Lis to nie jest jakiś wielki talent.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Za to trzeba bylo byc janekxem by wiedziec, ze Stechert Gruppe to powazna firma, a Meresinski to powazny inwestor.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
wedlug mnie tylko Ojrzynski moze uparzadkowac ten burdel,tylko czy w ogole chcoalby tu przyjsc...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zresztą, czy to Janek sprzedał klub czy ktos inny, bo ja wiem ze fajnie sie przyjebac do niego, ale to jakis typ z internetu przeciez ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ojrzynski to poukłada! Wróci szybka krakowska piłka.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ojrzynski nie wiem czy do takiego bałaganu chce wejsc
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Pszypadeg? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ojrzyński i krakowska piłka
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|