The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2018, 19:22
Te "Crivellary czy Jankowskie" robili takie same wyniki jak zaciąg Junco/Kiko/Carillo.
Nowym trenerem musi zostać Sobolewski z kimś poważnym do pomocy (wielki szacunek panie Kmiecik, ale pan ma raczej podobny status jak w Legii Brychczy)
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 12.06.2018, 19:26
Ja bym Dukata dał na pierwszego trenera. Chłop ogarnia prezesowanie to ogarnie i treningi!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.06.2018, 19:27
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym Dukata dał na pierwszego trenera. Chłop ogarnia prezesowanie to ogarnie i treningi!
A ja z ciebie zrobiłbym pachołka na treningu. Chyba się nadasz.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 12.06.2018, 19:28
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Kiedy się k***a skończy ta karuzela?
Nie ma co się oszukiwać. Nigdy.
W Polskę wierzę.
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 12.06.2018, 19:30
Podobno Bartoszek blisko
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.06.2018 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2018, 19:31
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Moskal-Sobol-Kmiecik trenerami, Głowa dyrektorem sportowym... jeszcze niech Brozia zrobią głównym fizjoterapeutą, a Boguskiego kierownikiem drużyny i leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecimy prosto do 1 ligi.....

Ile ci amatorzy z TSu dali radę oganiać Wisłę? Rok? I tak długo. Miały być puchary, a będzie tylko gorzej.

Brawo zarząd! Wracajcie do obowiązków, które was, kuhwa, nie przerastają...
ty nawet człowieku nie wiesz ilu ludziom sie tu teraz naraziłeś! Zaraz sie przekonasz... START!

A żeby nie było, że nie w temacie: Kazik wraca, mistrz TIKI TAKI na własnej połowie! O umiejętnościach trenerskich adekwatnych do pensji...
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.06.2018, 19:32
sedonh napisał(a):Wyświetl post
a ja bym Ciebie dał na wieszak na garnitury zarządu, chyba się nadasz

Podobno Bartoszek blisko
A ty na co się nadasz? Chyba do niczego jesteś.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.06.2018, 19:34
Skończcie te prywantne podjazdy...ile wy macie lat?
Odpowiedz cytując
Qadou
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 12.06.2018, 19:40
Zostawcie Ogryzka z tym gościem się nie da dyskutować bo on jest wyczulony na wszelaką krytykę zarządu, bym powiedział najwierniejszy fan ich
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.06.2018, 19:46
Karherop napisał(a):Wyświetl post
@Markus
Markus, z całym szacunkiem, podaj swoje propozycje dostępnych trenerów na rynku. Ja im nie zazdroszczę wyboru, bo idealnego nie znajdą.
Kto mówi, że muszą to być marni i już skompromitowani brakiem wyników i osiągnięć trenerzy z polskiego rynku? Za Junco nigdy nie byliśmy na nich skazani.
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 12.06.2018, 19:46
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A ja z ciebie zrobiłbym pachołka na treningu. Chyba się nadasz.
O chłopie, widzę trzymasz mocny poziom

Jaki Pan, taki kram! Bardzo ładnie ktoś skwitował naszego vice
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.06.2018, 19:50
Sądziłem, ze cyrk ze zwalnianiem trenerów co pół roku po odejściu TF mamy za sobą, ale TS widać dba, aby tradycja w narodzie nie zaginęła. Doprawdy niepojęte jak można robić przymiarki do trenera od roku i zwalniać go po najlepszej rundzie wiosennej od 2015 roku. Jak teraz inwestorzy/sponsorzy będą chcieli wykładać swoje pieniądze kiedy klub odwala takie cyrki?

Kto nowym trenerem po Carillo? Żaden szanujący się trener, więc Sobolewski dostaje szanse na prowadzenie zespołu, albo przestać bawić się w ten cyrk.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2018, 19:59
Dobrze że karnetu nie kupiłem bo to jest circus 25 lat chodzę na mecze ale ten Zarzad to amatorka
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 12.06.2018, 20:07
Gin napisał(a):Wyświetl post
Dobrze że karnetu nie kupiłem bo to jest circus 25 lat chodzę na mecze ale ten Zarzad to amatorka
Szanuje

10znaków
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2018, 20:09
No rzeczywiście dobrze, że karnetu nie kupiłeś. Wiadomo - im mniejsze wpływy, tym profesjonalizm większy. Nie kupujcie więc karnetów, bo amatorka nigdy się nie skończy!

Panie PhantomRanger - trener nie został zwolniony.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 12.06.2018, 20:10
Ale cyrk ja .......e. Teraz to tylko jeszcze Chinczyka i Eskimosa nam brakuje i będzie komplet. W zarządzie powariowali, i nie mam pojęcia czy to da się leczyć czy jak? Może jakaś "biala niedziela"?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.06.2018, 20:14
Upadles na ten sam poziom. Smutne.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 12.06.2018, 20:14
fansorina napisał(a):Wyświetl post
Te "Crivellary czy Jankowskie" robili takie same wyniki jak zaciąg Junco/Kiko/Carillo.
Nowym trenerem musi zostać Sobolewski z kimś poważnym do pomocy (wielki szacunek panie Kmiecik, ale pan ma raczej podobny status jak w Legii Brychczy)
Carrillo to jeszcze nikogo nie zaciągnął, no, może oprócz Mitrovicia.

Co do Sobolewskiego to również nie widzę innej możliwości. Zwolnił Carrillo, niech Radek i zarząd udowodnią, że była to słuszna decyzja. Za żadnego trenera jeszcze tak mocno kciuków nie trzymałem, ale nie potrafię sobie wyobrazić, że powalczymy o coś więcej niż utrzymanie.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 12.06.2018, 20:20
Właśnie dokładnie to samo pomyślałem. To jeżeli się zdarzy będzie pierwszy raz od czasu jak wprowadzili karnety.
To nie tak, że bronię czy tęsknię za Hiszpanem. Nie liczę na puchary, mistrzostwo itd bo to nam nie grozi przez najbliższe parę lat. Oczekuję tylko jakiejś wizji ( dobrej/ złej/ takiej sobie) która będzie konsekwentnie realizowana.

Alee:

1) zatrudniamy parodystę Hiszpana opcję zastępcza w oczekiwaniu na wymarzonego Hiszpana właściwego.
2) Hiszpan Zastępca Parodysta okazuje się parodystą
3) Zatrudniamy Hiszpana właściwego z pełną ( jak sądzę ) świadomością że raczej ma trudny charakter
4) Hiszpan z trudnym charakterem okazuje się mieć ... uwaga .... TRUDNY CHARAKTER i nie akceptuje koło siebie innego trudnego charakteru
5) hmmmm- no to robimy wszystko żeby poszedł w ch... ( bo ma trudny charakter!!!)
6) zatrudniamy kolejnego parodystę ( sorry Kazek ale mówimy o karierze trenerskiej) lub też innego ogórka w stylu Bartoszka i innego Jopa
7) do parodysty Małecki mówi per " ty ch.." z ogórkiem nie rozmawia
8) zwalniamy w/w zatrudniamy gościa z jajami ale też trudnym charakterem
8) Gość z trudnym charakterem okazuje się mieć trudny charakter
10 i tak k.... na okrągło......

Sorry może jestem piknikiem ( od 25 lat) ale kuwa ja już nie mam argumentów jak znajomi się ze mnie śmieją że idę na mecz zamiast: iść coś zjeść/wypić do knajpy, dupczyć żonę kochankę, koleżankę żony czy kochanki czy ch wie którą, iść z synem na rower czy rolki itd....

PS Pewnie znów kupię ten zjebany karnet ale zaczyna się "przelewać" ...
Odpowiedz cytując
Qadou
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 12.06.2018, 20:21
Ja już od dawna mówiłem że ten zarząd Sarapata-Dukat (szczególnie ten drugi) jest nie do życia. Oni mają taką mentalność że myślą że to przed nimi się każdy spłaszczy, że ma być tak jak oni powiedzą a kompromisów chyba nie uznają wogóle, , jeśli to prawda że robotę dyrektora sportowego proponuja Głowackiemu, który nie ma o niej żadnego pojęcia, bo nawet nie był skautem, a co dopiero dyrektorem sportowym to świadczy o nich brak profesjonalizmu, trzeba działać nie tylko sercem czego im nie można zarzucić ale też rozumem.
Odpowiedz cytując
bob85
Senior Member

Od: 10.2015

Stary 12.06.2018, 20:22
Nie wiem co wy pie.rdolicie o tym utrzymaniu co sezon. Oprocz jednej gownianej rundy przy wybitnym starcie Wdowczyka nie bylo jakiejs sytuacji gdzie nam spadek grozil, luzu kolejny sezon bez wiekszych emocji.
Odpowiedz cytując
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.06.2018, 20:24
Uwielbiam Sobolewskiego jako piłkarza, mój ulubiony polski defensywny pomocnik w historii mojego oglądania piłki nożnej (jak i w czołówce na pewno w ogóle światowych), ale... zawsze miałem wrażenie, że ma marne zdolności przywódcze, że raczej skryty człowiek zajebiście wykonujący swoją pracę, ale na kapitana czy tym bardziej trenera średnio się nadaje.

NIE ZNAM CHŁOPA PRYWATNIE. Obym się mylił i mógł to kiedyś odszczekać.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.06.2018, 20:26
Qadou napisał(a):Wyświetl post
Ja już od dawna mówiłem że ten zarząd Sarapata-Dukat (szczególnie ten drugi) jest nie do życia. Oni mają taką mentalność że myślą że to przed nimi się każdy spłaszczy, że ma być tak jak oni powiedzą a kompromisów chyba nie uznają wogóle, , jeśli to prawda że robotę dyrektora sportowego proponuja Głowackiemu nie ma o niej żadnego pojęcia, bo nawet nie był skautem, a co dopiero dyrektorem sportowym to świadczy o nich brak profesjonalizmu, trzeba działać nie tylko sercem czego im nie można zarzucić ale też rozumem.

Mielcarski tez nie mial pojecia o pracy dyrektora sportowego...a sprowadzil Dana Petrescu I Kube Blaszczykowskiego
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.06.2018 o godz. 20:29.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 12.06.2018, 20:49
Cytat:
No rzeczywiście dobrze, że karnetu nie kupiłeś. Wiadomo - im mniejsze wpływy, tym profesjonalizm większy. Nie kupujcie więc karnetów, bo amatorka nigdy się nie skończy!

Póki jest Dukat i inni amatorzy to się właśnie amatorka nie skończy. Też nie kupuję karnetu póki jest ten zarząd. Wolę już dać na szczytny cel niż pompować kasę w amatorów, którzy szastają pieniędzmi na prawo i lewo, bez żadnego pomysłu. Żeby był profesjonalizm to muszą być profesjonaliści, a amatorzy niech wracają do sprzedawania bułek i pilnowania parkingów, bo do tego się nadają.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.06.2018, 20:53
Będzie Smuda-Sobolewski
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2018, 20:53
Póki jest Dukat i inni amatorzy to się właśnie amatorka nie skończy. Też nie kupuję karnetu póki jest ten zarząd. Wolę już dać na szczytny cel niż pompować kasę w amatorów, którzy szastają pieniędzmi na prawo i lewo, bez żadnego pomysłu. Żeby był profesjonalizm to muszą być profesjonaliści, a amatorzy niech wracają do sprzedawania bułek i pilnowania parkingów, bo do tego się nadają.
Kup w końcu klub, pokaż jak się steruje klubem, wprowadź go na wyższy poziom mądralo! Nie stać Cię gołodupcu? To zamilcz i daj działać ludziom, którzy może i nie mają kompetencji, ale tylko Oni ten klub zdecydowali się przejąć i ratować.

Nie kupują karnetów, obrażone dziewczynki...
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 12.06.2018, 20:56
Ile tych "szczytnych celów" wsparłeś? Bo rozumiem, że Wisła nie jest dla ciebie jednym z nich.

Typowe .......enie potłuczonego forumowicza. Nie chcesz, to nie chodź na Wisłę. Skoro taki z ciebie kibic, że przeszkadza ci we wspieraniu "ukochanego" klubu jedna czy druga osoba, to nikt po tobie płakał nie będzie.

Kto będzie nowym trenerem - nie wiem, ale nie ma to żadnego znaczenia w kontekście zakupu karnetu. To jest obowiązek każdego szanującego się kibica.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.06.2018, 20:56
1906% poparcia dla tej wypowiedzi
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.06.2018, 20:59
Nie wiem w ogóle co ludziom daje chwalenie się tym, że nie kupią karnetu, To buduje ego?

Nie kupujesz i zniechęcasz innych do zakupu - szczytna postawa Wiślaka.
Pewnie po raz 150 powtórzę: mamy Zarząd kibiców którzy uczą się prowadzenia klubu. Nie robili tego wcześniej (eureka!) i należy im wybaczyć błędy. Nie myli się tylko ten który nic nie robi.

Mieliśmy już super pro menagera z zagranicznego korpo pana Gaszyńskiego i proszę o przypomnienie jego sukcesów.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2018, 21:01
Nie kupują karnetów i zadowolenie. Walczą tak z amatorką w klubie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów