|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie mielibyśmy dostać wersję z kołnierzykiem, myślę że tak by się prezentowała
![]() ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
kupuje taka od razu!
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z guzikem raczej nie bedzie
I dodawajcie pod LVBET napis "zaklady bukmacherskie". Okazalo sie ze jest kilku sponsorow o podobnej nazwie w tym jeden w pilce noznej i LVbet od nas nakazala Wisle dodac ten tekst Bo inaczej wyglada koszukka bez niego a inaczej z dopiskiem |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
No właśnie pytanie czy kołnierz w stylu polo czy stójka. Z kołnierzykiem polo w miteamie mają taka koszulkę:
![]() grafiki są oczywiście do wyboru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bardzo ładne projekty
![]() Chciałem lekko poprawić osoby piszące że Wisła miała "tłoczony" herb jako coś "wyjątkowego"... herb był tylko i wyłącznie na koszulkach ze sklepowych. Piłkarze takiego herbu na koszulkach meczowych nie posiadali. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jednolity czerwony dla mnie najfajniejszy...ale ja się nie znam na modzie i trendach
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Neo1221, sprawdziłem twój fanpage i...zabiłeś mi ćwieka. O ile w koszulkach z lat 2011-2013 potrafię zrozumieć różnice wynikające z tego, że meczówki były zrobione w formotion a repliki w climacoolu, to tych z lat 2013-2015 nie kumam, bo tam zarówno meczówka jak i sklepowa była w climacoolu, ale dobrze wiedzieć, że ten herb był tylko dla kibiców.
Przy okazji gratuluje kolekcji. ![]()
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 10.06.2018 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
neo zainspirowany postem powyżej również zajrzałęm na twój fp , gratulacje
ps może ty bys nam tu wkleił zestawienie ostatnich 5 modeli adidasa , jakoś tak koło siebie żeby dokładnie było widać różnice ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
![]() fot. www.colours-of-football.com
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 10.06.2018 o godz. 23:17.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jutro czasem nie ma przewidywano (bo teraz wiadomo, że ważniejsze sprawy na głowie) prezentacji nowych koszulek?
Edit: Ehhh, nie odwiedziłem dziś oficjalnej, tak to bym głupich pytań nie zadawał.
Ostatnio edytowane przez R33 : 06.07.2018 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Miała być prezentacja, ale zmienili termin na 21.07 i inaugurację Ekstraklasy w naszym wykonaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ciekawostka - podczas meczu z AS Monaco, na tyłach koszulek widniał logotyp Krakowa.
Ciekawe czy to jednorazowa akcja, czy możemy pozostanie na dłużej i zagości na nowych koszulkach meczowych. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na twitterach pisano, że jednorazowo i że ustalone jeszcze przed sytuacją ze stadionem. Fajnie jakby tak było na stałe, oczywiście gdyby był z tego hajs, ech...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś się orientuję, czy przed meczem z Arką będzie możliwość zakupienia nowej koszulki meczowej ?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czy ktoś sie orientuje czy przed meczem z Arką wogle się dowiemy jak wygladaja nowe koszulki ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakbyś trochę śledził stronę główną/twittera to byś wiedział,że tak prezentacja w dniu meczu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma się co wymądrzać
![]() Koszulki trafia do sprzedaży w połowie sierpnia. Info z WŚ ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jeśli to prawda to to już będzie kolejny raz gdy koszulka prezentowana jest jednego dnia, a w sprzedaży dostępna będzie po miesiącu. Super.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Niech przyspieszą prezentację i sprzedaż to kasa wpadnie przed meczem z Arką
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, tak mi dzisiaj Pani w WŚ powiedziała. Wyjsc wyjdą i zaprezentują się w nowych strojach, ale do sprzedaży trafia one dopiero w połowie sierpnia. To kompletnie bez sensowne rozwiązanie, biorąc pod uwagę, że teraz startuje nowy sezon i taka sprzedaż przed pierwszym meczem ligowym mogłaby zawsze coś podreperować budżet.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niby to taka pierdoła, ale w tym klubie ostatnio nic nie jest ok.
Liczy się każdy grosz (nadarza się dobra okazja do zarobienia jakichś mniejszych lub większych pieniędzy), a włodarze nie potrafią nawet wprowadzić koszulek do sprzedaży w odpowiednim momencie. Ehhh... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://twitter.com/Iwa_Stankiewicz/...88721108357120
Jeśli to prawda, to Was przepraszam i biję się w pierś. Natomiast w sobotę byłem osobiście w Wiślackim Świecie i tam poinformowano mnie o tym, że nowe koszulki trafią do sprzedaży w połowie sierpnia! W takim razie warto zaopatrzyć się w koszulkę jeszcze przed meczem !![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A pro po Arki to mają oni dostać te stroje Polo z miteama, które pokazywałem ja czy TSW Biała Gwiazda, czyli nie jest wykluczone, że i Wisła nie dostanie tego designu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jest tu jakis klubowy insider?
Chcialbym wiedziec, ile dokladnie (ewentualnie okolo, w zaokragleniu, badz mniej wiecej, ale jako pewna informacja ) dostaje Wisla procentowo, ze sprzedazy jednej meczowej koszulki Adidasa? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stroje są ładne. Moim zdaniem ładniejsze od dotychczasowe, chociaż ja bym wolał takie proste-klasyczne, jak w zeszłym roku miał Górnik Zabrze.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stroje ładne, ale czemu akurat Adidas wzorował się na strojach Nike z zeszłego sezonu? Poza tym znaczek Adidasa powinien być biały, a nie taki, że go w ogóle nie widać.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|