|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Zagłosuję na: | |||
| Jacek Majchrowski |
|
6 | 46,15% |
| Gosia Wassermann |
|
7 | 53,85% |
| Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już wkrótce wybory na Prezydenta Krakowa.
Na przeciw siebie staną: Jacek Majchrowski (znany krakowski samorządowiec, Prezydent od wielu lat!) vs Gosia Wassermann (znana z tego, że jest córką wdowy Smoleńskiej) Na kogo zagłosują kibice Wisły? Zachęcam do dyskusji!
Ostatnio edytowane przez pysio : 07.06.2018 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
nie jestem z Krakowa ale ja bym na Gosie zagłosował sobie
Gosia całkiem całkiem jest po za tym możne mniej będzie kradła bo jeszcze nie umie tak dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Małgorzata Wassermann
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pomijając założyciela tematu
To tak ciut bardziej serio: Majchrowski - kibic garbatych do tego mafia developersko / zikitowa. W tle podobne przekręty przy kamienicach jak w stolicy więc nie dziwi że ma poparcie kluby peło Gibała - zwolennik multi kulti, facetów w rurkach itp - u mnie ma dodatkowo krechę za forsowanie najbardziej skopanej inwestycji ostatnich lat - tramwaj przez Dobrego Pasterza Wasserman - kilka razy słuchałem komisji - rzeczowa i konkretna - gadanie że będzie marionetką prezesa jest z dupy wzięte bo tego nikt do końca nie wie - przy okazji - była kiedyś kobieta szefem naszego miasta ? ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|