|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
smutno się to czyta ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
To chyba nawet warszawiactwo sobie odpuści.
Ostatnio edytowane przez Charlie : 05.06.2018 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No cóż, skoro interesuje nim więcej klubów to rzeczywiście pewnie do nas nie przyjdzie. Zobaczymy,czy Laskoś będzie włączany od tego sezonu, to ten sam rocznik co Bogusz. Ja osobiście nie zauważyłem w nim wielkiego potencjału w tych kilku sparingach,które zagrał. Pozostaje liczyć,że on, albo ktoś z młodych jednak odpali i go w przyszłości opylimy za dobre pieniądze,bo trend do drogiej sprzedaży z ekstraklasy jest naprawdę widoczny.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chore są te wymagania finansowe. Piłkarz pokroju Olkowskiego życzy sobie kontrakt na poziomie 0,5 mln euro? Pytam szczerze: za co?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Olkowski, dobry żart. Po co nam on?
Chociaż szczerze mówiąc to chciałbym zobaczyć jak sobie radzi w ekstraklasie, bo mam dziwne przekonanie, że od Artura "milion ojro" Jędrzejczyka lepszy by nie był. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Dariusz Formella do wziecia , moze u nas by odpalił ,
http://www.90minut.pl/news/287/news2...wej-Lecha.html https://www.transfermarkt.pl/dariusz...spieler/225865 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Prędzej bym Pawłowskiego widział. Ale nad nim trzeba by silnej ręki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skad wy ludzie ku.wa bierzecie takie pomysly
Formella, skrzydlowy bez liczb co sie od 1,5 roku kopie po czole a w ekstraklasie rozegral moze 2 przyzwoite mecze ? Pawlowski, 32 letni, ktory od 2 lat jest fizycznie po drugiej stronie rzeki? Po jaka cholere nam oni, skrzydlowi gdzie na 2 pozycje,( i to bardziej jako ofensywni pomocnincy niz faktycznie skrzydlowi) mamy: Imaza, Wojtkowskiego, Suljica, Boguskiego, wciaz pozostaje w klubie Małecki a i Halilovica trener woli tam wystawiac Za to w srodku pomocy mamy lej po bombie. Atomowej. ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Pawłowski ma 32 lata?! Kiedy on się tak postarzał?
Rzeczywiście, to nie ma sensu w takim układzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zdecydowanie nie potrzebujemy przy obecnej taktyce nowych skrzydłowych. Prędzej ofensywnych bocznych obrońców, ale tutaj można mieć nadzieję że ktoś z mlodych "odpali". W jak nie to mamy Sadloka i Bartkowskiego/Arsenicia.
Myślę że pozycja środkowego pomocnika spędza sen z powiek Junco. Ciekawe kogo nam teraz wyczaruje. Niestety dość łatwo na tej pozycji o transferowy niewypał (Valencia, Perez, Mitrovic). A tu potrzeba kogoś kto pociągnie mocno naszą grę do przodu.. Co jest pewne: na jednym transferze się nie skończy. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pogon lekka ręka puszcza Korta
http://www.90minut.pl/news/287/news2...ej-Pogoni.html Kiedys sie nim mocno interesowalismy, to wciac material na niezlego zawodnika Ma cos czego sie nie wyszkoli, zmysl do gry kombinacyjnej, kreatywność Tylko jezeli poszedl w tango w Szczecinie to co dopiero w Krakowie by bylo, miasto wciagnie go na calego ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak tylko będzie robił robotę to może we Franku albo Coco siedzieć do oporu jak co poniektórzy
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W naszym przypadku zatrudniłbym takiego Korta do Wisły, może generał Carrillo go ogarnie.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 06.06.2018 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kubicki z Zagłębia odszedł.Na obecną chwile z nikim nie podpisał kontraktu.Za Cywke na defensywnego by sie przydał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no, bardzo ciekawa opcja ale poza naszym zasięgiem
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kubicki podobno do Gdańska się wybiera.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
WIEM, że nierealne a może
Martin Kobylański 08.03.94 178 / 75 Niemcy SC Preußen Münster 06 Adam Stachowiak 18.12.86 190 / 80 Turcja Gazişehir Gaziantep FK Nika Dzalamidze 06.01.92 173 / 70 Gruzja Dinamo Tbilisi Ostoja Stjepanović 17.01.85 178 / 70 Macedonia FK Rabotnički (Skopje) Rok Elsner 25.01.86 186 / 75 Słowenia NK Triglav (Kranj) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
serio? Stjepanovic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
znalazłem graczy jak by był budżet h
Stachowiak>Buchalik NIKA nie jest najgorszy Kobylański ma potencjał Ostoja,Elsner brakuje nam defensywnego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niektórym w tym temacie to współczuję... Nie dość że na piłce się nie chuja nie znają to jeszcze są totalnymi debilami
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a niektórzy nie rozumieja, że na lepszych nas nie stać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Nika? Chłop z roku na rok gra coraz gorzej. Kobylański ma potencjał? Ciekawe, że go nigdy nie pokazał choć przez chwilę. Ostoja i Elsner? Przed chwilą pozbyliśmy się starego Mitro, więc po co nam ci emeryci? Ja uważałem za błąd odejście Ostoji, ale to było kilka lat temu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|