|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak fejk, jak pisze?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.05.2018 o godz. 16:53.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Mozliwe, że chodziło o całkowite wynagrodzenie Carillo i jego dwóch asystentów, a dziennikarz się pierdyknął
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na Twitterze janek też innemu gościowi potwierdził że ok 12-14 tys euro na mc.
https://twitter.com/janekx89/status/...780635649?s=19
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.05.2018 o godz. 17:44.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Podałem info z gazety krakowskiej, jeśli to jest fejk to ktoś ewidentnie gra na zwolnienie Carrillo. Wczoraj artykuł Knury a dzisiaj to samo plus zarobki sztabu w gazecie krakowskiej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nowy wakacyjny spisek?
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Coś musi być na rzeczy z tym graniem na zwolnienie trenera. Przecież wszyscy którzy mają jakieś mniej lub więcej
sprawdzone informacje z klubu, nie potwierdzaliby tego. Oby to wszystko niedługo nie pierdzielneło z hukiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taki hajs z wlasnym sztabem pobierac z klubu i jeszcze sie srac. Ludzie to wstydu nie maja.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.05.2018 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ktoś? Jaki ktoś? Masz na myśli Junco czy też Zarząd?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No zwolnic nie mozemy. Musi sie sam zwolnic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio wierzycie w to 100 tyś? Trener zarabiałby najwięcej w klubie wtedy, a mamy problemy finansowe. Jakoś bardziej wierzę w to 12 tyś euro niż dwa razy tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Carillo jednak to nie nauczyciel WF jak Kiko. Ma juz markę na rynku. Za czapkę gruszek nie będzie trenował. Nie wiem czy tyle zarabia, ale jakoś by mnie to nie zdziwiło.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Skandal !! zarząd do dymisji ze tyle hiszpanczykowi zaproponowali !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
||
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
domin_czyzyn otrzymał już nagrodę na razie dość krótką
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli tak
Zaufani dziennikarze puszczają w eter info majace na celu zniechecenie ludzi do Carrillo (Krakowska o zarobkach, Knura o konflikcie z polska czescia sztabu) Akcja, ktorych wiele przerabialismy w przeszlosci (Kasperczak, Mielcarski, Petrescu, Holendrzy, Gaszynski a to tak tylko z pamieci, na szybko) Twitter plotkuje ze Carrillo wsciekly na polityke transferowa oraz, ze ma oferte z Hiszpanii Wniosek nasuwa sie sam, bardzo malo prawdopodobne jest, zeby jeszcze Wisle w jakims meczu poprowadził Jedyne co powstrzymuje mnie przed bardziej kategorycznym stwierdzeniem to fakt, ze z oplacania 3 niepracujacych trenerow ciezko byloby wytlumaczyc sie zarzadowi w obecnej sytuacji finansowej (PR-owy strzał nie w stope tylko co najmniej w kolano) ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dukat,Sarapata,Junco powinni szukać sobie innej pracy jeśli zgodzili się na takie zarobki Carillo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Wiadomym było po zwolnieniu Kiko i przyjściu Carillo ze oczekujemy dużo więcej sportowo nie sztuka śmiać się z wuefisty jak pusto w portfelu. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.05.2018 o godz. 08:46.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pewnie ma ofertę z Hiszpania tak jak ma 100tyś miesięcznie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No. Tak samo jak odejscie Llloncha to wina zarzadu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
np zeby mu zarzucic ze zamaist skupaic sie na pracy w Wisle negocjuje z innym klubem( przyklad to jest, nikomu nie zarzucam ze tak robi! ) a co do tych mitycznych 100 tys, to podejrzewam, ze maja ale we 3 i to brutto
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 31.05.2018 o godz. 08:57.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.05.2018 o godz. 09:06.
|
||
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Smiac mi sie chce z piszących tu ze Kiko to wuefista, a. Carrillo to zupelnie inna półka. Ok, CV moze ma lepsze niz Ramirez ale warsztat trenerski? Obaj po pol roku z Wisla wywalczyli 6 miejsce. Obaj polecali pilkarzy do klubu, Carrillo Mitrovicia, Kiko Lopeza i Lloncha. Podsumowujac, zastanowcie sie, czy aby odpowiedniego trenera nazywacie wuefista.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
dodaj do tego pórownania wyniki w calym sezonie z druzynami z pierwszej 8 podpowiem Ci, ze liczac zwyciestwa Kiko nie bedziesz potrzebowal excela za to wystarcza palce i to jednej reki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|