The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2018, 16:25
Jak fejk, jak pisze?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.05.2018 o godz. 16:53.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 30.05.2018, 16:29
Mozliwe, że chodziło o całkowite wynagrodzenie Carillo i jego dwóch asystentów, a dziennikarz się pierdyknął
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 30.05.2018, 16:35
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Podobno to jest fejk i prawdziwa pensja trenera oscyluje w granicach 13 tys euro/ miesiac.

Nie wierzmy w kazde słowo w gazetach.
Podasz źródło?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.05.2018, 17:08
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Podasz źródło?
Własne

10 znaków
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.05.2018, 17:41
Na Twitterze janek też innemu gościowi potwierdził że ok 12-14 tys euro na mc.

https://twitter.com/janekx89/status/...780635649?s=19
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.05.2018 o godz. 17:44.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 30.05.2018, 18:03
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Na Twitterze janek też innemu gościowi potwierdził że ok 12-14 tys euro na mc.

https://twitter.com/janekx89/status/...780635649?s=19
No to faktycznie musi tak być, skoro janek potwierdza...
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 30.05.2018, 18:23
Podałem info z gazety krakowskiej, jeśli to jest fejk to ktoś ewidentnie gra na zwolnienie Carrillo. Wczoraj artykuł Knury a dzisiaj to samo plus zarobki sztabu w gazecie krakowskiej.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 30.05.2018, 18:28
Nowy wakacyjny spisek?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.05.2018, 18:39
Coś musi być na rzeczy z tym graniem na zwolnienie trenera. Przecież wszyscy którzy mają jakieś mniej lub więcej
sprawdzone informacje z klubu, nie potwierdzaliby tego. Oby to wszystko niedługo nie pierdzielneło z hukiem.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 30.05.2018, 18:43
Taki hajs z wlasnym sztabem pobierac z klubu i jeszcze sie srac. Ludzie to wstydu nie maja.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 30.05.2018 o godz. 18:59.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.05.2018, 18:59
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
Podałem info z gazety krakowskiej, jeśli to jest fejk to ktoś ewidentnie gra na zwolnienie Carrillo. Wczoraj artykuł Knury a dzisiaj to samo plus zarobki sztabu w gazecie krakowskiej.
Ktoś? Jaki ktoś? Masz na myśli Junco czy też Zarząd?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 30.05.2018, 19:17
No zwolnic nie mozemy. Musi sie sam zwolnic

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Stary 30.05.2018, 19:33
Serio wierzycie w to 100 tyś? Trener zarabiałby najwięcej w klubie wtedy, a mamy problemy finansowe. Jakoś bardziej wierzę w to 12 tyś euro niż dwa razy tyle.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 30.05.2018, 19:46
Carillo jednak to nie nauczyciel WF jak Kiko. Ma juz markę na rynku. Za czapkę gruszek nie będzie trenował. Nie wiem czy tyle zarabia, ale jakoś by mnie to nie zdziwiło.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.05.2018, 19:47
Skandal !! zarząd do dymisji ze tyle hiszpanczykowi zaproponowali !!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 30.05.2018, 19:48
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Serio wierzycie w to 100 tyś? Trener zarabiałby najwięcej w klubie wtedy, a mamy problemy finansowe. Jakoś bardziej wierzę w to 12 tyś euro niż dwa razy tyle.
Ty wierzysz w doniesienia prasowe to daj innym tez sie pobawic

tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy dziennikarze i informatorzy na twitterze jako powód nie podpisania kontraktu wymieniają jeden, zmiana kwoty za podpis i sposobu jego rozliczenia. Dodam jeszcze, że Willem II to klub niedawno uratowany dofinansowaniem przez holenderski rząd.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.05.2018, 20:11
domin_czyzyn otrzymał już nagrodę na razie dość krótką
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 31.05.2018, 08:11
Czyli tak
Zaufani dziennikarze puszczają w eter info majace na celu zniechecenie ludzi do Carrillo (Krakowska o zarobkach, Knura o konflikcie z polska czescia sztabu)
Akcja, ktorych wiele przerabialismy w przeszlosci (Kasperczak, Mielcarski, Petrescu, Holendrzy, Gaszynski a to tak tylko z pamieci, na szybko)
Twitter plotkuje ze Carrillo wsciekly na polityke transferowa oraz, ze ma oferte z Hiszpanii
Wniosek nasuwa sie sam, bardzo malo prawdopodobne jest, zeby jeszcze Wisle w jakims meczu poprowadził
Jedyne co powstrzymuje mnie przed bardziej kategorycznym stwierdzeniem to fakt, ze z oplacania 3 niepracujacych trenerow ciezko byloby wytlumaczyc sie zarzadowi w obecnej sytuacji finansowej (PR-owy strzał nie w stope tylko co najmniej w kolano)
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.05.2018, 08:23
Dukat,Sarapata,Junco powinni szukać sobie innej pracy jeśli zgodzili się na takie zarobki Carillo.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 31.05.2018, 08:38
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Carillo jednak to nie nauczyciel WF jak Kiko. Ma juz markę na rynku. Za czapkę gruszek nie będzie trenował. Nie wiem czy tyle zarabia, ale jakoś by mnie to nie zdziwiło.
Mnie tez zupełnie nie dziwi ze to już inna pólka cenowa i z takim trenerem gra się o czołówkę w lidze ewentualnie to taki magik co nam promuje piłkarzy.

Wiadomym było po zwolnieniu Kiko i przyjściu Carillo ze oczekujemy dużo więcej sportowo nie sztuka śmiać się z wuefisty jak pusto w portfelu.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2018, 08:41
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Czyli tak
Zaufani dziennikarze puszczają w eter info majace na celu zniechecenie ludzi do Carrillo (Krakowska o zarobkach, Knura o konflikcie z polska czescia sztabu)
Akcja, ktorych wiele przerabialismy w przeszlosci (Kasperczak, Mielcarski, Petrescu, Holendrzy, Gaszynski a to tak tylko z pamieci, na szybko)
Twitter plotkuje ze Carrillo wsciekly na polityke transferowa oraz, ze ma oferte z Hiszpanii
Wniosek nasuwa sie sam, bardzo malo prawdopodobne jest, zeby jeszcze Wisle w jakims meczu poprowadził
Jedyne co powstrzymuje mnie przed bardziej kategorycznym stwierdzeniem to fakt, ze z oplacania 3 niepracujacych trenerow ciezko byloby wytlumaczyc sie zarzadowi w obecnej sytuacji finansowej (PR-owy strzał nie w stope tylko co najmniej w kolano)
Tylko dlaczego to Wisla ma zwalniac Cariillo jesli to jemu sie nie podoba? Jesli ma oferte z hiszpanii?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.05.2018 o godz. 08:46.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.05.2018, 08:48
Pewnie ma ofertę z Hiszpania tak jak ma 100tyś miesięcznie.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2018, 08:51
No. Tak samo jak odejscie Llloncha to wina zarzadu.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 31.05.2018, 08:54
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tylko dlaczego to Wisla ma zwalniac Cariillo jesli to jemu sie nie podoba? Jesli ma oferte z hiszpanii?
nie twierdze, ze ma, tylko ze ktos puszcza w eter takie informacje
np zeby mu zarzucic ze zamaist skupaic sie na pracy w Wisle negocjuje z innym klubem( przyklad to jest, nikomu nie zarzucam ze tak robi! )
a co do tych mitycznych 100 tys, to podejrzewam, ze maja ale we 3 i to brutto
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 31.05.2018 o godz. 08:57.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 31.05.2018, 08:56
Dariook napisał(a):Wyświetl post
No. Tak samo jak odejscie Llloncha to wina zarzadu.
A kto przepraszam czekał z przedłużeniem kontraktu do ostatniej chwili ? Duch święty?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 31.05.2018, 09:01
sedonh napisał(a):Wyświetl post
A kto przepraszam czekał z przedłużeniem kontraktu do ostatniej chwili ? Duch święty?
Jak ostatniej chwili? Przeciez ma kontrakt do konca czerwca. Racja spoznilismy sie, podebral nam go Bayern...a nie czekaj, S.......il do outsidera ligi holenderskiej
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.05.2018 o godz. 09:06.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 31.05.2018, 09:04
Smiac mi sie chce z piszących tu ze Kiko to wuefista, a. Carrillo to zupelnie inna półka. Ok, CV moze ma lepsze niz Ramirez ale warsztat trenerski? Obaj po pol roku z Wisla wywalczyli 6 miejsce. Obaj polecali pilkarzy do klubu, Carrillo Mitrovicia, Kiko Lopeza i Lloncha. Podsumowujac, zastanowcie sie, czy aby odpowiedniego trenera nazywacie wuefista.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 31.05.2018, 09:11
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Smiac mi sie chce z piszących tu ze Kiko to wuefista, a. Carrillo to zupelnie inna półka. Ok, CV moze ma lepsze niz Ramirez ale warsztat trenerski? Obaj po pol roku z Wisla wywalczyli 6 miejsce. Obaj polecali pilkarzy do klubu, Carrillo Mitrovicia, Kiko Lopeza i Lloncha. Podsumowujac, zastanowcie sie, czy aby odpowiedniego trenera nazywacie wuefista.
to porównaj jeszcze wyniki obu w grupie mistrzowskiej
dodaj do tego pórownania wyniki w calym sezonie z druzynami z pierwszej 8
podpowiem Ci, ze liczac zwyciestwa Kiko nie bedziesz potrzebowal excela za to wystarcza palce i to jednej reki
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 31.05.2018, 09:15
Kiko to wuefista.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
rokfor
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2004

Stary 31.05.2018, 09:18
Kiko to miał takie szczęście, że piłkarze z 3 ligi hiszpańskiej, a tylko takich miał szanse znać, z jakiegoś powodu pasują do naszej śmiesznej ligi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów