|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jovanovic, Jovanic - nic Ci nie mówią te nazwiska?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nikola miał płacone na czas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nikola to byl chyba bardziej niepokorny niz Malecki lub Stachursky . Juz nie pamietam ile razy byl zsylany do rezerw
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Ale Nikola jako jedyny woził się po mieście z namalowaną białą gwiazdą na głowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Na derby w 2003 lub 2004 roku(te pierwsze po dluzszej przerwie gdzie padl wynik 0-0) cala drużyna sobie pomalowala glowy w masze barwy, ale nie pamietam jak szybko je zmyli.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nikola nie myl glowy chyba przez miesiac
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Do Nikoli mam wielki sentyment. Iliev, o którym ktoś wspominał, też był spoko. Może ktoś jeszcze by się znalazł? W każdym razie narodowość nie ma chyba znaczenia. Równie dobrze możemy pisać, że należy brać obrońców tylko z Poznania, bo stamtąd przyszedł Głowacki. To takie najbardziej prymitywne, nieracjonalne myślenie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, ja odnoszę wrażenie, że niektórzy tutaj dali się ponieść propagandzie jaką w mediach forsuje pewien trenerzyna, który chwilowo nie ma sukcesów, bo objął klubik skazany na wieczną klęskę
![]() A tak zupełnie serio bardziej mnie martwi, ze odcinamy się od zawodników z Wisłą w sercu jak Mały niż to, że nie stawiamy na młodych Polaków, na których tak naprawdę nie stawia żaden klub w Polsce na dłuższa metę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu jeszcze o tym czy kupować Polaków, czy szukać w Hiszpanii:
https://twitter.com/a_delimat/status/997911567738994690 twitter napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Odnośnie szukania Polaków. Prawda jet taka, ze w tej części świata ludzie nie maja odpowiedniego materiału genetycznego do gry w piłkę. Nie mamy tych "kocich ruchów". Niemcy przeczą tej teorii, ale pamiętajmy ze oni na szkolenie wydaja setki milionów EUR.
W Polsce dużo łatwiej znaleźć kolejnego Śpiączkę niż Błaszczykowskiego. ![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że dzieciaki wolą teraz siedzieć przez kompem lub konsolą. W większości jak dzieciaki grają w piłkę to może 2 razy w tygodniu jak rodzice zapiszą ich na treningi. Kiedyś to co weekend albo nawet wieczorem było koło mnie pełne boisko(nie orlik), teraz takie zjawisko to jest rzadkość. Pobudowali orliki i nawet na nich grać nie można, jak chcesz zagrać to musisz zadzwonić najlepiej miesiąc wcześniej i jak co to masz do wyboru dwa terminy. Należy się cieszyć, że niektórym chce się za marne pieniądze siedzieć w tej kanciapie przy orliku, tylko po to żeby dzieciaki pograły. Tylko może dwa orliki funkcjonujące cały czas widziałem i to jest chore.
Ostatnio edytowane przez tsw biała gwiazda : 23.05.2018 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Nie wiń dzieciaków, bo ja wiem jak to wygląda, gdy nie mieszka się w Krakowie i nie ma orlików. U mnie w okolicy jest z 6/7 boisk-5, na których połamiesz nogi po 10 minutach gry, bardziej to na zaorane pole wygląda, niż na boisko, 1 płatne 100zł/h i 1, na którym nigdy nie można grać, bo trawa rośnie (z 5 lat już). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Teraz taki off-topic złapaliśmy, więc może zakończmy dyskusję na tym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
kurna... za moich młodych czasów (jako że mieszkam w centrum) to się piłkę brało i szło grać na Błoniach. Nieważne czy trawa skoszona, czy przy bramkach klepisko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
aaa kiedyś to było lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Dawniej starsi przychodzili, stawiali dwie kraty piwa o które grali i mówili "młodzi, wypierdalać". Teraz ten kiedyś młody nie miałby kogo wyrzucić.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Po tych waszych postach widać, że sezon ogórkowy ruszył
![]() "za moich czasów itp...", chociaż ten wpis o braku odpowiedniego materiału genetycznego dla piłkarzy w tej cześci europy przebił moim zdaniem nawet niusa o akcji CBŚ... ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja wogole jestam zdania, ze na naszej szerokosci geograficznej nie mamy materiału genetycznego do pisania madrych postow. Zawsze mozna zatrudnic murzyna z kocimi ruchami jako Moda,ewentualnie Dariook moze porozmawiac ze znajomym karłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
https://www.instagram.com/p/w8cphbyi...by=mijailovic5 ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale jaki jest logiczny związek pomiędzy tymi przypadkami a tym, że każdy Serb nie sprawdzi się w Wiśle?
Czy może po prostu zostałeś rasistą? Zanim ktoś wyskoczy z tekstem, że Serbowie to nie rasa, informuję, że różnicowanie ze względu na pochodzenie etniczne też jest współcześnie nazywane rasizmem.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Widze moj post wywolal salwy smiechu. Mnie ciekawi to, ze w miare inteligetni ludzie nie dostrzegaja tego, ze otoczenie wplywa na rozwoj pewnych cech u zwierzat, roslin i ludzi. Jest to tak zwana ewolucja...
No chyba, ze to jest jakies forum skrajnie katolickie gdzie wierzy sie tylko w kreacjonizm- to przepraszam. Jakbym napisal ze Polacy nie umia tanczyc, a Kubanczycy sa generalnie swietnymi tancerzami to minalbym sie z prawda?
Ostatnio edytowane przez max TS : 23.05.2018 o godz. 18:29.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Co tu sie odpierdala
Kreacjonizm , rasizm Pora odpocząć.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Ewolucja to się odbywa na przestrzeni wielu pokoleń. Kreacjonizm? Nie jest teorią obowiązującą w katolicyzmie, ale raczej w pewnych amerykańskich religijnych ruchach ewangelikalnych. Tyle wykładu. I tak za dużo. Wróćmy do tematu. Przypominam: Polityka transferowa Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jprdle skąd tacy się biorą ? Chyba wprost z Czerskiej lub Wiertniczej... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Przykład pokolenie piłkarzy lat siedemdziesiątych jakie mieli trudne dzieciństwo w biedzie i jak to na nich wpłynęło ze byli jednymi z najlepszych na świecie . ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wg takiego rozumowanie to bogaci Niemcy powinni byc duzo gorsi niz Polska bo sa biedniejsi.
Nie ma jak budowac teorie bez faktow tylko tak po prostu (np tez o tancerzach) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|