|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Pół roku po opubliwkowaniu tego tekstu zaczął znowu grać, ale potem zerwał na dobre
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Adam Mójta z szansą objęcia prowadzenia w klasyfikacji...
http://weszlo.com/2018/05/17/pilkarz...-zytke-nowaka/ ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak to dobrze, ze w odpowiednim momencie poszedl od nas
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czerepach tego nie przeżyje przecież to jego ulubiony grajek odpali jeszcze! Noto jego odpalili
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Piękna wiadomość
Mam nadzieję, że nie będzie ona początkiem kłótni na linii Junco - Carillo.![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ale ze co?
bo uwazam, ze by sie przydal i ze sie rozkrecal z kazdym meczem ? ok ja zatrzymamy Bashe, Lloncha i sciagniemy jeszcze ze 2-3 srodkowych pomocników to ok tylko zwazajac na to ze potrzebny jeszcze co najmniej jeden stoper(jezeli zostanie i bedzie zdrowy Velez) oraz 2 napastników to nie bedzie takie proste ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Takich Mitroviców to jest na pęczki na świecie i to młodszych.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
||
![]()
Brlek - przez pół roku grał tyle co nic, pod formą.. jego drugi pobyt w Wiśle do zapomnienia. Mitrović - mimo, że z meczu na mecz grał co raz lepiej, to jednak po każdym meczu wylewaliście na niego wiadra pomyj. Z piłki stojącej potrafi dograć na centymetr, ale do gry systemem jaki prezentujemy no nie pasuje.. Cywka - dla mnie szkoda Tomka, bo mógł grać na dwóch pozycjach, moim zdaniem jako zmiennik mógłby zostać. Ivan - po kontuzji, swoje lata ma, ryzyko ponowienia kontuzji było sporo, słusznie go żegnamy. Mały - po jego wybrykach nie ma tu dla niego miejsca. Bez żalu. Ondrasek - gdyby nie to że dobrze mu na tym kontrakcie już dawno by go tu nie było, dłużej się leczy niż gra, niech sobie znajdzie klub (I hope so) Co do Lloncha, Bashy.. jestem optymistą że plotki okażą się prawdziwe i przedłużą. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Można się cieszyć o ile zastąpi go ktoś sensowny, a nie kolejny zagraniczny szrocik
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jeśli poleci jeszcze Mały z Ondraskiem, to będzie już fajnie wyczyszczona kadra, jakby tak jeszcze Buchalika komuś wcisnął, to i zostanie statysty Rafałka idzie przeboleć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mitrovic jest tylko jeden. Nie zrozumiala decyzja tym bardziej ze sam sie swietnie czul i byl w wysmienitej formie. Chyba tylko ze wzgledu na krotki sezon ona jeszcze nie eksplodowala. ...Ale ewidentnie cos nie pykło i widac, ze nie tylko nam sie wydawał hujowy
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.05.2018 o godz. 23:12.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę, że to bardziej kibicowskie wpływy na zarząd wpływający na Junco niż autonomiczna decyzja Junco, a co dopiero decyzja Junco po konsultacji z Carirllo. Myślę, że Carrillo go chciał.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kibicowskie wpływy
Mitro przyszedł na chwilę, bo potrzebowaliśmy na szybko dodatkowego pomocnika. Ale nie było sensu przedłużać, bo ma już 31 lat, a różnicy na boisku nie robił. Lepszy już nie będzie, więc widoczne Junco i Carillo mają lepsze opcje na nowy sezon. I coś mi się wydaje, że młodsze, bo patrząc po metrykach odchodzących graczy szykuje się spore odmłodzenie kadry. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Owszem, wydaje się to wielce prawdopodobne i wszystko składa sie w logiczną całość.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Naprawde nikt nie bierze pod uwage ze moze to Mitro sam chcial odejść? W ostatnim wywiadzie z nim jasno dal do zrozumienia że ma jeszcze inne opcje transferowe.
Poza tym Carrillo nie jest ślepy. Na konferencjach bronil zawsze swoich zawodnikow. Nawet na Maleckiego nie powiedział zlego słowa na konferencji, a wszystkie brudy pierze w szatni. Mitrovic gral bo lepszych nie było, a być może lepsi przyjdą. Ja w to wierzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie odróżniasz dwóch spraw: wsłuchiwania się w jednomyślny głos kibiców (ale jakościowo innych niż piszący na forach w internecie) od bezpośredniego umożliwienia im wpływania na decyzje klubu. Chętnie porozmawiam, czy Mitrovic powinien był odchodzić, albo czy klub powinien wsłuchiwać się w głos kibiców, ale może innym językiem niż piszą teraz dzieci w szkole. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
||
Weszło napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Iwan już dość dawno odleciał. To po prostu kibic. Bardziej lub mniej omylny, ale już kibic. I to dość podstarzały.
Zabawnie czyta się text o Łabojko: Jakub Łabojko, którym interesuje się Wisła, od razu jest w stanie wnieść do tej drużyny więcej. Sam fakt, że ma na koncie dziesięć żółtych kartek, świadczy, że jest wyrazisty. Kuba oprócz tego, że biega i piekielnie walczy, umie też grać w piłkę. Mitrović pewnie też umie, tylko bez przeciwnika. Jeśli Łabojko przyjdzie do Wisły, to bez problemu zastąpi i Cywkę, i Mitrovicia. Czyli jakby Mitrovic miał 10 żółtych kartek, a nie 5 to byłby wyrazisty? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Iwan, z całym szacunkiem dla niego, mocno odleciał. Alkohol mu raczej nie służy
![]() W jednym wywiadzie pojazd po Mitroviciu i Cywce, tekst z dvpy o walce Carillo o Mitrovicia (niby skąd miałby to wiedzieć? z dna butelki?) i na koniec perełka - pojazd po Boguskim. Niech sobie gada co chce, ale dziennikarze mogliby go już zacząć omijać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() I skad by mogl to wiedziec? ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, znam Andrzeja od wielu lat, jeden z moich bardzo bliskich krewnych jest jego przyjacielem. I ujmę to tak, to Wiślak z krwi i kości od zawsze, te heheszki są trochę nie na miejscu.
Merytorycznie Hives4 ma całkowitą rację, Andrzejowi nie powinno się już podsyłać żadnych pismaków, ale głównie dlatego, że on ma mentalnie, fizycznie i psychicznie 85 lat. Wiemy dlaczego, więc na tym wypadałoby zakończyć temat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Między wierszami to można wyczytać tyle, że był za tym, by został w zespole. Tyle to mógł wywnioskować każdy na forum od dawna, nie trzeba do tego być Iwanem. A jak widzicie tu między wierszami sugestię, że zaciekle walczył o Mitro i niemal szedł o niego z Junco na noże (jak sugeruje na weszlo Iwan) to... to jednak dobrze, że Mitro odszedł, bo już zaczęliście popadać w paranoję. W wersji audio pewnie jeszcze słyszelibyście strzały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Iść na noże o grajka który NIC nie wnosił do gry ? Jak dla mnie to by była głupota Carrillo.. Starał się, miał chęć ? Chyba jak najmniej przeszkadzać drużynie przeciwnej, tak jak w sytuacji na 2:0 dla Górnika.
Jeżeli tak mają wyglądać kibicowskie wpływy, to jestem jak najbardziej na tak |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|