|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pełna zgoda, przedstawią to, co będą chcieli. Ale wciąż mogą przekazać prawdziwe informacje, których klub nie będzie w stanie podważyć. Właśnie o czymś takim wspominam. Nikt nie wie, jakie rewelacje ten reportaż za sobą kryję, a mam dziwne przeczucie graniczące z pewnością, że TVN24 nie odpuści, bo to jest kolejny temat na fali, którym można wbić szpilkę w rządzących. Jeśli tylko znajdą coś szemranego, będą drążyć podobnie jak słynne urodziny nazioli w lesie i " przypadkowo " znajdującego się tam reportera z ukrytą kamerą.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Martwi, że tak jak napisałeś odbiera to z 90% osób identyfikujących się z Wisłą osób, nie mając pojęcia, ani nawet nie próbując się zastanowić jak to wygląda. Przecież to całkowicie normalne, że klub udostepnia osobom odpowiedzialnym za oprawy jakieś pomieszczenie. Pod WŁASNE flagi, farby, materiał itp. Sektorówkę z Arkiem i Pawłem ktoś ma w domu przygotowywać i jechać z nią przez miasto VAN-em? I co, osoby z klubu mają tam codziennie wchodzić i sprawdzać czy wśród tego wszystkiego nie ukryto paru flag GKS-u? Bądźmy poważni. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tamtych czasach chyba jeszcze nie było takich represji państwa, jak po nowelizacji ustawy o imprezach masowych prowadzonej przez D. Tuska.
Martwią mnie ostatnie wydarzenia. Martwi milczenie ze strony klubu. Jeśli wszystkie rewelacje się potwierdzą - jako klub możemy mieć ogromny problem. W dodatku jest pewien osobnik na fb, który szczyci się tym, że rozsyła maile do naszych obecnych i potencjalnych sponsorów, w tym Bragiela, jakie osoby zasiadają w zarządzie i otaczają nasz klub. Nikt przecież wpisując w google np. LV Bet nie chciałby mieć trzeciej pozycji " Wisła Kraków - klub zarządzanych przez gangsterów " - To tylko przykład, ale rozumiecie o co chodzi, prawda ? Prawda jest taka, że zarząd ma ciężki orzech do zgryzienia i trzeba mocno trzymać kciuki za znalezienie wyjścia z tej bardzo trudnej sytuacji. Najgorsza jest ta cisza, która trwa... ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Może babki i Januszy oglądających tvn w każdy dzień tygodnia... Poważni ludzie wiedzą jak jest, to jest jak z polityką i ktyzysem praworządności oraz niezależnymi sądami. Każdy siedzący w temacie wie jak jest i o co chodzi, ale gówno burza medialna musi być, bo media muszą z czegoś żyć a żyją głównie z ataków i sensacji. Niech atakują jutro ludzie i tak zapomną ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak ktoś myśli,że takie fakty jak kolejna obecność CBŚP na terenach TSu i stadionu, zatrzymania gangsterów reprezentowanie M. przez panią prezes i bycie managerem w jego siłowni przez DD nie ma znaczenia dla potencjalnych inwestorów i sponsorów to gratuluję optymistycznego podejścia do życia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Po Legii najlepiej widac jak wielkie ma to znaczenie, po Lechu, Lechii, i tak pewnie by jeszcze mozna wymieniac i wymieniac i wymieniac...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w którym z tych klubów udowodniono realne przenikanie się świata przestępczego z działalnością klubu ?
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
|
Co to znaczy "udowodniono przenikanie"? Bo jak dla mnie albo udowodniono, albo przenikanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nie ma co dyskutować z takimi ludźmi, piszą jakieś swoje mądrości i nic do nich nie dociera. ile Wy żyjecie na tym świecie, że nie wiecie jak to wygląda w klubach? Wisła nie jest ani wyjątkiem ani prymusem w tym zakresie. czas się obudzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ja nie wiem dlaczego na tym forum niektórzy ewidentnie chcą wybielać zarząd dziwnymi wykretkami o ich niby niezorientowaniu w temacie. Przypominam ze mowa tutaj nie o kilku hooliganach strzelajacych racami i chodzacych na ustawki tylko o gangsterów odpowiedzialnych za handel drogami, wymuszenia, pobicia (nawet takie ze skutkiem śmiertelnym. Klub nie powinien mieć z takimi ludźmi NIC WSPÓLNEGO, a tutaj takie persona jak np. Pan M. Prowadzi sibie siłownię na terenie klubu, który niegdyś swoim idiotycznym zachowaniem wyrzucił go z pucharów. Zresocjalizowal się i chce prowadzić biznes? Bardzo dobrze, ale z dala od klubu... milczenie zarządu jest niepokojące i boję się, że mogą powychodzic jakieś nieciekawe powiązania, a niektórzy tutaj kibicuje gangsterom i obracają kota ogonem zważając winę na dziennikarzy i policję, szukają jakichś chorych spiskow. A niestety blisko klubu są ludzie którym Henryk Reyman by w życiu nawet ręki nie podał... WSTYD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Henrykowi Reymanowi nawet by na myśl nie przyszło, żeby ich zauważyć. A co dopiero cokolwiek podawać. Co do meritum: nie wiem. Zawsze trzymałem się z daleka od tego kibicowskiego półświatka (mówiąc o półświatku nie mam na myśli ani jednego kibica Wisły, tylko tych, którzy pod pretekstem kibicowania załatwiają naprawdę brudne interesy) i nie mam pojęcia, co się w nim dzieje. Jednak wiadomo, że klub musi zawsze współpracować z kibicami. Ale przy tej całej współpracy musi zawsze pozostawać czysty jak łza i poza wszelkimi podejrzeniami. I ma nadzieję, że tak się właśnie okaże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak naprawdę to obecną sytuację zarząd może obrócić na korzyść klubu. Mam nadzieję, że tak zrobią, w końcu sroce spod ogona nie wypadli.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ktoś komuś poważnie zalazł za skórę, że próbuję się w taki sposób zniszczyć nasz klub i jego stabilne funkcjonowanie. Problem jest taki, że o ile My, kibice możemy czuć się oburzeni takim przebiegiem tej sprawy, o tyle dla normalnych ludzi, często również chodzących na mecze Wisły, jest to jak najbardziej skandaliczna sytuacja i nie ma się co temu dziwić. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...rbow,id,t.html
Jegomość, o którym słyszała przeważająca część kibiców Wisły. Osoba ta prowadzi sobie w najlepsze siłownię w budynku TSu, Sarapata reprezentowała go w sądzie... jeżeli ktoś nie rozumie, że odcinanie się od takich osób leży w interesie Klubu, to ja nie mam pytań. Właśnie o takie powiązania chodzi przeciętnemu kibicowi (i dziennikarzom), który nie rozumie, dlaczego ktoś taki nadal jest blisko Wisły i jej najwyższych władz. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@Patryko czy Tobie na łeb się sufit spadł? a może tak masz od urodzenia? piszcie dalej tutaj takie brednie niech funkcjonariusze mają uciechę i media pożywkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam wątpliwości co komu na głowę spadło... Może nieco rozwiniesz swoją jakże głęboką myśl? Jak już chcesz obrażać to chociaż rób to merytorycznie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy on ma zakaz prowadzenia działalności? Czy odmawiasz mu prawa do obrony?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ktoś bardzo się stara zdyskredytować obecny zarząd Wisły, który robi dobra robote. Sarapata kiedyś mówiła , ze wielu złych ludzi kręci się wokół TSu czekając na okazje by go osłabić, co ma związek z terenami które do TSu należą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że mu tego nie odmawiam. Swoje wyroki odsiedział i ma teraz do tego wszystkiego pełne prawo. Po prostu uważam, że tego typu powiązania źle rzutują na postrzeganie Wisły na zewnątrz, również przez potencjalnych inwestorów.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dziennikarze wywołali gównoburzę a wy dalej temat grzejecie. co wczoraj znaleźli na Wiśle, już wiadomo? co na to ojciec Miłoszka, napisał jakiś donos a może list do kogoś?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ojciec Miłoszka powinien CODZIENNIE pisać listy do siebie, gdzie był jak jego młody dorastał, jak wchodził w klimaty gangstersko - wiadomo jakie. Jak pisał coś o cięćiu innych ludzi, tylko dlatego, że kibicują innej drużynie, a nie tak jak on sracovii... tyle koorwa w temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale zrozumcie, że w takiej atmosferze i otoczce nikt "poważny" nie będzie chciał inwestować swoich ciężko zarobionych pieniędzy jak co chwila będzie wychodziła jakaś afera i jego firma będzie z tym łączona i kojarzona.
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.05.2018 o godz. 13:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie ma sensu ta dyskusja, za mało kumaci jesteśmy na takie tematy. KMWTW i PDW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dokladnie tak. I nie chodzi o Twoje ironiczne KMWTW czy PDW, tylko o to jak funkcjonuja polskie kluby i jak ukladaja sie z pewnymi grupami. Na szybko dwa przyklady: Lech - kibice(wiadomo ktorzy) na ukladzie z zarzadem w sprawie ochrony na stadionie, z tego co wiem, to nawet w catering byli zaangazowani, CBS tez sie pojawial w zwiazku z innymi "dzialalnosciami" owej grupy.
Drugi przyklad: Legia - CBS tez sie pojawial w zwiazku z "dzialalnosciami" pewnej grupy, ta sama grupa na mistrzowskiej fecie na stadionie robi za ochrone i kopie swoich po glowach na srodku murawy, w teakcie transmisji w tv na cala Polske. Dwa najbogatsze kluby w Polsce. To tak na szybko zeby rozwiac te bzdury. Biznes to biznes, ludzie gorsze rzeczy robia zeby hajsy robic a Wy sie zastanawiacie czy ktos bedzie inwestowal bo cos tam cos tam. Jak mu sie będzie oplacalo to bedzie inwestowal. Tyle. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Amen . . .
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wy naprawdę myślicie, że nie mając dowodów tvn-y i inne gówna nie będą smarować po nas, czy innych klubach ? Wywrócisz się idąc chodnikiem, to wmówią ludziom, że byłeś pijany ... Kolejna sprawa co się wyżej uczepili odnośnie pobicia ze skutkiem śmiertelnym, to inna grupa ma takie zarzuty nie u nas. Czasem mam wrażenie, że są tutaj osoby, które na mecze chodzą od 5 lat. Kiedyś właśnie panowała jedna wielka patologia, teraz to zwykłe przedszkole, ale i tak znajdą się tacy narzekacze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|

|