|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
sto lat dla Sobola wygranej dzisiaj i oby Radek został Wiślackim Alexem Fergusonem zarówno pod względem długości pracy jak i ilości zdobytych trofeów......
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś informację co z nową stroną i sklepem internetowym? Wydaje mi się, że rzeczniczka prasowa wspominała, że wystartuje przed derbami... tymi poprzednimi na R22. What the fuck?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Zdenek Ondrasek zamieścił na swoim instastory filmik z wrzucania naszej pani rzecznik do basenu w bazie w Myślenicach, podpisany "Twój ostatni dzień w pracy? Ok!". Czyżby wreszcie miał się pojawić rzecznik prasowy z prawdziwego zdarzenia?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przy calej sympatii do Pani Olgi to wszystkim by to wyszlo na dobre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
P.S. Zwracam honor, oglądałem z pewnych przyczyn bez głosu
Ostatnio edytowane przez Arkas : 18.05.2018 o godz. 13:40.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Dawać Juszczyka.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
W Wiśle stołek rzecznika jest gorętszy niż trenera, Damian Juszczyk poleciał w listopadzie, Olga po sezonie.
A tak na poważnie potrzebujemy rzecznika z językiem hiszpańskim by jego rola na konferencji przedmeczowej i pomeczowej była większa niż 2-3 zdania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ta Juszczyka
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie zdziwiłbym się, gdyby rzecznikiem została pani Monika, która tłumaczy na konferencjach.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ech, dawać Ochalika
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
To był rzecznik
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kleber? To dla mnie znana marka opon samochodowych. Nic więcej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko Jerz Jurczyński !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ktoś pisał kiedyś, że to znajoma pani prezes. Jeżeli tak, to pani rzecznik pewnie znalazła sobie lepszą pracę i w swojej branży, a u nas była przejściowo. Mam nadzieję, że znajdą teraz kogoś kompetentnego, kto czuje media. Rozumiem, że można czuć tremę i że można być merytorycznym ale nie charyzmatycznym, ale rzecznik potrzebuje być przed kamerą na luzie i mieć trochę charyzmy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Za jej lewackie poglądy powinna być wypier... dyscyplinarnie
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Slaba i brzydka ta rzecznik byla. I ona chyba troche za kare tutaj byla.kolezanka Sarapaty, to by sie zgadzalo
Ten Juszczyk to taki ę , ą , zawsze wyprostowany smiesznie ale juz jego wolalem Rzecznik musi byc ladna. I basta
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.05.2018 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeżeli trenerem zostanie Niemiec, wówczas wywalanie rzecznika i szukanie nowego z językiem niemieckim? Nowy rzecznik będzie musiał się przede wszystkim znać na swojej robocie. Była już rzecznik się do tego po prostu nie nadawała. Sądziłem, że może z biegiem czasu się wyrobi. Nic takiego się jednak nie stało. Rozstanie będzie z korzyścią dla obu stron. Pani Olga nie będzie musiała męczyć się na stanowisku do niej niepasującym, a Wisła mam nadzieje, znajdzie kogoś kompetentnego.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Takie narzekanie na byla juz pania rzecznik, ze jest taka, ze owaka, ze sie nie nadaje na rzecznika a na twitterze jakie slodzenie, jakie podziekowania dla niej, kibic Wisly zmienny jest
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.05.2018 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Drogi Michale. Nie plula na klub, nie miala z nikim konfliktow, byla jaka byla, pracowala jak pracowala. Wypada podziekowac i zyczyc powodzenia. Tak to zazwyczaj wyglada w normalnym swiecie Michale.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W normalnym swiecie to sie nazywa fałsz, to sa fałszywe podziekowania, jak plujesz na kogos a potem mu dziekujesz to nie sa podziekowania z glebokiego serca tylko sztuczne
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.05.2018 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zachęcam
![]() ![]() ![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Miczi, wieśniakowi bardziej chodzi o to, że była jaka była, ale należą się jej podziękowania za to, że była w takim okresie rzecznikiem i tyle. Stąd podziękowania, bo tak wypada.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jej nie dziekuja za to czy sie komus podobala czy nie, tylko za to, ze pracowala dla klubu i prace swa wykonywala jak potrafila.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tez nie mowie o wygladzie bo narzekanie na wyglad to inna kwestia, narzekali na funkcje rzecznika a teraz sie okazuje, ze mozna bylo latwo sie z nia skontaktowac, spotkac, pogadac, popytac o rozne rzeczy wiec wychodzi na to, ze jednak nie byla taka zla na tym stanowisku. Ja do niej nic nie mialem, bardzo ladnie odpowiadala na zaczepki Jadczaka, nie dawala mu sie zwodzic czyli jak najbardziej dawala rade.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.05.2018 o godz. 18:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Prosze o zdjęcie naszej nowej głównej kandydatki z SB - rzeczniczki sądeckich żydów. Po spadku musimy ją wyciągnąć za wszelką cenę
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|