|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Czy 4F ubiera jakąś drużynę piłkarską?
To byłby niewątpliwie eksperyment, nie wiadomo jakiej jakości dostarczyliby nam sprzęt, zarówno wizualnie jak i jakościowo. Jeśli zostaniemy przy Adidasie, a wiele na to wskazuje to widocznie dali najlepsze możliwe warunki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
2 nie wiem 3 nie mam dlatego mój post to czyste dywagacje , NIGDY na tym forum nie szedłem w zaparte gdy nie mam pewności co do swoich racji nie widzę jednak żadnych przeciwwskazań aby jakiś specjalista w tej kwestii, napisał większego merytorycznego posta czym się różnią koszulki piłkarskie od siatkarskich itp jak i rozwinął pozostałe Twoje pytania ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To co jest w antyramie to obecna koszulka, a to co wydaje wam się być kołnierzem jest jakimś kartonowym tułowiem aby koszulka się sztywno trzymała
![]() Jak ktoś ma wątpliwości to niech się przyjrzy koszulce Brożka, na zakończeniu prawego rękawa widać kawałek ciemniejszego czerwonego oraz złotego paska czyli tak jak jest teraz no i trzy paski na bokach również są tak jak teraz.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 13.05.2018 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kompletnie się nie zgadzam z tym stwierdzeniem @nesta.
W tym temacie 2 strony wstecz są dane ekstraklasowe odnośnie sprzedanych koszulek. 2200 koszulek to bardzo mała liczba plasująca nas w środku tabeli. W przypadku niższej ceny liczba koszulek byłaby znacznie większa. Mimo że w kasie klubowej przychody ze sprzedaży wyglądałyby podobnie (nie jesteśmy tego w stanie zmierzyć na chwilę obecną), to wolumen sprzedanych koszulek też jest istotny przy pozyskiwaniu nowych sponsorów, partnerów czy przy następnych negocjajach w kontekście strojów . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mając tańsze koszulki, można zmieniać ich model np. co drugi sezon. Dzięki temu kibic chcący być na czasie też będzie chciał sprawnie nabyć nowszy model. I to wcale nie musi być przecież kibic, który na stadion w ogóle przychodzi. Co to za problem być na bieżąco, jeśli mieszka się obecnie gdzieś na północy kraju albo nawet dalej w Europie i w Krakowie bywa od wielkiego dzwonu?
No ale umówmy się: ceny takie jak za Adidasa na pewno nie zachęcają ludzi do robienia zakupów i fakt jest niezaprzeczalny: sprzedajemy tych koszulek zdecydowanie za mało. Ale tutaj, pomijając nawet cenę, znów wracamy do strony internetowej (sklepu online). Z tym że ten temat przerabialiśmy ostatnio już na forum, więc nie będę do tego wracał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tylko weźcie jeszcze pod uwagę konkurencję dla koszulki meczowej
Inne koszulki w oficjalnym sklepie, koszulki kibicowskie, okazjonalne, "zgodowe" itp itd na następnym meczu zobaczcie sobie ile osób jest w meczówkach - nawet tych starszych a ile przychodzi w całej gamie innych koszulek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...89619246694401
No to już oficjalnie: 4F wchodzi w świat wielkiego futbolu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Osoba od ktorej mialem info nie zna sie na pilce
ale zeby Wisle z Weszlo pomylic... ![]() a tak powaznie, to wciaz mam nadzieje, ze naszym technicznym tez beda od nowego sezonu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Projekt koszulek już jest.
https://www.behance.net/gallery/6382...9-Kits-Concept |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale że obciślaki ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wyglądają jak stroje kolarskie
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do projektów 4f - wiem, że to tylko koncepcja jakiegoś kibica, ale całkiem schludnie to wygląda, jednak dodałbym jakieś delikatne białe/złote wstawki w pierwszym komplecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kolorystyka spoko. Natomiast co do kroju to zamiast na murawę można by śmiało wysłać użytkowników na paradę w Berlinie.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.05.2018 o godz. 22:10.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kwestia renderingu, póki nie zobaczymy tego na żywo na modelu to nie ma co spekulować nt. spedalenia stroju
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zaraz, ale czy ten projekt to nie jest fan-art jakiegoś internauty? On z tego samego szablonu atakuje stroje różnych drużyn, które ubierają różne marki, a wszystkie mają ten sam krój. Zmieniają się tylko logo producenta, herb klubu i kolory stroju. O czym tu gadać?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gdzie można zakupić taką.koszulkę? Czy jest to tylko zwykły model Adidasa z wyhaftowaną gwiazdą?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
majac chwile czasu postanowilem sprawdzic co tam w temacie koszulek...
i Panowie kajam sie. Smialem sie z 4F a ponoc na 100 beda i tylko cos niespodziewanego moze spowodowac ze to sie zmieni... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Voin, to jest katalogowa koszulka Adidasa (Entrada 14) z Białą Gwiazdą. Nie wiem czy gdzieś idzie ją kupić jeszcze, ale na Allegro widziałem Squadra 17 z wyhaftowaną BG na niej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dawniej te koszulki były sprzedawane w sklepie ,,Reymonta 22", w Starej Hali Wisły. Nie wiem czy teraz tam jeszcze są.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
||
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
moze to gra ze strony klubu, ze niby rozmawiaja z A by podbic oferte B. Niemniej jednak jestem w szoku, aczkolwiek na logike to bardzo prosta transakcja wiazana i laczona znajomosciami ![]() jesli to bedzie prawda, zobaczymy co to wymysla szwalnie w Chinach ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A Adidasy, Nike, Pumy i reszta to niby z jakich szwalni korzystaja? Gdzie nie spojrzysz tam Chiny, Indonezja, Indie, Bangladesz...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
może 4F da nam szczęście i zagramy z nimi w LM ;-) poza tym mi ich stroje się podobają, wchodzą mocno na rynek to i piłkę muszą zacząć ogarniać, ciekawe czy będą nas ubierać, czas pokaże
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam oryginalne meczowe: Umbro, 2 x adidas ( pomijając inne czy to kibicowskie czy okazjonalne) a mimo to 4F bezwzględnie bym kupił. Osobiście sporo się ruszam i mam górę odzieży sportowej ale nic z 4F bo zwyczajnie wolę lepsze ( głównie pearl izumi, endura, asics). Natomiast gdyby zrobili stroje dla Wisły to po pierwsze byłby to "inny świat" jeśli idzie o jakość a po drugie podoba mi się idea "lokalnego patriotyzmu" na polu sponsoringu.
Kolejna sprawa - ludzie z 4F chcąc zaistnieć w świecie piłki nożnej stanęli by na głowie żeby zrobić coś fajnego a rzeczony adidas czy nike taką Wisłę, Legię i inne kluby z naszej ligi mają w dupie! Jako że zasięg medialny naszych klubów na świecie plasuje nas w okolicach 2 ligi angielskiej czy tam niemieckiej jeszcze długo będą nas traktowały jak trzeci świat. Tylko ceny mają z "pierwszego świata"a może nawet z jeszcze bardzie pierwszego świata - vide koszulki reprezentacji.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.05.2018 o godz. 06:23.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|