The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2018, 13:28
Odejdzie Ivan, Velez, Głowa, pewnie Wasyl też.

Zostaje Arsenic na stoperze
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.05.2018, 13:38
Velez zostanie, Wasyl też, nie siej fermentu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.05.2018, 13:46
silver03 napisał(a):Wyświetl post
30 letni gościu, 2 kolana robione? Warto ryzykować?
Kibice tego chcą. Wrecz wymagają! W końcu co mecz mamy komplet, śpimy na kasie, oh wait!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.05.2018, 13:46
A niby takie kokosy mieli zarabiać Głowacki i Brożek że po ich odejściu będzie nas stać na nie wiadomo kogo...

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...iego,13148408/
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.05.2018, 14:07
Ale że co, warto Brożkowi który naprawdę nie zrobił jednej porządnej akcji poza tym potknięciem się płacić te 30 tys? By robił atmosferę, serio?

Głowacki dla drużyny znaczył nieporównywalnie więcej, ale nie wiem skąd mamy pewność że decyzję podjęto za niego?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.05.2018, 14:33
Odnosnie Ivana to zadajcie sobie proste pytanie.
Czy gdyby Ian nie byl zawodnikiem naszego klubu i zostal nam w tym momencie (w jego obecnej sytuacji) zapronowany przez menagera to czy chcielibyscie aby go klub podpisal?
Lubie Ivana, to swietny obronca ale smiem twierzdic, ze Wisla podpisala go wtedy tylko i wylacznie dlatego bo potrzebowali goscia na juz, goscia ktory ma umiejetnosci i ktory byl tani. Ivan byl tani bo mial problemy ze zdrowiem i zdawal sobie sprawe, ze to jest dla niego dobra opcja.
Dla Wisly to tez byla dobra opcja bo w tamtym momencie byl na chodzie i prezentowal dobry poziom.

Nie mam watliowsci, ze Ivan nigdy by u nas nie zagral gdyby jedna z dwoch sytuacji miala miejsce:
- Wisla miala kase, zeby przebierac wsrod zawodnikow
- gdyby Ivan byl w 100% zdrowy to by albo nie odchodzil z Aue albo zaczepil sie gdzies w Niemczech.
Odpowiedz cytując
Pepinho
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 04.05.2018, 14:56
Ja nie wiem po co nam dwóch podobnych gości tj. Basha i Pol. Jedynie co potrafią to przeszkadzać 90% ich walorów to odbiór, poza tym atutów brak.
Ja bym zastanowi se nad tym skąd tylu zawodników sprowadzanych przez Junco i spółkę łapie tyle kontuzji.
Jeżeli chcemy odchudzić kadrę w której ma zostać tylu inwalidów to gratuluje strategii.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.05.2018, 15:00
Moja opinia ws. Ivana jest taka, że jak przyszedł to większość pierwszej rundy grał skoncentrowany i był lepszy niż Gumiś, którego zastąpił. Potem było coraz więcej niechlujstwa, dziwne kiksy i dużo kartek.
A potem się rozsypał na 3/4 sezonu.
Dziękujemy, do widzenia, mam nadzieję, że na Jego miejsce przyjdzie podobnej klasy stoper lat 25.
Jeśli faktycznie Głowa gra za 20 i chce jeszcze pograć to myślę, że jakby klub chciał to mógłby Go zatrzymać i np. znaleźć sponsora na płacenie całości albo części tej kwoty.
Odpowiedz cytując
obikenobi
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 04.05.2018, 15:15
Wszystko wskazuje na to, że po 1,5 roku zakończy się przygoda Ivana Gonzaleza z Wisłą Kraków. Hiszpański obrońca musi szukać nowego klubu.

http://sportdziennik.pl/ivan-gonzale...wisly-to-cios/
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 04.05.2018, 15:24
Pepinho napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem po co nam dwóch podobnych gości tj. Basha i Pol. Jedynie co potrafią to przeszkadzać 90% ich walorów to odbiór, poza tym atutów brak.
Ja bym zastanowi se nad tym skąd tylu zawodników sprowadzanych przez Junco i spółkę łapie tyle kontuzji.
Jeżeli chcemy odchudzić kadrę w której ma zostać tylu inwalidów to gratuluje strategii.
Zachowując proporcję, Llonch to Casemiro, a Basha to Kroos.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 04.05.2018, 15:27
ashkeczup napisał(a):Wyświetl post
Zachowując proporcję, Llonch to Casemiro, a Basha to Kroos.
No i wszystko się zgadza. Mitrovic = Modric i mamy trójkę w środku na przyszły sezon.

Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 04.05.2018, 15:48
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
No i wszystko się zgadza. Mitrovic = Modric i mamy trójkę w środku na przyszły sezon.

Już biegnę kupić karnet na miejsce z najlepszym widokiem...
P.S.
Nie rozumiem dlaczego nie chcemy przedłużyć Ramosa (G).
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 04.05.2018, 16:43
"Chorwacki obrońca Białej Gwiazdy – Zoran Arsenić – jest obserwowany przez kluby m.in. z Bundesligi. Kwota ewentualnego i zaskakującego mogłoby się wydawać transferu przekroczyć może milion euro."

Info Janek

http://zagranie.com/janekx89-w-lechi...mpression=true
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 04.05.2018, 16:51
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
"Chorwacki obrońca Białej Gwiazdy – Zoran Arsenić – jest obserwowany przez kluby m.in. z Bundesligi. Kwota ewentualnego i zaskakującego mogłoby się wydawać transferu przekroczyć może milion euro."

Info Janek

http://zagranie.com/janekx89-w-lechi...mpression=true
Takie drewno? Jak to tak?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 04.05.2018, 17:18
A co to malo drewien trafia do Bundesligi?
Odpowiedz cytując
TonyWiślak
Member

Od: 05.2011

Stary 04.05.2018, 17:21
Cytat:

Info Janek
Jeśli trafi do Bundesligi za takie pieniądze to będzie naprawdę przyzwoita kasa jak za niego.
Czeka nas dużo ruchów transferowych w każdej linii z wyjątkiem bramki.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2018, 17:24
Za rok czy dwa matka Lechia go przygarnie.Za chwilę zostaniemy bez obrony....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.05.2018, 17:24
No cóż... Zoran pkazał ostatnio dużo solidności. Pisanie o nim jako o drewnie to chyba sarkazm?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2018, 17:28
Solidny obronca w kilku spotkaniach gownianej ligi. Nie, nie sarkazm.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Stary 04.05.2018, 17:31
Tym lepiej go o.......ic póki się nikt nie zorientuje
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2018, 17:41
Ja nigdzie nie napisalem, ze z tego drewna nie da sie czegos wiecej wystrugac Mysle, ze z podobnego zalozenia wychodza "obserwujace go kluby z Bundesligi". Za ile sprzedalismy Bunoze?
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 04.05.2018, 17:53
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ja nigdzie nie napisalem, ze z tego drewna nie da sie czegos wiecej wystrugac Mysle, ze z podobnego zalozenia wychodza "obserwujace go kluby z Bundesligi". Za ile sprzedalismy Bunoze?
Okrągłe 0.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.05.2018, 18:00
Niby strzela bramki i wydaje się być solidnym obrońcą, ale nie ustrzega się katastrofalnych błędów w kryciu (polecam bramkę Pasquato z ostatniego meczu z 7). W tym wieku ma jeszcze do tego prawo, on jeszcze cały czas się rozwija, szkoda że raczej nie będzie nas stać na utrzymanie takiego grajka w szerszej perspektywie czasowej :(
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 04.05.2018, 18:00
Kto sprowadzał Arsenica? Przecież nie Junco. Ja czekam na pierwsze pieniądze zarobiona na sprzedaży ściągniętych przez niego piłkarzy. Na razie tylko Carlitos daje nadzieje na zarobek.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 04.05.2018, 18:02
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Kto sprowadzał Arsenica? Przecież nie Junco. Ja czekam na pierwsze pieniądze zarobiona na sprzedaży ściągniętych przez niego piłkarzy. Na razie tylko Carlitos daje nadzieje na zarobek.
Arsenic jest jeszcze "kapkowy"? Na pewno? Przy informacjach o transferze Arsenica (styczeń 2017) wypowiadał się już Junco:

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/e3y0fl4

Cytat:
Wisła spróbuje jednak dojść do porozumienia z chorwackim klubem, by do transferu doszło już teraz. - Podejmiemy taką próbę, ale nie mamy presji, by sprowadzić go do Krakowa już teraz. Równie dobrze możemy na niego poczekać do lipca – mówi wiceprezes klubu, Manuel Junco.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 04.05.2018 o godz. 18:04.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 04.05.2018, 18:10
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Arsenic jest jeszcze "kapkowy"? Na pewno? Przy informacjach o transferze Arsenica (styczeń 2017) wypowiadał się już Junco:

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...krakow/e3y0fl4
Chyba cos pomieszałem - zatem to pierwszy piłkarz Junco na którym coś zarobimy. Oby tak dalej - spłaćmy wreszcie te długi i do przodu
Odpowiedz cytując
TonyWiślak
Member

Od: 05.2011

Stary 04.05.2018, 18:11
Cytat:
Pierwsze zapytania Chińczyków opływały na kwotę około 3 mln euro, a na pewno nie jest to ich ostatnie słowo. Europejskie kluby też łatwo broni nie złożą. Czy do Krakowa wpłynie oferta z gatunku „nie do odrzucenia”?
Na temat Carlitosa dzisiaj przeczytałem to na meczykach
Myśle ,że gdyby była kasa rzędu 3mln E to by już chłopa na zimę nie było.
Odpowiedz cytując
siedzenaganku2
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 04.05.2018, 18:31
Zoran to nasz najlepszy gracz a wy sie jaracie milionem
Odpowiedz cytując
ashkeczup
Senior Member

Stary 04.05.2018, 18:49
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Dlatego krążą plotki o 1 mln euro, a nie 80 jak za Van Dijka. Po co w ogóle takie głupie gadanie? Przecież każdy wie, że zapłacą za potencjał, a nie w nadziei, że pozwoli im z miejsca o majstra powalczyć. O Lewym też tak większość mówiła- 'taki drewniak do Borussi? A po co to komu? A komu to potrzebne'. I na koniec, to Zoran wcale nie jest drewniany. Jak na obrońce to gość ma bardzo przyzwoitą technikę, taką, o której Głowacki czy Wasyl mogą sobie pomarzyć.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2018, 19:01
Wlasnie to mnie lekko zastanawia bo za potencjal to sie placi za zawodnika w wieku 18-21 lat, a nie 24. Lewandowski ile mial lat i jakie osiagniecia w naszej lidze i przede wszystkim w jakiej druzynie? No wlasnie. Jesli te plotki okaza sie prawdziwe to gonic poki sa chetni bo takich Arseniciow to na peczki. Z drugiej strony 1mln euro to sa grosze dla zachodnich druzyn, dla nas powazne pieniadze. Niestety.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów